Ca två månader senare sitter jag här igen framför dator igen fast denna  gång på min alldeles egna balkong. 

Sommaren har gått fort alldeles för fort, men ändå har jag längtat efter det här stället . Som jag för alltid trodde att jag skulle hata . av någon anledning var det de jag intalade mig själv för snart nästan ett år sedan . jag skulle aldrig bli bonnig hade jag intalat mig. Men jag antar att det här stället har bevisat mig motsatsen för nu när vi sitter på vägen hit kan jag säga precis var det är för märke på den traktorn vi körde förbi . och på midsommar gick jag runt och pratade om olika sorters gräs när vi plockade blommor .Jag kan inte säga emot att detta stället har format mig och helt ärligt så är jag riktigt glad för de. 

Jag har som  så många gånger innan redan har skrivit att jag har fått träffa ett gäng med helt underbara människor som jag alltid kommer komma ihåg ni ÄR underbara.

Sommaren blev kanske inte som jag hade hoppats men shit happends och livet går vidare . Har inte gjort så mycket men det har varit skönt att bara ta det som det kommer .  fick dock jobbat i 5 veckor vilket känns gött i plånboken . han faktiskt också åka upp till Karlsborg och världens bästa Carro . fastnade verkligen för det lilla stället och ville stanna för alltid . 

Efter att ha badat i sjöar ett tag var det dags för lite västkust och jag och Ida drog till rörö ett par dag . Självklart blev jag röd som en kokt kräfta och kunde knappt röra mig ett par dagar efter men det var det värt , för som vanligt när det gäller mig så måste jag bränna mig för att det ska bli brunt ett århundrade senare . 

Nu sitter jag ju dock här i våran lägenhet och väntar på att de andra ska komma så att vi kan inviga med  mys innan skolan börjar på onsdag , kan faktiskt säga att det ska bli kul , vill faktiskt ha lite rutin på mitt liv ingen .


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har helt ärligt varit tvungen att lägga bloggen åt Sidan för att kunna smälta allt .
1an har gått fruktansvärt fort ,trots allt kaos i början känns det ändå väldigt bra att jag hamnade på Uddetorp . Är dvårt att beskriva och förklara . Internat är någonting man måste uppleva för att förstå .
Trots ups and downs så har det varit helt underbart . Kommer på något sjukt sätt sakna att inte vakna i samma rum som Elin varje dag även om det har varit jobbigt ibland . Kommer sakna kvällsfikat ❤️❤️ kommer sakna att bara kunna springa igenom korridoren och veta att alla alltid är där . Att säga hejdå var verkligen jobbigt och jag ville verkligen inte åka. Grät och skrattade samtidigt .
Det stället innehåller så många minnen , men kan med glädje säga att jag har två år kvar och det ska bli jäkligt kul faktiskt ❤️
Det stället som jag intalade mig att jag alltid skulle hata är nu något som jag alltid kommer komma ihåg ❤️

Väldens finaste vänner ❤️
Likes

Comments

Igår var första dagen på sista veckan .
Jag vill fast ändå inte .
Körde en lugn dag i skolan finns inte jätte mycket att göra så här på slutet .
Efter skolan drog jag , Kicki ,Carro och Vanja ner till skara för att kolla på lägenhet .
Sjukaste känslan att vara och kolla på en lägenhet . Jag kan ju direkt säga att jag är kär , den var ljus och fin . Men framför allt fräsch ..... Är verkligen kär i en lägenhet.
Efter det friade vi våra nytagna vuxenpoäng med en fika mys !
Ska bara försöka njuta av de fruktansvärt få dagar som är kvar och bara ha kul med dessa helt underbara människor .
Just nu sitter vi på bussen till sparresätter för att titta på skogen ....(fråga mig inte ens )
Ikväll blir det mys vid grillplatser hela internatet ska typ dit så ska bli riktigt kul ❤️


Likes

Comments

Klockan är 22:01 jag ligger i sängen och funderar på varför EPA killar tycker det är så fruktansvärt coolt att böörna precis utanför mitt fönster ... Samtidigt som jag inser att för lite mer en ett halv år sedan visste jag inte ens vad det ordet betydde .
Har packat ner mesta dels av mina kläder och mitt och Elins rum börjar kännas fruktansvärt tomt .
Kommer saknad det här stället under sommaren det här är på något sätt de stället som är min verklighet där hemma hoppar jag bara in i alla andras över en helg . Det är på det här stället där jag kan göra precis hur jag vill när jag vill och var jag vill.
Men det kanske är just i den meningen som att brister här handlar det bara om mig vilket egentligen är så sjukt egocentriskt.
Men för att vara ärlig och kanske en aning dryg så gillar jag det .
Och vet helt ärligt inte hur jag ska klara av 2 månader hemma , haha.

Jag är ganska sentimental har jag märkt och letar efter ett avslut på allt men får nog nöja mig med ett uppehåll denna gången .
Klockan är nu 22:10 och jag längtar redan efter mannagryns gröt imorgon , god natt ❤️
Likes

Comments

Har ett inlägg i min hjärna just nu men vet inte hur jag ska formulera det än så ni går suga på den karamellen ett tag . Men kan säga att det är ganska deep haha. på något sätt är det lättare att skriva vad jag känner på bloggen än att säga det. Den här pesonen betyder iaf sjukt mycket för mig men som sagt sug på den karamellen ett tag .
Så länge kan jag berätta att 1an börjar lida mot sitt slut vilket känns otroligt skönt men samtidigt jätte konstigt . Kommer sakna människorna på internatet under sommaren och förmodligen gråta när vi ska säga hej då . Har skrivit det väldigt många gånger och kommer förmodligen skriva det lika många till . Men är otroligt glad att jag har fått träffa dessa helt underbara människor som alltid finns här för att skratta och gråta med . Ni gör mina dagar !
Let's go out with a bang !
Godnatt ❤️


Likes

Comments

Är så sjukt glad att jag fått lära känna dessa människor . De gör mig fruktansvärt glad ❤️❤️


Likes

Comments

Att jag kan räkna dagarna som är kvar i skolan på en hand känns så sjukt skönt. Imorgon 4 dagar !
Eftersom jag ska vara ledig hela nästa vecka pga att det blir sjukt onödigt för mig att åka fram och tillbaka mellan Gbg och skara hela veckan .
Har lite hemlängtan fast ändå inte . Hur mycket jag än säger att jag hatar att bo på internat ibland så är det faktiskt rätt gött att göra vad man vill när man vill och hur man vill.
Den ända du kan skylla på när du inte har några kläder att ta på dig är dig själv . Samtidigt som du aldrig behöver hjälpa till att ta disken för här kommer en bamba tant och tar hand om skiten .
Känns och låter antagligen som att jag är en sjukt bortskämd snorunge .
Men samtidigt saknar jag att sitta hemma hos pappa och käka tacos i soffan

Likes

Comments

Vänner är nog det bästa som finns på hela jorden !
Ni vänder min värld tbx när den är upp och ner !

Att veta att de saknar mig där hemma gör mig på något sätt så fruktansvärt glad !

Likes

Comments

Är så sjukt underskattat !
Älskade vänner !!!
Likes

Comments