Header

Heihei, og god mandag? Måtte tenke litt om det var mandag i dag eller ikke, går visst i surr med alle ukedagene allerede! I dag tror jeg må ha vært den kaldeste dagen så langt, og da er det bare å pakke seg godt inn med votter og skjerf og alt som er, for ikke å bli forkjøla! Og så var det veldig deilig å komme hjem og lage en stor kopp med varm kakao og sette seg ned med litt god musikk på øret! Nå er jeg inni en veldig rolig periode merker jeg, så det er ikke så veldig mye som skjer og føler jeg bare går rundt og venter på jul!

Åh elsker virkelig denne posteren jeg fikk fra Desenio! Ellers håper jeg alle har en super mandag videre!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Blogg

Okei, så var det mandag igjen da! Merker at dette kommer til å bli en tøff uke, men det er bare å godta og gjøre det beste ut av det! Det var virkelig vanskelig å stå opp i dag, for jeg var så trøtt! Så skole fra 8-4 i dag var ikke akkurat drømmedagen, men greit nok! Men dere, vet dere hva jeg leste i stad eller? At det er meldt snø imorgen! Haha, jippi! Jeg syntes det er veldig koselig med snø, særlig før jul! Nå er det jo typsik at det bare kommer til å regne her da, men vi får se! Jeg krysser i hvartfall fingrene! Håper forresten alle har en fin Halloween!

Likes

Comments

Samarbeid

//Sponset

Åh! Fikk disse flotte posterne fra Desenio her om dagen og elsker de så mye! Kan ikke vente med å få på plass alt og jeg er stor fornøyd med valget mitt av postere! Favoritten må vel bli den med tigeren, altså wow! Er den ikke helt fantastisk? Jeg kunne velge forskjellig størrelser på de forskjellige posterne, så da måtte jeg jo selvfølgelig ha tiger posteren i en ganske stor størrelse! Du kan faktisk få den i hele to størrelser større og den største er like stor som en ekte person!! Men det ble litt i overkant for meg da, haha! Det var virkelig vanskelig å velge mellom hvilke postere jeg skulle bestille for de hadde altså så mye fint, hadde bare lyst på alt sammen!

Likes

Comments

Mm, denne eplemosten er så god og er virkelig den beste jeg har smakt! Elsker at den er litt syrlig, men bare akkurat passe, som gjør at den fremstår som litt frisk! Dette er et perfekt alternativ for deg som prøver å unngå brus og andre drikker med mye sukker i, for denne er nemlig uten noe tilsatt sukker! Et lite tips kan være å blande den ut med litt farris for å "spice" den opp litt! Denne får du kjøpt på Meny, så er ikke veldig vanskelig å få tak i!

Likes

Comments

Blogg, Foto

Åh! Endelig en fin høstdag med litt sol og ikke bare overskyet, tåke og regn, og snakk om bra tidspunkt! Jeg har nemlig ikke vært på skolen i dag, for det er en såkalt OD-dag som står for operasjon dagsverk hvor du jobber en hel dag og skal tjene inn 400 kr som i år skal gå til Colombia. Så da har jeg vært her hjemme og blant annet hjulpet mamma med å designe en nettside til jobben hennes, noe som jeg egentlig syntes er veldig gøy! Når vi hadde holdt litt på med det, så fant vi ut av vi måtte komme oss ut en liten tur, siden været var så fint! Så da tok vi en "liten" sykkeltur.

Det var en veldig fin tur og er så glad for at jeg tok med kamera. Har tatt så mange andre fine bilder, så bare å glede seg og følge med her på bloggen! Vi syklet faktisk 1 mil, og det gikk overraskende fort, og ikke var det kaldt heller! Så dette vil jeg si har vært en produktiv dag.

Hva har du gjort denne torsdagen?

Likes

Comments

Er ikke noe som er deiligere enn å gå med en varm ullkjole nå på høsten! Og det å slippe å dra på seg de trange jeansene og heller gå i strømebukse! I kjole ser man jo fresh ut samtidig som man er komfortabel! Det er pluss poeng det!

Høsten kommer med som regel mange kjølige og dystre dager, og disse er perfekte til å gjemme seg inn i deilige og varme gensere! På høsten har de så mye fint som kommer inn i butikkene og jeg har bare lyst på alt! Vennene mine sier til og med at jeg har et lite problem når det kommer til disse comfy genserne, og det er at jeg tydeligvis har veldig mange like, så omtrent hver gang jeg ser på en genser i en butikk får jeg høre "Men Eline, du har jo allerede en som nesten er helt lik jo!" Haha, får vel roe meg litt ned på shopping av gensere jeg da!

Åh elsker kåper, for det finnes så mye fint! Jeg liker å bruke kåper i mye større grad enn andre jakker fordi jeg føler meg så fin i det! Jeg har en kåpe nå, som jeg bruker omtrent hver dag, og skulle gjerne likt å bytte på litt, så hadde ikke sagt nei til noen av disse kåpene her! Min favoritt måtte nok blitt den første beige kåpen øverst til venstre! Syntes fargen og snittet er så fint!

Alle disse plaggene er hentet fra Nelly, og så håper jeg dere fikk litt inspirasjon!

Likes

Comments

Blogg, Foto

Så var det mandag igjen da! Denne dagen har vært utrolig lang, med skole fra 8-4 var jeg egentlig ganske sliten når vi endelig slutta, men så hadde jeg planlagt å trene etter skolen sammen med noen venner. Jeg vet ikke helt hva som skjer med immunforvsret mitt for tiden, for jeg har begynt å hoste (igjen!!) og håper virkelig ikke jeg brygger på en forkjølelse, så for sikkerhetens skyld tok jeg det litt rolig på treningen i dag, og håper på at det ikke utvikler seg til noe verre! Heldigvis har jeg bare skole til onsdag denne uka, ettersom vi skal jobbe førstkommende torsdag, for å tjene inn penger som i år skal gå til Colombia. Og fredagen blir en planleggingsdag, så da er det super deilig å tenke på at det blir lang helg! Nå har jeg akkurat kommet ut fra dusjen og skal gjøre litt skolearbeid, før jeg mest sannsynlig kommer til å slukne, er så sliten! Og det er egentlig en deilig grei følelse, for da betyr det at jeg har gjort mye og vært effektiv i dag!

Likes

Comments


Kåpe - Only

Skjerf - Pieces

Bukse - Carlings

Genser - Bik Bok

Sko - Bianco


Likes

Comments

Blogg

1. Jeg elsker å være alene, samtidig som jeg hater det. Noen ganger finnes det ikke noe mer befriende enn å bare være alene, se ut akkurat som du vil, gjøre og si hva som helst uten at noen skal kommentere på det. På den andre siden er jeg veldig glad i å være med folk og ha de rundt meg! Ofte når jeg er alene, så skrur jeg på tv'en eller finner en serie, mens jeg holder på med noe annet bare for å ha stemmer i bakgrunnen.

2. Jeg elsker, elsker, elsker sjokolade. Om du noen gang skal prøve å gjøre meg glad så er det med sjokolade altså! Tror det er farlig å elske sjokolade på et så høyt nivå som jeg gjør, haha! Nå er det sånn at sjokolade er my main candy, men jeg elsker selvfølgelig godteri generelt<33 Sjokoholier, sjokoman du kan kalle meg hva som helst, men jeg er avhengig altså, haha! Har hørt at noen spiser så mye av en ting at de aldri klarer å spise det igjen, så har vurdert litt å gjøre det samme med sjokolade. Å bare spise meg ferdig liksom, men det er jo litt synd og da. Må bare bli flinkere til å kontrollere meg selv tror jeg, så blir det ekstra deilig å nyte det og ha god samvittighet for ikke å ha spist det på en stund. Høres ikke det ut som en god strategi?

3. Jeg er veldig opptatt av å sette andre før meg selv. Dette er nok noe pappa har lært meg, for jeg kommer ikke på noen andre enn pappa som er flinkere og bestandig vil prioritere andres ønsker før sine egne. Noen ganger kan det gå litt begge veier, ved at man må tenke og ta hensyn til seg selv i blant også. Allikevel er det en veldig fin egenskap å ha og jeg er veldig glad for at pappa alltid har vist at man faktisk føler seg bedre selv, ved å noen ganger prioritere andre!

4. Jeg kan være en skikkelig skravlebøtte! Det er jo litt fint, for du vil aldri oppleve et kleint øyeblikk fylt av stillhet med meg. Men ofte så kan jo det føre til at jeg ikke er en så god lytter, og det er jo viktig det og. Å faktisk høre på hva personen har å si, istedenfor at du bare snakker i vei. Men det var nok mye verre før, for da var nemlig grunnen til at jeg snakket så mye, fordi min aller største frykt var kleine stillheter. Så dermed fant jeg ut at hvis jeg bare snakket i vei og stilte alle slags type dumme spørsmål, så vil personen bli litt tryggere på meg, fordi jeg er såpass åpen. Tror nok noen syntes dte var litt slitsomt en peride, men vokste det heldigvis litt av meg. Eller ikke helt da, men det er jo egentlig litt fint å ha mye på hjerte og da!

5. Jeg elsker å ta bilder! Det er noe av det morsomste jeg vet om, det er sosialt og ganske befirende egentlig. Så hele grunnen til hvorfor jeg begynte å blogge er vel fordi jeg har en så stor lidenskap for foto! Jeg kan omtrent ta bilder av alt jeg vil i hele verden (bortsett fra at jeg ikke har penger til å dra rundt i hele verden, men om jeg hadde hatt det, wow, da skulle jeg vært flink til å holde dere oppdatert og misunne dere altså) Hvartfall det jeg elsker med foto er at du har så mange muligheter til å uttrykke noe gjennom et bilde. Og den følelsen når du har fått bra bilder, og du skal redigere dem og senere vise dem til andre og de liker dem! Det er en av de beste følelsene!

6. Jeg klarer ikke slutte å synge. Jeg tror de vennene som er med meg omtrent hver dag har gått lei av all syningen min for lenge siden! Altså jeg har et problem hvor jeg bare går og nynner for meg selv nesten HELE tiden, og så får jeg jo den sangen på hjernen da, så det er litt vanskelig å slutte også. Plutselig så har noen andre hørt sangen jeg nynner på og får den på hjernen de og, så da ender det jo til slutt med at alle bare går rundt å synger. Haha, det er smittsomt det der!

7. Noe av det koseligste jeg vet er jentekvelder! Dette syntes jeg nesten må komme på samme nivå som det å være med en kjæreste! Å være med de vennene du setter aller mest pris, som du føler deg trygg rundt og kan være akkurat den du er, uten å legge skjul på noen ting, hvor dere bare fjoller og snakker om alt mulig rart hele kvelden. Lage noe god mat sammen og ikke minst ett eller annet usunt, ha film maraton, karaoke, eller hva som helst! Det er stemning det!

8. Jeg har veldig liten tålmodighet. Dette er vel det jeg bør jobbe mest med, men jeg aner virkelig ikke hvordan, haha. Hvis noe eller noen bruker lang tid, kommer selvfølgelig an på, men da blir jeg fort litt irritert, særlig hvis ting ikke går sånn som jeg tenkte det! Uff kjenner jeg nesten blir litt småirritert bare å skrive om det, for jeg kjenner så godt på følelsen, haha! Men men, vi har alle våre forbedringspotensialer eller hva? Det som var litt morsomt var at jeg leste en artikkel her om dagen hvor det sto at, dersom du er på et jobbintervju og de spør deg om du kan nevne noe negativt ved deg selv, så er det faktisk lurt å svare at du er utålmodig, for da virker det som at du er en person som er effektiv og vil få ting gjort, og det er jo egentlig ganske positivt! Så der har dere noe positivt i det negative!

9. Jeg planlegger veldig mye, i lang tid i forveien. Dette kommer selvfølgelig litt an på hva det gjelder, når det kommer til pakking så er jeg vel ikke så flink til akkurat det. Drøyer vel som regel den til siste liten, men hvis det gjelder klær jeg skal ha på meg om noen måneder, hvor det kanskje skjer ett eller annet, og jeg vil se litt bra ut i den anledningen, da begynner jeg å tenke på antrekk med en gang, haha det er nesten litt flaut! Eller så kan jeg planlegge hvordan jeg skal respondere på noe en person sier, før h*n i det hele tatt har sagt det, for eksempel at jeg skal ha planlagt et svar eller en reaksjon på forhånd. Tror rett og slett jeg bare er veldig god på å overtenke og analysere alt mulig rart, for ha et rett fasitsvar, men man kan jo virkelig ikke ha alt klart på forhånd! Må vel bare ta det litt som det faller seg innimellom og, he he.

10. Jeg er veldig blid! Dette er noe jeg kanskje liker aller best med meg selv, og det må vel være lov å si? Jeg hater nemlig å vise at jeg er lei meg, for da merker jeg med en gang at jeg drar ned stemningen og at folk kanskje blir lei seg på mine vegne, og det er det siste jeg vil! Man vil jo som regel alltid vise seg fra sin beste side, men samtidig så er det jo viktig at folk ser at man faktisk ikke kan være blid hele tiden, for jeg vet ikke om det er menneskelig en gang? I hvartfall jeg prøver å være blid og hyggelig så ofte som jeg kan, og jeg elsker alle andre blide folk, for den selvsikkerheten man får når man er positiv og smiler, den påvirker veldig mange andres humør også!

​Håper dere syntes det var litt interessant og at lærte noe nytt om meg! 

Likes

Comments

Heihei! Da har jeg kommet hjem fra elevrådshyttetur som varte fra i går til i dag! Det var egentlig veldig hyggelig med et veldig bra opplegg. Jeg ble kjent med mange nye, samtidig som jeg ble bedre kjent med folk som jeg ikke kjente så godt fra før av, så det var jo bare positivt. Det var ganske kaldt på hytta så tror jeg brygger på en liten forkjølelse... Det første jeg gjorde da jeg kom hjem var å legge meg under dyna, så må bare prøve å holde meg varm så satser jeg på at jeg holder meg frisk! Håper dere alle har en fin tirsdag videre!

Likes

Comments

Instagram@elinedalsegg