Header

Blogg

Feirer fredag med kanselsnurr, mm! Denne dagen har vært veldig etterlengtet, men det er den vel egentlig alltid. Denne uken har i og for seg godt ganske fort, og det skjønner jeg egentlig ikke helt, for føler jeg nesten ikke har gjort noen ting. Jaja, deilig med helg i hvartfall! I kveld skal jeg ut og spise på Olivia før jeg skal videre å se Singing In The Rain på Folketeateret. Har hørt den er veldig bra og mange jeg kjenner har vært på den og skryter veldig av den, så gleder meg veldig til det og får se om den er like bra som alle sier. God helg!

Likes

Comments

Heihei, og god mandag? Måtte tenke litt om det var mandag i dag eller ikke, går visst i surr med alle ukedagene allerede! I dag tror jeg må ha vært den kaldeste dagen så langt, og da er det bare å pakke seg godt inn med votter og skjerf og alt som er, for ikke å bli forkjøla! Og så var det veldig deilig å komme hjem og lage en stor kopp med varm kakao og sette seg ned med litt god musikk på øret! Nå er jeg inni en veldig rolig periode merker jeg, så det er ikke så veldig mye som skjer og føler jeg bare går rundt og venter på jul!

Åh elsker virkelig denne posteren jeg fikk fra Desenio! Ellers håper jeg alle har en super mandag videre!

Likes

Comments

Blogg
I motsetning til veldig mange andre er jeg en av de som elsker at det snør! Endelig tenker jeg! Det første snøfallet syntes jeg alltid er så koselig, det minner meg bare om jul og alle gode barndomsminner fra vinteren! Så her hjemme, så har vi allerede startet litt med julemusikken, haha må nok prøve å begrense det litt, for vil ikke gå lei av alle sangene før jul heller, men det er veldig koselig da! I dag har jeg vært å spist lunsj på en super koselig café på Tøyen, tror den het Café Nord, og der var det virkelig en super koselig atmosfære! I kveld blir det koselig kveld inne, og skal bestille litt sushi og vårruller etterhvert! Satser på at snøen holder seg til i morgen eller at det kommer litt mer, så kanskje jeg får til å ta noen fine snøbilder, vi får se!

Likes

Comments

Blogg

Okei, så var det mandag igjen da! Merker at dette kommer til å bli en tøff uke, men det er bare å godta og gjøre det beste ut av det! Det var virkelig vanskelig å stå opp i dag, for jeg var så trøtt! Så skole fra 8-4 i dag var ikke akkurat drømmedagen, men greit nok! Men dere, vet dere hva jeg leste i stad eller? At det er meldt snø imorgen! Haha, jippi! Jeg syntes det er veldig koselig med snø, særlig før jul! Nå er det jo typsik at det bare kommer til å regne her da, men vi får se! Jeg krysser i hvartfall fingrene! Håper forresten alle har en fin Halloween!

Likes

Comments

Samarbeid

//Sponset

Åh! Fikk disse flotte posterne fra Desenio her om dagen og elsker de så mye! Kan ikke vente med å få på plass alt og jeg er stor fornøyd med valget mitt av postere! Favoritten må vel bli den med tigeren, altså wow! Er den ikke helt fantastisk? Jeg kunne velge forskjellig størrelser på de forskjellige posterne, så da måtte jeg jo selvfølgelig ha tiger posteren i en ganske stor størrelse! Du kan faktisk få den i hele to størrelser større og den største er like stor som en ekte person!! Men det ble litt i overkant for meg da, haha! Det var virkelig vanskelig å velge mellom hvilke postere jeg skulle bestille for de hadde altså så mye fint, hadde bare lyst på alt sammen!

Likes

Comments

Mm, denne eplemosten er så god og er virkelig den beste jeg har smakt! Elsker at den er litt syrlig, men bare akkurat passe, som gjør at den fremstår som litt frisk! Dette er et perfekt alternativ for deg som prøver å unngå brus og andre drikker med mye sukker i, for denne er nemlig uten noe tilsatt sukker! Et lite tips kan være å blande den ut med litt farris for å "spice" den opp litt! Denne får du kjøpt på Meny, så er ikke veldig vanskelig å få tak i!

Likes

Comments

Blogg, Foto

Åh! Endelig en fin høstdag med litt sol og ikke bare overskyet, tåke og regn, og snakk om bra tidspunkt! Jeg har nemlig ikke vært på skolen i dag, for det er en såkalt OD-dag som står for operasjon dagsverk hvor du jobber en hel dag og skal tjene inn 400 kr som i år skal gå til Colombia. Så da har jeg vært her hjemme og blant annet hjulpet mamma med å designe en nettside til jobben hennes, noe som jeg egentlig syntes er veldig gøy! Når vi hadde holdt litt på med det, så fant vi ut av vi måtte komme oss ut en liten tur, siden været var så fint! Så da tok vi en "liten" sykkeltur.

Det var en veldig fin tur og er så glad for at jeg tok med kamera. Har tatt så mange andre fine bilder, så bare å glede seg og følge med her på bloggen! Vi syklet faktisk 1 mil, og det gikk overraskende fort, og ikke var det kaldt heller! Så dette vil jeg si har vært en produktiv dag.

Hva har du gjort denne torsdagen?

Likes

Comments

Er ikke noe som er deiligere enn å gå med en varm ullkjole nå på høsten! Og det å slippe å dra på seg de trange jeansene og heller gå i strømebukse! I kjole ser man jo fresh ut samtidig som man er komfortabel! Det er pluss poeng det!

Høsten kommer med som regel mange kjølige og dystre dager, og disse er perfekte til å gjemme seg inn i deilige og varme gensere! På høsten har de så mye fint som kommer inn i butikkene og jeg har bare lyst på alt! Vennene mine sier til og med at jeg har et lite problem når det kommer til disse comfy genserne, og det er at jeg tydeligvis har veldig mange like, så omtrent hver gang jeg ser på en genser i en butikk får jeg høre "Men Eline, du har jo allerede en som nesten er helt lik jo!" Haha, får vel roe meg litt ned på shopping av gensere jeg da!

Åh elsker kåper, for det finnes så mye fint! Jeg liker å bruke kåper i mye større grad enn andre jakker fordi jeg føler meg så fin i det! Jeg har en kåpe nå, som jeg bruker omtrent hver dag, og skulle gjerne likt å bytte på litt, så hadde ikke sagt nei til noen av disse kåpene her! Min favoritt måtte nok blitt den første beige kåpen øverst til venstre! Syntes fargen og snittet er så fint!

Alle disse plaggene er hentet fra Nelly, og så håper jeg dere fikk litt inspirasjon!

Likes

Comments

Blogg, Foto

Så var det mandag igjen da! Denne dagen har vært utrolig lang, med skole fra 8-4 var jeg egentlig ganske sliten når vi endelig slutta, men så hadde jeg planlagt å trene etter skolen sammen med noen venner. Jeg vet ikke helt hva som skjer med immunforvsret mitt for tiden, for jeg har begynt å hoste (igjen!!) og håper virkelig ikke jeg brygger på en forkjølelse, så for sikkerhetens skyld tok jeg det litt rolig på treningen i dag, og håper på at det ikke utvikler seg til noe verre! Heldigvis har jeg bare skole til onsdag denne uka, ettersom vi skal jobbe førstkommende torsdag, for å tjene inn penger som i år skal gå til Colombia. Og fredagen blir en planleggingsdag, så da er det super deilig å tenke på at det blir lang helg! Nå har jeg akkurat kommet ut fra dusjen og skal gjøre litt skolearbeid, før jeg mest sannsynlig kommer til å slukne, er så sliten! Og det er egentlig en deilig grei følelse, for da betyr det at jeg har gjort mye og vært effektiv i dag!

Likes

Comments


Kåpe - Only

Skjerf - Pieces

Bukse - Carlings

Genser - Bik Bok

Sko - Bianco


Likes

Comments

Instagram@elinedalsegg