Header

1. Jeg elsker å være alene, samtidig som jeg hater det. Noen ganger finnes det ikke noe mer befriende enn å bare være alene, se ut akkurat som du vil, gjøre og si hva som helst uten at noen skal kommentere på det. På den andre siden er jeg veldig glad i å være med folk og ha de rundt meg! Ofte når jeg er alene, så skrur jeg på tv'en eller finner en serie, mens jeg holder på med noe annet bare for å ha stemmer i bakgrunnen.

2. Jeg elsker, elsker, elsker sjokolade. Om du noen gang skal prøve å gjøre meg glad så er det med sjokolade altså! Tror det er farlig å elske sjokolade på et så høyt nivå som jeg gjør, haha! Nå er det sånn at sjokolade er my main candy, men jeg elsker selvfølgelig godteri generelt<33 Sjokoholier, sjokoman du kan kalle meg hva som helst, men jeg er avhengig altså, haha! Har hørt at noen spiser så mye av en ting at de aldri klarer å spise det igjen, så har vurdert litt å gjøre det samme med sjokolade. Å bare spise meg ferdig liksom, men det er jo litt synd og da. Må bare bli flinkere til å kontrollere meg selv tror jeg, så blir det ekstra deilig å nyte det og ha god samvittighet for ikke å ha spist det på en stund. Høres ikke det ut som en god strategi?

3. Jeg er veldig opptatt av å sette andre før meg selv. Dette er nok noe pappa har lært meg, for jeg kommer ikke på noen andre enn pappa som er flinkere og bestandig vil prioritere andres ønsker før sine egne. Noen ganger kan det gå litt begge veier, ved at man må tenke og ta hensyn til seg selv i blant også. Allikevel er det en veldig fin egenskap å ha og jeg er veldig glad for at pappa alltid har vist at man faktisk føler seg bedre selv, ved å noen ganger prioritere andre!

4. Jeg kan være en skikkelig skravlebøtte! Det er jo litt fint, for du vil aldri oppleve et kleint øyeblikk fylt av stillhet med meg. Men ofte så kan jo det føre til at jeg ikke er en så god lytter, og det er jo viktig det og. Å faktisk høre på hva personen har å si, istedenfor at du bare snakker i vei. Men det var nok mye verre før, for da var nemlig grunnen til at jeg snakket så mye, fordi min aller største frykt var kleine stillheter. Så dermed fant jeg ut at hvis jeg bare snakket i vei og stilte alle slags type dumme spørsmål, så vil personen bli litt tryggere på meg, fordi jeg er såpass åpen. Tror nok noen syntes dte var litt slitsomt en peride, men vokste det heldigvis litt av meg. Eller ikke helt da, men det er jo egentlig litt fint å ha mye på hjerte og da!

5. Jeg elsker å ta bilder! Det er noe av det morsomste jeg vet om, det er sosialt og ganske befirende egentlig. Så hele grunnen til hvorfor jeg begynte å blogge er vel fordi jeg har en så stor lidenskap for foto! Jeg kan omtrent ta bilder av alt jeg vil i hele verden (bortsett fra at jeg ikke har penger til å dra rundt i hele verden, men om jeg hadde hatt det, wow, da skulle jeg vært flink til å holde dere oppdatert og misunne dere altså) Hvartfall det jeg elsker med foto er at du har så mange muligheter til å uttrykke noe gjennom et bilde. Og den følelsen når du har fått bra bilder, og du skal redigere dem og senere vise dem til andre og de liker dem! Det er en av de beste følelsene!

6. Jeg klarer ikke slutte å synge. Jeg tror de vennene som er med meg omtrent hver dag har gått lei av all syningen min for lenge siden! Altså jeg har et problem hvor jeg bare går og nynner for meg selv nesten HELE tiden, og så får jeg jo den sangen på hjernen da, så det er litt vanskelig å slutte også. Plutselig så har noen andre hørt sangen jeg nynner på og får den på hjernen de og, så da ender det jo til slutt med at alle bare går rundt å synger. Haha, det er smittsomt det der!

7. Noe av det koseligste jeg vet er jentekvelder! Dette syntes jeg nesten må komme på samme nivå som det å være med en kjæreste! Å være med de vennene du setter aller mest pris, som du føler deg trygg rundt og kan være akkurat den du er, uten å legge skjul på noen ting, hvor dere bare fjoller og snakker om alt mulig rart hele kvelden. Lage noe god mat sammen og ikke minst ett eller annet usunt, ha film maraton, karaoke, eller hva som helst! Det er stemning det!

8. Jeg har veldig liten tålmodighet. Dette er vel det jeg bør jobbe mest med, men jeg aner virkelig ikke hvordan, haha. Hvis noe eller noen bruker lang tid, kommer selvfølgelig an på, men da blir jeg fort litt irritert, særlig hvis ting ikke går sånn som jeg tenkte det! Uff kjenner jeg nesten blir litt småirritert bare å skrive om det, for jeg kjenner så godt på følelsen, haha! Men men, vi har alle våre forbedringspotensialer eller hva? Det som var litt morsomt var at jeg leste en artikkel her om dagen hvor det sto at, dersom du er på et jobbintervju og de spør deg om du kan nevne noe negativt ved deg selv, så er det faktisk lurt å svare at du er utålmodig, for da virker det som at du er en person som er effektiv og vil få ting gjort, og det er jo egentlig ganske positivt! Så der har dere noe positivt i det negative!

9. Jeg planlegger veldig mye, i lang tid i forveien. Dette kommer selvfølgelig litt an på hva det gjelder, når det kommer til pakking så er jeg vel ikke så flink til akkurat det. Drøyer vel som regel den til siste liten, men hvis det gjelder klær jeg skal ha på meg om noen måneder, hvor det kanskje skjer ett eller annet, og jeg vil se litt bra ut i den anledningen, da begynner jeg å tenke på antrekk med en gang, haha det er nesten litt flaut! Eller så kan jeg planlegge hvordan jeg skal respondere på noe en person sier, før h*n i det hele tatt har sagt det, for eksempel at jeg skal ha planlagt et svar eller en reaksjon på forhånd. Tror rett og slett jeg bare er veldig god på å overtenke og analysere alt mulig rart, for ha et rett fasitsvar, men man kan jo virkelig ikke ha alt klart på forhånd! Må vel bare ta det litt som det faller seg innimellom og, he he.

10. Jeg er veldig blid! Dette er noe jeg kanskje liker aller best med meg selv, og det må vel være lov å si? Jeg hater nemlig å vise at jeg er lei meg, for da merker jeg med en gang at jeg drar ned stemningen og at folk kanskje blir lei seg på mine vegne, og det er det siste jeg vil! Man vil jo som regel alltid vise seg fra sin beste side, men samtidig så er det jo viktig at folk ser at man faktisk ikke kan være blid hele tiden, for jeg vet ikke om det er menneskelig en gang? I hvartfall jeg prøver å være blid og hyggelig så ofte som jeg kan, og jeg elsker alle andre blide folk, for den selvsikkerheten man får når man er positiv og smiler, den påvirker veldig mange andres humør også!

​Håper dere syntes det var litt interessant og at lærte noe nytt om meg! 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Heihei! Da har jeg kommet hjem fra elevrådshyttetur som varte fra i går til i dag! Det var egentlig veldig hyggelig med et veldig bra opplegg. Jeg ble kjent med mange nye, samtidig som jeg ble bedre kjent med folk som jeg ikke kjente så godt fra før av, så det var jo bare positivt. Det var ganske kaldt på hytta så tror jeg brygger på en liten forkjølelse... Det første jeg gjorde da jeg kom hjem var å legge meg under dyna, så må bare prøve å holde meg varm så satser jeg på at jeg holder meg frisk! Håper dere alle har en fin tirsdag videre!

Likes

Comments

God morgen! I dag har jeg hatt en veldig fin start på dagen til tross for at jeg måtte stå opp tidlig. Klokka 9 så skulle nemlig jeg og venninnen min Fanny møtes på Majorstua før vi skulle gå sammen til NRK, hvor vi skulle intervjue onkelen hennes i forbindelse med et skoleprosjekt. Snill som jeg er så gikk jeg innom Starbucks og kjøpte to kopper kakao til oss, siden det er så kaldt om morgenen nå! Vet ikke helt hvor mye varme vi fikk av de to koppene, i og med at jeg alltid klarer å beregne for god tid. Så ble jo fort til at jeg sto der og venta i godt over ett kvarter, og da er det jo klart at de to koppene med varm sjokolade, ikke var så varme når hun endelig kom, hehe, men det er vel tanken som teller da!

Likes

Comments

For litt siden bestilte jeg en liten sminkemappe fra Day by Malene Birger en pudderbørste fra Nelly.com! Jeg mottok det for litt siden og er strålende fornøyd! Denne lille sminkemappen tenker jeg å ha i veksa sånn at jeg kan ha litt forskjellig av sminke oppi, sånn at jeg kan freshe opp looken litt i tilfelle drømmemannen går forbi! Haha, neida! Tenker rett og slett det er kan litt være praktisk å ha med litt krisesminke som man kan bruke hvis den vonde røde kvisen dukker opp og du ikke vil at den skal lyse opp hele rommet, eller om du lukter fryktelig svette og føler du kunne trengt litt parfyme for ikke å spre vondt lukt til andre, haha!

Pudderbørsten finner dere HER og DAY sminkemappen finner dere HER

Likes

Comments

Onsdag denne uka ble brukt til å sprade litt rundt i oslos gater på let etter det perfekte stedet og ta litt bilder av høstmote! Vi har nemlig et prosjekt i media på skolen hvor jeg skal ta motebilder, så da gikk turen til Oslo! Det er noe av det beste med det å gå på media, at du er ikke bundet fast til skolebenken, men har mulighet til å dra litt rundt og gjøre forskjellig, enten det er å ta bilder, film, lydopptak eller intervjue folk! Det er hva jeg kaller en perfekt skoledag!

Likes

Comments

Åh, som jeg elsker fredager, og fredagsfølelsen! Nå er det jo ekstra deilig siden det er høstferie også, jippi!! Guud, så fort tiden går, det er jo snart jul jo, haha! Denne høstferien blir nok mer en av de rolige, jeg har ikke så veldig mange planer enda, men det fyller seg jo fort opp! Skal hvartfall jobbe to dager, så det går bort litt tid der. Vil i hvartfall prøve å få gjort mest mulig og utnytte ordentlig det å ha fri! Heldigvis har jeg mange venner som er hjemme, så noe skal jeg vel få gjort! Det er jo litt deilig og ikke ha planlagt alt du skal gjøre også, så får du litt frihet til å velge selv hva du ønsker å gjøre, og ta ting som det kommer. 

Har du noen planer i høsferien?

Likes

Comments

For litt siden så flyttet jeg til et nytt hus og nytt hus kommer også med nytt rom! For meg har alltid rom vært ganske viktig, jeg liker veldig godt å innrede det og det skal helst være litt god plass og lyst! Samtidig så er jeg ikke noe flink i det hele tatt til å holde det ryddig, haha! Sikkert flere som kjenner seg igjen! En annen ting som jeg forguder med rommet mitt er at jeg har en egen dør til hverandaen, hvor det er mange sitteplasser, grill og mini kjøleskap! Var flink til å bruke uteplassene i sommer, men til neste gang skal jeg bli enda flinkere til å lage mat ute! Her får dere ihvertfall noen små room details

Likes

Comments

Det som er så fantastisk med mandager er en ny og fresh start på en ny uke! Da tenker jeg det er viktig å ha en god start på uka, for at den skal bli best mulig, og det får man med godt humør! Og noe som kanskje kan hjelpe litt på humøret er en spilleliste med litt nye og bra sanger! Så her har du mine favoritter som jeg har tenkt å høre mye på denne uka for å gjøre den best mulig!

​Hva syntes dere om sangene?

Likes

Comments

FOOTLOOSE FOOTLOOSE FOOTLOOSE

Om du ikke har sett filmen Footloose enda, så er dette noe for deg som liker en skikkelig feelgood film med topp stemning! Orginalen er fra 1984, men i 2011 kom det en remake og her er den! Jeg likte den utrolig godt, det var nesten umulig og ikke reise seg opp og begynne danse! Så om du ikke har noen planer for søndagskvelden enda, så er det jo ikke for sent å sette seg ned, alene eller sammen med noen å se denne! 

Det som er så utrolig kult med denne filmen er at det skal jo være i moderne tid, men allikevel klarer de å få et litt "gammelt" preg over den, ved valg av kostyme og rekvisitter. De har for eksempel brukt en helt lik bil som den de brukte i 1984! Nå har ikke jeg sett den eldste versjonen enda, men jeg har absolutt tenkt til å gjøre det! Man blir virkelig inspirert av å se hvor kult miljø det er, og de har latt ute og valgt å ikke fokusere på all den nye teknologien, som pc'er, mobiler, internett osv. Og har isteden erstattet dette med bøker på biblioteket og andre aktiviteter, som bil race. Det er som Greece, bare at det er mer dans enn synging!

Anbefaler denne på det sterkeste dersom du er ute etter en fantastisk filmopplevelse! Filmen ligger ute på Netflix nå, så da er det vel egentlig bare å ta på seg noe behagelig, finne frem popcorn, og trykke play!

Likes

Comments

Dette er hva jeg kaller en herlig morgen! Jeg merker at akkurat i dag så våknet jeg med utrolig godt humør og det er en skikkelig deilig følelse! Ute er det akkurt sånn vær som jeg elsker! Det er sol, men litt overskyet, ikke for varmt og ikke for kaldt! PERFEKT høstvær! Gleder meg til ordentlig høst nå altså! Jeg har nemlig den perfekte sweater weather garderoben!

Likes

Comments

Instagram @elinedalsegg