Slipper den brutala måndagsångesten eftersom jag inte jobbar förän imorgon natt. Igår åkte jag hem och lämnade tillbaka mammas bil så blev kvar över natten. Vaknade 6.30 (!) idag och det var totalt kört att somna om. Så klev upp, tog med mig täcket till soffan och har morgonmys med elsa och gw (katten) framför nyhetsmorgon ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gick ju lös på cocopanda även på cyber monday ❤

Gillar faktiskt matrix produkter, längesen jag använde det märket dock så det ska bli spännande att se om de fortfarande lever upp till mitt tycke! Silvershampot är jag verkligen nyfiken på.

Likes

Comments

Inne på natt 1 av 3 denna helg och tro det eller ej, men det känns ganska så skönt. Har blivit mycket de senaste helgerna så att göra lite nytta känns helt ok.
Eftersom min bil är sönder har mamma varit snäll och lånat ut sin i helgen, så var hem och hämtade den förut och fick träffa nytillskottet i familjen! Såå söt han är, lilla GW haha. Längtar tills jag får mysa med honom nästa gång igen ❤ Han var inte så duktig på att vara stilla så bilderna är lite suddiga.

Likes

Comments

Hårvitaminer. Små gummibjörnar som man tuggar på morgon och kväll, ska tydligen göra underverk för hårkvalitén? Återstår att se! Supergoda är dom iaf. Finns att köpa billigast på lyko.se för 349:- de har erbjudande nu med 3 burkar för 899:- :)

Just nu har jag en riktigt tung vecka. Vintermörkret äter upp mig, snön slutar aldrig snöa och jag har en gnagande ångest som löper amok av någon underlig anledning. Det bara small till igår och har hållt i sig sen dess.

Likes

Comments

Ska lägga in bilder sedan från temafesten vi hade i lördags med 23a. "ursäkta jag kom fel" var ett så himla kul tema och personligen dök jag upp som lucia. Långbord med buffé, lekar och en massa bira blev succé, sen avslutade vi med en massa fuldans på estreet. Längtar till nästa personalfest.
Nu har jag klivit av från 2 jobbnätter och känner mig nästan bakis. Tur att vädret gör det helt ok att ligga inomhus i soffan hela dagen med en kaffekopp. Tänkte sätta mig och skriva lite nu med lugn musik i lurarna. Det visste ni inte om mig va? Jag älskar att skriva poesi. Jag skulle nog beskriva mig själv som en ganska djup människa. Kanske delar jag med mig nån gång av nått jag knåpat ihop.
Ha en härlig torsdag ❤

Likes

Comments

Jag måste skriva av mig om en händelse jag inte kan släppa. Det känns ångestladdat, oavsett om det är en i många ögons kanske töntig händelse så fick det mig att känna mig liten på jorden. Och varför ska jag egentligen känna att jag blir rädd att andra tycker att jag överreagerar?

Ju mer jag grunnar på detta, desto mer irriterad blir jag. Jag var på en förfest. Plötsligt hör jag en mansröst ropa mitt namn och säger att jag ska sätta mig bredvid han och hans vän i soffan. Jag går dit, och frågar naturligtvis vad det var han ville. Karln kläcker ur sig, och pekar samtidigt på sin kompis: "han är askåt på dig". Jag satte nästan cidern i halsen och känner hur jag blir alldeles tyst och OBEKVÄM. I ren chock säger jag okej, nu går jag. Gick in på toan och funderade på om jag ens ville stanna kvar, skulle jag gå ut och säga något? Tala om att den kommentaren var högst opassande? Eller ignorera, jag ville ju inte starta en diskussion. Jag valde att göra det sistnämnda. Och idag grämer jag mig över det. Bara för att jag inte ville starta en diskussion köpte jag alltså att jag blev kränkt. HANS kommentar, fick MIG att känna mig äcklig. Varför? Jag vet inte. Det var ju hans ordval? Är det någon som ska skämmas är det väl han? Kommentaren kändes som tagen ur en dålig tonårsfilm, hipp hipp hora eller liknande. Och gud vad jag funderar på vad jag egentligen ville ha sagt, men valde att inte säga. På grund av att han fick mig att känna mig liten i skorna, som 14 år omgiven av kåta killar. vad var det som fick honom att ens tro att det var hans jobb att sköta sin väns talan? Varför kunde inte den andra killen som nu var "så kåt på mig" bara säga: "du Elin, jag tycker du är en fin tjej"? Tänk vad annorlunda det hade blivit då.

Vad ville du ha för reaktion av mig där och då är vad jag funderar på nu? Visste du att jag skulle känna mig liten och kränkt? Var det ditt mål? Eller trodde du att jag skulle bli glad? Dra med mig karln i fråga in i sovrummet och slänga av mig kläderna? Oavsett vilket känns ingetdera särskilt kul, vilket jag inte tror att någon skulle tycka.

Eller var det kanske menat som en komplimang? Det kanske var välment men du har lite problem att uttrycka dig smidigt ibland?

Min mamma och pappa har lärt mig att jag ska stå upp för mig själv, och jag trodde verkligen att jag kunde det. Fram tills där och då. Jag hade inget svar på tal. Och det skrämmer mig, hur ska jag kunna lära mina framtida barn att säga ifrån om en situation får hon eller han att känna sig obekväm, om jag inte kan göra det själv? Det hade ju egentligen räckt med att säga att det var ett opassande ordval, kanske hade jag fått en ursäkt och han hade valt ett annat uttryck? Men nej, Elin höll käften för att inte trampa tår. Trots att det var JAG som kände mig objektifierad, trots att det var JAG som fick en klump i magen.

Istället gick jag alltså in på toan och skämdes. (!?) Kom ut, och försökte att låtsas som ingenting. Resterande tiden av kvällen kände jag mig iakttagen och ville bara ta på mig jackan, inomhus. För att täcka mina bara axlar.

Fan, vad fel det kan bli. Och fan vad fel det är att man ens ska behöva känna såhär. 

Likes

Comments

Eftersom mamma är bortrest i 3 veckor bestämde jag mig för att åka hem i ett par dagar för att hålla pappa sällskap och vara hundvakt. Lillpappa som känner sig så ensam att han klättrar på väggarna haha. Veckans höjdpunkt för honom var att få se på bonde söker fru tillsammans med någon 😂 Ibland krävs det inte mycket för att göra någon annan glad. Pappa, min hjälte. Fick dessutom upp denna bild precis på dagen.

Likes

Comments

Så har jag landat hemma igen efter några underbara dagar i umeå. Att bara få koppla bort vardagen är så härligt, har varit så bortskämd dessa dagar så det är inte sant. Gått upp säkert 3 kg.
Lördagen bjöd på den roligaste halloweenfesten jag varit på, så sjukt kul att dem som höll i det verkligen hade gått all in. Det var som att kliva in i ett spökhus! Sen hade hon även ordnat med spökslinga.
Nu är det dags att kliva på vardagen igen, jobbar redan inatt. Men nu är jag fulltankad med energi.❤

Likes

Comments