Äntligen är det fredag och jag är ledig. Startade dagen med att åka ut till Alnö kyrka för lite musicering och endorfinfrigöring med Lars. Så kul :) Sen åkte jag till Pernilla för mysfrukost, ska snart dra mig hemöver och dra igång en tvättmaskin innan en prommis med jossan. Full sprätt hela dagen.
Ha en trevlig helg alla ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag som var såå nervös för att gå tillbaka till nattjobb igen kan tala om att det gick förvånandsvärt bra för att inte ha gjort det på 1 år. Kunde sova idag (som jag var mest nervös över) och är nu inne på natt 2/2.
Helgen som var har jag spenderat hos mor som fyllde år, haft en AW med en fin vän och haft bebismys.
Måtte denna natt gå fort nu!

Likes

Comments

Hösten hittills har varit ett enda stort regnväder, så himla trist. Men idag badar Sundsvall äntligen i sol så snart ska jag ta mig en långpromenad.
Igår gjorde jag ett extrapass på lungan, haha. I 4 dagar hann jag vara borta. Jag som var så nöjd över en hel veckas ledigt kröp efter väggarna efter 3 dagar så det var bara skönt att komma iväg och göra nytta, tog på mig torsdagen med så jag fyllt ut veckan lite. Vägrar släppa sjukhusvanan nu då arbetsuppgifterna på boendet ser helt annorlunda ut.
I övrigt rullar livet på. Men det flyger mycket tankar i mitt huvud. Ena stunden känner jag ett lugn och är tillfreds med mitt liv. Men, ofta, känner jag en rastlöshet och oro i kroppen som jag inte riktigt kan definera eller förstå vart den kommer ifrån. Jag känner mig inte nöjd. Jag vill göra något med mitt liv, men vad?

Oldie but goldie 

Likes

Comments

Herrejävlar, redan oktober. Vart tar tiden vägen egentligen?
Har iallafall haft en magisk helg. Syrran med sambo var hemma från umeå i fredags och spelade på menangeriet/apa. Så vi drog ihop ett gäng och käkade gott innan de började spela. Är så stolt över henne, vilken röst hon har alltså. Efteråt drog jag och bea vidare på RÅ och avslutade kvällen på dansgolvet :)
Igår kom Caroline hit och drack vin med mig innan vi drog på en förfest, natten spenderade vi sedan på estreet och sist men inte minst kebab haha. Så himla kul hade vi, och hur bra är det inte att vi bor typ 100 m ifrån varandra? Kunna ta taxi hem ihop och kramas hejdå. Bäst!
Idag har jag legat i sängen exakt hela dagen och kvällen. Ätit glass, sovit mellan varven och kollat på film. Först nu börjar jag kvickna till igen. Lagom till man ska sova igen..

Likes

Comments

Gjorde idag mitt sista pass på 23 A, Mitt vikariat är slut och jag går tillbaka till kommunen om 1,5 v och nattjänst. Känns både bra och dåligt, har haft ett toppenroligt halvår på sjukhuset men visst ska det bli kul att komma tillbaka till gänget på hellbergs också.
Så denna dag har varit lite upp och ner i humöret, men vi har ätit massa gotta som tröst. I vanlig ordning iofs, jag hade med godis och amanda en tårta.
Ska njuta av ledigheten nu och ladda batterierna, det tär på mig att jobba natt så lite gruvsamt är det.

Likes

Comments

Palett från make up store. Har inte provat den ännu så återkommer om tycke! Kan ju verkligen ingenting om smink, och tycker egentligen inte ens det är kul. Men fick ett ryck och kände att jag ville lära mig, och då kanske man borde ha bra skuggor. Denna blir din för 349:- om jag minns rätt. Hade egentligen inte tänkt lägga så mycket pengar men måste erkänna att jag föll lite för etuin/asken.. Hur fin är den inte då??
Loréal glam nude cc cream är en stor favorit. Neutraliserar röda toner i ansiktet och den gör verkligen sitt jobb! Älskar den. Kostar 149:- och finns att köpa typ överallt där de säljer loréal. KÖP!

Likes

Comments

Min lediga tisdag har jag spenderat med sovmorgon, en sväng på stan, matlagning, en långpromenad och nu slutligen ett glas rött i soffan.
Här är vad jag köpte, ni hittar allt på new yorker :)

Likes

Comments

Har jag också helg, 1 dag 😂 Men måste säga att denna arbetshelg har gått undan. Den har varit lugn och mysig. I lördags när jag slutade blev det vin hemma hos jossan, som slutade med en liten krogrunda. Därav var jag inte så pigg när klockan ringde på söndagen. Men även den kvällen gick bra, vi beställde mat och fick upp massor med fika från pressbyrån som de tänkte slänga. Så vi hade lite kalas på avdelningen.

Likes

Comments

Det går lättare att jobba när arbetskamraten kommer med sånthär dödligt gott, nutellacheesecake. Himmelskt!

Likes

Comments

Bästa eventet på hela året om ni frågar mig, matmänniska som jag är. Längtat hela veckan efter att få sleva i mig en langos 😍 Gick sen runt och kikade på allt gott, ville smaka allt men nöjde mig med att köpa fudge.

Likes

Comments