Hemma sedan i lördags eftermiddag och har väl inte gjort många knop sedan dess. Det tar ju emot nått så djävulskt att sätta sig upp/ställa sig upp så har mest legat och vilat. Men det är väl vad man behöver också antar jag för att det ska läka som det ska :) Jag har iallafall inte ont när jag är stilla (haha) så det går ju åt rätt håll åtminstonde!
I övrigt är jag nere, och det sköljer över mig ibland vilket oflyt jag haft. Hur onödigt det är, att det borde inte ha hänt.
Johan har varit en klippa iallafall. Pysslat om och servat, tacksam över att jag har en så fin pojke. Och vilka underbara vänner jag har alltså, vad har jag gjort för att förtjäna er?? Samtal, sms, Presenter, omtanke❤ Helt mållös!

Likes

Comments

Så här ser jag ut idag

Natten har inte varit smärtfri direkt, men operationen igår gick bra, de fick ut spiralen och inga tarmar var skadade. Så det får jag väll vara glad över.
Men ärligt, jag är inte glad över nånting. Bara bitter.
Jag vet att smärtan kommer lägga sig tillslut. Att ärren blir små och bleknar, förmodligen är det bara jag som kommer se dem. Men det är min kropp och jag har inte valt att det skulle bli såhär.

Likes

Comments

En liten uppdatering. Sedan senast har det gjorts ultraljud och skiktröntgen. Näraliggande tarmar ser ut att ha klarat sig men det går inte att vara 100% förän efter operationen. Spiralen ligger för långt ut vilket gör att de inte kan dra ut den igen utan att göra sönder mer i väggen. = laparoskopi.
Jag visste inte ens att något sånthär kunde hända. Och även om de nu anser att det är väldigt ovanligt att det händer, så ska man väl ändå informera om riskerna? Har gråtit hela natten och hela morgonen, jag vill inte ha ärr på magen. Även om de är små. Och jag vill inte ligga här och ha ont, och allt ska bara jävlas. Nålar lossnar och kärlen spricker så jag är totalt sönderstucken och insmetad i bedövningssalva. Och fastan... 24h hittills. Inför ett ingrepp man inte ens vet när det kommer ske. Allt detta för en jävla spiral. JA, jag är så jävla besviken och ledsen. Den första läkaren sa att detta troligen hände redan under första ingreppet, så man kan ju undra vad det var för ärthjärna som gjorde det, min kropp kan alltså inte ha orsakar skadan på egen hand.
Som sagt. fruktansvärt besviken, trött och ledsen.


Likes

Comments

Varför händer allt mig alltså. Oron över att någonting inte stämde var befogad. Det visade sig att det inte var så konstigt att jag hade väldigt ont, då spiralen gjort hål på livmodern och åkt ut på andra sidan. Den sitter alltså inte i livmodern, utan bakom. I buken som förmodligen är blodfylld. Så fick stanna kvar på avdelningen och så ska dom snart göra en skiktröntgen för att kolla så den inte har skadat näraliggande tarmar, och så blir det en ny operation imorgonbitti.
Har jag riktigt otur så kan de inte dra ut den vanliga vägen utan måste göra en titthållsoperation. Kanske låter det inte som en big deal för er, men för mig känns det hemskt att kanske vakna upp med ärr på magen pga en jävla spiral. Till råga på allt talar oddsen för att det blir en titthåls. Jag var beredd på att nått inte var som det skulle, men att det faktiskt kunde va rätt allvarligt och att det skulle behöva bli såhär var jag inte alls beredd på. Så ledsen nu 😔

Likes

Comments

Att det alltid ska vara nånting! Fick höra att det skulle göra ont en stund efter ingreppet, och att om det höll i sig skulle jag höra av mig. Ont är en sån jävla underdrift, har kramper så det ilar ner i ljumskarna. Som små knivar som sticker in och gräver ungefär. Så det var bara att ringa och nu sitter man här på akuten och väntar på gynjouren 😂 Alltså det är så tragikomiskt.
Här lär man ju bli sittande ett tag...

Likes

Comments

Här ligger jag på uppvaket och har nyss fikat lite, ska snart få åka hem och vila mig. Är sådär jobbigt groggy i huvudet nu. Vilken härlig alla hjärtans dag va? Haha. Sen jobbar jag ons till söndag så det blir inget vidare firande för oss. Men Äh, kärlek kan vi ge varandra 365 dagar om året ❤
Har bara gjort ett kort, enkelt ingrepp. Satt in en spiral, de får inte in den i vaket tillstånd på mig så det fick bli till att sövas. Jag tål ju inga hormoner i preventivmedel, så kopparspiral är det sista alternativet för mig. Hoppas verkligen att det funkar bra för mig. :) 

Hoppas ni haft en trevligare alla hjärtans dag än mig, kram ❤

Likes

Comments

Kortspel, vin och Johan. Komplett 😀
Snart säger jag godnatt dock, varit vaken sedan halv 6, så nu börjar det allt brinna i ögonen. Imorgon ska det tydligen bli finväder, så om vi tar oss upp i tid blir det till att åka ut till Lucksta och ut på sjön. Förmodligen Lindsjön, så kan mamma och pappa komma ner och fiska lite med oss. ❤

Likes

Comments

Överlevde helgen och är MYCKET bättre i förkylningen nu, det värsta gick över rätt snabbt för mig så nu har jag i princip bara rinnsnuva. Det kan man leva med :)
Vad händer då sedan senast? Har varit ledig nu sen i söndagskväll och har inte gjort mycket kul sedan dess. Blir ju så tråkigt när man går på helg då alla andra kliver på jobb igen😂 Men det är ganska skönt med, att känna att jag inte måste hitta på nått. Har dock varit iväg och träffat Lars för lite sångträning, rensat kläder och gjort massa tråkiga saker som jag kallar 'vuxengrejjer' (ringa försäkringsbolag, banken) och grejer. Sånt som jag helst och fortfarande vill skicka pappa på att göra. Men det är bara att bita i det sura äpplet och låtsas att man fattar vad bankmän osv säger i telefonen.. Haha.
Klev upp i tid idag då jag jobbar kväll idag, sen börjar 07 på fredag. så måste kunna somna i tid ikväll. Så nu är det morgonmys i soffan som gäller ❤

Likes

Comments

Har naturligtvis lyckats dragit på mig denhär flunsan alla pratar om, helt förstörd. Förstår verkligen nu hur dåliga ni har varit ni som redan haft den. (Halva jobbet har legat sjuka.) Men med mängder av ipren, nässpray och näsdukar ska jag nog ta mig igenom denna jobbhelg med! I ärlighetens namn har jag inte råd att vara hemma och kurera mig, tänk att det ska vara så 'dyrt' att vara sjuk. På måndag ska jag vila vila vila. Så nu hoppas jag att helgen springer förbi som den brukar göra när man är ledig och pigg 😂
Önskar er en trevlig helg❤

Likes

Comments