Som sagt, jag glömmer bort att jag har en blogg. Nu har jag dessutom haft semester 1 vecka. 1 vecka återstår :)
Sedan senast har jag varit på sensommar (som tyvärr inte levde upp till mina förväntningar) men förfesterna hade vi ju himla kul på! Jag har gosat på bebis, varit ute och ridit, fyllt 24 år, ätit gott med arbetskamrater, solat den lilla tiden solen har visat sig, varit på kalas och mycket mer :) Tiden springer iallafall iväg.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vi passade på att åka ut till stugan för lite fiske! Naturligtsvis började det ösregna när bi kom fram, så fick vänta ett tag innan det slutade och vi tog oss iväg i båten. Sjukt härligt var det iallafall när solen kom fram :)

Likes

Comments

Det här har jag pysslat med under tiden jag glömde bort att jag hade en blogg!

Likes

Comments

Bytte pass igår, så jag slapp jobba ikväll! Så himla skönt att vara ledig en fredag när man jobbar resten av helgen sen.
Sov länge och var sen ner på stan en sväng, fick med mig lite kul hem, jag som skulle hålla i pengarna..

Topparna och klockan med bytbara armband är från New yorker, bikiniöverdelarna är från Cubus.

Likes

Comments

Druckit rosévin och bubbel med min vapendragare, grillat och spelat spel hos världens bästa kollega och varit på babyshower för Matilda.
Trött och nöjd efter denna helg, så jag har redan krupit ner under täcket med gnagande måndagsångest.

Likes

Comments

Senaste dagarna har jag legat raklång under filten 24/7. Helt däckad, en riktig dunderförkylning. Hann i princip bara innanför dörrarna på jobbet i tisdags innan jag valde att ge upp och gå hem igen. Så hela tisdag och onsdag var riktiga 'tyck synd om mig' dagar haha. Idag känns det bättre, värken i kroppen har släppt och nu är det mest snuvan och huvudvärken som spökar. Imorgon tänker jag gå på jobbet iallafall, oavsett snuva.

Likes

Comments

Mjukglass och ett sundsvall i solsken :)

Likes

Comments

Rosa och grönt har jag verkligen fastnat för i år, tyvärr har inte J gjort det så det enda rosa han gick med på var kuddar och ljus. De pastellgröna gardinerna gick tydligen fetbort.
Men tänk vad lite färg livar upp endå, jag vill ha meeeer

Likes

Comments