View tracker

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tiden flyger förbi och vips är 2 veckor praktik avklarad! Hade turen att få göra den på världens bästa ställe alltså, lungavdelningen. Jag har haft riktigt roligt dessa veckor och det var tråkigt att lämna dem idag. De ville att jag skulle börja jobba där så det tar jag som ett gott betyg, att jag gjort ett bra jobb :) Tyvärr ser det inte ut som om jag kommer göra den nu, men i framtiden kommer jag säkert söka mig tillbaka. Som sagt, toppenveckor på ett toppenställe!
Snart ska jag iväg ner på stan och äta middag med lite klassisar, det blir en form av avslutning för de som kan. Vi är snart klara, helt sjukt ❤

Likes

Comments

View tracker

Alltså hur gott är det inte 😂❤

Likes

Comments

Förlåt att jag är en kratta på uppdatering, dessvärre kan jag inte lova heller att bli bättre men jag ska göra mitt bästa.
Första veckan på praktiken är avklarad, jobbade dagen idag så är ledig imorgon. Sen jobbar jag Tis-fredag innan jag är helt finito med praktik :) Det går fortfarande bra och är faktiskt roligt så det känns inte så jobbigt, skulle absolut kunna tänka mig att jobba där i framtiden!
Men det är mycket i huvudet nu. Slutspurten i skolan med seminarium och annat, praktik, jul, att jag snart börjar jobba igen och så ska man hinna ta vara på privatlivet med. Har så mycket i skallen att jag sprängs snart och vill bara gräva ner mig och titta upp igen innan sommaren.

Likes

Comments

Alltså känslan imorse att jag kunde sova vidare var helt magisk, har aldrig uppskattat en ledig dag såhär mycket. Kunde väl aldrig gissa att man skulle bli såhär slut av praktik men hjärnan har verkligen proppats med info non stop hela veckan. Mycket att ta in och sen bearbetar man när man kommer hem med så gissa om jag har varit trött vid läggdags 😂 Ska njuta nu fredag, lördag och sen jobba söndag igen.
Ska fortsätta sörpla på mitt te och ligga kvar i soffan, bara för att jag kan. Trevlig helg på er alla ❤

Likes

Comments

Andra dagen idag med praktik, det har hittills gått förvånandsvärt bra och jag trivs. Fin personal och bra handledare, redan lärt mig väldigt mycket så tids nog kommer man nog känna sig ganska säkert. Gjorde mitt första blodprov idag på en riktig människa  (har bara gjort på dockarmar förut). Det gick kanon! Ska få träna på det mycket i veckan :)
Jobbar till 16 idag så sen ska det bli skönt att få träffa sambon som jag inte sett sen i söndags haha.

Likes

Comments


Så nervös som jag är nu var det längesen jag var. Idag är det första praktikdagen som jag gör på lungavdelningen.. Börjar 13.30 och slutar 21.30. Vet inte varför jag är så nervös, men det var ju ett par år sedan man senast gjorde en praktik. Och man vet ju aldrig hur det kommer gå, tänk om de är otrevliga där? Men, förmodligen är jag nervös i onödan och det kommer säkert gå bra. Hoppas jag..

Beställde hem dessa skönheter igår, det blev min julklapp från Johan ❤ Finns att köpa på scorett. Märket är Urban project och modellen heter Harley.

Likes

Comments

Knappt 1 månad kvar till julafton! Älskar julen och allt som hör till. Hade dock inte tänkt pynta nått i år då jag är den enda här hemma som uppskattar det, men jag kunde inte hålla mig så lite pyntning i vardagsrummet fick det bli iallafall när jag var klar med skrivandet.
Så ikväll är det jag och tomten framför så mycket bättre ❤

Likes

Comments

OBH Nordica Björn Axén Tools Straight & Curl Nano Pro 3099

Passade på att köpa en ny plattång när det endå var black friday, den hade tydligen fått bäst i test så nu hoppas jag verkligen att den håller måttet :)
Igår kväll bjöd Johan ut mig på middag, vi hamnade på innergården och hade det mysigt. Sen hem för lite film och gotta i soffan.
Har precis varit och handlat och ska dyka ner med näsan i böckerna igen, lördag i all ära. haha. Men jag passar gärna på när karln inte är hemma, då får jag som mest gjort.
Ha en härlig lördag ❤

Likes

Comments