I fredags kom Amanda och Bea hit och så åkte vi vidare mot en förfest, dansade och hade så roligt hela natten. Det kan inte bli dåliga kvällar med mina damer.
Hela lördagen låg jag i sängen som en grönsak innan jag sved om, vi skulle överaska Emelie som fyllt år. Hon blev så glad och en riktigt hederlig girlsnight var verkligen på sin plats. Krogen sen var väl inte lika bra så det blev en tidig kväll för mig.
Kanonhelg iallafall och jag är redo för en ny vecka :)

Likes

Comments

Fredag och sista dagen innan 3 dagars efterlängtad ledighet! Kan inte komma mer lägligt, känner mig totalt dränerad på energi. Ikväll kommer äntligen min Amanda till mig, ska ta ikapp senaste veckorna och dricka gott vin. Längtar ihjäl mig och kommer flexa ut redan kl 15 idag :)
Igårkväll var vi ut och käkade några kollegor på taste of india, blev positivt överaskad! jäklar vad gott det var, och efter en fastedag ville jag typ äta upp hela resturangen.
Nu ska jag njuta sista minuterna av min rast innan jag krigar mig igenom de sista timmarna :) Trevlig helg❤

Likes

Comments

Längesen! Jag är tillbaka! Och sen senast har det hänt otroligt mycket, men det största som hänt är att jag numera flyger solo. Jag bor numera i en mysig etta i ett lugnt och fint område, och här trivs jag som fisken i vattnet. Levde ett tag i resväskor lite överallt men nu är jag helt installerad med mitt mitt mitt, och sitter i skrivandes stund på min inglasade balkong i kvällssolen med en kopp te i handen. HARMONI.
Sommaren har rusat iväg, känns knappt som om det varit någon. Men nu blickar jag framåt mot en fin höst istället :)
Ska knäppa lite kort sen och visa er hur jag fått till det här hemma, i mitt eget lilla krypin❤

Likes

Comments

Som sagt, jag glömmer bort att jag har en blogg. Nu har jag dessutom haft semester 1 vecka. 1 vecka återstår :)
Sedan senast har jag varit på sensommar (som tyvärr inte levde upp till mina förväntningar) men förfesterna hade vi ju himla kul på! Jag har gosat på bebis, varit ute och ridit, fyllt 24 år, ätit gott med arbetskamrater, solat den lilla tiden solen har visat sig, varit på kalas och mycket mer :) Tiden springer iallafall iväg.

Likes

Comments

Vi passade på att åka ut till stugan för lite fiske! Naturligtsvis började det ösregna när bi kom fram, så fick vänta ett tag innan det slutade och vi tog oss iväg i båten. Sjukt härligt var det iallafall när solen kom fram :)

Likes

Comments

Det här har jag pysslat med under tiden jag glömde bort att jag hade en blogg!

Likes

Comments

Bytte pass igår, så jag slapp jobba ikväll! Så himla skönt att vara ledig en fredag när man jobbar resten av helgen sen.
Sov länge och var sen ner på stan en sväng, fick med mig lite kul hem, jag som skulle hålla i pengarna..

Topparna och klockan med bytbara armband är från New yorker, bikiniöverdelarna är från Cubus.

Likes

Comments