Godmorgon Peeps!
Johan tvingade upp mig ur sängen strax innan 9, måttligt leds på alla alarm som ringt och stängts av. Ringt och stängts av..
Får alltid dåligt samvete när jag väl är uppe och inser att jag håller ju stackarn vaken som har jobbat natt? Han ser alltid på serier innan han somnar men endå. Skärpning.
Dagen bjuder inte på många knop här i ett par timmar. Men vid 14 åker jag och plockar upp ida och intar bolaget. Sen hämta Johan och åker mot karläng :) Sommarens sista grillning står på schemat.
Nu ska jag fortsätta min mysmorgon med frukost och nyhetsmorgon på tv. Jag älskar nyhetsmorgon! Vet inte varför, hälften av tiden lyssnar jag inte ens. Som vid matlagningen. Men det är en myskänsla över att ha det på något sätt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Kan meddela att det inte gick nått vidare med min taktik att vara tyst idag för att undvika konflikter. Jag var tyst, men hon var på mig lika mycket endå och undrade över mina åsikter bara för att jag var så tyst. Och så tyckte hon att jag såg 'moloken' ut idag. haha det blir helfel hur jag än vrider och vänder på det.
2 studiebesök hade vi idag, ett på anhörigcentrum och ett på ett aktivitetscenter. Skönt att göra saker utanför klassrummet!
Min syster är hemma i sörlindsjö ett tag för att hon är sjukskriven. Stackarn med kryckorna och en hel ställning på sig. Fotleden av på ena benet och korsbandet i knät på det andra. Lider med henne och förstår att hon är deppig. Så jag tog och åkte hem och muntrade upp henne med lite kortspel :)

Likes

Comments

Psykologi kan ju vara den absolut tråkigaste kursen hittills, förstår verkligen noll. I 2 timmar satt jag som en fågelholk på lektionen.
Efteråt handlade jag lite tacotillbehör och satte fart hem till spisen! Älskar tacos, fick jag välja skulle vi äta det minst 2 dagar i veckan.
Ikväll blir det en tidig dejt med John blund. Ska genomlida en hel skoldag imorgon igen med min favoritlärare.. Tänkte faktiskt att imorgon ska jag inte säga så mycket, så hon inte får nån anledning att vara missnöjd med det jag kläcker ur mig. Vilket är jävligt tragiskt att man ens ska känna så. Önskar bara att jag hade lite lättare för att hålla käften, blir jag irriterad så syns det. Och det händer att det slinker ur nån kommentar. Och då är hon på en som en igel och undrar om man inte håller med. haha jag måste uppenbarligen börja använda mask och munkavel med.

Likes

Comments

Varit hos tandläkaren idag och borrat ner naglarna i armstöden där ungefär, jag HATAR tandläkaren. Obehagligt är det och ont gör det. Ska tydligen få en bettskena nu, så hoppas på mindre huvudvärk för mig om dagarna och mer sömn för johan om nätterna. Han som står ut med tandgnisslet..
Har inte lyckats koppla på plugghjärnan ännu, men det kommer väl snart. Ska ta mig i kragen här i veckan men det blev inte idag, och lär inte bli imorgon heller. Och inte onsdag... MEN, torsdag tror jag nog fan inte att jag kommer undan. Så då får det bli en heldag. Jag kan inte plugga om jag inte har stenkoll på allt som ska göras, i vilken ordning och hur mycket energi uppgiften kräver. Så imorgon kommer jag åtminstonde sätta mig ner och göra en plan för den närmsta tiden.
Men som sagt, idag hade jag verkligen ingen lust med det. Däremot hade jag lust att åka bil i 5 timmar med Johan och köra ut linas matkasse. haha.

Likes

Comments

Igår samlades vi några pangbrudar hos Amanda för en Girls night only! Alltså det måste väl vara det roligaste som finns, tjejförfester kan aldrig gå fel.
Framåt 12 åkte vi ner på Oscars och dansade, var jävligt mycket folk och hade faktiskt den roligaste kvällen på länge. Johan var också ute så vi vandrade hemöver tillsammans kring 02, med varsin kebab såklart.

Likes

Comments

Har varit på skolan idag igen, utvärderat med min psykologilärare i över 2 timmar!! Pratade så jag blev alldeles torr i käften, hon kan dethär med att vara noga hon.
Ida och Viktor kommer snart och myser med oss med. Sen går vi bort en sväng till Johnny :)

Likes

Comments

Fixade nya fransar idag vid 12 och somnade som vanligt på britsen. Trötta tjejen! Det är ju så jäkla pinsamt, röck till och öppnade ögonen så hon petade mig rätt i ögat och det började rinna som bara satan. Stackars tjej hon blev livrädd att hon gjorde illa mig ordentligt.
Har även varit på skolan och haft samtal med min mentor om uppgifter som ska göras. Ventilerade också med henne om hur jag känner inför den andra läraren. Självklart kan hon inte göra så mycket av den informationen, men det var jäkligt skönt att få bekräftat av henne att jag faktiskt inte är puckad eller har konstiga åsikter. haha. Hon blev nog rätt paff över hur jag gick på, men hon förstod min känsla iallafall.
Efteråt åkte jag till Evelina och pussade på Melissa. Druckit kaffe och pratat i timmar. Min fina Evelina, som alltid förstår och stöttar mig.

Likes

Comments

Skolan idag var bara pest och pina helt ärligt. Jag har en förmåga att lätt störa mig på människor, men är accepterande och försöker alltid vara trevlig endå. För jag vet att det går över för det mesta. Man måste alltid ge människor en chans och oftast är det ju så att ens negativa uppfattningar om människan, inte alls stämmer överens med hur personen verkligen är.
MEN, jag har en lärare som tyvärr gör många lektioner vi har till total tortyr för mina nerver! Jag har verkligen försökt att ge henne en chans, men ger upp nu och accepterar att jag nog aldrig kommer komma överens med den människan. Jag tänker inte ta upp allt, men i mina ögon använder hon sig faktiskt av lite härskartekniker. Det är frustrerade när ALLT vi säger  (det gäller inte bara mig utan resterande klasskamrater med) tydligen är obegripligt, fel eller konstigt. Och det värsta jag vet är när någon 'klappar en på huvudet' och behandlar mig som ett barn, vilket hon är en expert på att göra.  Även mot folk som är 40-50 plus i klassen. En fras hon använder MINST 10 gånger per lektion är 'hur tänkte du nu?'. och jag skämtar inte när jag säger att hon sa detta till bara mig 3-4 gånger på en lektion idag. Då blir man leds och funderar ärligt på om man är dum i huvudet. Så sista gången hon sa så frågade jag faktiskt vad det var hon inte förstod. Varpå hon lite smått ställd säger i princip samma sak igen:  'jag förstår bara inte hur du tänker nu?'
Tycker man inte som henne är man felande, argumenterar man (som jag tycker man BÖR göra på lektioner?!) blir hon irriterad och om man frågar tyst ex den man sitter bredvid en fråga (som hör till vad vi läser om) undrar hon sådär förskollärareaktigt om det är 'något man vill dela med sig av till resten av klassen'. Som att man sitter och skvallrar eller något alá högstadiet ungefär. Jag tar inte studielån för att sitta och skvallra och missa massor av viktig information direkt.
Idag ville hon ta 10 min rast, 25 min före lunchen. Och jag föreslog att vi kanske skulle köra på, och ta en tidigare lunch istället. Varför gå på rast och återkomma för 10 minuters lektion liksom? Inte en så tokig idé enligt både mig och klasskamraterna. Men se då vet ni vad, blev hon irriterad och tyckte att jag var en 'dam med extremt mycket åsikter'. haha alltså jag tror jag bryter ihop. Kunde inte hålla mig, snäste faktiskt ifrån att det iallafall är bättre att ha åsikter än att bara vara tyst. Fick inget svar på det heller inte helt förvånande. Men det blev bara ännu mer tydligt då att hon ogillar skarpt att andra har åsikter, och att hon ogillar mig med haha.

Nej usch och fy för sånthär beteende. Jag vet inte om jag överdriver, men såhär känner jag och jag är trött på att hon förminskar en. 

Ja men då så, en roman senare har jag ventilerat klart om det. Och är just nu ungefär lika upprörd som jag kände mig då.
Efter skolan åkte jag och jobbade ett kvällspass, det var skönt att få tankarna på annat. Och få rå om mina oldies ❤ Men nu är man rätt slut efter en dag med 7 timmars skola och 6 timmar jobb, samt diverse utbrott. 
Urladdning 3000

Likes

Comments

Var förbi jobbet en sväng idag för att skriva ut lite papper, surra lite med annbritt och lisa (gud vad jag saknar dem), och väl hemma var jag tvungen att ta tag i de drivor av papper och häften vi fått från skolan. Satt i 3 timmar och skrev innan jag slängde in handduken för lite slapp i soffan och paradise hotel. Glömt bort hur jäkla nöjd man känner sig efter att faktisk ha presterat nånting haha. Måste upp i tid imorgon dock för att skriva klart, har en del som ska vara färdigt till skolan på onsdag. 
Klockan rann iväg och här sitter jag framför tv:n helt klarvaken 01.38. Pigg som sjutton. Johan slutar 03 så skulle inte bli förvånad om jag är vaken tills dess. Hur sjutton ska jag ta mig upp imorgon.. Men det brukar lösa sig, i värsta fall får det bli nattplugg men det brukar ju gå ihop det med ;)
På onsdag efter skolan har jag tagit på mig jobb! En kväll med min bästa Cecilia! Jag längtar till mina arbetskamrater och mina oldies, önskar att ni alla fick känna så för era jobb. ❤

Jag blir så glad av den här fulsöta bilden. Världens bästa arbetskamrater!

Likes

Comments

Gud vad mysigt det var att träffa gänget igen, äta god mat och bara surra ikapp. Efteråt var alla nöjda och rullade hemöver, utom jag (haha) som var rastlös som vanligt. Så gick upp på Södermalm för att träffa Evelina och några andra tjejer.
Resten av natten spenderades på Oscars! Fick även sovsällskap av mina tjejer sen, så det blev en trippelsked i sängen haha.
Idag vaknade vi inte så kaxiga, snarare döende.

Likes

Comments