Nu har jag hållt mig borta (inte med flit) allt för länge. Har inte haft lust helt enkelt. Mycket att göra nu i december på salongen. Men här ska ni få en härlig makeover som jag gjorde idag.

FÖRE

Såhär såg kunden ut innan. Ett solblekt hår med lång utväxt, som tidigare har slingat sig. Det jag gjorde va att lägga en bottenfärg på henne som mest ändrade tonen och inte mörkhetsläget. Sedan la jag frihandsslingor i övergången där jag ville ha dom. Samt lite lowlights (mörkare slingor).

Lät detta sitta tills slingorna var tillräckligt ljusa och till sist la jag en nyansering för den perfekt beigeblonda tonen!

EFTER

Recept:
Bottenfärg: Matrix color sync, 8v + 8p + lite 8m
Slingor: tog restfärgen från botten och blandade i lite 10wn + 8mg + 10v
Blekta slingor: blekning 6% och lite 9%
Nyansering: SPN 30g + 10v 20g + 9 gv 10g + några gram SPM

Likes

Comments

Passade på att baka idag, det tar sin lilla tid men är hur mysigt som helst. Min farfar var konditor, så kanske man fått lite av mina skills från han? Haha skämt o sido. Blev hur bra som helst. Gjorde en saffranslängd med vit choklad. Och knäck, men glömde ta bild efter jag gjort dom så här får ni en bild med tomma formar 😂

Blev även en lasagne till middag när ugnen ändå va på. Efter middagen satte jag mig framför en julfilm och fikade lite. Älskar julkänslor 👏🏼

Likes

Comments

Igårkväll for jag till Stockholm för att fira mina två fina vänner. De hade hyrt en svit uppe på anglais scandic, super fin och stor. Det bjöds på snacks, lekar och massa skratt. En super bra kväll.

Likes

Comments

Andra advent idag. Tiden går så sjukt fort. Men det kan va skönt de med. Igår var jag till Stockholm och firade två kompisar. Super trevligt, kommer komma upp bilder från det senare. Vaknade ganska sent idag pga heeeelt slut. Gjorde iordning frukost och ligger i soffan och kollar julfilm.

Likes

Comments

Hello!
Här kommer en makeover från i torsdags. Kunden ville bli ganska mycket ljusare och flytta upp färgen. Gick tyvärr inte att ljusa upp det i det exakta önskade tonen eftersom det låg en gammal färg från bottenfärgen hon hade tidigare.

FÖRE

Såhär såg det ut innan, en väldigt fin färg men som växt för långt ner.

EFTER

Och såhär blev slutresultatet 👏🏼 det jag gjorde var att först lägga en bottenfärg. Sedan penslade jag slingor med blekning där jag ville flytta upp färgen. Sköljde detta när det såg färdigt ut och la en nyansering. En mörkade vid övergången och ljusare på längderna!

Recept:
Botten: Matrix color sync, 5N + 6N + 4A + lite 6MM
Nyansering övergång: loreal dialight, 8.1 + 8
Nyansering längder: loreal dialight, 10.12 + 9.12

Likes

Comments

Vilken förvandling detta blev! Vi kapade håret ungefär 1,5 dm för att sedan börja med färgen. Vi ville få in lite skiftningar utan att hon sen skulle få en utväxt. Kunden var ofärgad sen innan.

FÖRE

Det jag gjorde var att lägga slingor med ungefär 1 cm mellanrum så det inte skulle bli för många, tanken var bara liten nyansskillnad. Lämnade en passé längst upp för att det inte ska synas någon utväxt längre fram.

Blev ju hur bra som helst. Avslutade med en volymföning.

Recept:
Blekta slingor: 3 % och 6%
Mörka slingor: Matrix color sync, 6N + 7M + 8MG (mängd av dessa minns jag ej)
Nyansering: 10cv 20g + 10n 20g + 8mg 20g

Likes

Comments

En före / efter från förra veckan. Önskemålet var en balayage i riktigt kall ton.

FÖRE

Jag började med att bleka upp längderna där jag ville ha det ljusare. Frihandsteknik som vanligt! Lät detta sitta ett tag, sen la jag en toning på håret jag lämnade i mellan slingorna.

Sköljde, nyansering i en riktigt kall ton. Nästan grå/silver. Styla, klart!👌🏼

Svårt att få fram den kalla färgen på bild! Men på sen sista ser ni tonen 😘

Recept:
Balayage slingor: blekning 3%
Toning på de övriga slingorna: 8p + 10v
Nyansering: Matrix color sync SPA 40g + 10p 40g + clear 30g + SPV 20g + dutt blå boost

Likes

Comments

Hej på er!
Efter jobbet åkte jag hem till Elvira, där även Matilda och Vickan va. Vi käkade middag ihop och hade ett sent adventsmys, och fikade lite. Hur mysigt som helst! Nu är jag hemma igen och har precis lagt mig i soffan, hela dagen har varit riktigt trög och känt mig jätte trött hela dagen. Så att få lägga sig i soffan var en riktig dröm.

Likes

Comments

Här har ni mina bilder jag skickade in till årets frisör, som också gjorde så jag fick en nominering. Super nöjd! Tack till Hanna och Frida som ställde upp.

Likes

Comments

Fick med mig massa fint hem i lördags. Den guldiga korgen och mattan är från Mio, och de andra små prylarna är från thuns faktiskt. Love it 👏🏼

Likes

Comments