Det var några dagar sen sist nu, ska bättra mig! Men i all fall, min helg nu har varit hur bra som helst!! I fredags började de med att jag kom hem från den där militärgrejen med klassen, efter det skyndade jag mig på hela 5min att byta om och springa till bussen! Hann jag? Att jag gjorde, fick stressa som in i, men det lönade sig haha! Jag skulle dra in till Halmstad igen för att köpa något fint till Linnéas överraskningsfest som var i lördags. Hittade en tröja som jag mest bara köpte för att köpa något, impuls.. Efter ett tag kom min vän Mårten in till stan då vi fixade ännu mer till festen, shoppade vidare då ja inte köpte något mer än donken påvägen hem ;)
I lördags var det en fullspäckad dag för mig, kolla fotboll, iväg en runda till Halmstad igen med två goa vänner. Emma, Mårten och nellie kom tidigare till mig innan vi skulle bege oss mot Linnea som fyllde 18! Ställde oss och bakade kladdis, hämtade pizzor, kom till Linnea där alla var samlade utan Linnea o Isak!
När Linnea kom hade hon ögonbindel på sig och musik i öronen, satte henne på en stol och alla skrek "överraskning" och sjöng för henne! Det blev himla bra och Guuuud så glad hon blev :.) My bestie!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments