Fredag, började denna dag med att gå upp ur min underbara säng förstås! Sedan vid 12 tiden drog mamma med mig till stan och bjöd på Kina mat på en av de godaste restaurangerna vi har i lilla Laholm, Love chinese. Gick sedan lite i stan o kikade lite innan vi promenerade hemåt. När jag kom hem städade jag och mamma mitt rum lite halvt tills jag och Anna körde in till Halmstad för och kolla bio, vi såg Paper Towns som var en klar 10/10 tyckte jag! Rekommenderar den verkligen för er som gillar komedi, mysteri och romantik, vilket jag älskar!!!

New in...
Blev en hel del för mig som inte skulle köpa något mer än en bok som då inte fanns inne, jag fick därför tröstshoppa hihi.. Jo ni som då känner mig eller inte känner mig, aja hur som helst, jag är ingen bokmänniska, men tänkte att de kanske kan ändras, vill verkligen börja få koncentration nu när skolan snart börjar igen, vill lära mig koppla av lite och inte stressa så mycket. Det sägs att böcker kan vara till hjälp, får hoppas på de, eller rättade sagt tro på det ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Rom var helt enkelt bäst!! Så vackert, ska definitivt åka dit ännu en gång i mitt liv, hoppas ni gör det oxå!!

Likes

Comments

Lite ny update tycker jag nog inte ska skada, igår blev det en förmiddag med jobb, sen kom Linnea, Isak och gissa vem?!?! MALIN som kom igår från Turkiet, som jag saknat henne! Så de hämtade mig, vi drog då till maxi och köpte glass och lite sånt, sen vidare hem till Linnea och fikade med vattenmelon, mums! Cyklade sedan hem därifrån och tog det lugnt en stund hemma, käkade mat på jynckes med min lillebror, bakade kladdkaka som jag tog med mig till Linnea där det blev mycket skratt och glädje!

Isak, JP, Leo och Emil kom sedan förbi då vi drog och badade mitt i natten haha, de är ju ändå sommar ;.)

Likes

Comments

Helt enkelt det bästa som finns att äta på sommaren!!

Likes

Comments

Tillbringade min kväll först med att "träna" lite med Linnea och Gustav på utegymmet vid skolan, tog ett dopp i Glänninge och till sist en spontanare till det mysiga stället Tillsammans i Halmstad då Sara fyller 20 år idag vilket är sjuuuukt. Jag stannade inte så länge eftersom min buss som även var den sista bussen hem för kvällen gick en timme senare än vad jag kom dit så fick de bli en liten tur iaf, men så värt de! Nu börjar det kännas som sommar med den härliga värmen under dagen.

Imorgon blir det jobbdags för mig igen, jobbar varje dag tills jag drar mig iväg mot lite äventyr hos palmerna!!

Puss ciao.

Likes

Comments