Header

Jobb heela dagen. Långpromenad med familjen. Och jordgubbar till kvällsmat. Fint.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Från min midsommar. Det är när man förväntar sig det som minst, då blir det som allra bäst.

Likes

Comments

" Man är okrossbar, och livrädd på en och samma gång och sedan gör man det bara, vadsomhelst, man bara gör det."

Likes

Comments

Sushi i parken innan vi alla fyra slocknade. En nap i solen gjorde susen.

En latte på en uteservering på avenyn. Lovely.

Vi besökte pinchos. Massa god mat och drinkar.

Fina fina Göteborg at night... här väntades det vin och sällskapsspel.

Och så vaknade vi upp i ett sorligt Göteborg. Struntprat över en latte och en avokado smörgås på da matteo gjorde verkligen ingenting sämre.

Hur fint ??

Och så var två jätte bra dagar över. Och jag är tillbaka i Bengtsfors, imorgon är det jobb på agendan men det gör inget, för jag har fått mig en boost att leva på ett bra tag framöver.

Likes

Comments

"Du går sönder och reser på dig igen, jobbar för att på nytt bygga upp ditt hjärta. Sedan går du och söker efter någon ny som kan knäcka dig ännu en gång. Ibland så är du den som knäcker andra. Så går det till, i jakten efter kärlek. Det gör jävligt ont ibland. Men du fortsätter framåt och korsar väg med människor dom du sårar och med människor som sårar dig. Tills du kanske träffar någon som får alla andra hjärtekross att bli obetydliga. Någon som du är hel med."

Likes

Comments

14 april 2016 från iPhone.

Himmelska fridens torg är världens största torg. Beläget i centrala Peking utanför Himmelska fridens port som leder till den förbjudna staden. Torget är så himla stort alltså, hela 220 000 m². Det är såå många kineser som under resan ville komma fram och ta kort, haha fattar inte.

Såå mäktigt. Vi var även på en skola den här dagen, men det var inte alls många bilder jag hade därifrån, tyvärr. Det var en privatskola som kostade över 200 000 per år, så det kunde mycket bra engelska, vilket är sällsynt i Kina.

Likes

Comments

Just nu; götta med dessa tre i tjugo plusgrader. Kortfattat, så är den svenska sommaren här och det går bara inte att ta vara på en helt vanlig måndag på bättre sätt än såhär.

Likes

Comments

Brunch med en rödhårig pärla. Life!!!

Likes

Comments

Det är mina ord som får mig ur sängen. Det är mina egna ord som räddar mig idag. Jag måste vara ärlig mot mig själv, och kanske är det här vägen till mig själv.

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw