Header

När ditt hjärta brister, när det spricker och blir till tusen bitar. Vill du veta vad som är det fina då? Det det fina är att hur trasigt hjärtat ditt än är så kommer dina ben att fungera, dom kommer bära dig. Och när ditt hjärta är i tusen bitar så kommer det fortsätta slå. Du kommer fortsätta andas hur tungt det än är. Hur fint är inte det?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Säger godmorgon med denna låten i lurarna. Kaffet intaget, och what to do listan är done, finito för dagen. Mamma fyller år, dvs tårta ska göras, blommor ska fixas. Jag ska tvätta i mängder. Pappsen är sjukskriven, så lillan ska hämtas från förskolan. Och två nya praktikveckor väntar, så nya papper, kläder och info ska hämtas. Fotbollsträning i kväll, och det spöregnar.

En kopp till, sen är jag redo.

Likes

Comments

Hemma efter en fantastisk tid i Danmark med fotbollstjejerna. Det har varit en massa skratt och träning, en vinst mot det danska Nr Nebel dessutom. Och så var detta ännu en grej att slänga en tillbaka blick på, och jag är så himla glad tacksam och ah överlycklig över att få en del av det som vi är. Vårat team är nått speciellt och ingen annan kan säga något annat om det. Älskar varenda del av oss!! hashtag alla ler


www.laget.se/bengtsforsifdamer

Likes

Comments

And every time the moon comes out to shine it always remind me of just how much I miss you. Your face, your voice, your soul, the sound of your laugh, your smell - god I miss your smell. Nothing smells so good as the person you love, you know. Most of all I miss the way you used to make me feel... I can't even explain it and even if I could I don't think you ever understand... I just hope that this ache in my heart won't last a life time and... that you're happy. That you've found genuine happiness

Likes

Comments

Det var en hel jobb vecka sedan sist. Jobbat från 06:30 till 14:30 hela veckan, och efter det har vi försökt fått oss någon soltimma innan träning. Plugget inför gymnasiearbetet är även igång. Schemat har verkligen varit fullspäckat, så tröttheten har satt sina spår. Men nu, äntligen har vi fått oss några dagar ledigt. Så i morgon åker vi tillbaka till Amadores (<333333) för att verkligen NJUTA. 

Likes

Comments

Från vår första lediga dag. Gick pw på en lite väl farlig väg, men träningsvärk och en fin utsikt fick vi i alla fall. Vi spenderade dagen i Mogan. Fint vatten, fin strand och soool, ÄNTLIGEN! I morgon ska vi fara in till Amadores stranden som ska vara en fantastisk strand, men mer om det i morgon.

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw