Header

MY DAILY DOINGS

Åh, vad trött jag var imorse. Och jag antar att det inte finns någon lösning till det heller, utan att det bara är att hälla i sig kaffet och slänga sig in i verkligheten igen. För det är så det går till. Just nu är jag hemma på lunch. Jobbar fram till 17, men tänkte snabbt sticka in med dagens att göra lista : 

- Skicka ordrar

- Förbereda en ny beställning

- Träna

- Beställa julklappar

- Plugga

- En ta-hand-om-mig-själv-timma

- Göra klart filmen om Dubai (hehe och jaaa ni ska få se!!)

Xoxo, Elin.

Likes

Comments

MY DAILY DOINGS

Hej på er! Här kommer en liten update om läget. Vi landade i Sverige runt 07:30 imorse och tog efter det tåget in till centrala Stockholm, vilket inte var en hitt då det verkade som att alla visst skulle till jobbet. Det var proppfullt, och jag blir så frustrerad på människor när man ser hur de beter sig. Alltså ser man inte att det står barn som letar efter andan i dedär pendeltågen?? Eller pensionärer som knappt orkar hålla uppe benen? Kan man inte vara en vuxen människa och ta tåget som är två minuter bakom? Usch. Hur som helst. Vi åt frukost på Pom & Flora Cafe i Stockholm, super gott och supermysigt. Tåget rullade mot Karlstad vid 14 tiden och sedan vidare mot Åmål där mamma plockade upp oss. Jag är helt slut. Det har varit en så himla lång dag, och det på resande fot. Godnatt.

Xoxo, Elin.

Likes

Comments

ADVENTURE, WORK IT

Från ett sista pass på gymmet. Bilden gör sig verkligen inte rättvis, men utsikten ifrån gymmet är helt otrolig verkligen! Det blev ett svettigt rump pass, och jag kan lova mig själv en rejäl träningsvärk imorgon. Efter det har vi varit något kvarter bort bara och käkat, jag åt en supergod halloumi sallad. Just nu sitter vi och väntar på våran taxi till flygplatsen, runt 02 lyfter vi och flyger mot swe.

Xoxo, Elin.

Likes

Comments

ADVENTURE

I SAMMARBETE MED ISECRET.SE

Vad är en semester utan en rosa flamingo?? Så himla fin. Glöm inte bort att med rabattkoden "15ELIN" för 15% rabatt. By the way hur mycket saknar man inte en flamingo emoji egentligen??

Xoxo, Elin.

Likes

Comments

ADVENTURE

Idag har vi besökt världens högsta byggnad. Burj Khalifa. Och alltså, vilken otroligt vacker utsikt över Dubai vi fick se. Imorgon är det dax för oss att åka hem, så ikväll ska vi packa i ordning våra väskor och göra oss klara för utcheckning. SÅ himla tråkigt, men innan dess väntas det en sista dag på stranden, och en sista hotell frukost. Det blir fint. Men hur som helst, åker ni någon gång till Dubai, glöm inte bort Burj Khalifa. Det är en sådan sjuk upplevelse som man verkligen inte vill missa!

Xoxo, Elin.

Likes

Comments

WORDS, ADVENTURE

"If you know she's too good for you. If the makes you think about the universe. If you look into her eyes and see the best version of yourself reflected back - why do you hesitate?

If you feel the joy of possibility coursing through tour veins. If ske makes you feel more alive than you've ever felt. If she opens up a whole new world for you - why would you let that tempt you?

I know you're young and there is so much life left in you. But deep down, you know she is the one. It's true the world is a great big place, and you're not done exploring every inch of it. But sweetheart, it's all just smoke and mirrors.

And if you don't make her yours now, someone else will.

And you're going to regret it for the rest of your life. "

- LANG LEAV

Xoxo, Elin.

Likes

Comments

Instagram
Blogkeen
Nouw