Header

Godmorgon soliga lördag! Spenderade gårdagen ihop med familjen. Långpromenad, några rundor skitgubbe och en massa snack över en pizzaleverans. Men idag mina vänner, kickar vi äntligen igång fotbollssäsongen. Första träningsmatchen för i år, och det i Mellerud. Det ska bli skitkul verkligen. PEPP!

Likes

Comments

Startade dagen med ett tre timmars nationellt prov i svenska och har numera insett att min läsförståelse är skit dålig och att min röv har blivit platt. Vart ute och promenerat lite med bae, fick lite sol på näsan så det var skönt. Har även städat, vilket betyder att jag brottats med dammsugaren, men just nu sitter jag äntligen och snuttar på denna nocco med smak av cola for the first time. Och jag kan här med säga att detta blir min nya dryck under lördagmyset. Utan tvekan! 

Nu; mot tvättstugan. YAY

Likes

Comments

Ledig från lektioner igår. Men jag och Mathilda var på möte redan vid nio på hotellet och efter det sätte vi igång med att rulla cirkus två hundra köttbullar. Vi preppar inför gymnasierarbetet förstår ni. Besökte även gymmet en snabbis med Olivia och åt rotfruktsoppa till middag.

Likes

Comments

Okej. Då vart det dax för mig att på börja resan till ett bättre jag igen. Det är inte så att jag inte har tränat, utan jag har mest fokuserat på fotbollen under en period, vilket har inneburit hög intensiv träning 3 gånger i veckan. Men nu vill jag tillägga lite mer av egenträningen då det är det jag lagt åt sidan. Men också förbättra kosten något. Så det kommer komma lite mer tränings relaterade inlägg här på bloggen, kul va?? För jag antar att det inte bara är jag som känner för att tighta till kroppen lite inför sommaren och dess bravader.

Likes

Comments

Det är som Håkan säger, för visst är det skönt att få vara vid liv en dag till? Saker och ting BLIR bättre, och det mina vänner det är någonting som alla bör ha i bakhuvudet när allt inte flyter på som man önskat. Idag ramlade det in goda nyheter på mailen, och det ska jag fortsätta le över en stund till över en rosa smoothie. Ha det gott!

Likes

Comments

NA-KD

Vad tycker ni om fishnet trenden? Jag tycker det ser lite ballt ut att ha under ett par jeans så att man bara ser lite grann., som på bilderna ovan. Dock så har jag inga själv..hittade ett par ifrån NA-KD för en billig peng som man kanske borde lägga i varukorgen. Hmm..

Likes

Comments

Vet inte när jag blev så hemskt dålig på att ta bilder, vardagliga bilder. Sådant som man oftast uppskattar mest i slutändan. Herregud, en förbättring måste ske Elin. Idag har jag och E varit i Uddevalla, vi besökte såklart IKEA. Vi fick med oss lite grejer, som jag ska visa er någon annan gång. By the way, så åt vi världens godaste pasta förut, alltså verkligen... mer pasta och carbs till folket!!! Och by the way igen, ser ni bänken där i bakgrunden av alla nocco som jag har lust att slurpa i mig på en och samma gång. Plastdekoren som jag pratade på igår, visst blev det helt okej ändå? Mycket bättre än innan om man frågar mig i alla fall. 

Likes

Comments

Fredagsmys från igår. Ost och lex framför tv, efter flera timmars stor städandes. Idag har inte mycket skett, fått på dekorplast på ett par bänkar i köket, fikat med familjen och total fastnat framför serien "tjockare än vatten." Ikväll väntas några timmars jobb, och därefter står det lördagsmys på agendan.

Likes

Comments

Kön är en imitation utan original. Ingen växer upp blå eller rosa, ingen växer upp under- eller överordnad. Två procent av alla barn som föds i år kommer vara omöjliga att identifiera som X eller Y och dom skrattar fortfarande åt hen. Det finns inga identiteter, allt är en konstruktion. Jag står över jantelagen. Nej vi står över jantelagen. Jag är ett statement.

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw