Header

Sådär jag, tror minsann att packningen är under kontroll. Ska sätta mig ner och plugga lite grann och sedan väntas en pw med Mathilda, kallt men ack så skönt. Ska eventuellt hämta ett paket hos mamma och pappa, sola och ikväll är det fotbollsträning. Kuul!

Likes

Comments

Igår var jag och Erik ute på en tur i det fina vädret. Älskar verkligen vintern när den bjuder på sol...och varm choklad. Idag är det måndag och jag ska på ett snabbt möte på hotellet annars är jag ledig dagen lång. Ska packa resväskan, leta reda på pass, fixa med minneskort, laddare och allt där i mellan. För tidigt imorgon bitti lyfter planet mot Spanien och självaste Madrid, yaay!

Likes

Comments


Förlåt så mycket för dessa mobilbilder, men min dator är inne på lagning, och min andra dator är segare än segast så ni får tyvärr stå ut med detta tills jag verkligen har tid och tålamod att sätta mig ner med den datorn. Hur som helst, bilderna är från gårdagen när det bjöds på mat och spelkväll hos mamma och pappa. Mysigt!

Likes

Comments

Ännu en ledig fredag som bara har flugit iväg. Vart i simhallen med mamma, lillan och hennes kompis, jag har även varit på körskolan. Annars har inte så mycket mer hänt. Just nu hittar man mig och Erik i soffan med en jätte påse godis framför en ny favorit serie. Vi är verkligen besatta...men mer om det någon annan gång.

Likes

Comments

Dessa raringar är på väg hem till mig. Tycker dom är så snygga, och perfekta att sätta på sig om man inte vill sätta på sig ett par tighta jeans men ändå se uppklädd ut. Så jag hoppas verkligen att de passar och sitter på fint....behöver verkligen dessa i mitt liv. Ni hittar dom här .

Likes

Comments

En tb. Detta stället tyckte jag var så fint. Det var ungefär en sådan här bild jag hade utav Kina från början..men man möttes för det mesta av stora höghus och dyra bilar. Så denna platsen var så mysig att komma till i slutet av veckan. Kolla bara alla detaljer på byggnaderna!

Likes

Comments

"Du går sönder och reser på dig igen, jobbar för att på nytt bygga upp ditt hjärta. Sedan går du och söker efter någon ny som kan knäcka dig ännu en gång. Ibland så är du den som knäcker andra. Så går det till, i jakten efter kärlek. Det gör jävligt ont ibland. Men du fortsätter framåt och korsar väg med människor dom du sårar och med människor som sårar dig. Tills du kanske träffar någon som får alla andra hjärtekross att bli obetydliga. Någon som du är hel med."

Likes

Comments

Livet i luften // Godaste ananasen jag smakat // Jag och Mathilda på kinesiska muren

Lilla jag på Kinas gator // Kinas höga byggnader // Med bae på Melina beach

Levi's 501 en flickas stora dröm // Bruna ben och en fräknig näsa // Dig älskar jag massor

Jag i världens bästa Grekland // Blommor är livet // Fick sällslap under löpturen på Kreta

Träna är kul // På tur med familjen // <3

ÄLSKAR // Jag gillar kossor därför äter jag dom ej // Svensk sommar

Firade en serieseger // Ett mysigt fik i Göteborg // Att strosa runt i butiker som denna

En god jul // En studentmössa som hittade hem // Och slutligen ett gott nytt år

Likes

Comments

Morgon är bättre än kväll.

Löst är bättre än tight. (bekväm)

Soldyrkare.

Bilder är såååååå mycket roligare än text.

Springa slår nästan gymmet, ibland.

Svart/vitt/beige är bättre än färg.

Lakris och choklad är mitt godis i skålen.

Alla leer på samma språk.

Fötter är äckliga.

Min krets gillar ej min musiksmak. ( konstigt tycker jag ? )

Frågvisare tös blir svårt att hitta.

Likes

Comments

Här kommer ett träningsrelaterat inlägg, och det handlar om redskap som är mina favoriter. Jag hade så himla gärna velat haft några småvikter som man lätt kan plocka fram när man inte orkar gå till gymmet. Hos mamma och pappa har vi ju ett litet rum med vikter, skivstång, bänk, crosstrainer och cykel som jag använde rätt så flitigt när jag bodde hemma. När jag var skadad så var det perfekt att ha det så, då cyklade jag 30 minuter varje dag, antingen på morgonen eller på kvällen. Eller när jag hade vart ute och sprungit så var det perfekt att köra styrka där. Det jag egentligen vill komma fram till är att lite vikter hemma kan räcka om man inte vill skaffa ett gymkort, och det finns ingenting som säger att bara för att man har ett gymkort så kommer musklerna ploppa fram eller att du helt plötligt orkar springa flera mil. Jobbet måste ändå göras, och om man gör det hemma eller på gymmet kvittar. Hur som helst här kommer mina favoriter:


Yogamatta - Har så himla länge velat ha en egen yogamatta. Jag och mamma delade på en när jag bodde hemma, och jag fick aldrig tummen ur att köpa en ny, Denna fick jag i julklapp och det kommer underlätta min hemma träning nått så otroligt!

Hörlurar - Och det utan en jobbig sladd som trasslar och är i vägen. Dessa är perfekt att ha på gymmet, eller ha ute och springa med. Som ni ser så är dessa vita, SNYGGT (!!) men kanske inte en sådan passade färg att ha när man tränar kan ni kanske tycka nu..men härni, det går att dra loss tyget och tvätta.. hur bra?? Och om ni är som mig så är musik a och o för att få et bra träningspass.

Vattenflaska - Alltså jag vet inte om det är bara jag, men detta är en grej.. det känns så mycket bättre att ha en snygg vattenflaska när man tränar. Haha jag är en sådan som inte skulle kunna ta med mig en tom cola flaska till gymmet. Ne då hade jag hellre hoppat vattnet.. haha. Min är från fitnessguru, och det går att desigan en egen med olika färger.

Inspirationskällor - Jag älskar att hitta inspiration och motivation på tumblr, och weheartit. Men att bläddra i böcker och tidningar är en helt annan sak tycker jag, tycker det äger faktiskt. Älskar denhär, det är en så himla fin bok, med fina bilder, lagom mycket text och tipsen är skit bra. De är två tjejer som skrivit den, och de tipsar om så bra träningspass, som jag har använt mig av endel (hur jobbigt som helst) De skriver också om sina egna historier, ah ne älskar den verkligen!

Yoga boken har jag inte hunnit kolla igenom ännu, då jag fick den av mamma i julklapp men den ska tydligen också vara himla bra. Jag vill väldigt gärna börja yoga, jag tror det är ett bra sett att ta bort stressen som man har. Få en att tänka större typ. Det är den svenska Rachel Brathen med 1,5 miljoner följare på instagram som skrivit boken.

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw