Header

" Min drivkraft i livet har alltid varit att lyckas. Jag har alltid sagt att "när jag blir stor, då ska jag vara lycklig ", utan att inte riktigt veta själv vad ordet lycklig innebär. Alla motgångar jag har haft i mitt liv så har jag alltid försökt att se det lite större. Jag försöker att kolla på hela situationen uppifrån fastän jag är i mitt i den. Som när man flyger flygplan, då är allting så litet och bilarna ser ut som små myror. Då tänker jag på alla som lever där nere, alla som idag bråkar med sina pojkvänner, blir mobbade på lunchrasten, blir sparkade från jobbet eller fastnar i droger. Det är mycket sorgligt som händer där nere. Men här uppe, i luften, är det bara ett pyttelitet problem. Jag försöker se ner på mina problem, och intalar mig själv att varje motgång jag går igenom gör mig starkare och det är dom som kommer göra mig till den lyckligaste personen i världen...."

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Från gårdagens svamptur i Edsleskog. Just nu är klockan 08:32 och jag säger godmorgon. Äter frukost och väntar på att få en tid hos doktorn. Telefonmöte, och jobb från 12-18. Fotbollsträning direkt efter det, och så var visst även denna dag, Fullspäckad.


🌲🍄

Likes

Comments

Denna frukosten efter pw är lika med drömmigt värre. Smoothien är gjord på två bananer (väldigt gärna fryst) , ca fem daldar, havredryck och någon deciliter havregryn. Jag toppade med pumpafrön, solrosfrön, dadlar och frysta blåbär. Det konsumerades framför datorn, och mitt första arbetetsområde som handlar om egenterapi. Svårt, men klart. Så nu ska jag beta av några timmar i solen.

Likes

Comments

Lite som är lätt att glömma: Ljudet av regn mot ett fönster. Djupa andetag från någon som sover. Doften av nyklippt gräs. Sekunderna innan första kyssen. Att få sms från helt rätt person. Lyckan av att få klappa en hund. Känslan av lång ögonkontakt. Att skratta tills tårarna rinner. Sena nätter när natt hinner bli morgon. Smaken av semester. När någon säger att den längtat efter en. En lyckad dejt. Nytvättat. En viftande svans. Att få bara någons finaste. Och mycket, mycket mer.

Likes

Comments

Måndag. Jag har börjat pluggat på riktigt, så jag har beställt en almanacka, från personligalmanacka.se. Alltid lika kul. Har även beställt pennor, anteckningsblock, gem, pärmar och så vidare. En Macbook air är också beställd. Jag ska bli en sån där kostrådgivare och hälsopedagog. Fan va skoj!

Likes

Comments

En ledig lördag. Det var seriepremiär och vi plockade hem 3 poäng. Serieledare, jo man tackar! Gjorde egen pizza till middag, så himla gott. Spelat lite supermario med lillan och har ätit en massa lösgodis, dröm,

Likes

Comments

// Hatälskar verkligen vägen till jobbet. Den är så himla mysig. Smala krokiga vägar med alla möjliga djur, det är mängder av kossor längst vägen. Ett riktigt smultronställe är det, verkligen!

// Sol och bara ben. Minuten innan jag började, och jag slurpande energi ut en noccoburk vid kanalen. Fint. Förresten tänk att vi om någon vecka går in i september månad redan????

// Luncherna på brasseriet är lika med de bästa luncherna. Medelhavssallad, mums.

Likes

Comments

Och så fastnar man på Tumblr som vanligt, under tiden som morgon koppen ska konsumeras. Jag älskar tumblr och jag älskar kaffe så läget för tillfället är väldigt fint. Nästan lika fin som personen ovan. Men bara nästan. Idag står det jobb på agendan 11-22. Lovely.

Likes

Comments

Har satt ihop två stycken outfits ifrån Bikbok. Lite höstigare men ändå somrigt kan jag tycka. Shortsen finns i fler färger, men älskar verkligen denna gröna färgen. Som med typ allt annat så kan man ju såklart både klä ner och upp dessa outfits, så att det passar till både fest och vardag. Och förresten hur dröm är inte kjolen?? ÄLSKAR! .

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw