Header

Från vår första lediga dag. Gick pw på en lite väl farlig väg, men träningsvärk och en fin utsikt fick vi i alla fall. Vi spenderade dagen i Mogan. Fint vatten, fin strand och soool, ÄNTLIGEN! I morgon ska vi fara in till Amadores stranden som ska vara en fantastisk strand, men mer om det i morgon.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Middag // Springtur

Tvätta // En molnig beach

Idag mina vänner tog vi helg, så himla skönt! Har ont i hela kroppen verkligen, men jag försöker intala mig själv att det är träningsvärk, och det endast. Annars då, planerna för morgon dagen är att gå upp runt 07, äta frukost och fortsötta dagen med en pw och gym, Sedan bussen till Mogan i hopp om några sol timmar.

Likes

Comments

Från en pw innan middagen, det var en rejäl uppförsbacke. // Smoothie i Playa Del Ingles, på bland annat papaya och mango, mums!

06:30 och jobb. // Min kärlek till kaktusar. <33

Likes

Comments

Idag besökte vi Maspalomas efter jobbet, och alltså waow.. vilken strand! Det är en ökenstrand och är hur långt som helst, all sand har blåst från Afrika så det är verkligen som en öken. Sjön som är på bilderna ovan är mitt bland alla sanddyner och det är där alla våra flyttfåglar landar. Häftigt. Vi besökte även Playa Del Ingles en kort sväng, lite mer av allt där än vad det är här som vi bor.

Och så var det dessa solnedgångar som jag inte får nog av. Som skiftar i allt från orange till knall rosa. Underbart. Synd bara att det inte varar så länge. Här blir det kolsvart på bara några minuter känns det som. Igår fick vi sätta på ficklampan när vi var ute på pw, haha!

Likes

Comments

Onsdag 22/3.

Från kamerarullen. Vi har landat och har nog hunnit känna varenda känsla som går att känna under de senaste dygnen. Verkligen. Men saker och ting börjar falla på plats, som tur är. Just nu ligger vi på rummet och chilla efter en första lååång och intensiv arbetsdag. Ska starx till gymmet med den lilla energin som finns kvar. Gött.

Likes

Comments

We travel because we need to, because distance and difference are the secret to creativity. When we get home, home is still the same but something in our minds has changed, and that changed everything. Unknown.

Likes

Comments

Långfrukost, verkligen. Pannkakor , jordgubbar, rosa smoothie, nutella och en latte på det. Himmelskt. Perfekt start på denna soliga lördag. Har packat ner mest hela min garderob i en resväska, men har även insett att det inte funkar och att jag måste göra om.

Långfrukost och därefter långpromenad. Vädret har verkligen varit fantastiskt idag. Våren verkar vara påväg. Nu ska jag mysa lite med killen innan kvällsjobb.

Likes

Comments

Vad tycker ni om dessa gråa väggar? Jag fullkomligt ÄLKSAR dem, speciellt med dessa höga sekelskiftesdetaljerna. Höga lister, takrosetter och detaljer på kakelugn, gaasch!! De stora fönsterna och de öppna dörrarna på första bilden skulle jag nog kunna döda för, allvarligt talat. Perfekt.

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw