Header

Okej, hej igen. Är stressad as fuck. Men jag var bara tvungen att slänga in ett snabbt inlägg. Om jag ska vara helt ärlig så känns det som att man var dag går runt och kämpar för att hålla huvudet över vattenytan. Ibland går det åt helvete, och så är det svårt att komma upp igen. Vad som är svårt vet jag inte, det känns bara som att man inte har någon vilja till det. Vad är meningen med allt.

Jag går runt och är stressad väldigt mycket utav min vakna tid. Jag vaknar och är stressad och jag går och lägger mig stressad. Vad är jag stressad över? Det är det här som är livet och jag måste lära mig det. Livet är inte jobbigt eller svårt, livet är fint och man behöver inte vara stressad.

Jag vet att jag inte behöver visa någon annan någonting. Jag behöver heller inte göra något för någon annans skull. Men jag går runt med tanken att jag måste göra det för mig själv, det kanske låter bra i andras öron. Men att hela dagar, veckor, månader som tillslut blir till år gå runt med en inställning där jag hela tiden måste vinna över mig själv, det gör mig stressad. Att leva i nuet samtidigt försöka lista ut vad jag som 50 åring önskar att jag gjorde när jag var ung, fattar ni? Jag triggar mig själv exakt hela tiden och jag vet inte om det är bra eller ej. Vem sätter gränserna, finns det gränser?Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon. Dricker morgon koppen i en morgonrock och ett par lite för stora mys tofflor. Denna låten går i repeat i lurarna och jag älskar den, så fin. Vad händer idag då? ska till skolan och skriva en svenska prov och därefter sitta av ytterligare två lektioner. Sedan tar jag äntligen helg. Och förberedelserna inför fredagens spektakel kan börja! Men först svenskaprov.. 

Likes

Comments

Idag har jag haft en bra dag. Fick en sovmorgon, hade nån timmas lektion och åkte därefter mot Karlstad med klassen. Rosteriet Löfbergs var slut destinationen och det stod studeibesök på agendan. Och jag måste säga att det var riktigt intressant, och att det lukta kaffe i nästan hela byggnaden var bara ett plus i kanten. Ser ni utsikten ifrån byggnaden? Så himla vackert.

Likes

Comments

@rebeccastella

Kan vi bara ta en tyst minut för dessa läppstift som numera är i min ägo? alltså, så.himla.fina. Och fransarna är helt fantastiska. Att detta + ett och annat plagg låg i lådan gjorde verkligen min gråa och dystra dag något bättre. Funderar på att slänga i en färg i håret, en ansiktsmask för att fullända dagen rejält. Ha de gott!

Likes

Comments

Fest, bakfylla och jobb bjöd denna helgen på. Jag kan därför konstatera att jag kan leva på helgens kaloriintag ett bra tag framöver. Menmen, nu är det måndag igen och jag har avklarat en lång dag i köket, ett rumppass och inväntar nu familjen för en fika och därefter ett fotbollspass. Förresten ser ni min middag?? Alltså hur fräsch!!

Likes

Comments

Det är mitt liv. Jag ska göra det jag älskar och göra det ofta. Om jag inte gillar något, då ska jag ändra det. Om jag inte gillar mitt jobb, då ska jag säga upp mig. Om jag inte har tillräckligt med tid, ska jag sluta titta på TV.

Om jag letar efter kärleken i mitt liv, då ska jag sluta; för jag vet att den kommer att vänta på mig och den kommer hitta mig när jag börjar göra saker som jag gillar. Jag ska sluta analysera, för livet är enkelt. Alla känslor som jag känner är vackra. Och när jag äter, så ska jag uppskatta varenda liten bit. Jag ska öppna mitt sinne, mina armar och mitt hjärta till nya saker och nya människor, då kanske vi förenas i våra olikheter. Jag ska fråga nästa person som jag möter och se vad dem passion är, och dela en inspirerande dröm med dem.

Jag ska resa ofta, för att gå vilse kommer hjälpa mig att finna mig själv. Vissa möjligheter kommer bara en gång, så jag ska gripa dem. Livet handlar om de människor som jag möter, och vad jag skapar med dom, så jag ska gå ut och börja skapa. För livet är kort. Jag ska leva mina drömmar och dela min passion.

Likes

Comments

Vi går mot mörkare tider, och kosttillskott är för mig a och o under denna mörka årstid. Har beställt hem lite grejer från welloteket.se. Ni kanske vet om att det är Ida Wargs webbshop, en av mina favoriter på youtube. Så jag är så himla taggad på att testa dessa produkter!!


B12 Holistic - Vitamin b12 är en vattenlöslig vitamin som finns främst i animaliska livsmedel som lever, fisk, skaldjur, kött och ägg. Veganer och hårt tränande individer (speciellt löpare) behöver ta tillskott på b12 för att få i sig den mängd som behövs. Många tillskott av B12 är svåra för kroppen att ta upp med det här från Holistic är en sugtablett som kroppen har lätt att ta upp.

Spirulinatabletter Mother Earth - Spirulina är ett av de mest näringsrika livsmedlen på jorden och innehåller massa vitaminer, mineraler och aminosyror som kroppen behöver. Den är rik på protein, boostar immunförsvaret, innehåller mycket järn och är ett superbra livsmedel för veganer och vegetarianer.

Chia Omega 3 - CHIA OMEGA-3 från Superfruit består av 60 st 500 mg-kapslar med ren chiaolja från chiafrön. Chiafröna kallpressas och därefter filtreras oljan och blir en vegetabilisk och hållbar källa till omega-3 och består av ALA (alfa-linfolensyra), en essentiell fettsyra som behöver finnas i vår kost.

Super zinc - Super Zink från Great Earth är utvunnet från naturliga råvaror och varje tablett innehåller 15 mg zink. Zink ingår i den normala funktionen hos immunförsvaret, tillväxten och skyddandet av DNA.

Likes

Comments

Hej på er. Helgen bestod mest av partaj och bakfylla. Och dagarna därefter har rullat på som vanligt. Har en himla massa tråkiga saker som jag bör ta tag i under veckan, men om jag ska vara helt ärlig så är jag för slapp för att ens tänka på det. Längtar mest till fredag och en ny helg.

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw