Header
View tracker

Det finns så himla mycket fint i kategori beauty. Och äntligen så bokade jag för någon dag sedan nageltid. Så nu går funderingarna kring form och färg. Är egentligen inte för så mycket glitter och sådär, då jag inte tycker att det passar in i min vardag. Annars skulle jag vilja bära det ständigt, så.himla.snyggt. Men nu när det är jul och nyår kanske man ska satsa på någonting som är lite festligare? Eller också helt vanliga röda.. också fint ju. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Fredag. Passat Wilma, övningskört, hämtat paket, pluggat, ätit tacos och nu lite julbak innan soffläge. I morgon är det cup som gäller, med anda ord så blir det en tidig morgon. Men det ska bli kul att se hur det går för oss inomhus i år. Är ju helt annorlunda jämfört med fotboll utomhus, men skoj är det!

Likes

Comments

View tracker

Sovmorgon.. igen. Springer runt och städar med denna låten i lurarna, bloggar och finslipar det sista på en inlämning som ska in idag. Allt detta på och samma gång känns det som. Äter frukost också i from av smoothie och en kopp av livets dryck såklart. Ska alldeles strax hoppa i duschen och därefter bege mig till skolan för samhäll, och religion.

Ska fortsätta städa när jag kommer hem, plugga och gå på det där jätte jobbiga passet med laget. Sen tar jag HELG!

Likes

Comments

Hejsan. Bockat av en sovmorgon och en svenska lektion. Varit hemma ett tag och inte gjort speciellt mycket. Ska plugga lite nu, och sedan ska jag till tandläkaren en sväng. Mer plugg väntas därefter och fotbolls träning i kväll. Sista fotbollsträningen innan cup, så det blir nog ett gött tempo. Skönt.

Likes

Comments

" Good girls go to heaven

And bad girls go everywhere

And tonight I will love you

And tomorrow you won't care. "Likes

Comments

Hej på er. Idag har vi haft slutprov. Det gick bra, och därmed är kursen slut. Skönt. Har även bockat av ett möte, och ska nu sätta mig och plugga lite i någon timme. Ingen träning idag, men hade inte tackat nej till en promenad så att man fick sig lite frisk luft. Men det är tiden som bestämmer det. Behöver lite mer tid känner jag, skulle behöva 48 timmar på ett dygn. 24 räcker inte.

Likes

Comments

Måndag: Boka nageltid, och förbereda inför köksprov. Fotbolls träning.

Tisdag: Köksprov. Möte angående praktik.

Onsdag: Plugga och besöka tandläkaren. Fotbolls träning.

Torsdag: Samhäll + svenska inlämning. Pass med laget.

Fredag: Plugga. Gymmet.

Lördag: DM- futsal

Söndag: Tredje advent och julbak.

Likes

Comments

Godmorgon. Alltså vilken sovmorgon jag tog mig idag. Vaknade upp på höjden och självklart ska man då dricka kaffe i ute rummet, så härligt. Hoppas mamma och pappa hinner hem innan jag ska kila iväg till jobbet. Så jag kan få se lite bilder från gårdagens spektakel.. jag saknar Håkan.

Likes

Comments

Godmorgon. Kokat tomtegröt till frukost, julkänslor gånger tusen typ. Dagen ser ut som så att jag ska upp till höjden och baka lussebullar med lillan. Passar henne då mamma och pappa är i väg och kollar Hellström, (inte alls avis.) Jobbar kvällen och det är väl typ det som händer idag. Yes, hörs!

Likes

Comments

Kollar ni på julkalendern? Jag tycker den verkar så mysig i år, så jag har hunnit med att kollat på den och så har jag druckit en kopp kaffe så klart. Det är fredag och jag är ledig. Idag ska jag till simhallen med mamma och lillan, det ska ju vara så himla bra för kondisen att simma, så det ska vi göra idag. Dock har jag inte hunnit känna efter hur kroppen mår idag, efter det skit jobbiga passet igår. Men mitt mål i alla fall är att klara simma 1km, så håll tummarna för mig. x

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw