Header


Som billederne så flot visser, så har vi altså fået en schæfer! Hvilket skete henover weekenden, i uge 45.
Og hun er den sødeste lille bandit jeg har mødt.
Vi har længe snakket om hund, for tiden ville være perfekt, da mit studie fungerer, som e-learning.
Så nu er vi altså her med hund, en start på en lille glad familie.

Da det er en ret stort ansvar vi har nu, ser jeg ikke tiden til at blogge hver dag, som et MOST. Men jeg vil forsøge, at mindst en gang om ugen ligge noget op.

Alt for denne fantastiske dag.

Xoxo -Eline Lundgaard

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments


Uhh nu til et af de emner jeg ved, der fylder meget i hverdagene.. Vi befinder os i det nye 20 århundrede og der har aldrig været så meget fokus på kropsidealer. Vi bliver dagligt påvirket af hvad omverden mener om kost og livstil.

Jeg tror vi alle har været der, eller måske kommer det. Det at blive fanget, af de sociale medier og blive ved med, at banke sig oven i hovedet, DET ER IKKE GODT NOK! Fordi man konstant sammenligner sig med andre.

Men helt ærligt, hvor fedt er det, at hver evige eneste dag kæmpe en kamp med sig selv, for at ligne noget andet?


Inden jeg mødte min kæreste, Emil. Var jeg helt opslugt på, at jeg skulle hvertfald ikke se sådan her ud som jeg gjorder. Der var kun en rigtig måde at se ud på, og det var dem inde på de sociale medier, hvor alt bare skriger af perfektionisme.

Det hele gjorder mig usikker på mig selv.

Emil er den typer der ikke lader sig påvirke af andre og har den bedste selvtillid. Hvilket jeg begyndte, at misunde og jeg startede at arbejdede med mig selv. Måske jeg også skulle være bedre ved mig selv.

I kender det sikkert. I står foran spejlet en dag eller aften og skal ud. I prøver alt muligt tøj og kigger på jer selv og siger -Ej hvor er jeg grim, -Føj hvor ser jeg tyk ud, -NEJ NEJ NEJ jeg ser så klam ud i det her outfit.

Man kunne jo aldrig finde på at sige sådan noget til en anden, så hvorfor kan man så sige det til sig selv?


Mit blogindlæg handler ikke om, at der er en bestemt opskrift på en perfekt livstil, for hver persons livstil er forskellig.

Det jeg vil formå med det her indlæg er, at forhåbenligt få jer til at indse, at kropsidealer ikke skal fylde for meget ind og påvirke selvværdet og tage kontrol over jeres liv. For ja det er sjover at tage en bid af den kage, end at blive ved med at skubbe det væk.


Vi vil gerne være slanke, men stadig se naturlige ud. Der er sagt farvel til size zero, og idealet er ikke længere blot at se sund og slank ud, men det er også at være sund helt inderst.

( Hvordan kropsidealet har ændret sig gennem 100 år, artikel: klik HER)


Min erfaring og mening er, at der er ingen skam over, hvordan man ser ud, eller lever på. Så længe man har kontrol over sin sunde fornuft og man tør vise sig frem, at man har det godt med sig selv også selvom man ikke ligner en model.

For I sidste ende ved vi jo alle at vi alle har en krop med samme funktion - at leve livet.


Det var det jeg havde på hjertet for idag. Jeg håber der kan blive set en mening i det, og det ikke det støder nogle, for det er ikke min hensigt -dette er blot hvordan jeg ser det.Min erfaring og mening er, at der bør ikke være skam over, hvordan man ser ud, eller lever på. Så længe man har kontrol over sin sunde fornuft og man har det godt.

For I sidste ende ved vi jo alle at vi alle har en krop med samme funktion - at leve livet.


Det var det jeg havde på hjertet for idag. Jeg håber der kan blive set en mening i det, og det ikke det støder nogle, for det er ikke min hensigt -blot et udkast af hvordan jeg ser det.

Xoxo -Eline 💙


Likes

Comments

Målet med min blog er at udgive indlæg, der kan inspirere dig, som har interesse for indretning, kreativitet og kan finde mine ideer og tanker inspirerende.

Med andre ord vil denne blog, omhandle om mit liv, mine interesser og meninger.
Alt fra skønhed, rejser, photos, mad, sundhed, personlige tanker, ideer, indretning, kunst og livets op og nedture.

  • Mit navn er Eline, jeg er 21år.
  • Er bosat på vestsjælland, med min kæreste Emil.
  • Studere til lærer på Profosionshøjskole sjælland.

Endnu engang velkommen til min blog.

Xoxo -Eline


Velkommen til, at følge min instagram HER


Credit til min veninde, som har hjulpet mig ind til blogger verden 🌸💗Lykke Nystrup💗🌸, som også blogger herinde.
Hun har stor interesse for mode, trends, skønhed, beauty og meget mere! Link til hendes side 👉HER

Likes

Comments