Längtar tillbaka till Grekland!! Är så trött på den här blåsten heeela tiden! Kanske kommer värmen till helgen, hoppas! På lördag dags för 70-tals festen. Kul!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Finner nästan inga ord på hur bra vi har haft det på vår resa till Grekland! Värme, sol och bad hela tiden. För mig har det 5-stjärniga Blue Lagoon Resort varit 10-stjärnigt! Både barnen och jag vill tillbaka igen...

Likes

Comments

Jag har verkligen fastnat för träning. Började i början på november och har sedan dess kört cirka 4-5 pass i veckan och däremellan löpning. Jag är så tacksam som får friskvårdsbidrag på 2500 kr/år genom jobbet. Träningskort är dyrt! Älskar min nya hobby och min kropp har på 6 månader ändrats från vanlig vardagskropp till vältränad. Orkar även springa längre och längre sträckor. Ska lägga ut lite mer bilder när man har fått lite go färg på kroppen från Grekland! Tre dagar kvar!

Likes

Comments

Leker med bilder! Man kan faktiskt experimentera rätt mycket med mobilbilder. Behöver inte nödvändigtvis vara jag på bilderna men va fan, jag är ju snart 40 och man lever bara en gång!

Likes

Comments

Usch, det blev lite sent igår. Var på fest med mina goa grannar. Hade skitkul, dansade och lyssnade på bra musik men jag behövde väl inte vara uppe så sent? My head...
Förresten måste jag snart ta tag i att hitta 70-tals kläder till mina vänners födelsedagsfest! Känner bara för riktigt vida jeans, någon slags blus och slokhatt. Tycker det är skitsnyggt!!! Nä, om jag ska försöka komma upp och börja ordna packning till Grekland:) Ha en härlig lördag så hörs vi senare!

Likes

Comments

Shit alltså, ska om en vecka åka med mina två barn Hugo och Moa till Kos, Grekland! Vår första resa tillsammans, bara vi tre. Känns helt overkligt men både spännande och lite nervöst. Kommer jag få ordning på allt innan, tänk om jag glömmer något men det mesta går väl att få tag på där nere också. Fan, va jag har kämpat för att få till det här. Sparat som en liten gnu. Som ensam mamma är det inte lätt att få till allt.

Likes

Comments

Visst längtar vi till sommaren! Men först kommer våren, så härligt! Här ser ni Marstrand, västkustens pärla. Förresten, nästa torsdag åker jag och mina barn, Hugo och Moa, till Grekland!!! Kommer att skriva och lägga ut bilder om resan. Ska bli såååå himla gött!

Likes

Comments