Jag utforskar, upptäcker & fångar världens udda vinklar med min kamera
Header

Det mysigaste jag vet är att få krypa upp i soffan hos min pojkvän och se på en film tillsammans!

Alla bekymmer, alla tankar och allt det jobbiga försvinner och jag behöver inte ens tänka, bara krama Björn och se på film och precis det fick jag äntligen göra idag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Dags för veckans andra firande av tre, för idag tar nämligen min syster Linnéa och hennes man/min svåger Magnus examen och mamma, pappa och jag var bjudna till ceremonin!

Ceremonin bestod av lite sång, dikter och såklart utdelning av betyg och blommor och hur fina är inte Linnéa och Magnus?! För att inte prata om mina underbara föräldrar?!

Grattis ännu en gång Linnéa och Magnus, i morgon firar vi er två och Christoffer min andra svåger som också tar examen, med god mat och gott sällskap!

Dagen till ära har jag köpt en ny klänning som jag matchar med en ljusrosa kofta, marinblå ballerinaskor, en enkel flätad frisyr och smycken i silver.

Likes

Comments

Idag på datumet och nästan på minuten tog jag studenten!!

Det var mycket slit, tårar och uppgivenhet innan jag äntligen kom fram till min alldeles egna studentdag och nu har det redan gått ett helt år!?

Tänk vad tiden går fort och jag har hunnit med många saker under det året men framförallt så står jag kvar med båda fötterna på jorden, starkare än någonsin!

Likes

Comments

Idag har det verkligen ingen bra dag för mig.. dagen började med ett kort möte på Arbetslivsresurs, sedan upp till Arbetsförmedlingen för ett ännu lika kort möte och sedan ner till Arbetslivsresurs igen för veckans enda workshop och för att göra allt lite bättre så verkligen öste det ner regn och mitt paraply gick som vanligt sönder..

Mötena gick bra men helt ärligt så kändes det lite onödigt att åka in för två möten på cirka 15 minuter vardera men, men jag måste ju det för att kunna få någon ersättning så det är bara att göra det.

Däremot var veckans workshop riktigt intressant och lärorikt, det handlade om studiealternativ, utbildningar/skolor och hur man finansierar sina studier och sitt liv under tiden som man studerar, vilket var väldigt intressant och lärorikt!

Nästa vecka är det bara studiebesök inplanerat och tyvärr så verkar det inte som att vi får gå till SMHI som egentligen var planerat, då konsulten inte fått tag i hen som ska leda studiebesöket.. så det blir nog ett studiebesök på det andra alternativet som vi hade nämligen Östgötateatern, så jag får se hur det blir med det, håller er uppdaterade!

Likes

Comments

Tisdag, även Sveriges Nationaldag inte för att jag firar den direkt. Dock var det dags att fira någon helt annan, nämligen mitt fjärde syskonbarn som fyllde 1 år för någon dag sedan.

Med presenterna inslagna och nerpackade så trängde vi in oss i bilen och åkte upp mot Stockholm för att fira hennes födelsedag med mat, tårta och trevligt sällskap!

Likes

Comments

Just nu är jag väldigt tillfreds med livet, vilket var väldigt länge sedan men känslan finns inom mig även om den ibland kanske sitter lite längre in än vad den gör nu!

Jag känner mig genuint mycket gladare och lyckligare just nu och jag kan bara tacka min underbara familj och pojkvän för just det! ❤️

Likes

Comments

Lördag, dag ett av helgen och som jag berättade igår så är jag ensam hemma idag men som sagt så sover Björn över ända till måndag även om han under dagen idag jobbar.

Så efter att ha ätit frukost tillsammans med Björn och vinkat av honom så gick tjejerna och jag ut, dock kom vi inte så långt eftersom det spöregnade ute. Men det tog tjejerna och jag igen på middagen/eftermiddagen tillsammans med Linnéa, Magnus och Sammy, då vi tog en längre promenad under en mulen himmel.

Vi kollade in kossorna, plockade lite blommor och såklart fotade jag lite, Maja och Freja blev riktigt intresserade och skällde väldigt mycket på kossorna men ack så nyfikna de var ändå!

Det var en mysig och skön promenad även om den tyvärr slutade i spöregn sista biten hem.. men vi är ju inte gjorda av socker så vi klarade oss!

Likes

Comments

Städat och städat hela dagen lång medans musik i högtalaren men rent blev det tillslut och det var riktigt skönt att få rent och prydligt i rummet igen!

Resten av dagen har bestått av att läsa, mysa med tjejerna och så på kvällen tog vi en kvällspromenad innan vi gick in och väntade på att Björn skulle komma under kvällen och sova över hela helgen.

För jag är nämligen ensam hemma hela denna helg, min mor och far ska till Dalarna och vara med i en cykeltävling så det blir föräldrafritt under helgen. Men som sagt så ska Björn sova här, även om han jobbar i morgon så kommer han efteråt och under dagen i morgon kommer min syster och svåger och hänger med mig.

Men ikväll när det hade mojnat lite och solen fortfarande stod relativt högt så tog jag med mig tjejerna och gick ut på en promenad. Det var riktigt mysigt och härligt, det blir som en helt annan klarare luft på kvällen och en kvällspromenad passade perfekt!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu har jag äntligen hittat ett par bra, snygga, bekväma och lämpliga vandringskängor för min Norge resa i mitten av Juni tillsammans med mina föräldrar och syster med dotter.

Hur som helst så tog det ett tag innan jag hittade ett par, de jag först skulle skicka efter ett par lila The North Face men av någon anledningen så gick inte den beställningen igenom och när jag insåg det så var min storlek slut MEN jag hittade ett par andra kängor som jag nästan är nöjdare med. Det blev nämligen ett par gråa vandringskängor från Jack Wolfskin, som även är det märke som min underbara fotoväska är i som jag fick i födelsedagspresent som finns att läsa mer om under länken Fotografering - Fotoutrustning.

Jack Wolfskin - VOJO HIKE MID TEXAPORE är ett par terrängskor/vandringskängor och utsidan är tillverkad i skinn och textil, yttersulan är i konstmaterial, innersulan i textil och det är ett tunt textilfoder i kängan. Kängan är även vattentät och andningsaktiv, med en platt sula, bergsklättringsöglor, uttagbar innersula och rundad tå m.m.

Jag har köpt mina kängor på Zalando och finns säkerligen på flera andra ställen men jag fann dem där med ett bra pris och snabb leverans.

Så nu ska jag gå in kängorna och se till att de blir mjuka och bekväma så att jag inte får skoskav eller ont i fötterna under vandringen i Norge, sedan fattas bara lite nya träningskläder som är efterskickade och så är jag redo för resan!

Likes

Comments

Onsdag och dags för veckans andra och sista workshop på arbetslivsresurs, det blir en fortsättning på måndagens tema om arbetssökning, lagar, anställningar och skyldigheter/rättigheter som arbetsgivare/arbetstagare vilket ska bli intressant precis som förra gången!

Nu är det inte många veckor kvar av workshop på arbetslivsresurs, nästa vecka är det bara en dag med workshop, veckan efter det är det studiebesök och veckan efter det så är det två tillfällen igen och det är de sista två gångerna. Det ska bli lite tråkigt att det inte kommer att bli några mer gruppföreläsningar för det har varit intressant och så har vi det riktigt roligt i gruppen med och det kommer kännas lite tråkigt att inte ha den tiden till att skratta och diskutera med andra som sitter i liknande sits som jag.

Men såklart så ser jag ju fram emot arbetsträningen som är planerade efter workshoppen även om jag fortfarande inte vet vart jag ska utföra min arbetsträning ännu så är det lite spännande ändå!

Likes

Comments