Jag utforskar, upptäcker & fångar världens udda vinklar med min kamera
Header

I helgen klickade jag hem lite nya smycken och ett hårspänne från Glitter som hade lite extra erbjudanden i deras julkalender!

Så det blev några små örhängen och ett fint spänne till håret som jag ska ha på julafton!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har haft en jätte härlig och fin långhelg med underbara Björn och tjejerna! Vi har tagit det lugnt, gått på promenad och njutit av varandras sällskap, det har varit den bästa helgen på länge!

Men så idag vaknade jag med en stor sten i bröstet och gråten i halsen. Jag gick upp ur sängen men kom inte så mycket längre innan jag kröp ner bredvid Björn igen och bara lät hans armar omsluta mig.

Jag ville verkligen inte ge mig iväg till arbetsprövningen i morse, jag orkade verkligen inte och klumpen i magen skrek nej.. så jag gick och lade mig igen hos min älskade pojkvän som höll om mig tills vi båda somnade. Vaknade någon timme senare och jag kände mig lika tom men med lika stor klump i magen som innan.

Jag hatar dagar som dessa, dagar då man bara vill sova, gråta och skrika tills man inte orkar med någonting mer. Hur gör man, vad gör man för att man ska slippa känna såhär?!

Vilken kontrast ändå från den roliga och lyckliga helgen.. till den mörka och ångestfyllda tisdagen. Det är som att ett mörkt moln har skuggat mig och det endast är svart runt omkring mig.

Inte ens kärleken från pojkvännen och familjen verkar hjälpa just nu, även om jag som alla andra gånger uppskattar kärleken mer än någonting annat i mitt liv!

Nu är jag trött och klumpen i magen har minskat lite men skuldkänslorna, ångesten och gråten är nära till hands. Får se om jag klarar av att gå till min arbetsprövning på torsdag, för jag vet att det vore bra för mig ändå.

Likes

Comments

När föräldrarna är borta på semester och man är hemma för att ta hand om huset och hundarna har man lyxen att få sällskap av ens underbara pojkvän!

Hela helgen har vi framför oss och det tror jag att vi behöver just nu, lite egen tid för att finna varandra igen.

Vi har inte direkt något planerat, kanske gå på bio imorgon eller bara vara hemma ta det lugnt!

I morse/förmiddags tog vi oss en promenad med tjejerna i det snöblaskade regnet. Trots det var det mysigt och skönt att komma iväg på en promenad. Så tror jag tjejerna tyckte om att ha lite nytt sällskap med på promenaden!

Likes

Comments

För några månader sedan så firade jag och Björn vår 2 års dag(!) hur härligt är inte det ändå!?

Jag gav Björn en liten present till honom och idag fick jag en lite present!

Nämligen ett par väldigt fina örhängen som jag bara älskar, äntligen fattade han mina vinkar om att jag gillar silver och lyssna på min moders råd!

Hehe nej men skämt och sidor så blev jag jätteglad över presenten och hade såklart blivit glad även om det inte hade varit smycken med. Men nu blev jag lite extra glad eftersom han hade tänkt till och kom ihåg vad jag tyckte om och för att han är han!

Likes

Comments

Ni vet när man har en lite dålig morgon och man inte riktigt vill åka iväg till arbetsprövningen.. men så kommer man till jobbet och möts av en glad kollega som man mer pratar än jobbar med. Då blir jag glad!

Det blev en rätt bra dag idag i alla fall och ikväll kommer Björn igen och stannar hela helgen lång!

Likes

Comments

Det var ett tag sedan men äntligen har jag fått umgås med min underbara pojkvän igen!

För idag kom nämligen Björn ut till mig och umgicks med mig hela dagen lång!

Vi har inte gjort så mycket mest tagit det lugnt och umgåtts, det har varit en lugn dag!

Likes

Comments

Arbetsprövning idag igen och dagen har bestått av massor med böcker, vilket jag såklart inte har något emot.

Men så satt jag lite vid datorn med och pysslade med lite saker bakom dörrarna så att säga.

Idag var även andra dagen i första veckan med en timmes extra jobb. Så i tisdags och idag jobbade jag en halvtimme extra. Det gick bra, det kändes inte så speciellt men det är bra att ta det lite lugnt i början när man höjer tiden på arbetsprövningen.

Likes

Comments