Människor ser världen som den är genom sina ögon.. jag ser världen och dens udda vinklar genom min lins.
Header

Den här veckan har verkligen bara varit skit.. inte nog med att mitt mående är kört i botten så var tisdagen skit, igår brände jag sönder min hand och idag har jag mensvärk från helvetet.
Det blir ett riktigt gnäll inlägg idag känner jag men ibland måste även sådana göras...

Handen är i alla fall bättre idag, inga blåsor eller något men måendet däremot kan jag inte direkt säga något positivt om längre.. ser fram emot helgen när jag får umgås med Björn igen!

Likes

Comments

Glad Alla Hjärtans Dag på er alla, jag är otroligt glad över alm kärlek som jag får ta emot och ge till min familj. Utan dem skulle jag aldrig vara där jag är idag eller vara den person som jag är!

Jag är även oerhört glad över att jag och min underbara pojkvän har hittat tillbaka till varandra.

Han som får mig att le utav de löjligaste sakerna, som får mig att känna mig vacker och älskad. Han som finns för mig och verkligen kämpar för att få vara med mig, allt är förändrat och vi växer oss bara starkare och tätare tillsammans!

Min underbara pojkvän, Björn! 🖤

Likes

Comments

Är det inte härligt med så mycket sol och värme?! Jag tycker att det är helt underbart, det känns som att våren har kommit och det riktigt kliar i fingrarna efter att fotografera allt det ny kläckta som kommer fram under våren!

Tjejerna och jag tog oss en lite promenad för att sedan sola oss lite på trappen. Inte bara jag som uppskattade värmen och solen utan även tjejerna gjorde det.

Likes

Comments

Den här helgen har bestått till stor del av glädje och familj...

Har varit hos Björn hela helgen och haft det trevligt och mysigt. Hjälpt honom med att rensa ut hans farmors lägenhet och var även med i kyrkan en sväng och avslutade dagen med lunch och fika hos svärföräldrarna.

Hade en riktigt trevlig och mysig helg ihop, hoppas att ni har haft en fin helg!

Bjuder på snart ett års gammalt kort.. tänk vad tiden går fort..!

Likes

Comments

Fick besök av denna underbara kille under eftermiddagen/kvällen, lite spontant besök men det tycker jag mer än bra om. Kärlek och närhet behövdes verkligen en dag som denna, en dag som bara varit grå och full med ångest.

Likes

Comments

Vilka två busiga tjejer jag har.. de busade riktigt ordentligt nu på middagspromenaden, det verkar i alla fall gilla snö även om matte inte är lika glad över det..

Likes

Comments

Måndag igen som sagt.. och jag bjuder på två bilder på mig själv (ego som jag är..) från min arbetsträning. Japp är igång med arbetsträningen igen efter två dagars sjukdom och än så länge är det helt okej, även om ångesten ligger som en stor hård boll i magen.

Side note: kolla hur långt mitt hår har blivit.. ja jag vet att det är i en tofs men låång tofs är det i alla fall! HAHA!

Ha en fin måndag och vecka allihopa!

Likes

Comments

Det har varit några riktigt jobbiga veckor för mig men den veckan som precis har varit har känt lite extra jobbigt. Jag har haft mycket ångest och helt ärligt varken velat eller orkat gå upp på morgonen, orkade bara att gå till arbetsträningen en dag och var hemma de två resterande dagarna. Jag ville det egentligen inte men jag kände att jag verkligen inte orkade gå, bestämde mig då för att ta hand om mig själv och valde att vara hemma.

Så veckan har mest bestått av att ta igen mig och vila upp mig, sova och ta det lugnt med några hundpromenader i mellan. Jag vet egentligen inte vad det är som har blivit fel.. och jag tänker inte leta efter felet eller anledningen till min ångest för det skapar bara mer ångest. Utan jag får helt enkelt acceptera att ja, jag mår väldigt dåligt just nu och det är bara att kämpa vidare och göra sitt bästa.

Men trots den dåliga veckan så fick den ett fint och härligt slut. Torsdag till fredag var jag och tjejerna hos min syster och syskonbarn, vi tog en lång promenad och lekte och busade ordentligt. Det var mysigt och roligt att komma hemifrån lite, även om jag hade lite dåligt samvete för att jag inte hade varit på arbetsträningen.. men ibland måste man prioritera sig själv och sitt mående.

Helgen bestod av städning under lördagen och sedan 25-års firande för min syster under söndagen. Det bjöds på god mat och god tårta med gott sällskap! Jag märker att det är just familj och kärlek som jag mår som allra bäst av men vem gör inte det egentligen...

Hoppas att ni har haft en fin vecka/helg!

Likes

Comments

FUCK ångest, FUCK tankarna och rösterna i mitt huvud som säger åt mig att jag gör saker som jag inte vill eller egentligen ska.

Jag hatar att tankarna kan vara så starka och styrande att de påverkar mig så mycket och styr mig till att göra saker som inte är bra för mig. Tankarna som intalar mig att människor tycker illa om mig, att de tycker att jag är jobbig, att de inte tycker om mig eller att jag har gjort något fel...

Jag hatar att alltid behöva känna såhär och jag önskar så himla mycket att all min ångest och alla mina röster och tankar bara kunde försvinna helt och hållet... Allt jag gör är att försöka ignorera dem men ändå tar de över mitt huvud och min kropp. Gör mig förlamad och alldeles darrig och trött. Huvudet sprängs av huvudvärken jag får av alla de tankar och röster som finns i det. Till slut tar de över och gör saker med mig som jag hatar mer än någonting annat mitt liv...

Allt jag vill är bara att må bra, att slippa behöva ha dessa tankar och röster. De blir aldrig nöjda, de vill bara mer och mer och jag vet inte om jag kan ge dem allt de vill ha.. jag vill men ändå inte.. om det nu går att förstå..?

Jag vill inte längre ha dessa tankar och röster, jag orkar inte längre överanalysera allting och jag orkar inte längre ständigt oroa mig över om jag gör fel eller om någon hatar mig. Jag orkar inte oroa mig över ifall personen vill vara med mig, om de pratar sanning eller om de ens tycker om mig... Jag orkar inte med tankarna som tar över mitt huvud och fyller denna ångest i min kropp...

FUCK ångest och FUCK tankar och röster...

Likes

Comments

Mina två älskade räddare som alltid finns där när jag behöver dem och ger mig inte bara glädje utan även kärlek! Utan dem skulle jag inte finnas kvar, jag skulle inte orka gå upp på morgonen och jag skulle aldrig orka med vardagen.

Likes

Comments