Klänning / H&M, Skor / Adidas, Väska / Gina Tricot, Solglasögon /Ray ban

Hej hej hallå i stugorna! Har precis landat i soffan efter en låång lång dag. Började min torsdag med 1,5h's väntan på sjukhuset innan jag fick komma in och röntgas. Innan jag knatade iväg till jobbet så hann vi knäppa dessa suddiga bilderna.. Jag förstår inte HUR. Oteknisk som man är. Nåja, bättre med lite suddigt än inga alls? Aej, jag vet inte, haha. Men hur fin är inte min nya klänning jag fyndade på H&M's rea för några veckor sen? Luv it.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God morgon kära ni! Sitter med kaffet i högsta hugg för att vakna till denhär osdagsmorgon, ska alldeles strax ta cykeln mot jobbet. Men först - ni kaffeälskare där ute, ni måste testa is-kaffen jag skrev kort om igår. Livets dryck, jag skämtar inte. Jag skulle kunna leva på den. Japp. Det du behöver är alltså kaffe-isbitar, gör lite starkare kaffe än vanligt. Tillsätt Arlas proteinmjölk som är smaksatt med vanilj. Varsågoda, njut.

Likes

Comments

Topp / Zara, jeans / H&M, Skor / Zara, Solglasögon / Zara

Hej på er! Hoppas ni haft en fantastisk dag - jag själv har precis landat i soffan efter att ha jobbat, handlat och lagat mat. Phuhh. Precis gjort mig livets is-kaffe, som jag tänkte dela med mig om senare. Älskar denhär London t-shirten, läderfransarna gör ju hela grejen. Hur ball?

Likes

Comments

Hej Nouw, hej alla nya och hej alla ''gamla''. Nu gör vi ett nytt försök, på en för mig, helt ny bloggportal. Ni som hängt med mig ett tag vet att jag bloggat i ett x antal år, en paus då och då har det blivit men jag har alltid saknat bloggen. Är ni nyfikna på mig så spana in min instagram, Elinelife1heter jag där. Vem är jag då? Elin Emilsson heter jag och är 24 år ung och bor i Kristianstad. Jag har ett enormt intresse för mode och kläder, vilket ni kommer att märka här. Är supersingel, för er som undrar. Så känner ni en trevlig karl där ute så.. Haha nejvars. Men här kommer ni få se och läsa lite om mitt liv, kläder osv osv. Sånt som jag själv tycker är kul att läsa helt enkelt!
Jag har lovat mig själv att blogga i min egen takt den här gången, med ett arbete, plugg och ett liv däremellan så hamnar oftast bloggen inte första hand, och ibland kunde det bli lite halvdant. Men nu kör vi, hoppas ni hänger med! <3

Likes

Comments