Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är det farsdag vilket inte innebär att det är någon vanlig dag. Vi ska idag lägga manken till och fira våra pappor. Och det finns ingen som förtjänar att uppskattas mycket idag som min pappa. Tack vare honom mår jag ibland lite bättre och tack vare honom kom jag iväg till läkaren för att få hjälp. Han förstår mig inte alltid och vi pratar inte om allt möjligt som alla andra men jag vet och han vet att vi alltid finns där för varandra, oavsett situation. Tack till dig pappa, jag älskar dig!

Tavlan fick jag genom ett samarbete med JFR.se och ni hittar den på länken nedan. Jag tycker postern är jättefin och den meddelar verkligen det jag vill ha sagt till min älskade far! Om ni väljer att shoppa på JFR.se så använd er av min rabattkod ELINE15 för att få 15% rabatt (gäller ej rea&jackor).

Puss på er och ta hand om era pappor idag!

Länk: https://www.jfr.se/posters/poster-i-have-a-hero-i-call-him-dad

Likes

Comments

Hello på er!! Hoppas allt är bra med er. Själv har jag haft en lite tuffare vecka, dåligt med sömn och läkare som glömde ringa mig:/. Dock hade jag en grym dag igår!! Jag och Hanna satt hela skoldagen med vårt UF-företag kolla gärna in instagram Btw granola.uf. Efter det gick jag och shoppa.. kanske inte jättesmart då jag är pank. Men fick köpt en fin blus, ett par byxor och smink grejer. Blusen ser ni på bilden nedan. Efter det åkte jag hem och fixade mig. Moa hade nämligen tjejmiddag igår så kände för att fixa mig ordentligt!! Middagen i sig var skitmysig, åt så jag spydde nästan och det var skönt och få träffa alla tjejerna, sällan jag ser dom nu för tiden tyvärr :/.

Idag har jag faktiskt lite roliga planer. Först står fotbollsträning på schema, ÄR SJUKT TAGGAD!! Efter det blir det bio med pappa och syrran och sen ska jag nog sova över med Fredric (hoppas jag).

Annars händer inte mycket i livet... ska ha läst ut en bok tills måndag och har läst 30 sidor :/. Den är verkligen skit konstig och riktigt tråkig. Får la hitta något sätt att ta mig igenom den ändå. Aja nu ska jag göra ägg till min frukost puss på er

Likes

Comments

Hejhej på er! Hoppas ni haft en bra dag! Jag har faktiskt haft en väldigt bekväm dag och sitter nu och äter äpple i sängen efter ett tufft gympass. Idag körde jag ett nytt träningsschema vilket känns jobbigt men bra. På dagens schema stod det bröst och mage och kan säga att det gick riktigt bra, fick bra kontakt med mina muskler så lär ha ordentlig träningsverk imorgon.

Passade även på att göra en gratäng på broccoli jag ska äta i veckan för att slippa äta massa kolhydrater. Så allt som allt är jag nöjd med dagens insats så att säga. Nu ska jag strax iväg på möte och träffa mina nya fotbollstränare. Är sjukt taggad på att göra en ordentlig comeback i fotbollen nu så träning prioriteras högt.

Ha en fin kväll, puss

Likes

Comments

Hej! Och ja innan ni tänker på något så ber jag om ursäkt för dåligt uppdatering men jag har tyvärr haft en otroligt tuff vecka. Men först lite goda nyheter. Det har varit så skönt med lov. Har bara tagit det lugnt, varit med familjen, Håkan och Fredric. Vilket var väldigt skönt! Har dessutom struntat helt i plugget denna veckan vilket jag tror var välbehövligt. Jag och Håkan var på Liseberg i veckan också. Vissa av er kanske vet att jag är livrädd för åkattraktioner men för er som inte visste så är jag det. Men Håkan fick mig faktiskt att åka massor, vilket ägde. Har ändå saknat den där känslan i magen man får. Dock åkte vi uppsvinget och det var första och sista gången för det var så läskigt, trodde seriöst att jag skulle dö :/

Nu till de sämre nyheterna. Som ni vet har jag under en tid mått dåligt. I vintras blev jag utbränd och innan det har jag haft flera olika tidpunkter då jag lidit av depression. Tyvärr visar det sig att jag nu lider av en depression inte bara vid olika tidpunkter utan en ganska kronisk än om man nu kan beskriva det så. Detta kan delvis bero på min dåliga sömn så har nu börjat testa sömntabletter, dom har inte hjälpt än :/. Fick även en remiss till psykolog så snart kommer jag få mer professionell hjälp. Detta är såklart väldigt jobbigt för mig och jag lyckades faktiskt berätta detta för mina föräldrar vilket mest innebar att dom inte vill släppa mig ur sikte. Men huvudsaken är att jag nu vet om min sjukdom, läkaren vet om min sjukdom och viktigast av allt mina nära och kära vet om min sjukdom och kan faktiskt hjälpa mig. Känns väldigt skönt att inte behöva kämpa emot detta själv för jag kan säga er att denna kampen är det tuffaste jag någonsin gjort men jag har bestämt mig för att vinna den.

Sovdags för mig och för er snart om ni ska orka med morgondagen. Puss på er!

Likes

Comments