Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Japp rubriken stämmer idag blev det en operation för min tå. Efter en dåligt nattsömn och varit i skolan två lektioner åkte jag hem. Var otroligt deppig och har massa mensvärk så ville bara vara ifred. Sen vid 15 hade jag läkartid för tån och mamma följde med och tur var det. Dom bedövade först tån och det gjorde så jävla ont!! Sen ströp dom blodtillförseln vilket också gjorde piss ont. Men operationen i sig kände jag i alla fall inte. Så nu ligger jag hemma me foten i vädret som bara bultar och mensvärk så jag dör och får inte ens duscha för det kan skada tån så blä på denna dagen.

Har även tre prov i veckan som jag inte ens orkar plugga på. Hoppas dom går bra ändå typ haha, orkar knappt bry mig. Hoppas i alla fall ni har haft en bra dag och puss på er sötnosar

Likes

Comments

Godmorgon på er godingar!! Sitter nu på min svenska lektion som är såååå tråkig. Vi jobbar med spårkhistoria och hela lektionerna går åt till att höra läraren gagga. Men men slutar snart och hade dessutom bara en lektion idag sen blir det jobb till 20.30. Igår åkte jag in till Göteborg för att umgås med Håkan. Vi hade en jättemysig dag inne i stan där vi även träffade Johanna och Martin snabbt. Dock tittar folk skumt på mig för jag går ju runt i tofflor. Min tå blev infekterad för en vecka sedan och har gått i tofflor sen dess, men mer om det senare. Efter att ha varit i stan skulle Håkan på träning och då låg jag bara och vilade i hennes säng, så gött. Sen kom hon hem och då gick vi typ och la oss med en gång.

Imorse vaknade jag tidigt för att ringa läkaren om min tå. Sedan någon vecka har den gjort så ont att jag inte kan ha skor så går runt i tofflor i oktober :). Men ringde läkaren sa bara att dom inte hade tid för i slutet av november så blev så sjukt sur. Tur va så ringde mamma och skällde så nu har jag operationstid imorgon klockan 3. Kommer göra as ont säkert, men så himla värt.

Nu ska jag sitta och lyssna på svenska tråkigheterna. Puss på er och ha en bra dag!!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Hoppas ni hade en skön fredagskväll det hade jag i alla fall. Pappa gjorde plankstek till middag, så gött och sen kom faktiskt Håkan hit lite spontant. Vi var ute och gick och snackade som vanligt typ sen blev det att kolla på svenska Hollywood fruar och äta chips, mums.

Idag står jobb på schemat fram till 19 ungefär sen ska jag nog hem till Fredric vilket ska bli as gött för vi har inte träffats på jättelänge :(. Hoppas ni får en bra dag så skriver jag ikväll, Puss

Likes

Comments

Hej på er! Nu har jag precis kommit hem från mitt besök hos frisören. Hela tre timmar tog det men jag bryr mig inte ens om tiden eller priset för blev så otroligt nöjd!! Jag klippte bort ca 10 cm och fixade till frisyren lite. Sen blev det nya slingor och lite blekning typ för att få bort mina gula slingor sen innan. Så nu känns det otroligt bra!!

Ikväll händer inget. Har brutal mensvärk så ska nog bara bädda ner mig i sängen och kolla film och äta chips typ haha.

Ni får ha en grym kväll, Puss på er

Likes

Comments