Torsdag och 26,3 minus ute.

Jag har en dålig dag, en riktig "man vaknar och så är den dagen förstörd"-känsla. När jag tassade ut ur sovrummet imorse och upptäckte hur kallt det var ville jag bara vända om och krypa ner under täcket igen. Kylan tar så mycket energi. Energi som jag behöver till andra saker. Till den där att göra-listan som jag har påbörjat men inte skrivit klart och ännu mindre börjat bocka av på till exempel.

Nåja. Ikväll ska jag ha hockey-dejt med Johan iallafall. Det blir garanterat fint.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ett helt nytt år alltså.
Det känns härligt.

På nyårsdagen sprang jag en runda och igår låg jag mest raklång i soffan och åt choklad hela dagen. Balans. Det ska mitt 2016 handla om - att hitta balans.

Jag ska träna - Springa längre. Lyfta tyngre. Börja yoga.
Jag ska vila - Titta på hockey. Äta godis. Kramas med Johan.

Jag ska utmana mig själv åt både det ena och andra hållet, acceptera att allt inte går att kontrollera och sluta ge upp så lätt.

2016 vill jag bland annat: baka eget bröd, lära mig åka längdskidor, gå omkring i pyjamas lediga dagar, hitta receptet på den perfekta varma chokladen, springa i skogen, fotografera/föreviga, läsa mer böcker, fjällvandra, vara här och nu, spela badminton med Johan, bada i svenska sjöar, äta kaksmet direkt ur bunken, gå på promenader i regn och ha seriemaraton vakna nätter.

Bilder från min instagram

Likes

Comments

Första januari. Igen.
2016. Orört och tomt. Fint, eller hur?

I år ska jag verkligen börja leva.
​Leva på riktigt.

Nu kör vi.

Likes

Comments