Jeg har vært litt fraværende fra blogg, men nå er jeg i gang igjen. Jeg har sittet mye med skolearbeid, og på toppen av det var jeg syk en liten periode. Kjipt, men forskjølelse er noe som ofte kommer sammen med kaldere tider. 

Sara og jeg tok noen bilder ute i stad, og jeg synes de gir en ordentlig høstfølelsene. Blader som faller ned fra trærene, fargene og temperaturen.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

coat from Vila

Jeg har lenge lett etter en fin kåpe som er kamelfarget, men ikke for lang. For litt siden var jeg en liten tur innom Vila, og der hang den perfekte kåpen. Kåpen jeg har sett lenge etter. Fargen er superfin, og lengen er akkurat slik jeg vil ha den. Elsker beige og brune farger sammen med hvitt, er så klassisk.

Likes

Comments

new hair

Ææ, herregud så uvant! Jeg har i noen måneder nå hatt en litt blondgul farge, men ettersom at det begynner å bli mørkere ute, følte jeg at det passet å gjøre håret litt mørkere også. Jeg klager ikke, jeg er storfornøyd. Fikset håret på Hendrix i Oslo sentrum, og er veldig fornøyd med å gå der. Anbefales! 

De siste dagene har gått ekstremt fort. Jeg har vært i Bodø, har gjort lekser samt mye mye mer. Her er det heller ingen høstferie, men skal prøve å oppdatere bloggen jevnlig fremover. Det er jo så morro! 

Likes

Comments

Makeup from Charlotte Tilbury

For to dager siden bestilte jeg et par produkter fra Charlotte Tilbury. Pakken kom i posten i dag allerede, hvor fort er ikke det? Jeg bestilte en foundation og en lipliner - leppestiften bestilte jeg for ca en mnd siden. Herregud, dette er mitt nye favoritt sminkemerke. Produktene er så gode, og jeg har helt dilla!

Liplineren i iconic nude, og leppestiften i nude kate, er mine absolutte favoritter. De har nude og beige toner, men er heller ikke for mørke. Elsker det!!
Når jeg kjøpte leppestiften sist, fikk jeg med en prøve av light wonder foundation, og den var bare så god at jeg måtte kjøpe den også. En perfekt og naturlig foundation som dekker passe bra, og som jevner seg fint ut med huden.

Skal vise en look med disse produktene, jeg bare vet at disse kommer til å bli flittig brukt!

Likes

Comments

highlighter from anastasia beverly hills

Herregud sier bare jeg. Jeg elsker highlightere, og har en del i sminkeskuffen allerede. Denne fra Anastasia fikk jeg av jentene på jobben, og guri så glad jeg ble. Jeg har vært innom Kicks på senteret jeg jobber sikkert 100 ganger bare for å prøve dette palettet, så når jeg rev av gavepapiret og så denne highlighteren, var sminkepungen komplett!

Likes

Comments

Disse bildene er fra da jeg feiret bursdagen min i helgen. Herregud for noen flotte venninner jeg har! Feiringen var velykket, og kunne ikke vært mer fornøyd. Gleder meg allerede til bursdagen min i 2017 ;)

Hanna og meg når vi spiste på Olivia for noen uker tilbake // Flinke skolejenter, eller hva? // Vors før vi dro ut på byen // Nini og jeg som feiret fredagen med en liten pose utenfor Oslo S

Alltid gøy å mimre litt!

Likes

Comments

kjole: bikbok / choker: gina tricot

Likes

Comments

Jeg har jo ikke bare dilla på sminke og klær, men også sko selvfølgelig. I det siste har jeg kjøpt meg to par nye sko på bare noen få dager, men innimellom så er det lov altså. Jeg kjøpte Supergas og Adidas sine Stan Smith. Det er kanskje ikke så smart å kjøpe to par hvite sko nå som det er September, men kan jo ikke akuratt si at høstværet har tittet frem enda! 

Hvite sko er alltid et trygt valg, hehe!

Likes

Comments


​Jeg fikk så mye fint i går, og kunne ikke vært mer fornøyd. Skal selvfølgelig vise dere i et eget innlegg, men må starte med gårsdagens antrekk. Jeg fikk blant annet denne cardiganen fra Line of Oslo. Den har stått på ønskelisten i et par uker nå, så dere kan tro jeg ble glad når jeg pakket opp denne ♥ Elsker fargen, har fått helt dilla på beige, brun og nude. 


Likes

Comments

Ææ, jeg elsker å ha bursdag, og er utrolig fornøyd med dagen så langt. Vi var fem venninner som spiste den beste frokosten på Grünerløkka før vi gikk til skolen. Vi satt oss ned på Nighthawk, og koste oss med noen pannekaker hver. Jeg sier bare: nam!

Jeg har alltid vært slik at bursdagen min er en veldig viktig dag. Haha! Det er en dag jeg skal gjøre mye, jeg skal spise hva jeg vil og gjøre hva jeg vil. Jeg bare elsker denne datoen

Fine Sara!

Likes

Comments