Nå har jeg ikke blogget siden desember, noe jeg synes er dårlig, men dessverre har ikke jeg hatt inspirasjon til å dele noe. Nå som våren er kommet synes jeg det er mye morsommere å ta bilder, da solen titter frem og man kan ha på litt tynnere klær. Jeg prøver på nytt, så får vi se hvordan dette går, det er jo supermorro!!

Denne lørdagen besøker jeg bestevenninnen min Rebecca i Sandefjord. Vi har kost oss kjempemasse i dag med en god lunsj langs bryggen, så dette har vært en super dag så langt. Vi skal selvfølgelig ikke ligge på latsiden i kveld, så det blir en liten tur ut på byen, men jeg vet at uansett hva vi hadde funnet på i dag hadde jeg kost med kjempemasse. Endelig er jeg med Rebecca igjen, det er det som teller!

Hvor fin er ikke denne blå veggen? Herreguuud så fin, jeg er helt hektet.

​Jakke Bik Bok / Genser Brandy Melville / Armebånd Marc Jacobs

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Wow, nå er det lenge siden jeg har hatt en oppdatering her på bloggen! Fant fort ut at det var på tide med en ny post, og hva passer ikke bedre enn å vise dere mine sminkefavoritter? Jeg bytter favoritter rett som det er, men det er disse som er på topplisten for øyeblikket.

hooked on makeup

Dior - Forever foundation
Jeg har et ekstremt utvalg av foundations, men denne har jeg brukt hver dag den siste uken. Den dekker bra, men ikke for mye, og blir ikke kakete i fjeset utover dagen.

Laura Mercier - Blush i fargen Rose Petal
Hvor fin er ikke denne rosafargen? Den er veldig naturlig, og kan fint blandes med andre blushfarger. Personlig liker jeg å blande den med en litt mer naturlig oransjnyanset blush, slik at det ikke blir for mye.

Guerlain - Terracotta bronzing powder
Dette solpudderet har jeg i fargen 01. For litt siden fant jeg denne nederst i sminkekurven min. Denne har dessverre vært bortgjemt en stund, men nå gjør den endelig nytte av seg. Fin farge til både sommer og vinter, men man må passe på å ikke bruke for mye av bronzere som ikke har gråtoner i seg nå på vinteren, da dette fort gjør at man kan se litt oransj ut.

Make Up For Ever - Pro sculpting face palette
Dette lille palettet inneholder concealer, contour, highlighter og blush. Jeg bruker concealeren til å highlighte under øynene for å få se mer våken ut. Farge en og to er mine favoritter her! Det eneste som er kjempedumt, er at MUFE ikke kan kjøpes i Norge, eller shippes hit fra utlandet..

Too Faced - Hangover primer
Denne primeren er den beste jeg har prøvd! Den er god i konsistensen, noe som gjør at huden ikke blir så fet. Den gjør også at sminken holder lenger, og ser like bra ut utover dagen. Anbefales virkelig.

Benefit - Watt's up highlighter
Denne highlighteren er i krem, noe som gjør at denne er en favoritt hos meg. Jeg bruker den som oftest under pudderhighlighter, og føler derfor at det sitter hele dagen. Jeg tenker at man aldri kan få nok av highlighter, da dette gjør at man ser frisk og opplagt ut!

Anastasia Beverly Hills - Modern renaissance palett
Sist men ikke minst - dette favoritt øyenskyggepalettet! Se så fine farger. De passer kjempebra både til hverdag og fest, og kan lett blandes slik at du kan få den nyansen du vil av fargen. I tillegg så er pigmentene på fargene ekstremt bra!

Likes

Comments

Jeg har brukt VSCO en stund for å redigere bildene mine, men har aldri brukt appen til å legge ut bilder.. før nå! Jeg har bare blitt inspirert av flotte Sara, der hun har delt hennes siste bilder fra VSCO, og fant ut at jeg bare måtte gjøre det samme! Jeg bytter på å redigere mine bilder i appen, og instagram, og synes det er kjempegøy å legge ut ting der.

1. Måtte ta et nytt bilde av den nye slengbuksa mi, superfornøyd! 2. Sara og meg på vin- og tapaskvelden. 3. En liten selfie, hehe. 4. Vinkvelden, og den var som nevt supervellykket. Jeg har endelig begynt å like vin igjen, det er godt altså, men kun til kos. 5. Dette bilde av Sara og meg måtte jeg ta fra henne. Må alltid ta et bilde i heisen! 6. Throwback til da Nini og jeg spise crepe (hvis det skrives slik) - fyyy fader så godt. 7. Fine gjengen på vors. 8. Enda en selfie fra skolen, her med fine Nini!

Hvis du har en VSCOprofil, gjerne legg den igjen. Synes det er inspirerende og gøy å følge med på andre sine bilder!

Likes

Comments

1. Hvor gammel er du? Jeg er 21 år

2. Hvor høy er du? 164 cm

3. Stjernetegn? Jomfruen

4. Når står du opp i hverdagen? 06:00 eller 08:00, spørs når jeg begynner på skolen

5. Og i helgene? Når jeg ikke jobber pleier jeg å stå opp rundt 11

6. Favorittsang akkurat nå? Ylva Olaisen sin "Hear You Sing" - Dere må høre denne!!!

7. Har du tatoveringer? Nei - tror jeg aldri kommer til å ta det heller. Tror seriøst at jeg kommer til å angre etter typ to uker

8. Hva var det siste du spiste? Tre rundstykker med pålegg, haha!

9. Hva var det siste du drakk? Vann

10. En hemmelighet om deg? Ææ, her finner jeg ikke på noe, er såååå dårlig til å komme på slike ting

11. Har du noen gang vært forelsket? Nei. Vært betatt, fått følelser osv, men aldri vært ordentlig forelsket

12. Hvilken farge har du på tannbørsten din? Rosa, såklart

13. Hva hører du på akkurat nå? "Ugly Betty" står på i bakgrunnen her

14. Er det noen du savner? Savner at bestevenninna mi bor nærme meg. Hun har flyttet til Sandefjord

15. Favoritt quote? Har ingen

16. Høy eller lav musikk? Høy!!

17. Hvor drar du når du er trist? Hmm, er veldig sjeldent trist egentlig, men blir vel bare hjemme

18. Favorittfarge? Først og fremst rosa, men på klær er det kanskje hvit eller beige

19. Hvem snakket du med sist? Nini og William, når vi tok toget hjem fra skolen

20. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? Jeg ønsker meg noe nytt hele tiden, men for øyeblikket er det et nytt kamera eller en ny veske. Skaper meg nye behov hele tiden - ikke lurt!!!

21. Hva var det siste du kjøpte? Kjøpte nye sko i går, og er superfornøyd! Kommer bilde av de snart

22. Hva står det på den siste SMS'en du sendte? "Bra!" - og den ble sendt til mamma

23. Hva skal du gjøre til helgen? Jeg skal jobbe lørdag formiddag, så i bursdag på kvelden. Gleder meg veldig!

24. Drømmereisemål? Los Angeles

25. Hvordan er du som venn? Snill og omtenktsom. Kanskje litt barnslig, haha

26. Hva kan holde deg våken om natta? Merkelige lyder. Når jeg skal sove liker jeg at det er helt stille, og da mener jeg HELT stille

27. Hvem i Kardashian-klanen er du? Tror nok at jeg må svare ingen her, men digger den familien

28. Hvilken TV-serie følger du med på nå? Følger med på ganske mye i grunn, ettersom at jeg liker å ha noe å følge med på. Nå er det blant annet: Jane The Virgin, Vanderpump Rules, Empire og The Blacklist

29. Hvilken bok leste du sist? Sist jeg leste en bok var i 2013 faktisk. "The Carrie Diaries" leste jeg da. Boken handler om Carrie Bradshaw fra "Sex And The City".

30. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? Dra på treningsstudioet

Likes

Comments

Se hva som dukket opp i postkassen min i går! En gloss i fargen "So cute".

Jeg har lip kit i fargen "Koko K" og "Candy K" fra før. Førstnevnte synes jeg er veldig fin, men "Candy K" ble alt for mørk på mine lepper. Det er så utrolig stor forskjell på hvordan fargene blir på person til person, og det er noe man må tenke på når man bestiller. Jeg elsker konsistensen på lip linerne som følger med lip kitet, men fy søren og dårlig kvalitet det var på dem. Hvertfall på de jeg bestilte! Jeg må spisse lip lineren etter å ha brukt den en gang, og blyet (om man kan si det) har brukket inni, så den er jo helt ødelagt.. Har du opplevd det samme?

Jeg gleder meg til å prøve glossen, og jeg håper den står til forventningene. Det kommer bilder med den på senere!

Likes

Comments

Dagen i går var bare så koselig. Det var mye prating, og masse god mat. Jeg droppet byturen i går, men det gjorde meg egentlig ingenting, da det viktigste for meg i går, var å få med meg tapaskvelden!

Dagen i dag har bare gått til å slappe av. Jeg har nettopp lagd meg en tekopp, og fått fyr i peisen. Hva småting kan gjøre for kosen på en vinterdag. Jeg synes det er så deilig å kose seg inne, når jeg vet at det er sykt kaldt ute.

En varm tekopp, noen magasiner og et pledd gjør mye for kosen!

Likes

Comments

Denne lørdagskvelden går til vinkveld og tapas med klassevenninnene mine. Jeg skal inn til Oslo, og ser frem til hvordan kvelden blir. Kjenner at jeg er litt sulten allerede, så dette skal bli veldig godt.

Jeg syntes alltid det er så vanskelig med tapas, fordi man vet liksom aldri helt hva man skal ta med. Jeg har så dårlig fantasi, at jeg må jo google for å få noen tips. Jeg serverte jo tapas på min egen bursdag, men kan liksom ikke dra med meg hva som helst inn til Oslo, når jeg skal sitte på toget i 35 min.

Bluse Zara / Øreringer Bik Bok, Angelica Blick

Og jeg ser nå at jeg har litt sminke i håret, jaja - blonde hair problems....

Likes

Comments

Planen var egentlig å vise dere den nye genseren jeg handlet på Zara i går, men det var ikke så veldig behagelig å ta av seg jakken i denne kulden. Vinteren kommer bare mer og mer innpå, og minusgradene er noe jeg ikke setter veldig stor pris på. I dag droppet jeg vinterskoene, og det angrer jeg en smule på, men hva gjør man ikke for å se fin ut?

Line og jeg møttes en time før skolen for å kjøpe oss en kaffe, og ta noen bilder. Eller, Line kjøpte en kaffe, jeg kjøpte en te. Å varme hendene på en varm tekopp i denne kulda, er noe som gjør vinteren litt mer sjarmerende.

Likes

Comments

Ja, du leste rett. Det er ikke lenge siden jeg skrev at jeg hadde farget håret, og at jeg var storfornøyd. Det tok to uker, og jeg savnet det lyse håret. Nå har jeg det lyst igjen, men mer hvitt enn gult. Jeg er endelig fornøyd! Det sliter jo utrolig mye på håret, så nå må jeg holde meg unna fargingen på en stund!
my kind of blonde

Likes

Comments

Genser Zara / Skjerf Holzweiler

Denne genseren har jeg lengtet etter å vise dere. Jeg kan trygt si at den er min favorittgenser, da sløyfedetaljen gjør så mye! Da jeg så den på Zara var det bare å dra den med seg hjem.

Det er så gøy å ta bilder når det er så fint lys ute! Det blir jo bare kaldere og kaldere ute, og jeg skal si at jeg ikke er så veldig fan av det. Egentlig er jeg et sommermenneske, men når det ikke er så veldig kaldt, er det faktisk litt koselig å pakke seg inn i votter og skjerf. Kan hende vinteren blir litt fin likevel!

Likes

Comments