Bluse: Mango Skjørt: Bik Bok Sko: Zara

Åh, for en sykt bra feiring jeg hadde i går. Jeg har bare verdens beste venninner - og fy søren så mange fine gaver jeg fikk, smiler fra øre til øre! Det ble ikke tatt så mange bilder, men legger ut de vi rakk å ta. Tiden gikk så fort i går, så rakk jo ikke å ha den photoshooten som jeg hadde planlagt, hehe!

Er også veldig fornøyd med dette skjørtet jeg kjøpte på fredag. Var litt usikker med tanke på mønsteret, men jeg slo til likevel. Et veldig godt kjøp med andre ord.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Genser: Bik Bok Skjorte: Vero Moda Jakke: Lånt av Sara Øredobber: H&M Sko: Sixtyseven

Nå gleder jeg meg bare mer og mer til helg. På lørdag skal jeg feire bursdagen min, så det ser jeg veldig frem til. Jeg må jo selvfølgelig pynte meg litt ekstra når det er snakk om min egen bursdag, så har kjøpt ny bluse, nye sko og snart et nytt skjørt. Hvis antrekket blir like fint som jeg ser for meg, så blir dette bra!

Likes

Comments

I går tok jeg toget tidlig inn til Oslo, slik at Sara og jeg kunne tilbringe hele søndagen sammen. Slike dager må vi ha flere av! Vi tok litt bilder, så på film, lagde mat og spiste denne ekstremt gode bolla, haha! Bildet frister så mye at jeg gjerne skulle spist en i dag også.

Det er mandag, og det er bare fire dager til det er helg igjen. Enn så lenge får jeg jobbe mye med skole, noe som ikke frister ekstremt mye..

Likes

Comments

For øyeblikket ser jeg på opptak fra gårsdagens "The Voice", før jeg snart skal begynne å jobbe med eksamen. Spennende torsdag med andre ord! Trøster meg selv med at det snart er helg. 

Over til overskriften - denne jakken fant jeg frem i skapet mitt i går. Den kjøpte jeg på Bik Bok for kanskje rundt 100/150 kroner i 2009 eller 2010. Gammel nok til å kalle vintage? Haha!! Den var i hvertfall veldig god å ha i dette soon to be cold weather..

Likes

Comments

Genser: Zara Caps: Varsity

Å stå 20 minutter å vente på toget i dagens vær var ikke akkurat deilig, men jeg kom meg til slutt på toget. Det blåste, regnet sidelengs, og det er et under at paraplyen min fortsatt er like hel. Må egentlig si at jeg synes det er litt kjedelig at det ikke regner lenger, for å være inne mens været utenfor er trist er i grunn ganske deilig.

Likes

Comments

I går fikk jeg endelig kjøpt meg et nytt kamera, og det ble selvfølgelig Olympus sitt Pen E-PL7. Jeg har ikke fått testet det ordentlig ut enda, men blir nok noen outfitbilder til uken, så ser frem til det. Nå skal det bli mer blogging fremover!

Likes

Comments

bilder av Ronja!

Jeg har lenge lett etter et fint høstskjert - og da jeg så dette på Glassmagasinet i Oslo, måtte jeg bare kjøpe det. Passer perfekt til høsten, og nå som det ikke er så kaldt ute. Synes også fargen er kjempefin til et helsort antrekk, så nå gleder jeg meg til å bruke det mer fremover - før vinteren kommer!

I dag skulle jeg kjøpe meg et nytt kamera, men til min skuffelse var det ingen butikker i nærheten som solgte Olympus, så da prøver jeg igjen i morgen. Gleder meg!!

Likes

Comments

I går kom jeg hjem fra en kjempefin helgetur som gikk til København med danskebåten. Det er så fint der! Jeg var egentlig klar for litt shopping, men kom tomhendt hjem. Litt kjedelig, men veldig godt for lommeboken!

Denne uken skal jeg prøve å få kjøpt meg et nytt kamera! Har lyst på et som ikke er så stort, slik at jeg kan ta det med meg hvor som helst - og Olympus sitt står selvfølgelig høyest på ønskelisten. Ser det er favoritten til veldig mange, så det må jo bety at det er bra!?


Likes

Comments

Bildene har jeg tatt fra fine Sara sin blogg<3 

I går deltok jeg på min første Insp Love-workshop, og må si det var veldig koselig! Kjenner et par der fra før, så det var en liten trygghet. Jeg ser hvertfall frem til de neste gangene, tror dette kan bli veldig morro. I går var Nina Jarebrink der - og fy så mange fine plagg hun har. Elsket spesielt kjolene hennes! Det slår aldri feil med lilla og velour.

Last ned appen, eller lag en bruker HER, og bli med i motekollektivet! Som Sara skrev i sin post: "Insp-appen driver og lanseres akkurat nå, og det vil være et community for moteinteresserte jenter, litt som instagram."

Likes

Comments

Dagen i dag er ikke bare blå fordi jeg har på meg olajakke, men nettopp fordi jeg klarte å knuse telefonen min på morgenen i dag. Det er første gangen det har skjedd meg siden jeg fikk min første iPhone i 2011, så skal vel egentlig ikke klage. Regner med at det har skjedd flere? Er uansett veldig surt..

Ellers så er den uken her ganske fin. Skole én dag, jobb to dager, så går turen til København i helgen. Er så deilig å ha noe å se frem til!

Skjerf: Zara Skjorte: HM Bukse: Bik Bok

Likes

Comments