Header

Då har även jag börjat skolan igen efter sommaren. Idag startade vår nya kurs Psykiatri 1 som jag tror kommer bli väldigt intressant! Vi läser egentligen även Psykologi 1 men eftersom jag redan läst den kursen på gymnasiet så kunde jag validera bort den vilket betyder att jag är ledig de dagarna som resten av klassen läser den kursen. Därför ska jag försöka jobba så mycket som möjligt nu när jag har tid. Skönt!

Efter skolan gick jag hem och fyllde på med lite energi för att sedan traska vidare till gymmet där det blev ett benpass. Jag har inte varit på gymmet på hela sommaren, men igår förmiddag var jag tillbaka! Gårdagens pass blev rygg vilket känns galet mycket idag - och jag är säker på att även benpasset lär kännas. Sedan sprang vi ju distans i terräng igår kväll också vilket säkert också bidrog till lite halvstela ben idag. Benpasset gick dock väldigt bra och jag hade inte tappat något i styrka vilket känns riktigt skönt.

Lite lätt energipåfyllning innan träningen: brytknäcke med ost! Ett ganska litet mellanmål, men jag fyllde på ordentligt efteråt istället. Jag tycker inte om att vara för mätt när jag ska träna ben.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har precis landat i soffan efter att ha sprungit distans i terräng med löpgruppen och ätit middag hos mamma och pappa efter det. Nu är det endast 11 dagar kvar tills Icebug Xperience och jag är redo! Självklart är det lite nervöst samtidigt, det är ju faktiskt 7,5 mil vi ska springa. Jag har aldrig sprungit såna distanser tidigare så jag har verkligen respekt för loppet. Men det ska bli riktigt kul!

Resten av kvällen ska jag slappa framför idol, äta ett rejält kvällsmål och ladda upp inför morgondagen då skolan börjar igen. Ser fram emot att träffa alla igen och komma in i rutinerna. Det blir skönt!

Ryggan och löparklockan är på plats, terrängskorna knutna (och otroligt smutsiga...) och jag är laddad!

Likes

Comments

God morgon söndag! Igår hade jag en så fin dag, på förmiddagen sprang jag som sagt med Anna och på kvällen samlades vi några från löpgruppen här hemma hos mig innan vi gick vidare mot Mia för Garden party och födelsedagsfirande i hennes superfina hus! God mat, trevligt sällskap följt av tävlingar ute i partytältet senare mot kvällen. Så himla mysigt!

Idag får vi se vad som händer. Ikväll är det "möte" med teamet för att gå igenom allting inför Icebug Xperience, det är ju knappt 2 veckor kvar nu. Så spännande. Jag ser fram emot det så mycket!

Gårdagens klädsel. Temat för partyt var Black and white, så jag plockade fram min långklänning.

Likes

Comments

Jag mötte som sagt upp Anna vid 9.30 imorse för en löptur i terrängen ihop. En jobbig men samtidigt superhärlig runda som slutade på 16 km. Det gör så mycket att springa tillsammans och peppa varandra!

Och alltså, mina ben ser alltid ut såhär när jag sprungit i terräng, haha. Inte så konstigt med tanke på hur lerigt underlaget var idag, skorna ser ännu värre ut.. Men det hör till, jag älskar terränglöpning! Tack Anna för härligt sällskap 💗

Likes

Comments

Igår hämtade jag ut ännu ett paket i form av två par kompressions-tights från Skins. Jag beställde ett par halvlånga och ett par långa. Dessa tights kostar 1200-1300 kr styck, men jag hade tur och lyckades hitta båda paren för halva priset. Lycka! Även dessa kommer användas under Icebug Xperience. Kompression är oslagbart när det kommer till löpning!

Om drygt en timme ska jag möta upp Anna för ett lite längre löppass ihop, så det blir nog invigning av det korta paret redan idag. Är laddad efter gårdagens vilodag!

Likes

Comments

Jag kom på att jag glömt visa vad som gömde sig i mitt paket som jag hämtade ut för några dagar sedan. I paketet låg en trail/löparryggsäck från Decathlon. Perfekt när vi ska springa Icebug Xperience då den har ett vattensystem som rymmer ca 2 liter vätska med ett långt "sugrör" på 1 meter. Den har även en visselpipa och hela ryggsäcken rymmer 13 liter. Jag har testat att springa med den i terrängen ett par gånger nu och den var verkligen hur bra som helst. Den satt bra på ryggen och "guppade" inte när jag sprang samtidigt som den var väldigt lätt. Tips!

Likes

Comments

Igår jobbade jag mitt sista pass för denna sommaren. Dock kommer jag hoppa in och jobba när det behövs, så det känns bra ändå! Nu är jag iallafall ledig fram tills skolan börjar nästa vecka, så idag hade jag och mamma planerat in en cykeltur till Åsarp och tillbaka, 4 mil. Det var helt perfekt väder, ingen blåst och klarblå himmel. Dessutom var det väldigt längesen vi cyklade så vi båda såg fram emot det!

Cykelturen blev dock inte riktigt som vi planerat då mamma fick punka efter knappt 4,5 km. Istället fick vi en ofrivillig promenad tillbaka hem igen. Lite tråkigt, men vi löste det på annat sätt genom att åka upp till berget istället! Sedan har vi bara haft en skön dag ihop. Vi ses ju inte lika ofta längre, så det var mysigt💗

Nu är jag tillbaka i lägenheten och ska hugga in på middagen nedan. Hoppas ni har haft en fin dag!

Likes

Comments

I måndags var det äntligen dags för löpträning med bästa Team Coachanna efter sommaruppehållet. Distanslöpning i terräng var det som gällde, och ikväll var det dags igen! Men denna gången tröskelintervaller - ett galet jobbigt pass som inte alls hade gått utan all pepp från resten av gruppen.

Nu är det endast 2 veckor kvar innan vi åker till Kungshamn för att springa Icebug Xperience, ett 3-dagarslopp där vi kommer springa 7,5 mil uppdelat på tre dagar. Vi är ett tjugotal från gruppen som åker och jag ser verkligen fram emot det! Det blir en riktig utmaning men så otroligt roligt att göra det tillsammans med de här härliga människorna.

Är så glad att få tillhöra det här gänget 💗

Likes

Comments

Med tanke på att jag är utbildad kostrådgivare så har jag ett stort intresse för kost och näring. Jag hjälper inte endast andra personer som behöver tips och råd utan jag använder även mina kunskaper till mig själv och mitt eget dagliga intag för att hålla koll så att jag får i mig tillräckligt av alla näringsämnen.

Jag tycker verkligen att detta är så intressant och därför tänkte jag visa gårdagens totala närings- och energiintag. Jag använder mig utav mitt kostdataprogram Nutritiondata. Totalt fick jag i mig ca 3600 kalorier igår. Till höger ser ni den rekommenderade fördelningen av protein, fett och kolhydrater. Och till vänster ser ni mitt intag - ganska bra ändå! Min träning bestod utav 11 km terränglöpning denna dag.

Jag vill även tillägga att jag åt vegetariskt hela dagen, min lunch och middag var till och med helt vegansk. Ändå blev proteinmängden högre än 15%. Det är alltså väldigt svårt att få i sig för lite protein.

Likes

Comments

Jag hämtade ut ett paket för några dagar sedan och invigde innehållet idag - är så nöjd! Kan ni gissa vad det är?

Likes

Comments