View tracker

Block Zip Boot HÄR / Block Heel Thigh Boot HÄR / Stiletto Boot HÄR / Duffy HÄR

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Var inne på H&M och köpte 2st doftljus, har velat ha nya doftljus så länge nu så nu köpte jag det. Tycker verkligen att det är så mysigt på vintern att tända ljus på kvällen så dem kommer verkligen att komma till användning. Köpte även en nya mascara då min gamla var slut. Vi hörs, kram!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er! Idag är det lördag och jag och mamma ska på stan en sväng. Får se hur mycket utav mitt studiebidrag som är kvar efteråt, haha. Senare idag blir det att jag är med min kille, vi har inte planerat något speciellt än som vi ska göra så får helt enkelt se vad vi hittar på. Hoppas ni har en bra dag så hörs vi, kram!

Likes

Comments

Ikväll så gjorde jag ett pepparkakshus för första gången, har aldrig vågat testa tidigare för vet att delarna lätt går sönder osv. Men bestämde mig för att åtminstone testa och det gick faktiskt ganska så bra, det var inte lätt men tillslut så blev det ett iallafall. Är ändå rätt så nöjd med det. Hoppas ni har en bra kväll så hörs vi!

Likes

Comments

Hej på er! Idag är det 1 december, inte alls länge kvar innan 2016 är slut. Detta år har verkligen gått riktigt fort. Ikväll myser jag till det med glögg och pepparkakor framför tv:n, älskar julkänslan när man dricker glögg. Hoppas ni också har en bra kväll så hörs vi, kram!

Likes

Comments

Valentino HÄR / L.Credi HÄR / Steve Madden HÄR / Rutig shoulder bag HÄR / Trussardi Jeans HÄR /Dune London HÄR

Likes

Comments

Fixad precis naglarna på @fannysvanljung, försökte göra dem lite juliga. Gick väl ändå ganska bra, dem kanske inte blev helt perfekta men inte helt dåliga heller. Tur jag har Fanny som jag kan göra naglar på eftersom det är svårt för mig att ha fina naglar som går fordons, får istället vänta med mina till jullovet och passa på att ha fina naglar då istället.

Jag började med att fila och lägga på lösnaglar som håller i minst 10 dagar från märket KISS. Tycker det är jättebra naglar, det kostar bara ca 100kr och då följer det även med väldigt många naglar vilket gör att man kan göra fler gånger. Tycker det är billigt och bra ifall man inte vill slösa massa pengar på manikyr.

Hopps ni har en fortsatt bra dag så hörs vi!


Likes

Comments

Idag efter skolan var jag med Denise, vi gick även igenom min muntliga redovisning som jag har imorgon. Ämnet är kärlek och jag har skrivit om min kärlek till mat, haha. Båda hade svårt från att hålla sig för skratt då jag läste igenom det, får hoppas att jag inte skrattar så mycket imorgon inför klassen. Men bättre att gör en skämtsam redovisning än stel och tråkig.

Sedan var jag och Tova på ett pass på gymmet ikväll, vi provade på Pilates. Det var mycket styrka, koncentration och fokus det handlade om, gick ändå ganska bra för att vara första gången. Nu blir det att bara ta det lugnt här hemma, myser till det med lite popcorn.

Hoppas ni också haft en bra dag, kram!

Likes

Comments

* Jag är väldigt givmild utav mig.

* Är omtänksam.

* Är en spontan person.

* Hade lätt kunnat ha en fransk bulldogg, tycker dem är jättefina.

* Är väldigt kort, kortast i klassen..

* Är väldigt framåt som person, inte speciellt blyg utav mig.

* Har dålig humor, skrattar åt det mesta.

* Har svårt att ta saker seriöst.

* Har ett beroende för juice.

* Är ganska klumpig utav mig, rekommenderar dem i min närhet att inte ställa en dricka bredvid mig om dem inte vill att den tippas omkull.

Likes

Comments