Hej på er! För någon dag sedan så köpte jag L'Oréal Paris brun utan sol i en spray variant, brukar i vanliga fall använda en annan brun utan sol som är en lotion. Men jag ville testa på nå nytt så jag köpte denna för att prova och jag kan säga att jag tyckte att det var ganska svårt att spraya den jämnt på kroppen men till slut blev det bra, sedan sov jag i den för att duscha bort det överflödiga dagen efter och det for väldigt mycket färg från kroppen än vad det brukar göra med andra som jag testat men det blev iallafall ett naturligt resultat. Dock föredrar jag nog hellre brun utan sol i lotion än sprayburk, dels för att det var svårt att spraya sig själv men också för att det inte bara for på mig utan i hela toan haha, trots att jag bara siktade på mig så for det i luften och hamnade överallt så det var inte bara jag som fick testa den haha. Betygsmässigt så får den 2/5 utav mig för att det blev rätt bra men det tog alldeles för lång tid att sätta på och sedan fick jag städa så länge i toan efteråt.


Likes

Comments

Något som är viktigt för alla för att kunna må bra är ett bra välmående och att man hittar en sorts balans. Mår man inte bra psykiskt tar det på kroppen fysiskt också, tänkte ge tips på hur man kan tänka för att må bra.

Rensa bort personer i ditt liv som får dig att må dåligt på något sätt, ett liv med bra personer runt omkring dig får dig att må så mycket bättre. Personer i din omgivning som inte visar att dem bryr sig om dig och som inte visar sin uppskattning för dig, dem borde inte heller vara i din omgivning då förtjänar du bättre.

Stressa inte upp dig i onödan över saker utan ta en sak i taget, det ger mindre ångest och ett lättare sinne. Du ska aldrig känna att du måste göra något utan ta det bara lugnt och försök tänka att du åtminstone kan försöka med vissa saker som kanske känns jobbiga.

Alla har dåliga dagar eller t.o.m en dålig vecka, alla kanske inge säger när dem mår dåligt, kanske inte ens visar det på något sätt. Om du känner igen dig vilket jag vet att många gör så kom alltid ihåg att allt blir bättre bara man ger det tid och låter sig själv ha den där dåliga dagen/veckan, ibland löser sig inte allting bara på en natt utan det kan ta tid. Det bästa är att prata med någon i dessa fall, du behöver inte berätta för alla att du mår dåligt men åtminstone en person brukar underlätta.

Vars vill jag komma med allt det här? Jo, för att hitta en bra balans i sin vardag och för att må bra så är det viktigt att man inte har människor som får en att må dåligt runt en. Det är även viktigt att lära sig att kontrollera sin oro och bara ta ett djupt andetag och låta allt komma som det kommer utan att man stressar upp sig. Och att det är okej att ha en dålig dag/vecka men att man gör det bästa utav situationen och pratar ut med någon.

Man ska alltid göra det som känns bäst för en själv, visst man ska tänka på andra också men inte glömma bort sig själv. Gör aldrig något som du inte själv känner dig bekväm med utan lyssna på dig själv, vad känns bra för just dig? Säg vad du själv tycker och stå upp för dig själv!

Likes

Comments

Godmorgon! Ska snart bege mig av mot skolan ska bara äta min gröt som jag gjort, slutar vid 2 och då far jag till gymmet sedan så kommer Denise till mig så det blir att vara med henne ikväll.

Snart ska vi även söka grenvalen på fordons, alltså om man vill gå mek eller transport. Vill såklart gå transport så får hoppas att jag kommer in på det, men sen är det inte heller hela världen om jag får gå mek för tycker det är kul att skruva i bilar också. Vi är 32 stycken som går fordons i år, därav mer än hälften som vill gå transport och det finns bara 16 platser. Kan inte annat än kämpa och sen får det gå hur det vill, om jag inte kommer in så har jag iallafall gjort mitt bästa men det är bara att hoppas. Ha en bra dag, kram!

Likes

Comments

Hej på er! Allt bra? Hann aldrig fixa naglarna igår så tänkte göra det idag istället. Inte länge kvar tills jag fyller år heller, mindre än en månad nu. Dock vet jag inte om det är så speciellt att bli 17 precis men det är iallafall ett år närmare 18 och även lite närmare att man går klart skolan hehe. Men nu så ska jag fara ut med mina brorsor en sväng så ni får ha det så bra, kram!

Likes

Comments

Har haft en skön dag idag, bara varit hemma och tagit det lugnt vilket jag tycker behövs ibland. Sen så var jag och mamma på Nodo ikväll och åt gott och nu så ska jag duscha och sedan mysa ner mig i en filt framför tv:n och äta choklad innan jag ska sova, hade tänkt försöka fara på gymmet tidigt imorgon. Hoppas ni också haft en bra dag/kväll, kram!

Likes

Comments

Hej på er! Har precis gjort mig lite plättar med bär som jag nu ska äta, mums! Sen ska jag nog fixa mina naglar, brukar egentligen inte göra det förutom på loven eftersom dem så lätt förstörs på fordons men det gör ingenting känner jag, dem får vara fina så länge som det går helt enkelt. Har inge speciellt planerat idag utan jag tar det som det kommer, hoppas ni har det bra kram!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Idag är det tisdag vilket betyder skola igen, för min del iallafall. Har i princip bara fordonslektioner idag och sen historia, så inte speciellt jobbig dag men nog hade man hellre varit hemma och sovit haha. Har även packat ned mina gym kläder så att jag kan gå direkt till gymmet då jag slutat.

Igår så var jag på Jysk och köpte en ny spegel till mitt rum, dem hade även rea så gjorde verkligen ett fynd. Nu kommer jag även att kunna ta mer bilder på mig själv i helhet. Bara jag som tycker mer om att ta kort på sig själv i en spegel än att bara ta en "vanlig" selfie? Men jag hoppas iallafall ni får en bra dag, kram!

Likes

Comments

Hej på er! Har ni haft en bra dag? Sov hos min kille inatt så har varit där idag och bara myst på, och nu så ska jag och mamma ha filmkväll med massa gott bland annat frukt som man sedan kan doppa i choklad, så gott! Man får passa på att mysa till det dem sista dagarna innan skolan börjar om igen, lovet har gått så fort känns som att vi nyss fick lov. Men nu är det bara vårterminen kvar, får hoppas på att den går lika fort som höstterminen gjorde. Hoppas ni får en fortsatt bra kväll så hörs vi, kram!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er! Vaknade i tid för en gångs skull i morse haha, har haft sånt problem med mitt dygn men nu kanske det börjar fixa sig lite igen. Då jag vaknade klev jag upp åt frukost och sedan for jag till gymmet och körde ett kondition/ben pass, kom hem för en liten stund sen och har precis hunnit duscha. Nu ska jag fixa mig, se lite serier och sedan blir det att jag är med min kille. Hoppas ni får en bra dag, kram!

Har ni smakat denna? Lite annorlunda konsistens men riktigt god!

Likes

Comments