Hvorfor er det sånn at jeg alltid har så dårlig timing på ting? Som dere kanskje husker skrev jeg bare for noen dager siden at jeg har fått ny Mac. Lykkelig som jeg var for dette satte jeg meg for å legge alle bilder og filer over på min eksterne harddisk for så og rydde opp på den gamle Macen og slette alt. Jeg tenkte å vaske, gjøre den fin og rydde masse plass på den tilfelle jeg noen gang skulle trenge den til noe. To dager etterpå går jeg rundt i leiligheten og rydder og fikser. Jeg plukker opp litt saker fra gulvet og legger min eksterne harddisk på Macen for å legge det et annet sted. I det jeg reiser meg opp sklir harddisken min elegant ned fra Macen, ned i flisegulvet og livet er over for min fine harddisk. Så klart kjennes det litt på samme måte for meg som ser alle bildene og filene mine gå rett i gulvet med en smell. Jeg forstår fort at det er kjørt for den når jeg ser masse små, grønne duppedittdeler som jeg ikke en gang visste satt fast inne i harddisken min. Uff, så oppgitt man blir. Hadde det skjedd noen dager før så hadde jeg hvertfall ikke rekt å legge over alt fra den gamle Macen. Eller kanskje om det hadde skjedd litt senere så hadde jeg rekt å legge alt over på min nye Mac. Men nei, den ramlet i gulvet på det verst tenkte tidspunktet og alt er borte.

Men jeg har ikke gitt opp håpet enda. Ryktene sier at det finnes to butikker her i Alcudia som er flinke på å fikse ødelagte duppeditter, og duger ikke det så er det rett til Palma. Jeg kan ikke gi opp før jeg har prøvd hvertfall. Det som er ekstra synd er jo at jeg tar over Ving sin Instagram på fredag og det lå så mange fine bilder på harddisken som jeg hadde tenkt til å bruke. Nå er det bare å løpe til nærmeste butikk som kan sånne ting og krysse fingrene for at de kan redde mine filers liv.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Helt siden jeg flyttet til Alcudia har jeg visst at jeg skal ta over Ving Norge sin Instagram-side en uke under høysesong og for en stund siden ble det bestemt hvilken periode som blir min. Det blir ....*trommevirvel*.... 1. - 7. juli! Åh så gøy det blir! Kanskje er dette en liten og ubetydelig greie for mange, men for meg som nesten blir starstrucked bare av å se en Ving-logo så er det klart at dette er stort. Det er jo bursdag, julaften, nyttårsaften, midtsommer og alt på en gang. Jeg gleder meg masse til å ta over stafettpinnen og dele min fantastiske hverdag med alle besatte charterturister som sitter hjemme under paraplyer og sikler på palmer, sol og strand. Nå er det bare å planlegge nøye, knipse i vei og gjøre klart for den beste uken i Ving sin historie. Let´s go!

Og jo - forresten - nå som jeg først nevnte midtsommer - det er jo i morgen!! Ikke mange som feirer midtsommer i Norge, men for mitt fantastiske svenske team og 80% av hotellets gjester er dette høydepunktet på året og da er det jo klart at det skal feires! HippHurra for midtsommer, jeg gleder meg til full fres i morgen. Heia Sverige!

Likes

Comments

Etter ulike forsøk og ideer om måter å skaffe ny Mac mens man bor på Mallorca er endelig oppdraget utført. Det er tydeligvis vanskeligere enn man tror å få tak i Mac med norsk tastatur når man bor her. Men heldigvis har man en så fin og snill familie som kjøper med seg Mac til meg når de kommer på besøk. Så nå sitter jeg som stolt og fornøyd eier av min fine, nye MacBook Pro. Åh som jeg har lengtet lenge etter denne. Jeg kan ikke skryte av at min gamle Mac henger helt med lenger. Den har fått ganske mange skjønnhets skavanker i løpet av de seks årene vi har holdt sammen i tykt og tynt. Men jeg bøyer med i støvet for Apple som produserer disse Macene som faktisk klarer å holde såpass bra. Det er virkelig ikke rart at man betaler ekstra både for Mac, iPhone, iPad og alt annet produsert av Apple. Det er virkelig best. Lykkelige meg som har så fine Apple-duppeditter!

Likes

Comments

Nå som vi har hatt så fint besøk de siste dagene har det ikke blitt noe tid til oppdatering på bloggfronten. Hvert eneste ekstra minutt har gått til å kose meg med den fine familien min. Men som alltid går tiden så utrolig fort og det er allerede tid for de og reise hjem. I dag skal vi ha noen siste timer sammen på stranden også er det tilbake til vanlig hverdag igjen. Det har vært så utrolig koselig å se de igjen og til tider føltes det nesten litt som at jeg var på ferie selv. Det er så deilig å få sånne avbrekk i hverdagen og endringer i rutinene. Så i dag og i morgen skal jeg nyte to fine fridager også er det tilbake til hverdagen igjen på søndag.

P.S. Det er en liten mus som har visket meg i øret at listene for vintersesong snart kommer ut. Blir det en sesong til tro? Let's go!

Likes

Comments

Allerede har det gått en uke og i dag var det på tide for pappa og Hege å dra hjem. Det har vært utrolig koselig å ha besøk, men som alltid går jo tiden så altfor fort. Heldigvis er det bare to dager til min fine mamma, søster, svoger og nevø lander i Palma. Åh som jeg gleder meg, nedtelling er i gang for fullt!

Likes

Comments

Denne uka har pappa og Hege kommet hit og som alltid er det like koselig med besøk. Det er så lett at man kommer inn i samme rutiner hele tiden så det er gøy å få litt avbrekk fra det vanlige. I går hadde vi fri så da fikk vi vært sammen hele dagen. Vi tok først turen inn til gamlebyen, før vi la oss en stund på stranden og endte til slutt kvelden på den fine restauranten like ved der vi bor. Der har de jo så utrolig god mat, man blir virkelig aldri skuffet. I kveld er det tid for å se House of Rock, et av de nye familie showene denne sesongen, det blir gøy. Og ellers er det vel bare å legge seg etter det. Men om bare to dager er det fri igjen så da får vi se hva som står på skjemaet.

Norsken, over og ut!

Likes

Comments

Jeg elsker virkelig når man kan ta en rask tur inn i en butikk og plukke med seg det ene plagget etter det andre som man virkelig liker. Enda bedre er det når du tar det med inn i prøverommet og alt passer perfekt. Jeg er så fornøyd med mine fine innkjøp fra i går. Lykkelige meg!

Likes

Comments

Enda en uke er gjennomført og med fantastiske kommentarer og siffer fra gjestene kan vi nå ta helg med god samvittighet. Det er så utrolig gøy å se at jobben vi gjør her nede blir så godt tatt i mot av gjestene våre. Jeg blir virkelig glad når jeg leser gjennom papirene og ser hvor fornøyde gjestene våres er. Vi har jo faktisk alle som en flyttet fra både land, hjem, venner og familie for å gjøre akkurat det – gjøre gjestene våres glade, fornøyde og virkelig gi de den beste uken på året. Energien går til topp når jeg leser hvor fine kommentarer vi får og vi kan få inn i en ny uke med verdens største smil.

Et stort smil hadde vi også som alltid under vannpoloen i dag, det er virkelig ukens høydepunkt. Det var absolutt like morsomt i dag og med litt ekstra hjelp og støtte fra Andrés forlot vi bassenget med seier i dag også. Nå som det er så fint vær er det nesten litt trist å gå ut av bassenget, man vil bare bli der og leke resten av dagen. Men flere aktiviteter står som alltid på skjemaet.

I morgen er det ledigdag igjen og planen er å gå opp for berget. Satser på like fint vær så man kan kaste seg ut i havet med en gang vi kommer ned. Åh som jeg gleder meg! Man har det virkelig fint her i Alcudia. Igjen – logg dere inn på ving sine nettsider og bestill neste ferie hit, det er verdt hver krone. Norsken, over og ut!

Likes

Comments

I går tror jeg var dagen som vi har hatt best vær hittil, det var kun sol hele dagen og helt vindstille. Det var så utrolig deilig, og det beste av alt var jo at det var timet rett inn på vår ledige dag. Med så fint vær kan man jo ikke sitte inne. Det ble derfor frokost på takterrassen, lang tur langs vannet og litt avslapning på stranden. Det er virkelig et fint sted vi bor på. I går viste Andrés meg hvor han pleier å jogge, som er helt motsatt retning av der vi pleier å være derfor hadde jeg aldri sett den delen av Alcudia før, men det var så utrolig fint. Det var også sånne morsomme, oppblåsbare sklier, klatrevegger og trampoliner i havet der så når det blir enda litt varmere skal jeg dra på meg armeringene og slå meg løs. Faktisk er det ikke så veldig kaldt i havet lenger. Vi gikk i strandkanten i går og det var overraskende varmt, kanskje man faktisk skal være så tøff at man hopper uti snart - kanskje lørdag? Time will tell...

Likes

Comments

For dere som liker å følge med på det jeg legger ut så husker dere kanskje at jeg la ut bilder som jeg tok av showteamet for noen uker siden. Jeg ble veldig fornøyd med bildene jeg tok, men kjenner meg litt ekstra stolt nå. Klikker man seg inn på enten den norske, svenske, danske eller finske ving-siden ligger et av bildene mine som forsidebilde for underholdning for alle sunwinghoteller. Ja, jeg blir faktisk ganske stolt når jeg ser dette.

Likes

Comments