FERIE, HVERDAG

Endelig er det ferie og det er så utrolig godt å være tilbake i Drammen, men herregud jeg gleder meg til å komme tilbake til Sarpsborg. Jeg har så utrolig mye jeg skal få gjort innen jeg drar hjem igjen. Heldigvis har jeg fått gjort en del av det allerede, men uansett så mye igjen.

I dag dro jeg rett til legen og fikk svar på noen prøver, fått fikset mobilen min og så dro jeg på politistasjonen for å fikse passet mitt til utenlandsreisen med skolen, men jeg måtte komme tilbake imorgen. I kveld skal jeg dra å fikse neglene mine hos Maria. Jeg driver å prøver å få tak i legekontoret fordi jeg må til fastlegen og så skal jeg fikse masse annet før jeg drar hjem igjen.

Jeg skal jo snart til London så må jobbe litt når jeg er hjemme for å spare litt penger til det, i tillegg skal jeg til Afrika i 2017 så har litt bedre tid til å spare til det.

Jeg skal også pakke litt mer ting, sånn at jeg kan få rommet mitt så mye finere der. Tenkte å få byttet gardiner, få hengt opp noen bilder, ta med masse putter og flere oppbevaringsbokser og sminke boksene mine. Jeg må skrive en huskeliste sånn at jeg husker alt jeg må ta med og kofferter London og Afrika.

Kåpe: zara, http://www.zara.com/no/no/dame/vinterjakker/se-alle/lang-k%C3%A5pe-i-resirkulert-ull--joinlife-c733882p4015502.html

Bukse: HM, http://www.hm.com/no/product/52960?article=52960-B&cm_vc=SEARCH

Topp: Bikbok, den er dessverre ikke på nettsiden mer.

legger til noen taggs, av noen klær jeg har bestilt som er sykt kule og digge å gå med.

Et litt mindre fint bilde haha, dette ble bare veldig stygt. Men dagens lunsj var pizza, med litt grønt på og rømme som dressing. Pizzaen er hjemmelaget og kjempe god, samme gjelder alt tilbehøret oppå pizzaen.


Nå skal jeg fortsette å skrive på noe skole greier også blogger jeg senere. God høstferie og god mandag dere!

-Eline Helmen

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

FERIE

Endelig er det høstferie! Jeg har vært så utrolig dårlig på å blogge i det siste, men det har vært så utrolig mange grunner og ville bare gi en liten lyd fra meg, sånn at dere ikke tror at jeg har sluttet. Fordi jeg har absolutt ikke sluttet å blogge og skal fortsette, men som sagt er mye som har skjedd så har ikke fått tid til å blogge så mye..

Jeg skrev et blogginnlegg for en uke siden, men ble aldri ferdig og det ble veldig rotete så jeg kunne ikke publisere det, så det kommer ett nytt innlegg imorgen!I løpet av idag/imorgen så skal jeg komme et innlegg som jeg kan forklarer dere litt ting og hva som har skjedd. Mye positivt og noe negativt, så vi snakkes senere. Jeg skal få lagt ut noen flere bilder også.

Beklager for et rotete innlegg her, men villle bare gi en lyd fra meg også kommer det ett nytt i morgen :)

- Eline Helmen


Likes

Comments

VELKOMMEN

LITT OM MEG

Jeg går som sagt på Skjeberg folkehøgskole å jeg stor trives her, jeg går linjen sport og sportsjournalistikk. Jeg gikk foto først, men fant fort ut at det ikke var noe for meg. Det er kjempe gøy å drive med foto men hele opplegget ble ikke helt min greie, jeg får drevet med foto på den linjen jeg går nå og jeg får drive med sport.

Jeg bor egentlig i Drammen, men har flyttet til Skjeberg får å gå skole her. Jeg gikk mange forskjellige linjer i Drammen på videregående, det jeg gikk til slutt var det jeg fikk muligheten til å gå og det var matfag. Det gikk vel egentlig ikke helt den rette veien, jeg mistet mye motivasjon og fikk veldig mye fravær. Når jeg var ferdig der et vg2 så var vel skole på nytt eller påbygg en av de tingene jeg ville, men så tenkte jeg at folkehøgskole kunne bli bedre. Jeg tror det er bra for alle hjemme og meg selv at jeg kom meg vekk litt, som sagt så stor trives jeg her i Skjeberg.

Hovedfaget på sport er Fotball, men vi lærer veldig mye journalistikk også. Klassen består vel av bare gutter, men vi er tre jenter også. Til nå så har jeg gått sport to uker og foto i to uker, det er en uke igjen til jeg skal tilbake til Drammen og jeg gleder meg samtidig som jeg gleder meg mer til å komme tilbake på skolen igjen. Jeg har blitt vandt til å leve med disse menneskene, så tror det kan bli kjedelig å være borte fra dem hele høstferien.

Jeg fyller snart 18 år, den 2 Desember. Jeg er født på Tønsberg sykehus, bod i Horten mange mange år og så de siste årene har jeg bodd i Drammen. Hva jeg skal gjøre etter dette året, finner jeg ut. Jeg har jo bare tatt to år på vgs, men vil ikke ta mitt siste i Drammen.

Med denne bloggen skal jeg blogge om hva jeg driver med på skolen og hverdagen min her, jeg kommer til å legge ut innlegg så ofte jeg kan og siden vi har såpass mye fritid her så kan jeg skrive en del. Jeg tar en del bilder og blir tatt en del bilder av så kommer til å legge ut en del av det også. Å vi gjør veldig mye mer enn å bare være på skolen når vi har tid og kan, så kommer til å skrive om det også. Vi har noen frihelger men vi har som regel skole i helgene også! Men i november reiser sport-klassen til London og etter nyttår en gang så reiser vi til Afrika i nesten 3 uker, noe jeg ser kjempe frem ti. Men før dette så skjer masse masse annet også!

- Eline Helmen

Likes

Comments

VELKOMMEN

Hei, velkommen til min blogg.

Jeg heter Eline Alexandra Helmen, jeg er 17 år og fyller snart 18 år. Jeg går på folkehøgskole i Skjeberg, jeg bor egentlig i Drammen men har valgt å gå et år her i Skjeberg.

Jeg kommer til å blogge mye om hvordan hverdagen min på Skjeberg er og litt annet. Jeg har hatt en del blogger, men sist blogg jeg hadde var for mange mange år siden. Men tenkte jeg skulle prøve noe nytt så prøver meg på nouw.

Jeg skal prøve å få blogget 2-3 ganger i uken, siden vi har såpass mye fritid på skolen så tror jeg det skal gå ganske fint å blogge de 2-3 ganger i uken om ikke mer. jeg aner ikke hvem dager det kommer til å bli, men det finner jeg ut så fort jeg veit hvordan dagene på skolen er og hva jeg orker. Så innleggene kommer på forskjellige dager.​

- Eline Helmen


Likes

Comments