FERIE

Er så utrolig deilig å endelig ha ferie, jeg sover dessverre bort dagene pga jeg begynner å bli syk. Men, jeg prøver å bli bedre så vi får håpe jeg blir bedre så fort som mulig, skal på hytta om to dager og stor gleder meg til å dra dit for å feire jul og ikke minst at det er snø der og det får jula til å bli 1000 ganger bedre. Jeg får nok ikke blogget så mye imorgen, siden jeg må bruke den energien jeg har igjen til å bli frisk og skal møte en venninne, så må jeg føle meg litt bedre til det og til juleaften og resten av ferien.

Jeg veit jeg ikke har blogget på kjempe lenge, men jeg har bestemt meg for å begynne igjen og faktisk ta meg den tiden til å blogge, siden det er noe jeg har veldig lyst til, og kan til å med fortelle dere at etter ferien kommer det til å skje noe veldig spennende som kommer til å bli veldig morsomt for alle tror jeg, hehe.

Men, har bestilt kjempe masse fint når jeg bare har ligget her og ikke gjort noe, som jeg tenkte jeg skulle legge ut bilder av når jeg får det i posten og får prøvd det. Regner med at det blir etter jul, siden da kommer jeg tilbake etter å ha vært på hytta og da tenkte jeg at jeg kunne legge ut litt bilder av gavene jeg har fått og hva jeg hadde på meg da.Skal også få besøk av noen venninner på nyttårsaften, som jeg helt sikkert kommer til å blogge en del om og legge ut masse bilder av!!

Som sagt tviler jeg på at jeg orker å blogge så veldig mye frem til etter jul, men skal prøve å komme med et lite innlegg imorgen om bare hva jeg og Sarah har gjort osv! Men, nå er det tid for å ta natta igjen for meg, så vi snakkes snart igjen.

​Slår ann med litt bilder av meg fra helgen, meg fra idag :))) og fra 18 års & 20 års feiringen til Niklas, Anja og Meg.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Skjeberg!

Hei folkens!

Lenge siden sist, har vært mye skole så har ikke fått så mye tid til blogging.

Men som sagt så går jeg på folkehøgskole og det anbefaler jeg alle å gjøre. Men Skjeberg folkehøgskole anbefaler jeg til alle, er så mye å gjøre her og så mange linjer.

Jeg går sportsjournalistikk & idrett, der jeg stor trives. vi skal til afrika om ikke veldig lenge noe jeg ser så frem til. Det er en ny linje som handler om frivillig arbeid og mental styrke, noe jeg tror kommer til å gå veldig bra. internat livet er så bra og så bra miljø på skolen!! angrer ikke litt engang på at jeg søkte og valgte å gå på denne skolen. har blitt så glad i personalet på denne skolen og fått så bra inntrykk av denne skolen at jeg har valgt å søke 1 år til, så jeg krysser fingra for at jeg kommer inn et år til! jeg elsker virkelig denne skolen så mye. Dette valget har gjort livet mitt til et minne for alltid!

LINJEVALG

1: SPORTSJOURNALISTIKK & IDRETT

2: FRIVILLIG ARBEID & MENTAL STYRKE

3:RADIO, PODCAST & WEB-TV

4: MUSIKKPRODUKSJON

5: GRAFISK DESIGN

6: FOTOFAG

7:FILMPRODUKSJON

vi har masse valgfag og vi finner på felles ting hele tiden. Sjekk ut siden og søk! følg drømmen på skjeberg folkehøgskole, du vil ikke angre. det er verdens beste lærere der, kjøkkenannsatte og mennesker. sjekk ut nettsiden vår og søk! http://www.skjeberg.fhs.no

Likes

Comments

FERIE, HVERDAG

Endelig er det ferie og det er så utrolig godt å være tilbake i Drammen, men herregud jeg gleder meg til å komme tilbake til Sarpsborg. Jeg har så utrolig mye jeg skal få gjort innen jeg drar hjem igjen. Heldigvis har jeg fått gjort en del av det allerede, men uansett så mye igjen.

I dag dro jeg rett til legen og fikk svar på noen prøver, fått fikset mobilen min og så dro jeg på politistasjonen for å fikse passet mitt til utenlandsreisen med skolen, men jeg måtte komme tilbake imorgen. I kveld skal jeg dra å fikse neglene mine hos Maria. Jeg driver å prøver å få tak i legekontoret fordi jeg må til fastlegen og så skal jeg fikse masse annet før jeg drar hjem igjen.

Jeg skal jo snart til London så må jobbe litt når jeg er hjemme for å spare litt penger til det, i tillegg skal jeg til Afrika i 2017 så har litt bedre tid til å spare til det.

Jeg skal også pakke litt mer ting, sånn at jeg kan få rommet mitt så mye finere der. Tenkte å få byttet gardiner, få hengt opp noen bilder, ta med masse putter og flere oppbevaringsbokser og sminke boksene mine. Jeg må skrive en huskeliste sånn at jeg husker alt jeg må ta med og kofferter London og Afrika.

Kåpe: zara, http://www.zara.com/no/no/dame/vinterjakker/se-alle/lang-k%C3%A5pe-i-resirkulert-ull--joinlife-c733882p4015502.html

Bukse: HM, http://www.hm.com/no/product/52960?article=52960-B&cm_vc=SEARCH

Topp: Bikbok, den er dessverre ikke på nettsiden mer.

legger til noen taggs, av noen klær jeg har bestilt som er sykt kule og digge å gå med.

Et litt mindre fint bilde haha, dette ble bare veldig stygt. Men dagens lunsj var pizza, med litt grønt på og rømme som dressing. Pizzaen er hjemmelaget og kjempe god, samme gjelder alt tilbehøret oppå pizzaen.


Nå skal jeg fortsette å skrive på noe skole greier også blogger jeg senere. God høstferie og god mandag dere!

-Eline Helmen

Likes

Comments

FERIE

Endelig er det høstferie! Jeg har vært så utrolig dårlig på å blogge i det siste, men det har vært så utrolig mange grunner og ville bare gi en liten lyd fra meg, sånn at dere ikke tror at jeg har sluttet. Fordi jeg har absolutt ikke sluttet å blogge og skal fortsette, men som sagt er mye som har skjedd så har ikke fått tid til å blogge så mye..

Jeg skrev et blogginnlegg for en uke siden, men ble aldri ferdig og det ble veldig rotete så jeg kunne ikke publisere det, så det kommer ett nytt innlegg imorgen!I løpet av idag/imorgen så skal jeg komme et innlegg som jeg kan forklarer dere litt ting og hva som har skjedd. Mye positivt og noe negativt, så vi snakkes senere. Jeg skal få lagt ut noen flere bilder også.

Beklager for et rotete innlegg her, men villle bare gi en lyd fra meg også kommer det ett nytt i morgen :)

- Eline Helmen


Likes

Comments

VELKOMMEN

LITT OM MEG

Jeg går som sagt på Skjeberg folkehøgskole å jeg stor trives her, jeg går linjen sport og sportsjournalistikk. Jeg gikk foto først, men fant fort ut at det ikke var noe for meg. Det er kjempe gøy å drive med foto men hele opplegget ble ikke helt min greie, jeg får drevet med foto på den linjen jeg går nå og jeg får drive med sport.

Jeg bor egentlig i Drammen, men har flyttet til Skjeberg får å gå skole her. Jeg gikk mange forskjellige linjer i Drammen på videregående, det jeg gikk til slutt var det jeg fikk muligheten til å gå og det var matfag. Det gikk vel egentlig ikke helt den rette veien, jeg mistet mye motivasjon og fikk veldig mye fravær. Når jeg var ferdig der et vg2 så var vel skole på nytt eller påbygg en av de tingene jeg ville, men så tenkte jeg at folkehøgskole kunne bli bedre. Jeg tror det er bra for alle hjemme og meg selv at jeg kom meg vekk litt, som sagt så stor trives jeg her i Skjeberg.

Hovedfaget på sport er Fotball, men vi lærer veldig mye journalistikk også. Klassen består vel av bare gutter, men vi er tre jenter også. Til nå så har jeg gått sport to uker og foto i to uker, det er en uke igjen til jeg skal tilbake til Drammen og jeg gleder meg samtidig som jeg gleder meg mer til å komme tilbake på skolen igjen. Jeg har blitt vandt til å leve med disse menneskene, så tror det kan bli kjedelig å være borte fra dem hele høstferien.

Jeg fyller snart 18 år, den 2 Desember. Jeg er født på Tønsberg sykehus, bod i Horten mange mange år og så de siste årene har jeg bodd i Drammen. Hva jeg skal gjøre etter dette året, finner jeg ut. Jeg har jo bare tatt to år på vgs, men vil ikke ta mitt siste i Drammen.

Med denne bloggen skal jeg blogge om hva jeg driver med på skolen og hverdagen min her, jeg kommer til å legge ut innlegg så ofte jeg kan og siden vi har såpass mye fritid her så kan jeg skrive en del. Jeg tar en del bilder og blir tatt en del bilder av så kommer til å legge ut en del av det også. Å vi gjør veldig mye mer enn å bare være på skolen når vi har tid og kan, så kommer til å skrive om det også. Vi har noen frihelger men vi har som regel skole i helgene også! Men i november reiser sport-klassen til London og etter nyttår en gang så reiser vi til Afrika i nesten 3 uker, noe jeg ser kjempe frem ti. Men før dette så skjer masse masse annet også!

- Eline Helmen

Likes

Comments

VELKOMMEN

Hei, velkommen til min blogg.

Jeg heter Eline Alexandra Helmen, jeg er 17 år og fyller snart 18 år. Jeg går på folkehøgskole i Skjeberg, jeg bor egentlig i Drammen men har valgt å gå et år her i Skjeberg.

Jeg kommer til å blogge mye om hvordan hverdagen min på Skjeberg er og litt annet. Jeg har hatt en del blogger, men sist blogg jeg hadde var for mange mange år siden. Men tenkte jeg skulle prøve noe nytt så prøver meg på nouw.

Jeg skal prøve å få blogget 2-3 ganger i uken, siden vi har såpass mye fritid på skolen så tror jeg det skal gå ganske fint å blogge de 2-3 ganger i uken om ikke mer. jeg aner ikke hvem dager det kommer til å bli, men det finner jeg ut så fort jeg veit hvordan dagene på skolen er og hva jeg orker. Så innleggene kommer på forskjellige dager.​

- Eline Helmen


Likes

Comments