Header

passionfruit- drake

sign of the times- harry styles

breathe- soleima ft. hoodboistill got time- zayn ft. partynextdoor

issues- julia michaels

good times- leu leu land ft. cam gallonstay together- noah cyrus

despacito (remix)- luis fonsi, daddy yankee ft. justin bieber

versace on the floor- bruno mars


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments


Life is short, buy the shoes

Her har dere de nyeste skoene i garderoben min! Jeg har lenge vært på utkikk etter noen halvveis pynta boots som man kan gå i uten å drepe føttene etter kun 20 minutter, så da jeg kom over disse på salget til Nelly, måtte jeg bare klikke de hjem! Jeg synes de er dødskule, og gleder meg til å ta de i bruk og style de på forskjellige måter!


Likes

Comments

​// Pants Nelly // Sweater h&m // Bralette Monki // Shoes Nike // Hat h&m //

Likes

Comments

Jeg regner med alle har fått med seg hendelsen i Oslo på torsdag, da Justin Bieber stormet av scenen og avlyste hele konserten på grunn av at noen stoppet han fra å tørke opp litt vann som ble sølt på scenen. De siste dagene har det florert med alle slags meninger om hendelsen på alle sosiale medier, og jeg har lest så mye dritt om Justin at jeg føler for å forsvare han litt. Dere har sikkert fått med dere at jeg er selv en Belieber og har vært det i flere år. Men jeg støtter likevel ikke det Justin gjorde og synes hele greia var utrolig teit og uprofesjonelt gjort av han. Han burde helt klart ikke ha reagert som han gjorde. Ikke bare brøt han en avtale med tv2, men han skuffet så mange fans som hadde gledet seg til å se han. Jeg synes så utrolig synd i de som var tilstede og jeg er faktisk glad for at jeg ikke var der selv, for jeg hadde nok blitt helt knust.

Men, det er viktig og huske på at Justin bare er et menneske. Han, som alle andre, har dårlige dager og gjør feil. Han hadde hatt en tøff uke og var sliten, syk og trøtt. Og jeg skjønner at midt opp i alt dette kan det være vanskelig og gå rundt med et smil om munnen og leke som at alt er bra. Det lå nok noe mer bak oppførselen hans, med den hendelsen med vannet var vel dråpen som fikk glasset til å renne over. Vi vet ikke hva som foregår i hodet til Justin og det er så mye mer bak en person enn det man kan se på utsiden. Dessuten har vi alle dager hvor det ikke skal så mye til for at det klikker for deg og du gjør eller sier ting du kanskje ikke burde. Jeg synes folk burde prøve å sette seg inn i situasjonen hans litt. Han har et utrolig stort press på seg og det er hele tiden forventninger til han. Han blir forfulgt av kameraer og skrikende fans hvor enn han går og blir konstant kritisert for alt han gjør og ikke gjør. Jeg skjønner godt at det klikker for han av og til. Helt ærlig synes jeg synd i han. Det er trist at han ofte blir behandlet som et objekt og ikke som et vanlig menneske. Jeg skulle bare ønske han fikk mer respekt, for det fortjener han virkelig. 

​Hva er din mening om alt dette?

Likes

Comments

// Poncho Forever 21 // Jeans Dr Denim // Shoes Topshop // Hat h&m //

Likes

Comments

Instagram@elineflotre

Facebook
Youtube
Bloglovin
Instagram
Blogkeen
Nouw