Så nice med LOV. Känns som plugget i skolan aldrig tagit slut men äntligen är tiden kommen. Gjorde mitt sista juridik prov idag innan ledighet, kändes så skönt att bli av med det. Dagen har ändå varit helt okej , bara gått runt hela dagen och väntat på att den ska gå över haha. Ha en fin kväll goa ni<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Polo tröja - zara // vintage jeans & strumpor - &otherstories //

Likes

Comments

Gör det här istället för att plugga haha. Bjuder på lite pics från sommarn, saknar verkligen att känna värmen på kroppen och att vara riktigt brun. Den här veckan är det såååå mycket plugg orkar verkligen inte mer snart. som tur är det lov till helgen iallafall, nånting positivt. Kan inte säga att den här veckan varit en bra vecka heller. Men well well, livet går vidare förfan.

Men. Som jag känner så måste jag börja variera mig lite hehe. Har bara varit kollage med massa inspo pics, så behövs väl lite förändring. Här ser ni min första bild på sushi. Loveee that shit. Finns fan inget bättre<3

Likes

Comments

https://open.spotify.com/user/eelinedman/playlist/08Vbt1fNPUnqRKVJivZwf7?si=iq40RCicSXmyhKuDUI-3MA

Likes

Comments

Okej, kan vi ta ett moment för denna outfit (och Gigi). Huuuur ball är inte dessa metallic byxor kombinerat med jackan? En outfit jag skulle klä mig i varje dag i veckan. Brukar kolla på hennes outfit ”idéer” när jag är lite tom i skallen. Riktigt tips!
Som sagt så älskar jag ju mode, stil, kläder u namn it. Blir dock lite svårt att skapa en stil man vill ha när man inte får så mycket cash i månaden :-) drömma ska man ju alltid. Det är kul att skapa stiler, och framförallt våga ha på sig det man vill. Jag älskar själv att sticka ut, och har på mig exakt det jag vill, bryr mig inte om andras åsikter angående stil. Jag har på mig det jag tycker är snyggt helt enkelt. Våga vara dig själv på alla sätt!

Likes

Comments

Hej, jag tänkte starta bloggen med lite smått och gott. Lite inspo, både taget från mig själv men det mesta kommer ifrån inspo konton. Jag är total kär i vintage style, 80-tal, whatever. Så det kommer ni få se mycket av i mitt place!

Likes

Comments