Om ni läste förra inlägget så vet ni att jag köpte en ögonbryns penna från H&M & jag testade den här när jag kom hem & jag personligen tyckte att denna är sjukt bra för att bara kosta 69.90.

Innan har jag testat en annan penna från H&M o den var dessvärre inte lika bra som denna.
Nu innan jag köpte denna penna hade jag en brow wiz från Anastasia & den är bra med väldigt dyr.

Så jag tipsar er VERKLIGEN om denna penna för den är värd priset & gav en fin form.

Kram<33

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej fina! Idag är det fredag woho.
Idag började jag skolan kl 10.00 & slutade 11.30.
Vi hade orienterings dag i gamla stan. Det var kul & orientera i gamla stan då jag sällan är där. Gamla stan har så fina gränder & fina gamla byggnader.
Jag var orolig över att jag skulle hamna med någon som jag inte ville hamna med men jag hamna med @Perjonselin vilket var jätte roligt eftersom vi känner varandra mycket & spenderar mycket tid med varandra.
Medans vi orienterade passade ja på & ta bilder på dom fina byggnaderna & gränderna.

Denna orienterings dag var då alltså ett prov, det fanns 10 kontroller man skulle ta & vi fick 9 av 10 rätt så jag tror vi ligger bra till.

Efter att vi hade orienterat klart så åkte vi till mall of scandinavia & luncha på Neko sushi👍🏼 jag själv skulle inte rekommendera de då jag tycker att sushin där är väldigt slämmig om man kan säga så haha. Jag gick även in på H&M & tänkte nu ska jag testa deras ögobrynspenna. Inlägg kommer senare angående pennan.

Ha en fin fredags kväll & helg så hörs vi. Kram<33

Likes

Comments

Hej! Om ni har löst förra inlägget så var det ett tag sen jag skrev senast & det är först & främst att pga att jag inte har haft tid & att jag typ inte tänkt på det (tyvärr) men idag har jag haft skola som vanligt & klarat av ett SO- prov (har aldrig skrivit så mycket på ett prov som jag gjorde idag någonsin).

Imorgon har vi orienteringsdag (ite kul) i gamla stan. Och jag är en sån person som ÄLSKAR gamla byggnader & speciellt gamla stan då det kryllar av gamla fina byggnader. Efter det ska jag & en kompis förmodligen äta lunch ute så jag tar inte med mig lunch då jag börjar 10 & slutar vid 12 så det är riktigt skönt!

Jag har även passat på & köpa in nya saker i mitt rum! Jag ska renovera om väggar osv men det är alltid kul & köpa små saker som "lyfter" hela rummet! Här får ni se vad jag köpte.

Både lampan & Gardinerna är ifrån Rusta.
Gardinerna är i materialet sammet & mörk gråa.
Lampan dör jag för den är så fin på alla sätt liksom silver fot & lampskärm utav fiske fjädrar😍😍

Hoppas just du som löser detta har haft en bra dag & mår bra kram <33

Likes

Comments

Hej mina mina vänner, idag var det dags för mig att börja skolan. Jag börjar nu i årskurs 8D vilket är kul & ett steg närmre 9:an. Ni ska bara veta hur trött jag är på skolan redan. Innan jag fick sommarlov hade ja ingen tid till kompisar d var knappt så jag inte hann gå på mina träning för det var så mycket! Och det var i 7an och jag har hört att 8an är jobbigast av alla årskurser. Så jag vet inte riktigt hur ja ska hinna med att blogga men ska göra mitt bästa. Det är bara & kämpa på med skolan för jag måste ju få en utbildning haha. Hoppas ni har haft en bra dag jag har typ haft det såklart var det ju kul att träffa alla kompisar men det var jobbigt och gå upp på morgonen. Men hur som helst så gjorde jag mig i ordning och valde dessa kläder min tröja är från Ralph lauren, jeans från lager 157 och väska från Åhléns! Jag kan tipsa lager 157's jeans dom är bekväma och sitter bra på! Men vi hörs, ha det så bra, kram!�#mode #vardag

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt hur man startar en blogg eller vad man ska säga osv eftersom jag aldrig gjort det här förut. Men jag börjar väl med att säga hej och hoppas du som läser detta mår bra! Jag heter Elin och är 14 år och älskar att fota & shoppa allt från smink,kläder till inredning Idag är det tyvärr min sista dag på mitt sommarlov och denna dag avslutas med Rockbjörnen! Det ska bli jätte kul och gå på Rockbjörnen. Jag ska gå med min kompis Jennifer outfit får ni se senare! Hoppas ni börjar följa min blogg och ge mig en chans! Ha det så bra så länge! Kram

Likes

Comments