Most read

Jeg går som sagt i 9. klasse, på en lille privatskole. Den har jeg gået på siden sommeren 2007, det er længe, rigtig længe!!

Onsdag den 24. maj 2017, der er jeg færdig på Kvikken, som den bliver kaldet, haha.
Eller rettere sagt, der er jeg done med at gå i skole - som normalt, og så dimitterer jeg så d. 21. juni, yas.

Tidligere lavede jeg et indlæg om HHX og STX, jeg var i tvivl til det sidste, om hvad jeg skulle vælge, for jeg var så glad for begge steder. Men her den 6. marts allerede, kom der et brev til mig, fra STX om at jeg var kommet ind. Såååeh jaer, det er der jeg skal tilbringe de næste tre år, hehe.

Det bliver helt sikkert en laaang sommerferie, den bliver med SÅ mange blandede følelser, et kæmpe kapitel bliver lukket i mit liv, et kapitel hvor jeg har tilbragt største delen af mit liv med dem som er en del af det, det bliver så ubeskriveligt hårdt, uden tvivl! Men tanken om at skulle prøve noget nyt, med helt nye mennesker, det bliver så vildt altså!! Det kan man altså også kun glæde sig til...To skønne piger fra klassen, smutter heldigvis med mig, på det nye eventyr, dem har jeg tilbragt de sidste 10 år med, så det er virkelig rart, at de også bliver en del af gym.

Men den næste tid bliver vold hård, det er jo klart, alle eksaminerne er lige rundt hjørnet.
Her i går, d. 24. april blev der trukket hvad vi skulle op i, det blev til tysk, og så endda mundtlig, wtf!! Det er første gang i 6 år det er blevet trukket på skolen, så sygt! Det andet er fysik/kemi skriftlig, det er fair nok, jeg overlever, men jeg har ikke lyst til det...heldigvis er det KUN 30 minutter. Tysk er jeg dybest set bare spændt på, men det kom virkelig som et chok.

...

Føler mig ærligt som et lille barn, og den thing deler jeg med flere fra årgangen, lige om lidt er jeg en gymnasieelev, det er pænt surrealistisk. Men når den tid nærmer sig med hastige skridt, tænker jeg at opdatere bloggen med 'gymnasie-relaterede' blogindlæg, det kunne være sjovt nok, især at kigge tilbage på, når jeg har gået der noget tid...

Meen jeg håber du føler dig klar til eksaminer, farvel til vennerne, sidste skoledag, dimission, og alt det pjat, hvis du står i samme bås som miig, og er done med 9. klasse SUPER snart.
See ya <33

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Heyy, lige nu sidder jeg i toget på vej hjem fra det mørke Jylland, hehe. Jeg har tilbragt en vidunderlig weekend herover.

I fredags, d. 21. april kl. 16.54 tog jeg toget mod Skive, og var fremme godt ud på aftenen. Jeg fik mig lidt kvalitetstid med min kære mormor og morfar, så dejligt!

Men grunden til jeg liige tog mig en smuttur til Jylland, kun knap en uge efter jeg sidst var på besøg, skyldes at min mors søde fætter Carl fyldte 60 år i går, sikke en fin alder!

Det var min mor, far og jeg inviteret med til, det var dog kun mig som havde muligheden for at deltage, derfor havde jeg valget om at drage ud på eventyr og tage til festen alene, eller bare blive hjemme.

Det store familiemenneske jeg er, kunne selvfølgelig ikke stå for den invitation, desværre blev jeg så nødt til at give afkald på en hyggeaften med mit formationshold og en konkurrenceholds træning i dag, søndag formiddag.

Så i min lækre weekend har jeg både været på Sjælland, rejst det meste af Danmark tyndt, sovet i Midtjylland og tilbragt en sjov dag i region Syddanmark, der har satme været gang i den.

Vi var på det hyggeligste hotel, som ligger i byen Ølgod hvor de også selv bor. Det var så rart at få set min familie igen.

Jeg var så heldig at blive placeret mellem to flotte fyre, heheh. Nemlig to af mine grandfætre henholdsvis Jesper, søn til fødselsdags’barnet’ og så Tor, en anden af mine grandfætre. Hold nu fast nogle skønne timer vi havde os. Festen varede fra 12.30 til næsten 21, det var virkelig godt gået!

Jeg sov hjemme ved min mormor og morfar, som jeg vinkede farvel til i morges kl. 09.21, hvor det var tid til at vende snuden hjem igen, over mod ’øen’ som jyderne kalder den, haha.

Mens jeg skriver til de dejligste følgere, der hører jeg min lækre playliste ’a p r i l’, den får mig bare i godt humør.

Allerede nu savner jeg min alt for skønne familie, så jeg er SÅ glad for at få æren af at tilbringe endnu en dag med dem, her om ca. 3 ugers tid. Nemlig når min smukke grandkusine skal konfirmeres, jeg ved det bliver en stor dag for hende, og derfor betyder det jo meget at få lov til at være en del af den.

Sååå var det vidst alt jeg havde på hjertet, efter en god - men alt for kort weekend, hvis alt går efter planen rammer jeg ’navlen af udkantsdanmark' som togføreren så fint kaldte det, her senere på eftermiddagen, så kan man lige nyde de sidste timer, inden det går løs igen…

Håber din weekend har været mindst lige så skøn, selvom min er svær at slå ;)
Heejj hejj <3

(Desværre ingen billeder, det var ikke muligt til fødselsdagen, so sorry)

Likes

Comments

Man kan vidst godt sige jeg har lidt erfaring inde for det med at træne i et Fitness Center, det har jeg personligt gjort lige siden jeg måtte, det vil sige at jeg startede tilbage i oktober 2016

På den tid har jeg prøvet lidt af hvert for at forbedre min træning, og det er også lykkes, så hvorfor ikke dele ud af det ;)

1. MÆRK EFTER, det kan ikke siges nok gange! Men lad vær med at kør din krop for hårdt, mærk hvor meget den kan holde til i dag, og ikke pres mere på en hvad godt er. Du skal jo have lyst til at komme igen...

2. ÆNDRINGER I DIT TRÆNINGSPROGRAM, det er super vigtigt for at se nye resultater, du har helt sikkert hørt så mange sige, at nu skal du ændre i dit program for at se resultater, det skyldes at kroppen vænner sig til øvelserne, og så sker der jo ingenting :)

3. PRØV HOLDTRÆNING, det er dog hyggeligst hvis du tager din veninde eller mor med. Men det er en god måde lige at få noget afveksling på, især hvis du er typen som KUN styrketræner. Det er også enormt hyggeligt at holdtræne, (i hvert fald i mit center)

4. FÅ MERE CARDIO, ind i din rutine. Hvem kan ikke bruge en bedre kondi? Alle! Og så er det også vejen til mere markerede muskler, måske mest hvis du er pige, for vi har jo vildt meget fedt på kroppen i forhold til drenge, totalt unfair.

5. SÆT MINDRE MÅL, END DU HAR BEHOV FOR, du kan tro det er rart at nå sine mål, så hvorfor ikke sætte dem en smule lavere, så bliver man glad oftere ;) det er en stor kampgejst til mig selv, må jeg ærligt indrømme.

6. PLANLÆG dine træninger, helst så de er placeret nogenlunde samme tid hver gang. Jeg har fx min mandag (og nu onsdag) fastlagt med at det er omkring kl. 16 jeg træner, så er jeg forberedt, og risikoen for overspringshandlinger er minimal, yees!

Have a nice dayy <33

(til den skarpe læser, så har du set rigtigt! Nææ sådan ser mit hår ikke længere ud, men jeg har altså ikke lige fået taget nye billeder fra fitten, i´m so sorry..)

Likes

Comments

Elines påskeferie 2017 

Hmm så er påsken allerede ved at være ovre, hvad sker der!? Da jeg fik ferie fredag d. 7. april, føltes ugen så lang, puff så var den da bare lige væk. Men jeg vil lige fortælle lidt om hvad jeg har fået ugen til at gå med, for jeg har da egentligt lavet en del :)

fredag - onsdag
Der var jeg endnu på Sjælland, weekend var meget chill, den blev brugt på at gøre værelset fuldstændig CLEAN, som aldrig før! Fik også rykket lidt rundt, uf det giver en god følelse i kroppen.

Mandag har jeg jo fortalt om, hvis ikke du mindes det, så tjek indlægget ud, det var en oplevelsesrig dag ;)

Øhm jeg kan faktisk ikke rigtigt huske hvad der skete tirsdag, det må have været en kedelig dag, hehe. Men der fik min fa ferie, og mor arbejdede hjemme, jeg fik ryddet lidt op og så var mor og jeg oppe og træne om aftenen, er blevet stor fan af at træne ved 20-tiden, så falder man heller ikke i slik-sofa-hyggen, og får brugt kroppen i stedet for.

Onsdag, der var der fart over feltet. Jeg fik bagt boller til madpakken, shiit de blev fine, jeg er SÅ stolt, heheh. Så fik jeg shoppet lidt med min far, vi var også lige et smut forbi en café, mmm. Eftermiddagen gik med to af mine dejlige veninder, Sofie & Johanne, vi fik shoppet, grint og spist noget lækkert frozen yogurt, det var så hyggeligt lige at få dem set.

torsdag - søndag
Det blev til et getaway til København, jeg smuttede en tur til Jylland med mine parents, for at besøge min mormor og morfar, super hygge.

Jeg var ude på en helt masse gåture, de bor nemlig lige ned til skoven, mega lækker belligenhed, for enden ligger havnen, prikken over i'et.

Fredag aften var vi nede og spise ved vandet, på den lokale "A Hereford Beefstouw", de gør det altid fantastisk! Maden, atmosfæren, tjenerne - der er intet at sætte en finger på, man kan få klar cola, og det smager altså bare bedre, hehe.

En tradition, min far og jeg har er at stå TIDLIGT op, like kl. 05 - 06, og så gå en tur i skoven, det er vildt sjovt at kigge efter dyr, lørdag morgen så vi fire 'bambier' og en grævling, sygt cool!

Så blev det søndag, og turen gik hjem igen, det var rart at være der, men nu også rart a være hjemme igen...

Mandag
​Min mandag, den står i lektiernes tegn, jeg har nok at gøre med at skulle klargøres til eksamenstiden, puhaa. Så den står på aflevering i matematik og rapportskrivning i geografi/fysik kemi/biologi, og så skal jeg kigge på mundtlig engelsk, har heldigvis udvalgt mit emne osv.

OG hvad sker der for at alle butikker holder påskelukket, ej men hvad skal man bruge det til?? Vil de bare have at man skal sulte ihjel eller hvad, tænker jeg bare...

BTW hvis ikke du kender til "døde piger lyver ikke", det er mig en gåde hvordan man ville kunne være sluppet udenom. Meen i hvert fald, det er en gude serie!! Wow jeg elsker den, og normalt ahah hader jeg seriøst serier, men den her har virkelig bare fanget mig, love it <33

Det var så min ferie, håber din har været god, fyldt med afslapning, hygge og måske en masse 'påske'-mad? :)
See ya <3

Likes

Comments

musthaves for girls, spring edition

Ting jeg vægter højt, til nogle fine forårsmåneder
-et par (eller flere) lækre sneakers
Jeg ELSKER sko, og det gør bare ethvert outfit, så flottere. Jeg har et par super forårsagtige sko, de er fra Adidas og er lyserøde med blomster, indbegrebet af girly & cute sko.

-en jakke som passer til lidt forskelligt vejr
Da jeg var i Amsterdam købte jeg en ny forårs-jakke, den er bare lækker! og en klar musthave, den er god fordi der er plads til en sweater under, og ellers kan man nøjes med en langærmet, vejret er jo stadig en smule utilregnelig.

-fine nye forårs/sommerkjoler og nederdele
Hvis du som jeg, er super glad for kjoler og nederdele, så smut ud og forny din garderobe, du vil blive så glad for det, og blive så flot til foråret!

-hvis du har langt hår, som jeg havde i starten af april, så få det klippet af, og prøv noget nyt!
Som fortalt tidligere på bloggen, så har jeg fået klippet 27 cm af mit ekstremt lange hår, og jeg kunne ikke være gladere for at have gjort det, det er så rart, og tror det bliver for fedt når det bliver sommer og varmt. Foråret synes jeg også er kendt lidt for at være der hvor man skal prøve noget nyt, det er en oplagt ting til det.

-nye fine og lette ørenringe
Jeg har tre huller i mine øre, og det gør at man kan pefte sig selv op med nogle smukke ørenringe, jeg fik en masse utrolig, utrolig smukke smykker for en super sød kollega til min mor, i der var der 6 par super flotte ørenringe, de er en smule gammeldags og meget kvindelige, men wow jeg elsker dem! Jeg fik også et par fugle ørenringe af min bedstemor for noget tid siden, de er meget betydningsfulde, min bedstemor er så glad for fugle og fordi de kommer helt fra Anholt.

-nye mål for træning, så du er ready for bikini season, you know
Jeg har trænet 5 hele måneder i FW, og jeg synes det er så fantastisk, jeg er stadig dybt forelsket i stedet. Meen nu hvor vi nærmer os en tid, hvor man gerne vil vise lidt hud, har jeg sat ind især på mavefronten, hidtil har den og min ryg været punkter jeg er gået let hen over, fordi jeg prioriterede anderledes, men nu føler jeg overskud og behov for at tilføje maven til programmet.

Måske du fik lidt inspiration?
Du må få en skøn dag <3

Likes

Comments

Med udsmykning tænker jeg tatoveringer, piercinger og makeup...

For lige at fortælle om hvad jeg selv har/bruger af det ovennævnte ting.
-Tatoveringer har jeg ingen af...
-Piercinger er det ikke, men huller i ørerne som er skudt i. Dem har jeg tre af, to i venstre øre og ét i højre øre.
-Makeup, jeg går med mascara og gennemsigtig øjenbryns-gel, intet andet, ret basic og kedeligt, hehe.

Jeg synes rigtig godt om alle tre ting, bare med måde. Når bare man kan holde sig til fx få tatoveringer synes jeg det kan klæde kroppen super godt, jeg har selv et ønske om en tatovering, men det er ikke et must, og højst sandsynligt forbliver den i drømmene, meen den jeg godt kunne tænke mig skal være placeret på indersiden af højre håndled, og så skal mine børns (hvis jeg får nogen..) fødselsdato stå derpå om fx 13.01.27, selvfølgelig sat til en reel dato, hehe. Men grundet min hud, som ikke kan klare så meget, er jeg også usikker på, om det vil være klogt. Her på billedet til højre ses verden placeret på håndledet, det var pænt umuligt at finde et billede i høj kvalitet med årstal, desværre...

Når det kommer til piercinger i ørene er jeg helt oppe og ringe!! ihhh hvor jeg synes det er sindssygt flot at have en helt masse øreringe. Jeg har jo selv kun et ekstra hul, som ikke er helt traditionelt, og det er langt fra de sidste. Mit største ønske til et ekstra hul er oppe ved det øverste stykke af øret, det ser så nice ud med en diamant der! Det ville så skulle være i højre øre, meeen det må lige vente til jeg bliver 18 år, min mor og jeg deler ikke samme store interesse for den placering, haha. Jeg har også overvejet at få lavet det ekstra hul som jeg har i venstre øre, på højre, men synes alligevel at det er alt for cool med lidt asymmetri.

Makeup, uff en hver piges passion, eller hvad? Hmm jeg er ikke faktisk ikke så stor fan af det, jeg elsker det naturlige look, altså uden makeup, mascara og noget til at sætte brynene med, er lækkert synes jeg. Jeg ejer faktisk ikke specielt meget makeup, og har fx kun haft foundation på 4 gange, dvs til 2x SM og 2x DM med mit danse formationhold, faktisk kan min sarte hud heller ikke rigtigt tåle det, da jeg nemlig lider af atopisk eksem. Men altså jeg er en pige, og jeg synes da makeup er så fedt. Hvis jeg skal være lidt finere end normalt, så tilføjer jeg lidt concealer, under øjnene, og en lækker sort eyeliner.

Måske vi er enige i noget af dette? Det kunne være meget nice :)
Håber du har det goodt <33

Likes

Comments

Nu er det tid til at høre mine yndlingssange fra denne måned, igen kommer den en smule tidligt ud, men det er starten af måneden, som former resten af dagene, altså med musikken :)

Denne måned har bestået af Ed Sheeran, den playliste jeg hører sangene fra hedder 'This is: Ed Sheeran' og min anden elskede playliste er 'X Factor - Favoritterne' fra Spotify, de to playlister har bare fyldt mine øre op, og gjort mit sind godt tilpas

Mine yndlings Ed Sheeran sange:

-The A Team
-Shape of You
-Galway girl
-Castle on the Hill
Med de sange, kan man ikke blive andet end glad, ærligt!

Mine yndlings 'X Factor - Favoritterne' sange:

-Sick, Mia
-De Lykkeliges Legeplads, Ise
-I Can Be, IDA
-Det Er Her Vi Bor, Karoline

Du burde virkelig lytte til dem, enormt gode sange og sangere...

Selvfølgelig har jeg da også liige en lille playliste for denne måned, som altid ;) men den består ikke rigtigt af noget.
Jeg vil dog fremhæve to, overdrevet gode sange derfra!! Den hedder 'a p r i l', som altid er du velkommen til at tjekke den ud, men det er nok begrænset hvad du får ud af den.

-Fairytale, Alexander Rybak
-Deja Vu, Scarlet Pleasure


Du må have en fantastisk daag <3

Likes

Comments

første feriedag i påskeferien, 10.04.17

Ihhh så er første dag i påskeferien gået, hvor er det skønt at have fri og lave lige hvad man har lyst til!!

I dag har jeg faktisk lavet en del, men nu vil jeg tage dig med, gennem min dag :)

Kl. 07.22
Jeg vågnede tidligt, uden alarm og det hele, faktisk er jeg dårlig til at sove længe, det er altså på trods af at jeg er teenager, meen generelt hader jeg at sove. Hmm jeg kunne nok have sovet lidt mere, men mine forældre havde ikke fri i dag, og øhm jeg kan ikke lide at gå i bad når jeg er alene hjemme, (faktisk er jeg ikke såå glad for at være alene hjemme, og slet ikke at lave ting som larmer), så jeg smuttede lige i bad, inden jeg var alene.

Kl. 09.56
Tid til morgenmaaad, love it! Den bestod af vaniljeskyr med lidt forskellige nødder og lige for at toppe den, tilføjede jeg lidt honning, mmm + et stort glas vand, selvfølgelig ;) I den tid så jeg lidt morgen-tv og youtube.

Kl. 10.20
Ansigtet og håret trængte lige til lidt pleje, mit hår var dog ikke helt tørt allerede der, men det fik sig alligevel en tur med børsten, jeg havde ikke tid til at vente mere. Ansigtet blev vasket, renset og smurt med creme. Så kom der også lige lidt mascara og øjenbryns-gel på, ready to go.

Kl. 11.00
Stod jeg ude foran min bedste vens hus, vi skulle lige ud og shoppe lidt, jeg skal nemlig til en helt masse fine arrangementer det kommende stykke tid, det bliver så spændende! Men det kræver jo selv sagt en hel del fint tøj, det skulle vi kigge efter i dag, jeg endte med at købe en super smuk kjole. Det var lækkert nok lige at få set ham lidt igen.

Kl. 13.30
Omkring dette klokkeslæt var jeg hjemme igen, der prøvede jeg lige kjolen, drak en masse vand, nød solen på terrassen og så noget youtube, bare liige ren afslapning

Kl. 14.29
Yaay, træningstid!! Jeg var lige oppe og træne lidt over en times tid, jeg elsker virkelig at være oppe i træningscenteret, der er så god en atmosfære. Der er ikke så mange for tiden, det er vildt rart at maskinerne er klar, når man selv er.

Kl. 17.30
Mødtes jeg med min dejlige mor, vi skulle spise noget lækkert mad, og i biografen for at se 'beauty and the beast', nurgh den var god og nuttet, dog også pænt uhyggelig...

Kl. 21.09
Kom vores tog, og vi drog hjemad, jeg fik lov til at blande lidt slik efter filmen, i biografen, så nice! - så det spiste jeg der (vi havde ikke noget med ind til filmen, vi var helt mætte efter aftensmaden)

Kl. 21.40
Hjemmeee, mega chill aftenhygge med familien inden sengetid.

Kl. 22.45
Var nok der, jeg ca. gik op for at fjerne mascara og tilføje natcreme til ansigtet, og lige for også at få børstet bisserne.

Kl. 23.47
Klokken er mange, fail. Men det er ferie, så det er okay...Men jeg skal virkelig også bare sove nu!!

Det var hyggeligt at du læste med, håber at du har det for nice <3

Likes

Comments

Hey igen, hmm tiden er godt nok gået stærkt her på det sidste...
Håber du har det for fedt! ;)

Som overskriften fortæller så fint, så er jeg simpelthen blevet korthåret!! Altså nej, det er ikke kort i at jeg har en drengefrisure nu, eller noget i den dur, men der røg 27 centimeters pure love aka alt mit lyse hår, kæmpe forandring hehe, men noget jeg er super glad for at jeg gjorde.

Jeg har det med at være en smule spontan, og når det er at jeg får en idé, så skal det føres ud i livet, og det kan ikke gå hurtigt nok. I en periode på omkring 5 måneder, siden jeg sidst var hos frisøren, har jeg lidt drømt om at få det her friske look, hvor man har hår med en ok længe, men stadig 'kort'. Det skulle så ske i går!

Mit hår endte med at være nææsten ned til numsen, en smule slidt og monster træls når det skulle sættes op. Jeg ved ikke hvordan andre har det, men det lange hår jeg havde, føler jeg bare passer bedre til små piger, jeg synes det bliver en smule 'uprofessionelt'. Oprindeligt ville jeg beholde mit gamle lange hår, til sidste skole dag, det kunne være pænt grineren at klæde sig ud som Rapunzel, men altså det var mere bare en sjov tanke.

Jeg er ret tilfreds med resultatet, men for at det skulle være ekstra godt, kunne det have været lækkert med tydelige etager foran, jeg har fået klippet ultra lidt i bunden over det hele, og lidt mere i det forreste, dog lagde jeg også meget stort tryk på at de ikke måtte være for tydelige, ihh det kan ende så galt!!

I dag fik jeg trænet med det for første gang, nøj hvor er det en lettelse at kunne nøjes med at sætte to gode hårelastikker i, og så sidder hestehalen der ellers bare.

Jeg glæder mig til at få vasket alle frisørprodukterne ud af håret her om lidt, så håber jeg også på at etagerne bliver en anelse tydeligere, og om ikke andet at mit hår falder mere naturligt, med lidt liv i.

Hvis du er interesseret i at se et billede af mit nye hår forfra, så smut forbi min instagram-profi @elinebligaard

Du må nyde din aften, see u. <3

Likes

Comments

Starter lige med noget information om selve tasken: Denne taske jeg vil fortælle om i dag, er den taske som jeg har med mig 90% af alle de steder jeg kommer, når det kræver en taske. Jeg ELSKER tasker, men er ikke ligefrem en taske-pige, jeg er meget mere en sneakers-pige. Tasken her er så funktionel, dog ser den ikke speciel stor ud - meeen der er nu godt med plads i den, det er en lille snyder ;) Det er super smart at den har tre taskehanke (er ret sikker på at det er det, de hedder) de er af kæder, det giver et fedt twist til den ellers sorte taske. De tre kæders funktion er, at to af dem er lige lange, de gør at tasken kan bruges som en almindelig skuldertaske. Den lange kæde kan man bruge til at putte over kroppen, så bliver tasken til en cross-body taske, så luksus når man fx skal ud på en lang gåtur.

Jeg bruger tasken når jeg skal til dans, op og træne, ud at shoppe, til skoledage uden computer og til alle de situationer, hvor det er rart med en taske, der kan være lidt i.

Hvad jeg altid har i tasken:

-Min pung fra Zadig et Voltaire, den er sort, basic - desværre en smule lille. Men når udseendet er så smukt, gør det ikke så meget. Der er den plads, der er behov for til: kontanter, fitnessmedlemskort, sygesikringsbevis, rejsekort og selvfølgelig en masse boner, som bare er der for at fylde, haha.

-Høretelefoner!! Syygt vigtigt, jeg hører altid musik, når jeg kan komme til det, og især når jeg er alene - som fx lige nu. Muligheden for at kunne høre musik, den er så vigtig for mig. En verden uden musik, ville nu være kedelig.

-Vandflaske, det er virkelig et must, jeg elsker vand, og så er det endda sundt og godt for kroppen, så det vil jeg helst ikke undvære, pt er min "favorit" flaske en fra evian på 750 ml, det er lækkert med en flaske, som kan rumme lidt mere end en halv liter :))

-Læbepomade, bind & hårelastikker - disse tre ting er vigtige, især når man er på farten. Ens læber har det med, at tørre ud på de mest belastende tidspunkter. Det samme gælder af og til ens menstruation, den kan godt komme på uforudsete tidspunkter, derfor er det så rart at være forberedt, hehe. Det er befriende at kunne få sat håret op, når det bliver for irriterende at have løst...Man er også bare en heltinde, hvis ens friend står og mangler en af de ovenstående ting, og man så lige kan hjælpe dem i nød.

-Hængelås, okay haha det lyder måske lidt voldsomt. Men det er skam bare til mit skab i Fitness World, den ligger altid i denne taske, af den simple årsag, at jeg så altid kan finde den igen. Den er lille, lyserød, cute, og bare fra Tiger.

-Indendørssko, haha de er jo så selvfølgelig kun med når jeg skal til dans og fitness, det ville være en smule underligt, hvis jeg gik rundt med sådan et par til dagligt. De er fra Skechers, nøøjjj har aldrig gået i så blødt et par sko, de er ikke de kønneste, men med det bløde underlag, er jeg fuldstændig solgt! (btw de er beregnet til at dyrke sport i, derfor ånder ens fødder ekstra godt i dem!!)

Så fik du lige et indblik i min taske, håber du kunne synes om synet, ahah.
For at se tasken på, kan du gå til indlægget om mit hår:
http://nouw.com/elinebligaard/vejen-til-langt-har-29198780

Håber du nyder livet - see u, soon :)

Likes

Comments