Posted i: My life, my thoughts
jaaahh, vi er jo i blogger-verdenen pt. Derfor er det måske også lidt halv pussigt at jeg deler hvem jeg stemmer på til Guldtuben, men det er noget mange gør, og jeg synes også det er meget godt at vise at det ikke kun er de store youtubere som ska…

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Posted i: musik
disse sange fra juli måned er sange som der er mine FAVES når jeg ligger og nyder solen ved poolen. De er meget karakterrige og med højt beat, det er sådan min måneds sange skal være😍 1. Back To Black, Amy Winehouse -skolens band på min skole spil…
  • Posted i: musik

Likes

Comments

Posted i: Rejser
Jeg er på vej til Montenegro, er faktisk kommet frem når I ser dette. For jeg har ikke fået taget billeder til outfittet, hehe. Men for mig er tøjet en vigtig del, for en behagelig rejse. Jeg er faktisk ligeglad med hvordan jeg ser ud, når det er b…

Likes

Comments

Posted i: Rejser
Wuhuuuu, i nat går turen til M O N T E N E G R O, yeehaaa. Glæder mig!! I denne anledning ville jeg lave en: hvad der altid er i min håndbagage. Nu er det sommerferie, stort set alle skal væk hjemmefra. Om det så gælder en tur til Grønland, nabovej…

Likes

Comments

Posted i: My life, my thoughts
Har du et mellemnavn? - Yes sir, Bligaard. Heh ejj så troede man lige det var efternavnet. Men det er det nu ikkeeee! Dog synes jeg mere et mellemnavn burde være et ekstra fornavn. Hvad er dit yndlings fag? - 100p dansk, for lige at snuppe et ekstr…

Likes

Comments

06:18 dagen startede tidligt!! Jeg har de sidste par dage haft svært ved at sove😬 jeg ved ikke lige hvad det skyldes. 06:43 så skulle der laves morgenmad. Pt befinder jeg mig i Jylland. Her er jeg hos min bedstemor med mine to kusiner, vi afholder…

Likes

Comments

Nogle dage, skal bare sættes af til at nyde sig selv!! Man skal også huske, at ens eget selskab er noget af det bedste. Her er nogle 'tips' til måder at nyde sig selv, og få det bedre med sig selv og måske føle sig lidt renset, heheh.

Forkæl din krop

-faktisk er jeg ikke selv fan af lange bade, men hvis du har små fedtet hår er det SÅ skønt at få rent hår, næsten den rareste følelse...

-hvis du er til det, så løb en tur. Jeg løber altid når jeg er hjemme hos min mormor og morfar, de har en skov i baghaven - og den fører endda ned til havnen, 4 minutter gennem skoven, så er man der. Ihhh alt det luft til hovedet det giver!!

køb en lækker skraber, og shav din krop, hvis du er til det, og nyd hvor lækker din krop bliver, hahah ;)) har selv lige købt en ordenlig, så jeg undgår de dårlige engangsskrabere. Wow det gør faktisk det at shave ben til en okay oplevelse, haha.

-klip dine negle, fil dem eller læg noget flot neglelak (husk gennemsigtig lak ovenpå, så slipper du får at lappe konstant) det valgte jeg at gøre på min 'nyde mig selv - dag' tidligere på ferien.

Dit værelse

-skift dit sengetøj, det vil gøre din nat så skøn og så vil du også have mere lyst til at gå til køjs, hehe :) OG så hæng dine dyne og pude ud i haven, så får det frisk luft, det er meget sundt for det.

-åbn dit vindue, så du får frisk luft ind på dit værelse.

Tankegangen

-ryd ud i dem du følger: som Johanne Kohlmetz lige har skrevet om på sin blog, der har hun valgt at slette alle de instagrammere hun udelukkende fulgte fordi hun så op til deres kroppe, det er jo ikke målet med at følge dem.

-det samme er en god idé på Facebook. Jeg har ikke selv fået det gjort endnu, men tænk sådan her 'ville jeg gå hen til personen, og sige hej, hvis vi mødtes i virkeligheden?' og hvis nej, hvorfor skal de så kunne følge med i dit liv?

Shopping

-tag ud og shoppe alene, bare dig og musik i ørerne, så du ikke føler dig helt malplaceret, hehe <3

det gjorde jeg for nylig, og det var fedt! Man kan gå i lige de butikker man vil, i lige så lang tid man føler for.

-køb noget du har tænkt på i hundrede år, så vil du føle dig super flot næste gang du skal ud.

Håber du kan bruge disse råd til en 'nyd dig selv dag' eller bare generelt så du får det bedre med dit eget selskab <3

Hugs from E <3

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

tilbage i vinters, skulle jeg ansøge om hvilket sted jeg ønskede at tilbringe mine 3 gymnasie år, og jeg var SÅ i tvivl, det skrev jeg også et indlæg om...

Men jeg tog jo valget, søgte STX på 1. pladsen, og kom så ind en måned efter.

Jeg har nu besøgt gymnasiet 4 gange, og det er simpelthen så dejligt et sted!

Problemet er bare, at jeg føler, at jeg har taget det forkerte valg. Jeg bliver mere og mere usikker, for hver dag der går, jo tættere vi kommer på start.

Fysik-kemi er noget jeg virkelig ikke kan lide! Det er man tvunget til at have på gymnasiet, og jeg kan seriøst ikke knække den kode...Det gør mig faktisk en smule ked af det, for jeg ved det kommer til at gå skidt.

På HHX skal man ikke have det, og der er det en masse arbejde omhandlende business-verdenen. Det lyder bare så tiltalende. Haha især fordi man slipper for fysik-kemi ;)

MEN nu har jeg valgt STX, jeg må give det en chance. Jeg mødte min klynge for lidt tid siden, og de virker enormt søde.

Skal vi ikke bare aftale, at man ikke kan være god til det hele??

OG så håber vi liiige på, at jeg ikke er den eneste!

Hugs from E <3

Likes

Comments

i går afsluttede jeg mine 100 måneder på Kvikmarkens Privatskole. De har været ubeskrivelige, og ville absolut ikke bytte dem for noget.

I dette indlæg vil jeg sådan set vise jer mit outfit fra i går! Jeg var selv ret tilfreds...

Toppen købte jeg tilbage i hvad april måned tror jeg. Helt fra start har jeg drømt om at skulle have noget hvidt på, og det blev så den søde top med nuttede detaljer i form af flæser.

Shortsene var egentligt ikke planen. Jeg havde tænkt mig at have mine Tiger of Sweden jeans på, men det var for kikset sammen, haha.

Jeg vil råde jer til at have shorts på, hvis I skal feste, så føler man sig bare så meget mere sikker og kan fjolle rundt som man vil, uden begrænsninger!! Endda havde jeg også strømpebukser på, men det var nu for at samle hele outfittet.

og så siger vi lige tak til David-vennen, for at have sit hoved placeret liiige på mig, haha

De høje hæle var mine babyer fra Amsterdam <3
Dog var jeg like næsten den eneste med hæle, og det gjorde liiige lille jeg, ret så kæmpe, hehe.

Normalt går jeg faktisk KUN med sølv smykker, men i dagens anledning ville jeg liiige prøve guld af, synes faktisk det var super fedt!

Outfittet bestod af:
Tøjet:
-Top, Only
-Bh, H&M
-Shorts, Zara
-Nylonstrømper, pas? Måske Kvickly.
-Høje hæle, Amsterdam

Smykkerne:
-Ring, min mors
-Armbåndene, Marc by Marc Jacobs
-Ørenringe, min mors, heh

-Taske, Marc Jacobs


håber I havde en lækker dimission, hvis I også dimitterede i går

Hugs from E <3

Likes

Comments

da jeg viste min træningsrutine til ben og numse, der var jeg så nederen ikke at poste billeder af min udstrækning, og det er jo like ligeså vigtigt som en god træningsrutine! Denne her hører til ben og lige én enkel øvelse for maven.

1. De her to er nogle gode gamle venner fra danseverdenen, gode til at få godt strukket ud i benene, men kan også snildt bruges til opvarmning. (kvalien er lidt crap, det var svært, okay haha)
-Bare tæl til ca. 20 i begge øvelser, og så gentag det med det andet ben :))
Jeg foretrækker dem her uden måtte, for ellers føler jeg at jeg lider rundt ahah, og balancen er svær nok at holde i øvelse to.

2. Så sætter jeg mig ned, for at strække numsen ud - den ser lidt spøjs ud, men er vildt effektiv!! 30 er god at tælle til. Her er mave øvelsen også, den strækker deejliiiigt ;) hmm og her holder du indtil smerten går væk.
-Disse øvelser foretrækker jeg på måtte, 100%

3. De er især lækre til de forreste lårmuskler, og legmusklerne. Det skal også bare gøres med begge ben. Hold den mellem 20-40 tællinger alt efter hvad der passer bedst til dig. Det er smart at gøre det op ad en rippe, den højde er god til udstrækning, og bare til at holde ved, hehe :)

Hugs from E <3

Likes

Comments

så er vi her igen vennerne, selvfølgelig lidt tidelig på den ;) men I skal jo også nå at kunne gøre brug af sangene i juni måned, inden de bliver yt igen, ej hehe.

I dag er det mest playlister jeg har, og jeg har da også påbegyndt min egen (med sølle 3 sange, som jeg ikke har hørt endnu, fail!!)

Men lad os komme i gang :)

Johnny Deluxe, han er bare en dejlig én! Jeg har altid, lige siden jeg købte min ghettoplaster, for de første penge, jeg selv fik lov til at spendere - elsket mandens sange! Især disse:

1. Drenge som mig
2. Elskovspony
3. Drømmer jeg?

Med de sange, er du garenteret godt humør, og ja generelt er hans sange bare gode jo.

Vil lige let gå over den playliste fra sidste uge: De store fra 00'erne.
Der er jeg fan af især dem her:

1. Replay, Iyaz
2. Dancing in moonlight, Toploader
3. Boyfriend, Alphabeat
4. Vanilla Twilight, Owl City

Jeg synes at du skal tjekke min månedsplayliste ud selv, hvis du er interesseret, den er godt nok ikke så spændende, men den er der da!...
-juniiiiii❤️

Håber I nyder livet, og den korte tid til til feriee!!
Hugs from E <3

Likes

Comments

i dag, der skal jeg ind til byen for at kigge på lidt lækkert tøj med min bff, heh. Hun skal nemlig til frisøren i dag, og så skal hun lige lufte sit hotte jeg - og så følger jeg da bare lige med, ikk ;))

Dagens outfit er bestående af en blandet landhandel, vejret er meget ubeslutsomt, og total blæsende! Derfor har jeg valgt at tage nylonstrømper på, indenunder i dag.

Så har jeg en bluse på som har 3/4 ærmer, hvilket jakken også har, så er det stadig lidt luftigt, og ikke så vinter-agtigt.

Mine kære vans er jo på, fordi de er højt elsket og mega gode at gå i, og så passer de jo bare til det meste.

Jeg har ingen makeup på i dag, har bare lige bukket vipperne og taget lidt læbepomade på.

Smykkerne består på venstre hånd af to af min mors gamle ringe, de er vist fra spinning. På højre er det en ring fra min mormor, samt en fra Johanne, hende jeg skal være sammen med i dag <3

Selve outfittet:
Bluse: Zara, det er faktisk også min mors, haha. Den er købt i Bulgarien, og ikke set i DK.
Nederdel: DR. denim, købt sidste sæson til min blå mandag, super lækker!
Jakke: Mors vold gamle, aner ikke hvor den er fra, men den er skide lækker, dog synes mine klassekammerater at jeg ligner Harry Potter, haha.
Taske: Marc by Marc Jacobs, det mærke ka' vi li' ;)


håber I er gladere for vind end jeg er, hah.
Hugs from E <3

Likes

Comments

Altså hvad skal der ske? Kl. er ca. 18, på en ganske almindelig onsdag. Jeg har lige sovet to timer, for Eline her går rundt som et omvandrende pollen-ramt monster, og om det er fedt? ahah nej!! Min far er utrolig slemt ramt, HVERT ÅR og jeg ser hvor meget det påvirker ham, og det gider jeg fandme ikke! Skal jeg nu have endnu en kronisk sygdom?? Normalt får man kun enten eksem, allergi eller astma. Men min far fik så også både astma og allergi, men han er vokset fra astma, og fik høfeber/pollenallergi som 12-årig, så fedt hvis jeg får det som 15-årig :))

Men det her høfeber-halløj, det sætter sig liiige ved slimhinderne, så det vil sige utrolig meget ved hals/mund, næse og øjne. Min største gene er mine øjne som bliver helt sygt irritable, kløende, sviende og helt røde...

Nu hvor jeg fx har atopisk eksem i forvejen, det har jo primært udbrud omkring skiftene fra efterår-vinter, og omvendt. Men også der imellem. Men når man har en af de tre atopiske sygdomme: Eksem, allergi eller atsma, er man i stor risiko for at en ekstra vælger at hoppe med på vognen ;)

Puuh hvor vil jeg bare gerne `nøjes´ med eksem, og så er der fandme nogle der helt slipper, ej men tak...

Jaer jeg ville liige flippe lidt ud, og så især efter naturfagseksamen, den HELT spritnye eksamensform, den er som man ser ud med allergi, pisse frygteligt. Censor var sådan helt urimelig, og faktisk ubehagelig, han gjorde næsten grin med os, og fik også lige fyrret af at jeg ikke liige havde helt styr på hvordan ion- og iongitteret fungerer, naarh det har du sgu helt ret i min gode ven, for jeg hader sjovt nok de her fag ikke...Orgh føj man! Men jeg bestod, og en del mere til :))

Meeen vi skal da være GLADE! En eksamen tilbage, og helt færdig med grundskolen d. 21. juni, wuhuuuuuuuuuu, med et brag af en fest hos en sød klassekammerat :))

Hugs from E <3

Likes

Comments

Så var jeg da lige til 3. og næstsidste eksamen, føler mig da helt rutineret nu, det er jo ingen sag længere ;)) Det begynder faktisk at være hyggeligt,som min engelsklærer siger det skal være, som en samtale mellem 3 mennesker, hvor pensum bare er ens udgangspunkt, det er ret cute fortalt, hehe.

Men her er så outfittet fra i dag, jeg kørte lidt vand-temaet i blå, vi havde nemlig trukket 'vand - rent drikkevand for fremtidige generationer'. Så derfor var det lidt fint, med blå hele vejen igennem, undtagen lige vinterjakken som var livsnødvendig i efterårsvejret i morges og mine bare ben, som da skulle vises nu hvor de lige var blevet barberet aftenen før, så var det bare fuck vejret! Og så er fysik-lokalet altid 50 grader celsius varmt seriøst...

Men outfittet består af:

Scrunchie: Primark.
T-shirt: Et par somre gammel fra Vero Moda, og en jeg synes godt om, men ikke har fået brugt så meget...
Shorts: De er knap to uger gamle fra Zara, de er så lækre!
Sko: Heh de gode gamle adidas fra 14'
Jakke: En af min mors gamle, fra Moss Copenhagen
Net: Primark, som min kære mor har købt med hjem til mig fra Berlin.
Det gode humør: Var supeeer spændt inden eksamen, hehe.

Hugs from E <3

Likes

Comments

Min store kærlighed og jeg, vi måtte desværre tage afsked i mandags..

Han var ødelagt og havde kæmpet for mig i snart 2,5 år!! Men til sidst kunne han ikke mere..

Vi havde tilbragt uendelig mange timer, og han betød alt!

...

Det var min kære iPhone 5s, som desværre måtte lade livet i går, so sad! Men nu er jeg ejer af den smukkeste lille pige, min iPhone 6s.

Hun er lyserød, med 128 GB - og vi skal nok få en masse hyggelige stunder!! Fremover vil billederne her på profilen blive skarpere og lækrere at se på ;))

Det kræver godt nok lidt tilvænning, for jeg var simpelthen så glad for størrelsen på den anden, og mit Marc Jacobs cover, nu nøjes jeg med et fra Tiger butikken til 20 kr. haha, mest og alt bare for at beskytte den. Men hold nu kæft hvor er det lækkert med en velfungerende mobil!!!

Der har altid været en noget i vejen med 5s'eren og her til sidst var det eneste jeg kunne gå på Snapchat, Instagram og ringe til folk, ellers havde den slettet alt andet, og jeg måtte ikke downloade noget, så jeg siger dig, det var noget af et helvede!

Men sådan en mobil kommer jo ikke bare af sig selv, hejst ned gram himlen...Jeg lavede en lækker deal, med min søde mor! Hun ville gerne betale den største part, men ønskede samtidig at jeg lærte, at man går altså ikke bare ud og køber en iPhone hver dag, så jeg skal selv betale omkring 2000 og hun betaler så det resterende...

Nu har lige haft min lille pige med rundt i en del af mine hverdagsrutiner, og hun opfører sig så fint! Dog tænder hun, og andre 6s'ere af sig selv, når der er sort skærm, det irriterer mig grænseløst, selv efter 1,5 dag hahah.

Men lyden er GUD! Og det er kvalien på billederne også, der er faktisk forskel at se ;)

Nu fik du lige hørt om min store kærlighed, gad vide om du kan joke ligeså meget med at du føler at din mobil er dit livs kærlighed?? Haahah. Synes nu det er lidt sjovt at sige :)

Hugs from E <3

Likes

Comments

I dag vil jeg fortælle om min højt elskede, og meget givende ben og numsetræning ;)) Den varer omkring en time, og du kan jo altid skifte lidt øvelser ud, eller bare bruge det her som lidt inspiration...

(Sorry for at jeg ikke kender til alle øvelsernes navne...)

1. & 2. Første to øvelser er faktisk bare opvarmning, der kører jeg bare opvarmning. Det gøres ved disse to maskiner, mellem 5-9 minutter, alt efter dagens energi, og så kører jeg den ellers bare op på niveau 8 :)

3. Så er det en maskine hvor det gælder om at sparke benet bagud...og den gør godt for den kære numse og baglår.

25-30 kg, 15-20 gange og 3 runder på hvert ben.

4. Denne øvelse minder faktisk pænt meget om den anden, dog føler jeg at den giver mere til selve ballen, og jeg er SÅ fan af den, den kræver at du har 2 ting om benene, og så hæfter du den fast og kører ellers bare benet bagud igen ;)

7,5 kg (nybegynder), 10 gange og 3 runder på hvert ben

5. Dette er en killer, tag den når du er blevet varm - men endnu ikke træt, kræver mange kræfter!! Men det går ud på at du ligger dig på maven, og kører dine legge op til dine baglår, glæd dig til dagene efter ;)

27 kg, 5-10 gange, og 3 runder

6. Det her er legmaskinen, super simpel du putter din ønskede mængde vægt på, og kører ellers bare benene op og ned :))

60 kg, 15-20 gange, og 3 runder

Og så var det lige at den kære kameramand og jeg glemte at tage billeder af resten, sorry venner!!

7. Så er det cirkeltrænings-øvelses-tid, starter først med inderlårsmaskinen, kører den ud til 'hak' nr. 7, og tager 45 kg, 10 gange, og 3 runder

8. Så er den min number 1 numse øvelse, den er placeret lige ved siden af den anden, i de fleste centre. Jeg kører den ud i hak '1', og tager 55 kg, 20 gange og 3-4 runder

-Disse øvelser kender I nok, ellers skal jeg nok love at der på et tidspunkt kommer billede!

9. Så er det udstrækning, dette er en meget individuel måde, hvordan man bedst får strukket sine muskler ud. Derfor lader jeg jer bruge jeres egen fantasi :)

Hugs from E <3

Likes

Comments