Most read

Er du tilfreds med din krop? Hvorfor, hvorfor ikke?....
Tænk lige over det i 2 minutter, inden du læser videre :)

Jeg er efterhånden ved at være okay tilfreds med min krop, det har aldeles også taget sin tid! Jeg har på intet tidspunkt været overvægtig, eller tæt derpå, så jeg burde nok ikke brokke mig, vel? Eller hvad...?

Jeg er ikke et godt forbillede når det kommer til at holde sig fra badevægten og ignorere sin vægt. Jeg er ret god til at veje mig, men det er faktisk først noget, jeg er begyndt på her efter jeg er startet i træningscenter. Det er helt klart også nu, jeg har fået øjnene op for, hvor meget man kan gøre med træning, før i tiden havde jeg absolut ikke lyst til at stille mig op på vægten. Jeg havde heller ingen idé om, hvad der var passende for min alder og højde.

For lige at løfte sløret for om jeg er sådan oprigtig tilfreds med min krop, som den er, så ja! Jeg har selvfølgelig de små ting, som jeg ønsker kunne være anderledes. Men det som har været et stort problem for mig, har altid været min mave, jeg har ønsket den FULDSTÆNDIG unaturlig flad, hvilket den aldrig har været - kun engang da jeg fik madforgiftning i Thailand.... Men den er fladere, og jeg kan se musklerne, som titter fint frem efterhånden, orgh det er det vildeste klap på skulderen!

Jeg har trænet i centeret i 6 måneder nu, what den tid er gået hurtigt! Men siden jul, altså på de sidste 4 måneder, har jeg faktisk tabt mig omkring 3 kg, det er jeg seriøst glad for! Som jeg skriver det her, så lyder det måske lidt voldsomt - i hvert fald i mit hoved, men det er altså fordi det virkelig ikke er tydeligt. Jeg forstår ikke hvor de kg før i tiden har gemt sig, hehe.

Jeg har mig et lille motto, og det følger jeg de dage, hvor træningscenteret ikke ligger øverst på listen, over hvad man bedst kunne tænke sig, jeg har ingen anelse om, om det er blevet sagt før, men det holder min kampgejst højt, og det er vel det vigtigste.

Vær ikke den pige som ser op til andre, vær hende som andre ser op til!

Så vidt det er muligt, vil jeg også acceptere min krop, og meget gerne undgå kirurgiske indgreb. Ikke fordi jeg synes det er forkert. Men af den simple grund, at jeg er skabt som den jeg er, og fx synes mine bryster en smule små, men de passer jo perfekt til min krop. Så jeg synes det er synd at ændre ens små utilfredsheder, når nu det er det som passer bedst til én. Dog har jeg det sådan, at det der kan ændres ved træning, det skal man da 100% have lov til at ændre ;)

Hmm det var vel det for nu, tænker jeg...
Håber du har en nice dag, og husk at nyde din krop, den passer perfekt til DIG!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Kampen, påvirkningerne og bivirkningerne af at lide af atopisk hud

Jeg er født med børneeksem, for lige at nævne 'navnet' som det rigtigt er omtalt som, så er det kaldet atopisk hud.

Det mest almindelige er at eksemen viser sig, mens man er helt lille. Det varer normalt indtil teenage-alderen, og så vokser man fra det, lækkert tænker jeg, da jeg hører at jeg nok kun skal leve med det til ca. 13-års alderen, og så vil min hud bliver flot og normal igen, men nej nej - så heldig er jeg selvfølgelig ikke.

Jeg er endnu ikke vokset fra det, så risikoen for at jeg kommer til at skulle leve med det resten af livet, er pænt stor. Det at have eksem er ikke farligt, og det smitter heller ikke, det er bare monster træls for den ramte.

For at fortælle lidt om hvordan det har påvirket mig at leve med eksem, så har det gjort mig usikker på mig selv, smadret min selvtillid rigtig hårdt og gjort det svært for mig at bruge makeup og parfurmerede produkter, uden en aggressiv reaktion fra min huds side.

Det stod helt sikkert værst til da jeg var helt lille, fra baby til skolealderen. Mine forældre ville ikke smøre mig ind i de cremer som er vildt effektive, det skyldtes at den virkning selvfølgelig indebar en masse hormonforstyrrende ingredienser, det er sygt dumt at smøre sit lille barn ind i skadelig creme, bare for at gøre udseendet pænere.

Som mindre var jeg mest ramt på halsen, knæhaserne og albue'knækket' altså i indersiden af albuen og når det var værst gav det hævede, sviende og kløende øjne. Jeg har altid haft de største problemer om natten med hensyn til at klø i sårene, der tænker man jo ikke over det...

Jeg blev tit spurgt ind til hvorfor jeg havde sådan nogle store sår, for det lige egentligt lidt en hudafskrabning blandet med store sår, for at forklare det ret easy. Som lidt yngre påvirkede det mig meget, jeg følte mig mærkelige og dækkede det altid til på billeder og overfor folk jeg ikke kendte, bare for at undgå spørgende kommentarer.

Nu er det primært eksem i albue'knækket' og håndeksem jeg døjer med, men det er frustrerende nok! Om vinteren og når vejret er fugtigt, titter det flotte eksem frem. Eksemen på halsen og albue'knækket' kommer når jeg er presset, ked af det og stresset i en længere periode, på minimum 2 dage, det er min krops måde at sende et signal om at nu skal jeg altså til at passe på.

Kampen om at komme af med det, er så godt som umulig uden SKRAP creme. Jeg bruger pt en rigtig god creme, den er ikke som sådan farlig, for man kan købe den uden recept på apoteket. Men ellers så er det tid, og tålmodighed + godt humør, så bliver det hold nede. Selvfølgelig gælder det også om at lade vær med at påføre en masse skrald til huden, i form af makeup og fugtighedscremer fyldt med parfume osv.


Jeg har altid været meget flov over min kraftigt eksemramte hud, men det er jo det, der gør mig, til den jeg er!

Nu, efter lidt over 15 år, så har jeg lært at leve med eksemen, det er sådan jeg er. Min faster er også ramt, det er rart at se hvordan hun lever med hendes eksem, det hjælper at en så tæt på, også er ramt.

Desværre er jeg blevet ramt af især én tydelig bivirkning af cremer og selve eksemen, der hvor det har/er kan ikke længere blive brunt, pigmentet er like bare 'dødt' tænker jeg, det forbliver hvidt i 'knækket', på armen, synes sådan set det ser ret cool ud ;)

Billederne er som min eksem ser ud, når det er slemt!! og holdt nede, men til stede.
Venstre er fra Thailand, 2011 må det være, der var min eksem meget eksploderende, den kan nemlig heller ikke så godt klare så vilde naturskifte.
Højre er et billede, taget i går. Jeg har faktisk ikke rigtigt billeder af eksemen, det skyldes vel at jeg ikke kan se en god grund til det + jeg ikke altid har været lige tilfreds med min hud.

Det blev virkelig et langt indlæg, og jeg har kun fortalt overfladen af hvordan livet med eksem er. Håber det var rart med et indblik, og sejt hvis du er nået helt hertil ;)

Seee you <33

Likes

Comments

Klar dig godt - både inden, under og efter din eksamen med disse tips 

Heyy, lige nu sidder jeg og hører noget dejlig musik, med god energi i! Det er seriøst et must for mig, når jeg læser op til eksamener. (som altid er der inspi at hente på min Spotify, allerede 4 virkelig velegnede sange på maj-listen!...)

Nu går jeg som sagt i 9. klasse, og er midt i de skriftlige eksamener ovre i salen. I dag havde vi retskrivning og læsning i dansk, jeg er super tilfreds med min præstation, men nu er dansk også mit yndlings fag, hehe.

MEN det som indlægget skal handle om er at få nogle tips, de er gode for dig som er monster nervøs op til, nu er det 3. gang jeg skal til disse skriftlige prøver, så jeg er godt inde i dem.

Jeg har både prøvet hvor jeg failede fuldstændig, var helt vildt usikker på mig selv og at jeg ikke kunne finde fokus, føj det var ubehageligt!! Men jeg har også prøvet hvor det kørte på skinner (som i dag, og til årsprøven) og de tips vil jeg super gerne give videre til dig, så du får en god oplevelse!

OP TIL EKSAMEN:
1. Find gamle noter, og læs dem igennem, de vil helt sikkert gøre dig mere sikker, og snup dem med i tasken hvis det er lovligt at medbringe noter.

2. Det vigtigste er seriøst at få en god nats søvn, det har du helt sikkert hørt alt for mange gange før, men det passer virkelig! Sørg gerne for at få ca. 30 minutter mere, hvis du som mig sover 8 timer, jeg kan mærke stor forskel, hehe :)

3. Stress ikke over eksamen, det er IKKE farligt, og det kommer til at gå som det gør. Lad vær med at kør dig selv op over det, og fx læse op hele natten, det vil højst sandsynligt ikke gavne din præstation, nok nærmere det modsatte.

4. Hør noget lækkert musik, spis noget dejlig mad og vær GLAD og gerne spændt inden, tænk: 'Jeg kan GODT, jeg er sej og nu går jeg ind og owner det her!' hvis man har gået til en konkurrence-sport forstår man i hvert fald den tankegang, og den hjælper hver gang :)

MIDT UNDER EKSAMEN:
5. Prøv fx i dansk læsning (hvor mange er i tidspres), at lave en lille konkurrence med dig selv om hvor hurtigt du kan læse, især i læseprøven, det gjorde jeg, du skal selvfølgelig kunne forstå teksten! Men det gør det sjovere, og så er der bare ingen tid til læseprøven...

6. Til alt andet, hvor du gerne har over en time, tag den lidt med ro, husk og drik og spis lidt, tag en tissepause, hvis du trænger. Til terminsprøven sad jeg til dansk skriftlig fremstilling og jeg hverken drak, spiste eller holdt en pause, og jeg har aldrig klaret mig så dårligt, (ifølge mig selv) så pas på dig selv, det var ikke en rar oplevelse for mig nemlig...

7. Luk så vidt muligt ALT rundt om dig ude, stop med at tænke over hvordan det kan være din tossede sidemand har valgt at tage en pose gulerødder med, som han gnasker på den første 1,5 time. Drop at lytte efter de små børn udenfor, som leger og har det sjovt, som du drømmer om lige nu. Tiden er ikke din ven disse dage, men hvis du ignorerer den, burde det hjælpe, bare tænk på at det er en nederen person, du ikke vil spilde din energi på, hehe.

8. SNACKS, jeg føler mig meget mere fokuseret og 'tryg' ved at sidde og have noget i munden, som fx mandler, de har ikke megen smag men er alligevel sygt gode. Dem elsker jeg at snacke når jeg skal være koncentreret.

'EFTER' EKSAMEN:
9. Vær 100% tilfreds før du går, hvis altså du har mere tid at gøre godt med, jeg vil fraråde at gå før tid, selvom det er fristende..Der er jo ligesom en grund til at der er sat en bestemt tid af til det, og så forventes der vel at det er så lang tid der er behov for, tænker jeg bare ;)

10. Hvis det gik fuldstændig galt, så lad for guds skyld vær med at lade dig gå på af det, tænk over hvad der skal gøres om, men du må virkelig ikke lade det gå ud over eksempelvis næste prøve, og du skal ikke blive bange for at gå til eksamen af den grund, jeg valgte at huske på: "Nøøj hvor gik det skønt til årsprøven, hvad var det gode jeg gjorde der? Nåår ja, bum, bum, bum..."

HÅBER DET VAR BRUGBART, OG 10000x HELD OG LYKKE MED DINE SKRIFTLIGE PRØVER, HVIS DU OGSÅ ER EN 9.KLASSES ELEV, DET SKAL NOK GÅ GODT ;)

billedet under, viser hvordan jeg har valgt at opstille mine noter, til den lange matematik opgave, hvor hjælpemidler er acceptable.

Knuuus <3

Likes

Comments

Jeg går som sagt i 9. klasse, på en lille privatskole. Den har jeg gået på siden sommeren 2007, det er længe, rigtig længe!!

Onsdag den 24. maj 2017, der er jeg færdig på Kvikken, som den bliver kaldet, haha.
Eller rettere sagt, der er jeg done med at gå i skole - som normalt, og så dimitterer jeg så d. 21. juni, yas.

Tidligere lavede jeg et indlæg om HHX og STX, jeg var i tvivl til det sidste, om hvad jeg skulle vælge, for jeg var så glad for begge steder. Men her den 6. marts allerede, kom der et brev til mig, fra STX om at jeg var kommet ind. Såååeh jaer, det er der jeg skal tilbringe de næste tre år, hehe.

Det bliver helt sikkert en laaang sommerferie, den bliver med SÅ mange blandede følelser, et kæmpe kapitel bliver lukket i mit liv, et kapitel hvor jeg har tilbragt største delen af mit liv med dem som er en del af det, det bliver så ubeskriveligt hårdt, uden tvivl! Men tanken om at skulle prøve noget nyt, med helt nye mennesker, det bliver så vildt altså!! Det kan man altså også kun glæde sig til...To skønne piger fra klassen, smutter heldigvis med mig, på det nye eventyr, dem har jeg tilbragt de sidste 10 år med, så det er virkelig rart, at de også bliver en del af gym.

Men den næste tid bliver vold hård, det er jo klart, alle eksaminerne er lige rundt hjørnet.
Her i går, d. 24. april blev der trukket hvad vi skulle op i, det blev til tysk, og så endda mundtlig, wtf!! Det er første gang i 6 år det er blevet trukket på skolen, så sygt! Det andet er fysik/kemi skriftlig, det er fair nok, jeg overlever, men jeg har ikke lyst til det...heldigvis er det KUN 30 minutter. Tysk er jeg dybest set bare spændt på, men det kom virkelig som et chok.

...

Føler mig ærligt som et lille barn, og den thing deler jeg med flere fra årgangen, lige om lidt er jeg en gymnasieelev, det er pænt surrealistisk. Men når den tid nærmer sig med hastige skridt, tænker jeg at opdatere bloggen med 'gymnasie-relaterede' blogindlæg, det kunne være sjovt nok, især at kigge tilbage på, når jeg har gået der noget tid...

Meen jeg håber du føler dig klar til eksaminer, farvel til vennerne, sidste skoledag, dimission, og alt det pjat, hvis du står i samme bås som miig, og er done med 9. klasse SUPER snart.
See ya <33

Likes

Comments

Heyy, lige nu sidder jeg i toget på vej hjem fra det mørke Jylland, hehe. Jeg har tilbragt en vidunderlig weekend herover.

I fredags, d. 21. april kl. 16.54 tog jeg toget mod Skive, og var fremme godt ud på aftenen. Jeg fik mig lidt kvalitetstid med min kære mormor og morfar, så dejligt!

Men grunden til jeg liige tog mig en smuttur til Jylland, kun knap en uge efter jeg sidst var på besøg, skyldes at min mors søde fætter Carl fyldte 60 år i går, sikke en fin alder!

Det var min mor, far og jeg inviteret med til, det var dog kun mig som havde muligheden for at deltage, derfor havde jeg valget om at drage ud på eventyr og tage til festen alene, eller bare blive hjemme.

Det store familiemenneske jeg er, kunne selvfølgelig ikke stå for den invitation, desværre blev jeg så nødt til at give afkald på en hyggeaften med mit formationshold og en konkurrenceholds træning i dag, søndag formiddag.

Så i min lækre weekend har jeg både været på Sjælland, rejst det meste af Danmark tyndt, sovet i Midtjylland og tilbragt en sjov dag i region Syddanmark, der har satme været gang i den.

Vi var på det hyggeligste hotel, som ligger i byen Ølgod hvor de også selv bor. Det var så rart at få set min familie igen.

Jeg var så heldig at blive placeret mellem to flotte fyre, heheh. Nemlig to af mine grandfætre henholdsvis Jesper, søn til fødselsdags’barnet’ og så Tor, en anden af mine grandfætre. Hold nu fast nogle skønne timer vi havde os. Festen varede fra 12.30 til næsten 21, det var virkelig godt gået!

Jeg sov hjemme ved min mormor og morfar, som jeg vinkede farvel til i morges kl. 09.21, hvor det var tid til at vende snuden hjem igen, over mod ’øen’ som jyderne kalder den, haha.

Mens jeg skriver til de dejligste følgere, der hører jeg min lækre playliste ’a p r i l’, den får mig bare i godt humør.

Allerede nu savner jeg min alt for skønne familie, så jeg er SÅ glad for at få æren af at tilbringe endnu en dag med dem, her om ca. 3 ugers tid. Nemlig når min smukke grandkusine skal konfirmeres, jeg ved det bliver en stor dag for hende, og derfor betyder det jo meget at få lov til at være en del af den.

Sååå var det vidst alt jeg havde på hjertet, efter en god - men alt for kort weekend, hvis alt går efter planen rammer jeg ’navlen af udkantsdanmark' som togføreren så fint kaldte det, her senere på eftermiddagen, så kan man lige nyde de sidste timer, inden det går løs igen…

Håber din weekend har været mindst lige så skøn, selvom min er svær at slå ;)
Heejj hejj <3

(Desværre ingen billeder, det var ikke muligt til fødselsdagen, so sorry)

Likes

Comments

Man kan vidst godt sige jeg har lidt erfaring inde for det med at træne i et Fitness Center, det har jeg personligt gjort lige siden jeg måtte, det vil sige at jeg startede tilbage i oktober 2016

På den tid har jeg prøvet lidt af hvert for at forbedre min træning, og det er også lykkes, så hvorfor ikke dele ud af det ;)

1. MÆRK EFTER, det kan ikke siges nok gange! Men lad vær med at kør din krop for hårdt, mærk hvor meget den kan holde til i dag, og ikke pres mere på en hvad godt er. Du skal jo have lyst til at komme igen...

2. ÆNDRINGER I DIT TRÆNINGSPROGRAM, det er super vigtigt for at se nye resultater, du har helt sikkert hørt så mange sige, at nu skal du ændre i dit program for at se resultater, det skyldes at kroppen vænner sig til øvelserne, og så sker der jo ingenting :)

3. PRØV HOLDTRÆNING, det er dog hyggeligst hvis du tager din veninde eller mor med. Men det er en god måde lige at få noget afveksling på, især hvis du er typen som KUN styrketræner. Det er også enormt hyggeligt at holdtræne, (i hvert fald i mit center)

4. FÅ MERE CARDIO, ind i din rutine. Hvem kan ikke bruge en bedre kondi? Alle! Og så er det også vejen til mere markerede muskler, måske mest hvis du er pige, for vi har jo vildt meget fedt på kroppen i forhold til drenge, totalt unfair.

5. SÆT MINDRE MÅL, END DU HAR BEHOV FOR, du kan tro det er rart at nå sine mål, så hvorfor ikke sætte dem en smule lavere, så bliver man glad oftere ;) det er en stor kampgejst til mig selv, må jeg ærligt indrømme.

6. PLANLÆG dine træninger, helst så de er placeret nogenlunde samme tid hver gang. Jeg har fx min mandag (og nu onsdag) fastlagt med at det er omkring kl. 16 jeg træner, så er jeg forberedt, og risikoen for overspringshandlinger er minimal, yees!

Have a nice dayy <33

(til den skarpe læser, så har du set rigtigt! Nææ sådan ser mit hår ikke længere ud, men jeg har altså ikke lige fået taget nye billeder fra fitten, i´m so sorry..)

Likes

Comments

Elines påskeferie 2017 

Hmm så er påsken allerede ved at være ovre, hvad sker der!? Da jeg fik ferie fredag d. 7. april, føltes ugen så lang, puff så var den da bare lige væk. Men jeg vil lige fortælle lidt om hvad jeg har fået ugen til at gå med, for jeg har da egentligt lavet en del :)

fredag - onsdag
Der var jeg endnu på Sjælland, weekend var meget chill, den blev brugt på at gøre værelset fuldstændig CLEAN, som aldrig før! Fik også rykket lidt rundt, uf det giver en god følelse i kroppen.

Mandag har jeg jo fortalt om, hvis ikke du mindes det, så tjek indlægget ud, det var en oplevelsesrig dag ;)

Øhm jeg kan faktisk ikke rigtigt huske hvad der skete tirsdag, det må have været en kedelig dag, hehe. Men der fik min fa ferie, og mor arbejdede hjemme, jeg fik ryddet lidt op og så var mor og jeg oppe og træne om aftenen, er blevet stor fan af at træne ved 20-tiden, så falder man heller ikke i slik-sofa-hyggen, og får brugt kroppen i stedet for.

Onsdag, der var der fart over feltet. Jeg fik bagt boller til madpakken, shiit de blev fine, jeg er SÅ stolt, heheh. Så fik jeg shoppet lidt med min far, vi var også lige et smut forbi en café, mmm. Eftermiddagen gik med to af mine dejlige veninder, Sofie & Johanne, vi fik shoppet, grint og spist noget lækkert frozen yogurt, det var så hyggeligt lige at få dem set.

torsdag - søndag
Det blev til et getaway til København, jeg smuttede en tur til Jylland med mine parents, for at besøge min mormor og morfar, super hygge.

Jeg var ude på en helt masse gåture, de bor nemlig lige ned til skoven, mega lækker belligenhed, for enden ligger havnen, prikken over i'et.

Fredag aften var vi nede og spise ved vandet, på den lokale "A Hereford Beefstouw", de gør det altid fantastisk! Maden, atmosfæren, tjenerne - der er intet at sætte en finger på, man kan få klar cola, og det smager altså bare bedre, hehe.

En tradition, min far og jeg har er at stå TIDLIGT op, like kl. 05 - 06, og så gå en tur i skoven, det er vildt sjovt at kigge efter dyr, lørdag morgen så vi fire 'bambier' og en grævling, sygt cool!

Så blev det søndag, og turen gik hjem igen, det var rart at være der, men nu også rart a være hjemme igen...

Mandag
​Min mandag, den står i lektiernes tegn, jeg har nok at gøre med at skulle klargøres til eksamenstiden, puhaa. Så den står på aflevering i matematik og rapportskrivning i geografi/fysik kemi/biologi, og så skal jeg kigge på mundtlig engelsk, har heldigvis udvalgt mit emne osv.

OG hvad sker der for at alle butikker holder påskelukket, ej men hvad skal man bruge det til?? Vil de bare have at man skal sulte ihjel eller hvad, tænker jeg bare...

BTW hvis ikke du kender til "døde piger lyver ikke", det er mig en gåde hvordan man ville kunne være sluppet udenom. Meen i hvert fald, det er en gude serie!! Wow jeg elsker den, og normalt ahah hader jeg seriøst serier, men den her har virkelig bare fanget mig, love it <33

Det var så min ferie, håber din har været god, fyldt med afslapning, hygge og måske en masse 'påske'-mad? :)
See ya <3

Likes

Comments

musthaves for girls, spring edition

Ting jeg vægter højt, til nogle fine forårsmåneder
-et par (eller flere) lækre sneakers
Jeg ELSKER sko, og det gør bare ethvert outfit, så flottere. Jeg har et par super forårsagtige sko, de er fra Adidas og er lyserøde med blomster, indbegrebet af girly & cute sko.

-en jakke som passer til lidt forskelligt vejr
Da jeg var i Amsterdam købte jeg en ny forårs-jakke, den er bare lækker! og en klar musthave, den er god fordi der er plads til en sweater under, og ellers kan man nøjes med en langærmet, vejret er jo stadig en smule utilregnelig.

-fine nye forårs/sommerkjoler og nederdele
Hvis du som jeg, er super glad for kjoler og nederdele, så smut ud og forny din garderobe, du vil blive så glad for det, og blive så flot til foråret!

-hvis du har langt hår, som jeg havde i starten af april, så få det klippet af, og prøv noget nyt!
Som fortalt tidligere på bloggen, så har jeg fået klippet 27 cm af mit ekstremt lange hår, og jeg kunne ikke være gladere for at have gjort det, det er så rart, og tror det bliver for fedt når det bliver sommer og varmt. Foråret synes jeg også er kendt lidt for at være der hvor man skal prøve noget nyt, det er en oplagt ting til det.

-nye fine og lette ørenringe
Jeg har tre huller i mine øre, og det gør at man kan pefte sig selv op med nogle smukke ørenringe, jeg fik en masse utrolig, utrolig smukke smykker for en super sød kollega til min mor, i der var der 6 par super flotte ørenringe, de er en smule gammeldags og meget kvindelige, men wow jeg elsker dem! Jeg fik også et par fugle ørenringe af min bedstemor for noget tid siden, de er meget betydningsfulde, min bedstemor er så glad for fugle og fordi de kommer helt fra Anholt.

-nye mål for træning, så du er ready for bikini season, you know
Jeg har trænet 5 hele måneder i FW, og jeg synes det er så fantastisk, jeg er stadig dybt forelsket i stedet. Meen nu hvor vi nærmer os en tid, hvor man gerne vil vise lidt hud, har jeg sat ind især på mavefronten, hidtil har den og min ryg været punkter jeg er gået let hen over, fordi jeg prioriterede anderledes, men nu føler jeg overskud og behov for at tilføje maven til programmet.

Måske du fik lidt inspiration?
Du må få en skøn dag <3

Likes

Comments

Med udsmykning tænker jeg tatoveringer, piercinger og makeup...

For lige at fortælle om hvad jeg selv har/bruger af det ovennævnte ting.
-Tatoveringer har jeg ingen af...
-Piercinger er det ikke, men huller i ørerne som er skudt i. Dem har jeg tre af, to i venstre øre og ét i højre øre.
-Makeup, jeg går med mascara og gennemsigtig øjenbryns-gel, intet andet, ret basic og kedeligt, hehe.

Jeg synes rigtig godt om alle tre ting, bare med måde. Når bare man kan holde sig til fx få tatoveringer synes jeg det kan klæde kroppen super godt, jeg har selv et ønske om en tatovering, men det er ikke et must, og højst sandsynligt forbliver den i drømmene, meen den jeg godt kunne tænke mig skal være placeret på indersiden af højre håndled, og så skal mine børns (hvis jeg får nogen..) fødselsdato stå derpå om fx 13.01.27, selvfølgelig sat til en reel dato, hehe. Men grundet min hud, som ikke kan klare så meget, er jeg også usikker på, om det vil være klogt. Her på billedet til højre ses verden placeret på håndledet, det var pænt umuligt at finde et billede i høj kvalitet med årstal, desværre...

Når det kommer til piercinger i ørene er jeg helt oppe og ringe!! ihhh hvor jeg synes det er sindssygt flot at have en helt masse øreringe. Jeg har jo selv kun et ekstra hul, som ikke er helt traditionelt, og det er langt fra de sidste. Mit største ønske til et ekstra hul er oppe ved det øverste stykke af øret, det ser så nice ud med en diamant der! Det ville så skulle være i højre øre, meeen det må lige vente til jeg bliver 18 år, min mor og jeg deler ikke samme store interesse for den placering, haha. Jeg har også overvejet at få lavet det ekstra hul som jeg har i venstre øre, på højre, men synes alligevel at det er alt for cool med lidt asymmetri.

Makeup, uff en hver piges passion, eller hvad? Hmm jeg er ikke faktisk ikke så stor fan af det, jeg elsker det naturlige look, altså uden makeup, mascara og noget til at sætte brynene med, er lækkert synes jeg. Jeg ejer faktisk ikke specielt meget makeup, og har fx kun haft foundation på 4 gange, dvs til 2x SM og 2x DM med mit danse formationhold, faktisk kan min sarte hud heller ikke rigtigt tåle det, da jeg nemlig lider af atopisk eksem. Men altså jeg er en pige, og jeg synes da makeup er så fedt. Hvis jeg skal være lidt finere end normalt, så tilføjer jeg lidt concealer, under øjnene, og en lækker sort eyeliner.

Måske vi er enige i noget af dette? Det kunne være meget nice :)
Håber du har det goodt <33

Likes

Comments

Nu er det tid til at høre mine yndlingssange fra denne måned, igen kommer den en smule tidligt ud, men det er starten af måneden, som former resten af dagene, altså med musikken :)

Denne måned har bestået af Ed Sheeran, den playliste jeg hører sangene fra hedder 'This is: Ed Sheeran' og min anden elskede playliste er 'X Factor - Favoritterne' fra Spotify, de to playlister har bare fyldt mine øre op, og gjort mit sind godt tilpas

Mine yndlings Ed Sheeran sange:

-The A Team
-Shape of You
-Galway girl
-Castle on the Hill
Med de sange, kan man ikke blive andet end glad, ærligt!

Mine yndlings 'X Factor - Favoritterne' sange:

-Sick, Mia
-De Lykkeliges Legeplads, Ise
-I Can Be, IDA
-Det Er Her Vi Bor, Karoline

Du burde virkelig lytte til dem, enormt gode sange og sangere...

Selvfølgelig har jeg da også liige en lille playliste for denne måned, som altid ;) men den består ikke rigtigt af noget.
Jeg vil dog fremhæve to, overdrevet gode sange derfra!! Den hedder 'a p r i l', som altid er du velkommen til at tjekke den ud, men det er nok begrænset hvad du får ud af den.

-Fairytale, Alexander Rybak
-Deja Vu, Scarlet Pleasure


Du må have en fantastisk daag <3

Likes

Comments