View tracker

Äntligen är årets mysigaste månad här! Jag har verkligen längtat till december och jag får feeling att den här månaden kan bli riktigt bra. Mina chokladkalendrar är öppna, julkalendern är igång och nästa vecka ska vi köpa gran. Har så mycket att se fram emot: julbak, glöggkvällar, handla julklappar, julfest, Kent, uppesittarkväll, julafton, juldagen..You name it, är så pepp!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ikea stod på schemat i söndags, så vi gick upp skapligt och gav oss ut i stormen i min mini-bil. Väl framme fick vi med oss ett nytt köksbord och mina drömköksstolar.

Det kändes som en hel evighet att sätta ihop köksbord och stolarna samt adventspyntet jag kände att vi var tvugna att få upp. Så runt klockan 21 slog vi oss ned med en american pizza på bordet och kort därefter tvärslockna vi båda.

Likes

Comments

View tracker

Min helg startade med en prommenad till gymmet för 2 pass följt av att agera flytthjälp åt mamma och bonuspappsen!

På eftermiddagen hämtade jag upp Sandra och så åkte vi iväg för att göra iordning en överrasknings babyshower för en av hennes bästavänner. Den blev verkligen så lyckad!

Lördagen avslutades med denna pingla, lite andra trevliga damer och några glas vin! En lördag helt i min smak.

Likes

Comments

Idag var jag tillbaka på jobbet, fick slänga i mig en kopp kaffe och göra mig iordning då jobbet ringde och frågade om jag kunde börja tidigare.

Igårkväll möblerade jag om i vardagsrummet sen slog vi på Hitta Doris. Jag och Jakob älskar animerade filmer, så det var ett självklart val! Hade jordens craving på choklad, så jag provade knäck och salta cookies-choklad. Supergod!

Nu sitter vi bänkade framför Husdjurens hemliga liv och har nyss delat på en American Pizza! Så mysig torsdag.

Likes

Comments

Nu har även lilla jag hittat hit. Jag har tänkt länge att jag vill bli bättre på att skriva av mig, så jag provar och så får vi helt enkelt se! Jag har spenderat mina senaste dagar i sängen framför serier och filmer, en rejäl förkylning kom och hälsade på i helgen. Ett tips på en toppenserie är: Svartsjön. Jag är på riktigt livrädd när jag kollar på den!

Likes

Comments