Då har ännu en helg passerat!
Igår tog jag cykeln till Anna för våffelfrukost och jisses vad gott det var! På kvällen kom Anna & Michelle över till mig för myskväll.

Spenderade förmiddagen idag ute på min farmors land. Pappa, Sandra och Elliot hämtade upp mig och påvägen ut blev det ett stopp på Ica Maxi. Sedan for vi ut för att kratta ihop massa löv, vilket var omöjligt i princip eftersom det blåste så fasansfullt mycket. Vi grillade även korv (sojakorv för mig, då jag är vego) och drack kaffe i solen. Supermysigt.

Sprang över till Linda för ännu en kaffe i solen på hennes balkong. Har redan lagt mig i sängen, är så fruktansvärt trött utav min medicin jag fått. Så jag ska klicka igång något bra program och käka något!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hello!
På min instagram: emmys.beauty har jag lagt ut tider inför påsken! Kramis.

Likes

Comments

Tuffa dagar med tuffa besked resulterade i att jag åkte ifrån jobbet igår och även stannade hemma idag. Jag har haft en "ta-hand-om-mig-själv"-dag idag. Tittat på bra tvprogram, duschat, haft ansiktsmask, peelat mig och gjort iordning mina naglar.

Anna hämtade upp mig när hon slutat jobbet då vi hade bokat in den obligatoriska glassen. Slagsta Glass öppnade ju för en vecka sen, men har inte haft tiden att åka dit. Den satt fint i magen, har verkligen längtat.

Nu har jag dragit på mig mitt mjukisset och ska åka hem till mamma för fredagsmys. Min moster med familj är även här, så det kan inte bli annat än mysigt. Tack helgen att du äntligen är här!

Likes

Comments

Idag önskar jag att jag fick ett telefonsamtal och att ditt namn stod på displayen.
Idag önskar jag att jag kunde höra din mjuka och hesa röst för att fråga mig om vi kunde ta en kopp kaffe.
Idag önskar jag att du fanns här vid min sida när jag behöver vräka ur mina tankar som mest.
Idag önskar jag att du fanns här för att konversera.
Idag önskar jag att vi satt vid mitt köksbord över den där koppen med kaffe och att jag fick visa dig hur jag bor.
Idag önskar jag att du var här, så jag kunde berätta för dig allt jag varit med om de senaste 8 åren du varit borta.
Idag önskar jag att jag fick berätta för dig om hur jag mår.

Men jag är mycket väl medveten om att jag aldrig kommer få det samtalet från dig och att ditt namn kommer inte dyka upp på min display.
Jag kommer aldrig få dricka en kopp kaffe med dig och jag kommer heller aldrig kunna visa dig hur jag bor. Jag kommer aldrig kunna berätta för dig vad som hänt under 8 år. Jag kommer aldrig få konversera med dig och kunna utbyta tankar. Och framför allt kommer jag aldrig kunna berätta för dig hur jag mår.

Min saknad för dig är så otroligt enorm. För allt jag önskar är att du fanns här idag,som den individ du var, en sista gång.

Likes

Comments

Lilla livet fick sig en vändpunkt idag. Jag förstod nog inte själv allvaret i hur mitt mående är och idag fick jag det svart på vitt. Fortfarande svårt att förstå och jag har svårt att stänga av min rutin med att bara borsta av allt från mina axlar och att det ska lösa sig på egen väg.

Jag har haft en otroligt kämpig dag, från sekunden när jag slog upp ögonen. Vad jag än tog i kändes det för tungt för att bära och att andas var krävande. Jag ligger i sängen, redo för att ta natt. Önskar mig verkligen en bättre dag imorgon även om jag är förberedd på en käftsmäll, ännu en gång.

Likes

Comments

Hallihallå. Äntligen kväll säger jag, är totalt slutkörd från topp till tå. Trots det sitter jag och färgar ögonbrynen och ska strax kliva in i en varm dusch. Jobbdagen gick förvånansvärt snabbt och jag fortsatte att "jobba" när jag kom hem. Kan inte kalla det jobb än, mer en hobby. Men jag älskar att göra naglar! Hämtade upp Anna när jag slutade och när vi kom hem satte vi oss vid mitt lilla nagelbord och körde igång.

Här är en före bild ↓

Och här har vi resultatet!! ↑
Har även skaffat en instagram : emmys.beauty
Så in och följ/kika. Kommer uppdatera mycket mer!

När vi var färdiga kom Linda förbi en sväng för babbel, mysigt. Nu ska jag fortsätta vidare i mitt ögonbrynsfärgande(?).
Kram på er!

Likes

Comments

Naglar, naglar, naglar....
Ser en röd tråd genom mina senaste inlägg och nu vill jag promota mig själv en aning.

I helgen som var gick jag som skrivet en nagelterapeut utbildning och jag letar modeller som jag skulle få öva på. Självklart är jag ute efter godtrogna kunder också. Så om det är någon vänlig själ som skulle vilja få sina klor piffade så tveka inte en sekund på att skriva till mig! Tanken är inom snar snar framtid att kicka igång en instagrampage med mina naglar så att ni kan få se ännu mer. Både naglar jag gjort, men även färger, olika former, glitter samt stenar!

Jag jobbar med gele från märket Academia, arbetar med både tippar och mallar utifrån kundens egen nagel. Jag kommer även finnas tillänglig för gellack på egen nagel om så önskas. Kram på er!

Likes

Comments

Här är mina första naglar!
Helvete vad jag gillar att göra detta. Michelle kom hem till mig när jag slutat jobbet och vi satte igång direkt. Tror inte ni förstår hur kul det är att tjattra samtidigt som man jobbar!

Är inte 100% nöjd, men som Michelle sa: "Det är bra att du inte är nöjd, för då vill du och kommer du utvecklas ännu mer." Och hur sant är inte det?!

Är nedbäddad i sängen framför Paradise Hotel och är redo för lite beautysleep. Godnatt!

Likes

Comments

Att en sång, en textrad, en bild, eller en melodi kan få en på helt andra tankar. Jag älskar denna bild, kan relatera så otroligt mycket och väldigt ofta. Ibland kan jag sitta och läsa den om och om igen, för att i slutänden få känna mig stark.

Likes

Comments

Måndag och ny vecka, fullspäckad in i minsta detalj redan. Eller nästan. As usual stänger jag här på jobbet och min kropp skriker efter koffein idag, trots det har jag bara hunnit få i mig två koppar kaffe.

Hade extremt svårt att komma till ro igår hemma, mina tankar var över allt. Energin fanns där men ändå inte, var nog bara rastlös egentligen. Har ju haft saker att göra varje sekund över helgen och att komma hem till ett knäpptyst och kaosartat hem var ingen höjdare.

Jag hoppas att timmarna som är kvar av min arbetsdag går fort, efter jobbet kommer Michelle över och jag ska få göra hennes naglar!!

Likes

Comments