View tracker

Jag börjar nu blogga igen och mycket om mat, psykiskt mående, skönhet och min vardag. Jag saknar att skriva och lägga ut bilder och är jätte taggad på att komma igång igen. Om ni följt mig innan ser ni att jag rensat min blogg och vill börja om. Jag kommer lägga ut smink tips och bilder på olika sminkningar jag gör. Jag älskar att inspirera med bilder och att skriva mina åsikter kring olika saker och jag hoppas ni kommer fortsätta låsa på min blogg. 

Idag ska jag vara barnvakt tillsammans med min kompis Hanna, de är 4 och 5år gamla och vi har bara träffat barnen en gång innan men dom var jätte gulliga och roliga så de kommer nog bli väldigt roligt, annars har jag inte några planer på min förmiddag. Jag har inte några mindre syskon utan bara äldre men jag älskar barn och tycker de är väldigt roligt att vara barnvakt m.m i 5an hade jag prao på ett dagis jag gick på när jag var liten. Förhoppningsvis regnar de inte så kan vi gå ut och leka med dom någonstans och inte bara vara inne. De älskar att cykla så de kommer vi nog att göra, hoppas du får en fin dag :) 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Mina naglar är nu klarar glömde lägga upp bild på de igår men bättre sent än aldrig eller? Jag gjorde som sagt de på Sweety Nails och de var så trevliga och jätte duktiga. Personalen var helt klart bäst, frågade hur de kändes m.m. Naglarna kostade 480kr och de är ett väldigt billigt pris och absolut värt de. Har ni gjort naglar någon gång? Vad tyckte ni om det?

Likes

Comments

View tracker

^ detta är då denna hår färg jag har nu.

​Mitt hår är väldigt slitet och skadat men jag har färgat de och experimenterat mycket. De avslutas alltid att de blir mörkt igen men de är kul och testa sig fram. 

Likes

Comments

2 dl fullkornsrid
225 g turkisk yoghurt
1 halv hallumi
2 pressade vitlökar
1/2 gullök
60 g gröna ärtor
Grönsaksbuljong
Champinjoner (ta så många du vill) jag tog 60g.

Gör såhär:

1. Koka riset enligt paketet. Bryn den hackade gullöken i lite olivolja i en stekpanna. Tillsätt den tärnade hallumin (du kan peppra den innan om du vill för den är väldigt salt jag gillar den som den är innan), champinjonerna, paprikan, vitlöken, buljongen, ärtorna och den turkiska yoghurten. Och även riset såklart.

2. Låt risotto ”koka” ihop på låg värme, det ska alltså inte koka med det ska vara värme så att smakerna blandas ihop med varandra.

3. Smaka av ifall du vill krydda så kan du ta lite peppar.

Likes

Comments