Bloggningen den senaste veckan har varit usel, förlåt för de. Har tränat varje dag sen i måndags förra veckan och oftast två gånger om dagen under sportlovet, de känns skönt att ha kommit igång med träningen igen för de är väldigt roligt. Bloggandet kommer komma igång igen nu för jag älskar att blogga så de kommer jag absolut. Idag är de skola 09.15-11.00 och sedan ska jag umgås med Hanna. För första gången på två år ska jag ha hemkunskap och igår pluggade jag och Hanna jätte mycket för vi vill ha bra betyg just i de ämnet. Vilket är ert eller var ert favorit ämne i skolan?

Likes

Comments

VARDAG

Onsdag - vaknade ganska sent och tänkte gå till gymmet men kände att de var för kort tid men så var både min mobil och iPad nästan helt urladdade men varför de var för kort tid så var de för jag skulle åka till Hanna så bestämde att jag skulle gå till gymmet när jag kommit hem istället. Hanna är min bästa vän och har varit de ett bra tag nu hon känner mig bäst av alla och även om vi bråkar och allt jag sagt till henne när jag mått som dåligast och känt att jag var en uselvän och försökte trycka bort henne så lämnade hon mig aldrig och de är äkta vänskap. Hon är världens underbaraste och sötaste person <3. Hon räddade mig senaste gången jag inte ville leva längre och idag är jag jätte tacksam för de men de var jag inte i den stunden men igår var de alla ❤️-dag och de handlar om kärlek men de måste inte enligt mig bara handla om mellan två som är kära i varandra för de kan va vänskap för de är kärlek också, delade du gårdagen med någon?

Likes

Comments

VARDAG

Idag ska jag till Ullared som mamma tvinga med mig till haha jag ville inte åka med för jag har väldigt lite pengar men de blir väl roligt ändå antar jag och jag hoppas på att de inte är allt för mycket människor men jag fuskar denna lunchen för jag glömde min mat hemma så de blir McDonalds idag men tränade två gånger igår så de får gå bra denna gång haha nu när jag gör diet men ibland så får de bli så. De jag ska kolla på i Ullared är mest träningskläder och lite saker till min katt Lara och smink. Min favorit eyeliner ska jag köpa många av för jag hittar aldrig den någon annan stans. Kommer lägga ut bilder på de jag köpt sedan när jag kommer hem. Jag köpte ett månadskort på gymmet så jag ska träna så ofta jag kan vet inte riktigt om jag kommer gå ikväll men då blir de imorgon bitti.

Likes

Comments

Beyoncé är så himla vacker och jätte snygg. Hur hon dansar och sjunger på scenen är helt magiskt de är verkligen inte bara musiken man upplever där utan de är ALLT! Hela konserten med henne i Stockholm förra året var ju as grym och absolut den bästa konserten jag vart på. Och nu är hon gravid igen fast med två mini beyoncés nu haha och hon slayar alla gravidbilder eller vad tycker du? <3

Likes

Comments

TRÄNING

Nu är dieten igång och jag gick & tränade runt 11:00 nu under förmiddagen och sedan vid ett ungefär åt jag lunch vilket ni ser mest var grönsaker och jag är påväg att bli helt vegetarian men under denna diet kommer jag äta ägg och kyckling men också fisk som jag gjort innan och sedan efter dieten blir de som jag gjort innan tänkte att de var bra och såga de om jag lägger ut bilder på maten jag äter. Jag har velat sluta äta kyckling helt så de känns inte så bra att äta kyckling pga de som jag faktiskt känner kring de men jag känner att jag får göra så nu. Iallafall i maten var de:

25 g salladsärtor
25 g körsbärs tomater
25 g mango
25 g champinjoner
100 g grillad kyckling utan skinn
strimlad roman- och rucolasallad
En halv - halv (25%) rödlök haha jag vet inte hur man säger för jag brukar bara säga en halv halv haha.

De var de och gott var de, jag stekte mina champinjoner lite utan någon olja eller smör.

Likes

Comments

Att träna gör man om man vill sen är de alltid bra att röra på sig såklart men också att vill du äta en choklad kaka själv så är de okej bara kanske inte 3 varje dag hela tiden för de är inte bra för hälsan men de är okej att inte alltid vara jätte hälsosam du får äta onyttigt ibland för man ska inte ha en sån stor press på sig att äta nyttigt hela tiden för din kropp är vacker trots bristningar, finnar eller om du är platt, kurvig, stor eller liten. Kort, lång m.m men man är som vackrast när man vågar säga att man duger som man är och faktiskt är vacker. Att lära sig acceptera sig själv för den man är, är inte alltid de lättaste att göra men man kan alltid försöka så gott man kan och de är de som är viktigt att man försöker. Din kropp är bra som den är, den är fin och underbar exakt som den är vältränad eller inte har ingen betydelse.

Likes

Comments