PSYKISK OHÄLSA

"Känna sig rädd för att gå igenom korridorerna, rädd att gå förbi. Rädd att säga emot och rädd att säga något högt. Rädd att höra deras röster för de väcker skräck inom mig, vart ska jag gömma mig? Hör att h*n går emot mig ska jag springa, fly, gömma eller bara stå kvar? Känner mig förföljd på vilket sätt jag än gör... Vart ska jag passa in, är verkligen livet gjort för alla för jag förstår inte vad livets mening med mig är. Varför jag? Vad gjorde jag för fel. Jag förstår inte vad jag gjorde fel."


Detta skrev jag i min dagbok för x-antal årsen jag var jätte rädd i skolan och låtsades vara sjuk för jag vågade inte gå dit och jag kände mig förföljd av min egen skugga och blev väldigt känslig. De kändes som jag alltid behövde ursäkta mig själv för saker jag inte gjort till personer. Några personer låtsades vara sura på mig fast jag inte hade gjort något och dessa personer visste hur ledsen och hur mycket ångest jag fick när någon var sur eller arg på mig för jag klandrade mig själv jätte mycket när andra mådde dåligt för jag blev sedan van att de tog ut sin ilska eller deras känslor på mig istället för person dom var arga på för att ignorera bråk men de gjorde mig den de ville bråka med istället. Människor som inte fick de emot sig kanske förnekar de jag skriver men den som blir utsatt kan inte bara lämna de när de var en del av mitt dåliga mående och så sjukt mycket andra elakheter jag gick igenom. Men också är de lättare att glömma eller trycka bort de man säger till någon annan medans för mig som blev utsatt blev de ett helt helvete och att aldrig känna sig trodd bara för den som sa de gått vidare och sagt andra saker istället medans jag fick samla på mig de för jag hade ingen talan i något.

Ha en fin helg ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Att träna gör man om man vill sen är de alltid bra att röra på sig såklart men också att vill du äta en choklad kaka själv så är de okej bara kanske inte 3 varje dag hela tiden för de är inte bra för hälsan men de är okej att inte alltid vara jätte hälsosam du får äta onyttigt ibland för man ska inte ha en sån stor press på sig att äta nyttigt hela tiden för din kropp är vacker trots bristningar, finnar eller om du är platt, kurvig, stor eller liten. Kort, lång m.m men man är som vackrast när man vågar säga att man duger som man är och faktiskt är vacker. Att lära sig acceptera sig själv för den man är, är inte alltid de lättaste att göra men man kan alltid försöka så gott man kan och de är de som är viktigt att man försöker. Din kropp är bra som den är, den är fin och underbar exakt som den är vältränad eller inte har ingen betydelse.

Likes

Comments