Fredagskväll helt ensam framför tv och youtube.

Så går det när ens kille jobbar kvällar på helgerna, inte det roligaste. Skulle gärna ha varit med honom just nu men får göra det bästa av saken med lite choklad vid min sida och en film på en av dom 4 tv-kanalerna jag har haha.

Kissen vill inte gosa heller, attans...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Någonting som jag älskar att göra, när jag väl har fantasi till det, är att laga mat.

Jag brukar kolla upp recept på internet och göra min egna tolkning av det som jag ser görs.

Idag blev det detta till middag. Det är pitabröd med en kycklingröra som jag gjort tillsammans med ett kryddpaket och turisk yoghurt, sen är det sallad och andra grönsaker uppepå, blev fruktansvärt gott och kommer absolut göra det igen.

Mums !

Likes

Comments

Hade en riktig mysdag idag med min vän. Vi träffades ute, tyvärr i det urtråkiga regniga vädret, och åkte till en tatueringsstudio för att snacka om att fixa till hennes tatuering som hade gjorts fel av en annan snubbe.

Efter det så handlade vi lite mat, lite gottgott och drog oss hemåt till henne och ställde oss tillsammans för laga mat och samtidigt rockade loss till lite musik.

Jävla gott blev det, ris med en kycklinggryta som också innehöll paprika, spenat och philadelphiaost.

Efter maten är man ju alltid sugen på nåt sött, i alla fall jag. Så vi köpte en mjuk pepparkaka och åt det tillsammans med körsbär och såklart en kopp kaffe, den får man inte glömma när det är myskväll som gäller !

Vi såg också en film medans vi slurpade i oss kaffet, jätteskum var den... men helt okej ändå. ''A cure for wellness'' hette den.

Efteråt tänkte jag att jag skulle dra till gymmet en snabbis också, kanske inte det bästa att träna mage när man precis ätit sig otroligt mätt, men... jag körde på ändå !

Likes

Comments

Godmorgon !

Det jag måste börja med varje morgon är youtube. Att titta på videos från mina favoritmänniskor är det bästa jag vet och min morgon börjar alltid bra om jag får göra det.

Tillsammans med mina små videos så äter jag ju såklart frukost och det är oftast samma sak varenda morgon, lite tråkigt kanske, men jag tröttnar aldrig !


​Det min frukost ofta består av är äggröra med knäckebröd, c-vitamin och kaffe, mums !!

Likes

Comments

Här är vi igen då då, startar ännu en blogg för att se om detta ska gå vägen denna gång.

Jag har försökt det här med blogg 2 gånger innan men har tröttnat rätt så snabbt eftersom jag inte direkt har haft något intressant att skriva om eller så har jag ingen fantasi helt enkelt. Men denna gång ska jag verkligen försöka att fortsätta, att skriva är himla roligt faktiskt ! Att ta selfies och bilder på sitt liv är ju också lite småkul sådär, så hur ska detta kunna gå fel liksom?

Men for now är det här bara en prövning, vem vet ifall detta kommer att bli intressant eller inte liksom?


Likes

Comments