(Bild från i torsdags..)

Hej, ligger hemma och är sjuk, jag är så otroligt förkyld och har feber. Det började i söndags och blir bara värre. Hade hoppats på att bli frisk idag då jag skulle på möte imorgon men det ser ej ut som jag kommer lyckas med det. Ska strax försöka ta mig upp ur sängen och äta någon. Hoppas ni får en bättre dag än mig!!

Likes

Comments

I torsdags var det ju trettondagsafton så vi var ett gäng hemma hos Aida och firade att hon fyllt 19. Sedan drog vi vidare mot Harrys där det dock inte var så mycket folk som förväntat. Men hade en riktigt bra och rolig kväll ändå!!

Igår åkte jag till Gislaved för att träffa Petter, vi lär stanna här tills imorgon. Vi hörs<3

Likes

Comments

Hej på er!!! Idag började jag dagen med ett härligt gympass. Efter de kom Lilian hem till mig så fixade vi en liten brucnh, så mysigt och gott! Annars har jag bara jobbat hela dagen sen, är så trött nu men ska kolla klart fotbollsmatch sen blir det nog till att sova.

Likes

Comments

Idag har vart en väldigt lugn dag med jobb och sedan hann jag med ett gympass efter de. Morgondagen ser princip likadan ut, hörs!

Likes

Comments

Gott nytt år på er!!! Jag hade en super bra nyårsafton igår med trerätters och underbara personer! Idag har jag bara legat i sägen hela dagen, men en dag som denna är det ju okej. Hoppas ni alla hade en bra kväll och att ni får ett superbra år<3

Likes

Comments

Alla gäster drog för nån timme sen så nu sitter vi bara kvar och myser här hemma! Men har haft en väldigt bra julafton med en massa mat och paket. Hoppas ni alla med haft en bra dag <3

Likes

Comments

Nu är det endast 2 dagar kvar till julafton!!! Så kul och blir lite annorlunda i år då vi kommer fira det hemma hos oss. Så nu är det mesta färdig fixat tills lördag, bla så är granen uppe (platsgrad dvs, så inte den charmigaste granen) även allt julgodis är bakat.

Likes

Comments

Vaknade upp till den här fina utsikten idag. Är så fint här!! Är ju som sagt barnvakt och imorgon är det sista dagen sen i helgen åker jag och Petter till Gislaved!

Likes

Comments

I söndags var jag på Liseberg. Riktigt mysigt faktiskt. Hela den här veckan är jag barnvakt åt mina kusiner. Hörs<3

Likes

Comments

​Hej! Skönt med helg nu och kommer ha ganska fullt upp. Idag ska jag ut och fika sen blir det till att kolla idol finalen, så det blir en lugn kväll vilket behövs eftersom imorgon har jag fotbollscup så kan vara bra att vara ordentligt utvilad. Imorgon blir det också fest på kvällen och på söndag ska jag åka till Liseberg, så mys!! Ha en bra helg<3

Likes

Comments