Och samtidigt var finaste Elina snabb på dörren

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har det vart tid på stranden med fars och Adam.

Precis kommit från min tandläkare här i Thailand och tar en Chang det första jag gör. Aldrig hört talas om något bättre.

Jag älskar att jag kan åka till stranden, ta en 20-minutare hos tandläkaren och mot stranden igen, inte alla som har det så gött.

Ikväll tatueringstid, mer info kommer.

Här är en bild min mormor hade lagt kommentaren: "detta ser ju ut som ett vykort"

Och mormor, jag vet att du läser, du kan intyga detta. Love u

Likes

Comments

Kan sitta och kolla på dig i hundra år och vara den lyckligaste människan i världen. Ännu lyckligare är jag över att vi sitter sådär på bakfyllan och jag är fulare än någonsin men att du får mig känna mig finare än gårdagen. Du är en fantastisk människa att dela tak med

Likes

Comments

I vila på Chang och thaimat så körde vi på något ganska sunt...

Likes

Comments

Nu är vi då inne på tredje dagen, allt bara rullar på. Efter en lång dag igår så har vi haft en skön dag på stranden med en lång promenad. Igår vaknade vi fem, och festade till fem morgonen därpå. Pappa gav upp vid 11, jag och Adam höll ut som två slagna hjältar tills morgonen.

Jag har bränt min panna som vanligt, känns som att jag har ett jävligt högt hårfäste vid det här laget.

Imorgon är dagen då jag blir 21. Skittråkig siffra (såklart inte om man befinner sig i USA), men om man bor i Falkenberg och fyller 21, inte mycket mer med det liksom. Som tur är så rymmer jag ifrån min födelsedag och kommer ha världens bästa dag i thailand

Solklara favoriter runt om mig, ni är de finaste männen i mitt liv

Likes

Comments

Ska bli så galet skönt att åka iväg. Nu har vi packat och städat en hel dag och bara fixat iordning. Sambon och jag vet ni, vi är världens bästa team

Likes

Comments

Ibland tänker jag att nu ska jag inte äta något onyttigt alls oavsett om det är en dag för bakfylla, pms eller att jag tränat.

Ibland är ganska ofta. Jag tänkte så idag, men det slutade med att jag hamnade framför lax och potatis, bjöd hem tjejerna och käkade Max och sitter nu med en chokladkaka för "att nu är det ändå försent". Jävligt härligt ska jag säg.

Thailand i övermorgon, ta mig för den jag är

Likes

Comments