Header

Allmänt, bilder, uppdatering

Tjo!

Bli bättre på att blogga? Ja tack haha

Nu var det ett tag sen igen men Hey what?
Ligger just nu i sängen o kollar på the x files, sjukt bra serie, ska snart dra till jobbet, ska dra lite tidigare för att prata med chefen!

Det har inte hänt så mkt denna vecka, igår var man rastlös gjorde inte så mkt, skulle få besök men de vart inte av så då vart man lite irriterad! Så Aa vad ska man säga! Så jag tänker att härdan efter ska inte jag höra av mig utan om någon vill ses så får den höra av sig om de ens hjälper...

Men iaf denna helg blir full, jobbar idag från 16-21, imorgon delad tur, söndag 7.30 till 16.30 kommer vara så slut!

I nästa vecka kommer det upp nya bilder som jah har tagit 😝 så ni ska jag titta klart o sen dra!
Hadè<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allmänt, uppdatering , jobb

Hejsan!

Vet att jag inte har hållit mitt löfte om att blogga mera osv men iaf det har varit mkt med jobbet och jag har fokuserat på annat än att bara blogga!

Men nu ska jag berätta om det dom flesta undrar över, och det är om jobbet....kanske kommer skriva lite o sammanhängade men ska göra mitt bästa! Annars så skyller jag på min dyslexi!


Så här är det!

Jag jobbar på en avdelning på Kungsgården (ett boende) det tyngsta i kumla och det innebär att det kan behövas lyft osv! Alltså det är helt enkelt ett tungt arbete och ibland blir det stressigt! Det tar på en psykiskt och fysiskt!

Ibörjan av året så jobbade jag alltså 100% heltid...jag tänkte att jag skulle klara av det och jag var jätteglad att jag fick gå på månadschema, men då gick man typ till 16.00 varje dag om man jobbade dag (alltså långa pass oavsett dag / kväll), men sen fick man veta att man hade DISPO tid och det innebär att man kan behöva vara på en annan avdelning o hjälpa till någon timme eller så...och det är ju inte mycket de men ibörjan så var det så där för mig, jag kände mig inte bekväm av att bara gå till en annan avdelning och bara vara där en kort stund, jag kände att det vart värre o värre, Men jag bet ihop..någon månad senare så gick jag ner i procent till 75%, jag tänkte att man det här fixar jag....efter ett tag var jag nere, jag var inte glad över att gå till jobbet. Alltså det var så mycket som hände där o allt sånt, jag mådde inte så bra! jag ville bara vara hemma och ligga i sängen och typ inte göra ett skit!

Alltså jag känner mellanåt bara, vad gör jag här?

Visst jag gillar dom som jag jobbar med men ändå...ibland blir det för mycket!

Till slut så skickade jag ett mail till min chef o föredetta "chef" om hur det låg till och att jag inte snart orkar längre! Jag har snart varit där i ett år, har gått från månadsanställd till timanställd till månadsanställd! fram och tillbaka!

pratade med chefen osv!

det beslutet jag har valt att göra det är att jag stannar kvar tills sista dagen som står på schemat!

Så det blir den 1/10-2017 som jag kommer att göra min sista dag där! Jag får stå ut i det sista!

Jag vart lite chokad när jag såg mitt schema...det som jag kommer ihåg är att jag bara skrev A-bevis för sommaren o inte tills den 1/10 så ska prata med chefen om det!

Men iaf ska söka en massa olika jobb och se!

och jag vet att det kanske är ett "väl betald jobb" men jag orkar inte längre att vara kvar! Så vi får se vart jag hamnar sen!

Ska iaf försöka tänka positivt resten av tiden!

Så svaret är Ja jag kommer sluta att jobba som undersköterska på boendet!

Likes

Comments

Allmänt, uppdatering , Sommarland, Sommar

Tjo!

Sitter o chillar lite inann man ska till jobbet, börjar vid 16.00 o går till 21.30 helt lagom liksom.

K har redan åkt iväg till jobbet så är själv med prosten :p

Men jag satt o tänkte på i sommar om vad man ska hitta på än att bara jobba, för något roligt vill man ju göra så klart!

Och för mig så är det två st olika ställen som jag vill besöka och det är ju Skara Sommarland och Liseberg!

Skara Sommarland är jag ju uppväxt med, jag kommer ihåg från när man var liten och dom inte hade så mkt men att det är mera nu och det är så kul att se hur mkt dom har utvecklats! Så dit skulle jag vilja åka i sommar!

Liseberg är ju också ett måste! så kul att åka en massa karuseller :D

Men väljer nog Skara Sommarland alla dar :D

Vilken skulle ni välja av alla som finns i Sverige :p

Likes

Comments

Allmänt, serier , uppdatering

Tjo!

Är helt slut efter veckan men skönt att man är ledig imorgon med o kör kväll måndag tisdag onsdag :)

Idag har vi inte gjort så mkt handlat lite saker :) köpte en cykel åt mig idag 😍 så nu är det bokat från planen!

Men kollade på tunnelbanan förut o älskar det programmet! Alla ordningsvakter är så bra! Har följt det länge o kommer alltid följa det!

Vi ska väl snart titta på någon film eller något efter att han har spelat klart hockey men medan så ligger prosten i mitt knä!

Men ha det så bra <3

Likes

Comments

Allmänt, uppdatering , bilder

Tjo!

Sitter o väntar på att klockan ska bli runt halv så att man kan åka till jobbet, börjar 6.45 o det är jobbigt faktiskt, speciellt när man gick till 21.30 igår kväll, hatar såna turer!!
Men idag så ska man jobba sen drar man förbi mamma en sväng o så ska man väl chilla i helgen, ska iaf förbi pappa imorgon o på söndag vet jah inte vad man ska hitta på ^^

Men nu ska jag chilla den stunden som är kvar så vi hörs i nästa inlägg, vad är era planer för helgen?

Likes

Comments

Allmänt, uppdatering

Tjo!


Det var ett bra tag sen man bloggade, men kanske är igång igen...med mig är det bara bra, jobbar på som vanligt, men har varit sjuk för ett tag sen men är iaf bättre nu och det har jag varit ett tag! Så glad att man får ibland postivia kommentarer eller några som bryr sig helt enkelt.

Men iaf som vissa vet så när jag mådde dåligt o inte på topp och det var mkt med jobbet så bestämde jag mig för att byta jobb, så jag sökte annat jobb och då var det på Talink Silja Galaxy och jag vart jättreglad att jag fick förfrågan igen för jag hade ju sökt en gång innan kanske början av början av 2016 eller nåt sånt, men som sagt jag hade telefoninterjuv o sen vart jag kallad till en interjuv i sthlm och jag vart taggad o så, hade fixat tågbiljett och var peppad, men sen efter alla om o men så bestämde jag mig för att inte åka på interjuven utan att jag behövde landa på mina fötter först. Men det är inget jag är ledsen över att jag tackade nej till jobbet^^ så nu lämnar vi det :)

Men jag jobbar fortfarande på samma ställe, så det börjar bli bättre men håller på att vänja mig om kontaktmanaskap o allt sånt mkt att ta in. Men till slut blir det bra. Så efter sommaren hoppas jag på fast anställning.


Men på tal om rubriken så har jag bestämt mig för en sak!... eller så kanske det är flera saker i en haha

* Men första är att jag ska bli bättre på att spara pengar....haha ibland är man så dålig på det, men iaf lägga undan ca 5000:- per månad beroende på hur mkt man får och allt sånt, men det är max beloppet som jag tänker just nu, denna månad kanske det blir lite mindre eller nåt sånt. men ska börja spara denna månad och framåt!

* INTE LÄGGA PENGAR PÅ ONÖDIGA SAKER!! visst kanske har gjort det men nu måste jag bli bättre på att inte lägga så mkt på onödiga saker. och inte shoppa för mkt både i butik o online! Så man inte får en massa utgifter, (om det inte är något nödvändigt)

* Inte köpa så onyttigt som dricka o godis! kanske någon gång i månaden.

*Börja plugga på körkort, (plugga teori o övningsköra o göra olika tester i någon månad innan man börjar med körkortet).

*Ut o gå eller springa minst en gång per dag, kanske varannan dag beroende på hur dagen ser ut.

*Inte lägga onödig energi på folk som inte bryr sig om en!

*Köpa en cykel (innan körkortet).

*Göra en god gärning! (eller flera)

*här är det en fundering...men har varit intresserad av det ett tag till o från och nu är man ju mera intresserad av det, tyck att det är töntigt eller sånt, men jag vill det iaf, börja att köra cross o det är allt från att lära sig teoretiskt o praktiskt om den tills att köra den / köpa den, en egen asso.

Det är typ allt för tillfället, jag vet att vissa saker kommer att ta tid o att det kostar, jag är inte dum i huvudet o tror att allt är gratis! Det får ta sin tid, det får kosta vad det kostar men till slut så är det vad jag har valt att göra.

Jag ser det här som en bra utmaning och jag tror att jag kommer må bättre när jag får ordning på allt!

Men om jag kommer på något mera som passar så kommer jag uppdatera det :p

Så jag kommer ändra utseendet på bloggen lite o ändra headern osv :)

Men nu ska jag fixa det o sen hoppa in i duschen sen slänga mig i sängen o kolla serie o peppa till morgondagens jobb! :)

Ha det så bra :)

om det är något stavfel så får ni väl skriva det men ibland är det svårt med dyslexien!

Kommentera gärna om vad ni tycker! :)

Likes

Comments

uppdatering , Resa, Allmänt

Tjo
Hoppas att det är bra med er det är bara bra med mig sitter just nu o väntar på att få tatuera mig, dom hade drop in idag så då får man stå ut med o vänta eftersom att jag inte ville vänta till slutet av feb för att tatuera mig haha :) bild kommer upp sen på vad det blir :)

Kryssningen från söndags - tisdags var jätteroligt, god mat, bra underhållning, trevliga personer :)
Det fanns också sliskiga personer fy fan! Men iaf jag hade det jätteroligt med min bästa vän och det blir att åka mera kryssning men kanske inte just stena line för den var helt annorlunda o inte så stor taxfree, men men det var iaf jätteroligt :)

Och imorgon så är det hockey borta match mot Leksand och då ska jag och K åka på de, det ska bli så kul, min första bortamatch haha :)

Men men snart så är det nog min tur så ska väl fortsätta att sitta o chilla hehe så hörs vi så kommer det lite bilder :)

Btw i tisdags så åkte vi förbi backaplan där diskoteksbranden var, mycket känslor på en o samma gång!

Likes

Comments

Allmänt, uppdatering , Bäst

Ibland är jag så dålig på att blogga haha men men, fast nu för tiden är det väl mestadels vloggande...
Men iaf jag gör inte så mkt nu ska snart duscha tänkte jag, imorgon ska man jobba o på fredag o lördag också men det är bara kvällar som jah jobbar :)
På lördag så ska man in till Marieberg o fixa pengar som man ska ha i Kiel för jag vill inte helst handla med kortet för det kanske dras senare, så då ska vi fixa de o sen ska jag förbi en stund hos Sanna o Micke o lillen om jag hinner annars får jag ta det i nästa vecka om inte på fredag men ska höra med dom iaf :) men sen så jobbar jah tills 22.00 på lördag kväll o sen ska man möta upp Muppen Carro :* så ska hon sova hos mig o sen på söndagen åker vi så då ska vi käka buffé på Sveas, så tur att man har det nära till stationen o Sveas 😝
Men det ska bli så kul taggar redan :)
Så nu ska jag väl hoppa in i duschen så får ni ha det så bra :)

O de vi ska åka på är Nöjeskryssen som är från Göteborg till Kiel 😃

Likes

Comments

Allmänt, Bäst, uppdatering , Resa

Tjo!


hoppas att allt är bra med er, det är bara bra med mig lite trött o så men råkade somna på soffan förut..

Denna vecka har jag inte jobbat något men mitt förra schema slutades i söndags sen så börjar jag på ett nytt schema på måndag. som är tills den 5e mars sen så ska man också gå på sommarvikariat :D så glad att allt löser sig nu!

Men ska hoppa in och jobba imorgon 7-12 för dom beöhvde en extra så då ställde jag upp, men sen efter så ska man förbi sanna och micke o lilltjejen :) ska bli kul o se lillen :) vart ju moster den 18e kl 02.23 :D <3

men på söndag så är det en bra dag, då drar jag och carro till Göteborg för vi ska åka båt och denna gång är det Steena Scandicnavia och den går ju till Kiel (stavning) och det ska bli kul, johan falk har ju spelats in där hehe ;) Men det ska bli kul att åka en annan båt också, vi kommer hinna gå lite i göteborg innan vi ska gå på båten, sen så är det 6 timmar i kiel så att man kan gå där osv så det ska bli jättekul detta :) är så taggad!

Men här om dagen så tog jag lite bilder på mina Calvin Klein parfymer hehe var bara tvungen så bilder kommer på det.

Sen är det lite new in nya skor o kläder osv men det orkar jag inte lägga ut nu så nu får ni nöja er med bilderna :)


Vart mest nöjd med denna bild.

Tycker ni att jag ska göra ett inlägg med alla mina Calvin Klein saker? :)

Likes

Comments