I helgen spenderade jag kvalitetstid med min moder och far. Blev massa sötsaker då vi besökte på en godisfabrik och ett underbart fik på samma dag! Sedan var jag ju bara tvungen att göra chokladdoppade bananer också, perfekt som mellis eller om man är godissugen! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Det var tack vara Håkan som jag kom runt mina 6 km den här morgonen, hans låtar ger mig styrka till att orka, inget över vinner hans texter. Tack till dom orden! Nyduschad som jag är sitter jag nu och kikar på SATC, började på serien i går efter 6 gången... (kan aldrig sluta kolla) och äter en riklig frukost innan det är dags att dra sig till jobbet! 

Likes

Comments

Har haft en underbar midsommar med min familj hemma hos mamma. Grillning, kortspel och massa jordgubbstårta! Det räckte för mig då jag har jobbat hela helgen. Idag är jag äntligen ledig, vi får se vad dagen bjuder på! 

Likes

Comments

​Blev hämtad från jobbet idag och kom hem till min syster där jag satte mig vid ett dukat bord. Lax, romsås och färskpotatis mättade min mage. Till efterrätt blev det jordgubbar! Är så skönt att veta att man inte ska upp till jobbet i morgon, det blir god frukost ute på balkongen och sedan väntas god middag med familjen! 

Likes

Comments

​Ny bukett direkt från mammas trädgård! 

Likes

Comments

​Finns det något mer som hör sommaren till än att gå och äta en matbit på bryggan och sedan vara med på onsdags quizen? Jag var iallafall där igår med mina syskon, våra respektive och mamsen. Var så trevligt att bara få sitta och kika på folk och äta gott!

Likes

Comments

Har en ny favorit i garderoben nu! Har investerat i en Tory Burch väska, en som jag har haft i min famn ett anal gånger och nu blev den äntligen min! 

Likes

Comments

​Frukosten står på bordet och jag ska strax ta bussen till jobbet! Perfekt att jobba nu när vädret inte riktigt vill sig. Resten utav veckan kommer bjuda på räkfrossa, kalas för morfar och midsommar! 

Likes

Comments

Likes

Comments

Haft en underbar minisemester med nästan hela familjen nere i Göteborg! På lördagen bjöds det på 70 års kalas med buffé och jordgubbstårta, samt ett härligt sällskap. Och sedan på söndagen drog vi tjejer ner och gjorde stan. Fick med mig massa fina saker hem! Här är två utav med, en ljushållare från Klong och en vacker tillbringare som jag även kommer använda som vas!

Likes

Comments

ELIN CARLSTRÖM@elinerikssoncarlstrom

Nouw Magazine