Header

Allmänt, Ätbart

Började vår lördag tidigt i morse och sedan har det varit full rulle hela dagen. Shopping på Ullared, ett par timmar i bil och lite annat smått och gott. Stannade till hos mamma och pappa innan vi åkte hem också. Visade våra inköp och sedan intog vi stallet. Mamma och pappa hade varit snälla att fixa stallet idag! Så jag kunde direkt ta in Zille till paddocken för en stunds longering. Han såg fin ut och var väldigt glad. Känns kul inför morgondagen!

Nu under kvällen har vi ätit tacos, kollat på tv och sedan packat upp allt vi köpte. I morgon är det tävling vilket innebär fokus. Därför är det dags att sova, GODNATT ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt, Resor

Som ni kanske såg på dagens första inlägg så åkte jag, Dennis, Tilda och Rasmus till Ullared idag. Klockan ringde vid 4.45 och sedan var det dags att göra sig i ordning och åka iväg.

Har hittat mycket fint och inte köpt något direkt onödigt. Så jag är väldigt nöjd! Tänkte spela in en haul på detta då dessa videos brukar vara väldigt uppskattade.

Om en liten stund ska vi börja styra bilen hemåt. I kväll ska Zille longeras och sedan ska utrustningen fixas inför morgondagen. Jag och Zille ska starta 100 & 110 i Boxholm. När jag är klar i stallet åker vi hem och har taco-kväll. En ganska perfekt lördag med andra ord 💓

Min senaste haul från sist vi var och shoppade i Ullared!

Likes

Comments

Allmänt, Vardag, Zilverster, Hoppning, Träning

Här kommer filmen från gårdagens hoppträning. Generellt sätt är jag väldigt nöjd. Bra övningar och bra coachning. Lite besviken över hur det gick att hoppa kombination. Sitter psykiskt sedan Aneby tror jag. Men till slut fick jag till ridningen och hur jag skulle driva. Red med bom innan och sedan oxer + oxer. Exakt så ska jag rida på tävlingen på söndag. Går ner och hoppar 100,110 för att det ska kännas enkelt och bara vara kul.

Tycker även om den övningen som står på diagonalen. Första gångerna förstod inte Zille riktigt men sedan hoppade han igenom sig fint. Den och kombinationen ska jag ta med mig hem och bygga i vår paddock någon gång.

Men jag är väldigt nöjd med känslan som jag fick mellan räckena på ena långsidan. Kunde enkelt rulla på fyra galoppsprång. Skönt att avluta på det sättet!

Vrid gärna upp kvalitén!

Min fina häst🦄❤️

Likes

Comments

Allmänt, Vardag, Zilverster

Fredag idag och jag gick upp vid halv 8. Gick raka vägen ut till stallet. De fick sitt kraftfoder och sedan gick jag och Zille ut på en morgonpromenad i skogen. Tanken var att ta bort eventuell träningsvärk från gårdagen. Tänker att jag berättar mer om hur det gick på träningen när jag sedan publicerar filmen.

Nu ska jag äta lite frukost innan jag brygger kaffe. Det är ju trots allt kaffets dag idag så det går ju inte att missa! Under förmiddagen ska jag fixa stallsysslorna och redigera filmen från igår. Senare idag ska jag till Vetlanda och i kväll ska jag och Dennis till Jönköping. Jag ska äntligen få hämta ut mina nya glasögon. Längtar!

Hur söt är han inte?🍁

Likes

Comments

Allmänt, Vardag, Drickbart, Hem & Inredning

Wiho! Kickade igång den här dagen med en kaffe vid 6. Nu om exakt 5 minuter börjar dagens första möte i Nässjö. Vid 12 ska jag på ett möte i Tranås så idag är det full rulle. Uppdaterade inte er igår kväll men jag var inte på humör riktigt. Men idag känner jag mig mer hoppfull och tror ändå att det i slutändan kommer att bli bra.

Så under förmiddagen ska jag flänga runt på olika möten och ärenden. Hoppas på att kunna ta en kopp kaffe hos mormor och morfar också. I kväll är det sedan dags för vår andra hoppträning för Zara. Det ser jag verkligen fram emot! Är så motiverad till att bli en bättre ryttare och att nästa år kunna starta 120cm. Tror att det är fullt möjligt med mera träning.

Nu ska jag stänga ner mobilen då det alldeles strax drar igång. Hoppas ni alla får en bra dag ✨

I morse var det mörkt så då fick jag äntligen börja tända ljus. Ger en riktig mysfaktor!

Likes

Comments

Allmänt, Vardag, Veckoscheman

Måndag: Hästarna vilar.

Tisdag: Båda hästarna promeneras.

Onsdag:
Zille rids ut lösgörande i skogen och sedan jobb 16-22.

Torsdag: Möte vid 12, sedan ska jag handla och träffa mormor och morfar. På kvällen är det hoppträning för Zara. Kul!

Fredag:
Oplanerad dag. Ska ta hand om djuren, hästarna ska få var sin promenad och på kvällen längtar jag efter fredagsmys.

Lördag: En oplanerad och lugn dag. Zille rids igenom lite lösgörande på ridbanan. Sedan ska allt fixas inför träningen.

Söndag:
Tävling! Har ännu inte bestämt mig om vi ska åka till Bankeryd eller Boxholm. Tänker att vi bestämmer oss i morgon!

Likes

Comments