Header

Allmänt, Vardag, Zilverster, Hoppning

Min förmiddag spenderades hemma innan jag startade bilen för att åka till mormor. Blev bjuden på kaffe och fika innan jag åkte hem till mamma och pappa. Sålde sedan en baslåda innan jag började fixa i stallet.

Eftermiddagen var rätt lugn förutom packning och stallfix. Under kvällen lastade vi sedan in Zille i transporten och åkte till Grankärr. Det var hoppträning på schemat idag. Red först lite markarbetsövningar och avslutade med några högre språng. Han kändes fin! Så nu är det fritt fram att anmäla sig till tävling i helgen!

Men nu är det verkligen dags att sova. Har en händelserik fredag framför mig så jag måste ha energi! Berättar mer om det i morgon, godnatt❤️

Nöjd Z efter träningen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt, Vardag, Ätbart, Drickbart

Godmorgon!

Torsdag idag och det har regnat massor hela natten. Tyckte det var så mysigt i natt att vakna och höra hur regnet dånade mot fönstret. Lika dant i morse. Mys!

Min torsdag är oplanerad och lugn, vilket känns skönt med tanke på vädret. Kollar på Nyhetsmorgon just nu och har ätit min frukost + druckit min dagliga kopp kaffe.

Snart ska jag redigera om videon som jag aldrig gjorde igår och sedan ska jag fixa lite här hemma. Ta hand om alla djur och grejer innan jag åker hem till mamma och pappa. I kväll är det hoppträning med Zille som gäller. Blir kul! Hoppas att vi hoppar lite bana idag. Beroende på hur det känns i kväll så ska jag bestämma mig om det blir tävling eller inte på söndag. Hoppas hoppas!!

Vad har ni för planer idag? 🌸

Likes

Comments

Allmänt, Vardag, Zilverster

Regnet öser ner utanför och SMHI varnar för mycket regn under natten. Lite mysigt när det håller sig på en lagom nivå. Ändå väldigt läskigt med de stora översvämningarna i USA. Tänker om vi hade bott där, tänk att se sitt hus i spillror och bilarna har försvunnit under vattnet? Hmm.. glad att vi bara har mysregn 💛

Jag har haft en bra onsdag ändå. Städade och handlade lite under dagen och när jag var klar hemma åkte jag till mamma och pappa. Släppte ut hundarna och började sedan att fixa i stallet. När mamma kom hem från stallet red jag ut på Zille en sväng innan jag åkte hemåt igen. Under kvällen tog jag emot ett roligt samtal och lagade därefter tacos. Vi åt det igår också men det är ju så himla gott. Tacos kan man inte äta för mycket utav!

Nu ska jag läsa några kapitel i min bok så hörs vi i morgon. Godnatt 💓

Likes

Comments

Allmänt, Vardag, Drickbart

Godmorgon allihopa!

Onsdag idag och jag vaknade vid 06.30, pigg. Så det var bara att kolla på mobilen en stund och sedan gå upp för att göra i ordning lite frukost. Livet som morgonpigg!

Om en liten stund ska vi faktiskt göra något spännande. Våra katter ska få gå ut för första gången idag. Får hålla tummarna för att det går bra. Ska även bli spännande att se vad de gör och om de vill gå in igen... vad tror ni? 😅

Annars idag ska jag städa här hemma, rida Zille, fixa i stallet, laga mat och fixa lite allmänt. Måste även redigera om videon från igår och publicera den IGEN.

Vad ska ni göra idag?🌸

Likes

Comments

Allmänt, Vardag, Ätbart

Videon jag la ut på youtube raderade jag precis men det kommer laddas upp i morgon bitti igen. Såg i efterhand att det hade blivit något fel med redigeringen så det var musik överallt. Det var inte tanken så jag laddar upp den i morgon igen, fast då kanske ni hör vad jag säger...

Annars så har min dag varit bra. Red Zille och han kändes fin. Han fick gå med boots på i hagen så hans sår börjar att se bättre ut. Skönt! Håller tummarna för att han känns fin på torsdagens hoppträning. I så fall åker vi på tävling på söndag. Hoppas!

Kvällen har jag sedan spenderat hemma. Lagade tacos och hade en myskväll framför Idol och Fuskbyggarna. I morgon är det onsdag och då ska våra små katter få gå ut för första gången. Spännande!

Godnatt med er ❤️

Likes

Comments

Allmänt, Elin, Vardag

Godmorgon!

Vad gör ni idag? Började dagen med att ringa några samtal och nu ska jag skicka iväg några mail. Tänker inte skriva något speciellt om jobbet igår. Det var helt enkelt inte min grej men jag har andra jobb på G. Så det känns hur bra som helst! I morse fick jag lite idéer inför framtiden så direkt efter detta inlägget ska jag skriva ner dem direkt. KUL! Ni som känner mig vet att min största dröm/mål är att bli egenföretagare...

Nu i morse såldes min svarta lilla bil och det känns skönt! Jag har ägt 2 bilar nu sedan i fredags vilket känns lite onödigt. Så det var bra att vi fick den såld. Nu åker jag Audi A4 i stället! Känns toppen att vi nu har 2 väldigt bra bilar.

Under dagen hoppas jag på att Zille kan ridas, det beror på om hans sår har läkt ihop fint. I sådana fall ska vi rida ut en sväng, mysa och fixa i stallet. Det ser jag fram emot!

Likes

Comments

Allmänt, Vardag

Alltså den här dagen har inte varit lätt på något vis! Jobbade 7-17.30 och sedan direkt hem till mamma och pappa. Tanken var att komma ut i skogen och bara en riktigt mysig avslut på dagen. I stället har han trampat sig så det har blivit sår. Så i stället blev det tvätt av sår och stallfix. Från och med i morgon ska han börja gå med boots bak. Det är inte första gången han trampar upp på exakt samma ställe. Så tråkigt 🙁

Kvällen har sedan dess spenderats hemma. Kom hem till en gullig present för att jag inte hade världens bästa dag. Rosor och en nalle. Det gjorde mig så himla glad! Jag avslutade sedan kvällen med godis och tv. Kände att jag unnar mig det i kväll.

Förlåt för bristande uppdatering. I morgon blir det bättre! Godnatt 💛

Likes

Comments