Header

Allmänt
Annars när jag bloggar hemifrån Dennis så brukar det vara ifrån den där älskade iPaden, men inte denna gången. För nu har jag tagit hans dator istället. Känner mig som hemma medans han jobbar liksom, så som det ska vara helt enkelt. Det var inte planerat att jag skulle sova här inatt. Men Dennis och Rasmus kom hem till mig och Tilda igår. Sedan blev det lite spontant att jag hängde med de hem till Österbymo och sov här helt enkelt. Eftersom mamma och pappa jobbar så fick min lilla bebis hänga med hit. Han ligger och sover just nu. Han är så söt :) Men gårdagen var i alla fall väldigt trevlig tycker jag. Den började med att jag tvättade bilen och sedan kom Tilda. När vi tog in hästarna så gick jag ju dumt nog i foppatofflor. Det brukar jag alltid undvika, men igår tänkte jag inte på det. Sen när jag var påväg in med sista hästen så får jag in en pinne genom foppatoffeln och den gick in GENOM stortåns nageln och själva tån.. Så hela nageln sprack och det gjorde ju inte lite ont kan jag säga. Sen åkte jag och Tilda in till stan. Vi lämnade Melvin hos mormor och sedan åkte vi till Ungdomsmottagningen. Jag skulle ta bort min p stav, men det kunde jag ju glömma. Jag hade ju tagit bedövning i armen, sedan börjar hon skära och hon får inte ut den,, Hon skar mig i 40 minuter, men fick ändå inte ut den. Hon kunde inte fortsätta försöka eftersom bedövningen släppte och det började göra jäkligt ont. Så nu gör armen väldigt ont och det har inte kommit lite blod alltså... Nu tid på måndag och då hoppas jag att de får ut den. Sedan vaccinerade vi Melvin och han skrek som en gris.. Men det är ju något som måste göras. Efter det åkte vi ut och kollade på en kattunge eftersom Findus inte finns mer. Vi vill så gärna ha en kompis till Bella, så nästa helg kommer han hem! Namnet är inte riktigt bestämt än, men vi har tid på oss :)  

20140730-134158-49318155.jpg

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Melvin
Hade förhoppningen om att Melvin skulle sova gott inatt efter att ha varit iväg i princip hela dagen, men icke. Han är helt jäkla vild och totalvägrar att sova. Morrar, skäller och snurrar runt.. Herregud.. I alla fall så har han träffat massa människor idag. Först åkte vi in till mammas jobb för att visa upp honom och sedan när jag lämnade av Tilda så var det några som hälsade på han med. Sen var vi hos mormor i flera timmar och sedan åkte vi hem. Efter att jag hade ridit sen så styrde vi bilen mot Gränna. Våra kompisar har åkt dit med sin husvagn, så vi åkte dit och de fick se Melvin för första gången. Tror garanterat att han charmade dom, hihi :) Sen sov han inget på vägen hem.. Hoppas han somnar snart asså.. Haha.. Jag kommer sova gott i alla fall. Min kudde luktar Dennis parfym och jag sover som en prinsessa på den! I love him <>

20140728-235209-85929343.jpg

Likes

Comments

Allmänt
Vaknade upp i min älsklings famn och sen har det bara rullat på! Sov länge idag, kom inte upp förrän kvart över 10. Men skönt var det i varje fall! Sen så chillade vi väl bara och sådär. Efter att han åkt hem så handlade jag och mamma lite. När vi kom hem fick pappa en present, som innehöll Lasse stefanz nya skiva och lite lotter. Nu är vi på väg till torpön för att käka lite. Vi firar pappa en gång till helt enkelt ;) När vi åker hemåt sen hämtar vi Tilda på hemvägen och det ska bli så kul att umgås med henne! Hon har varit bortrest från och till under detta sommarlovet och på tisdag natt åker hon till USA. Så, man får passa på när hon har tid! Haha! Men det kommer bli väldigt kul :)

20140727-165225-60745089.jpg

Likes

Comments

Bilar
ÄNTLIGEN så är det fredag, längtat hela veckan. Idag kommer nämligen Dennis hit och jag har saknat honom såååå mycket. <3 men="" eftersom="" han="" jobbar="" så="" kommer="" han="" inte="" hit="" förrän="" senare,="" så="" tills="" dess="" ska="" jag="" väl="" pyssla="" och="" fixa="" lite="" här="" hemma.="" jag="" ska="" i="" alla="" fall="" fixa="" iordning="" mig,="" alltså="" duscha,="" vaxa="" (ajjjjj?!)="" och="" fixa="" om="" mina="" naglar="" är="" tanken.="" egentligen="" skulle="" bilen="" behöva="" en="" tvätt,="" men="" idag="" skulle="" det="" ju="" bli="" typ="" 30="" grader="" här.="" lär="" ju="" svimma="" om="" jag="" skulle="" försöka="" mig="" på="" det="" idag.="" eller="" om="" jag="" letar="" upp="" lite="" skugga,="" vi="" får="" se="" helt="" enkelt.="" det="" är="" väl="" detta="" dagen="" kommer="" att="" bestå="" av="" ungefär.="" ikväll="" blir="" det="" en="" myskväll="" tror="" jag,="" vore="" ett="" ganska="" så="" perfekt="" avslut="" av="" denna="">20140607-135154-49914960.jpg

Likes

Comments

Carras Pride
Idag sov jag och Melvin enda till halv 10, blev nästan chockad när jag kollade på klockan då jag inte brukar sova så länge. Men men, tog någon halvtimme innan vi kom upp också. Sen så duschade jag och fixade till mig lite innan jag tog in hästarna. De fick gå in extra tidigt idag då det verkligen är sjukt varmt idag. Så jag får vänta lite till innan jag ger mig ut på ännu ett pass på Pride. Hon är under igångssättning just nu och hon känns väldigt fräsch. Men det kommer nog ta ett tag innan vi kommer ut på banorna igen. Innan jag anmäler mig till en tävling så ska vi ha tränat ordentligt. Eftersom vi inte har kommit iväg sedan 1 maj så måste vi komma igång med hoppningen igen. Men det är en kvinna som ska komma och hjälpa oss med Pride. Hon kommer dock inte förrän om ett par veckor, då det är alldeles för varmt att lastträna i timmar i denna värme. Dock vet jag inte om vi ska lastträna lite själva innan, det kanske är bäst att låta henne ta tag i Pride, så vi inte förvärrar situationen. Det tåls att tänka på! Efter att jag tog in hästarna så åkte jag och Melvin till mormor en stund. Jag hade lite ärenden på stan och då fick mormor vara hundvakt, hehe. Men efter det så fikade vi och hade det mysigt, som vanligt alltså. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska ha fokus på när jag rider. Funderar på att rida igenom henne i skritt hela passet och strunta i att trava och galoppera idag. Bara så att hon blir lösgjord och mjuk i kroppen liksom. Tror att hon kan behöva det faktiskt.

20140724-180652-65212845.jpg

Likes

Comments