Header

Allmänt, Hoppning, Zilverster, Tävling

Lördag idag och Dennis alarm ringde vid 6 då han skulle iväg för att jobba. Själv gick jag upp vid 7 och har precis fått i mig lite frukost. Om en liten stund ska jag ta hand om djuren, starta bilen och åka hem till mamma och pappa. Då ska jag packa transporten, ta på mig tävlingskläder och sedan borsta Zille.

Vid 9 räknar vi att rulla hemifrån för att starta 2 klasser i Tollstad. Såg hindren på FB och det ser lovande ut. Vi kommer starta 100cm A0/A0 och 110cm A0/A0. Inte så mycket anmälningar så tävlingsdagen kommer troligtvis att rulla på snabbt. Första start är vid 10 så därför blir det genast en skönare morgon. Så håll gärna tummarna för oss idag!

Senare i kväll är det kalas för en i min släkt. Det blir trevligt! Ska ni göra något kul i helgen?

En bild från vår senaste start i Tollstad. Det var längesedan, minns att det var första gången vi hoppade kombination. Då var vi felfria i 90cm och sedan ett nedslag i 100cm. Då var det utomhus, nu är det inomhus som gäller.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allmänt, Vardag, Ätbart

Klockan närmar sig 23 och vi ligger i sängen. Melvin har somnat på min axel och vi har precis kollat klart på Idol. Vi har en tv i sovrummet så vi kollade på utröstningen härifrån. Mysigt!

Efter att Zille var riden blev det fix i stallet innan jag åkte hemåt. Väl hemma blev det en dusch innan vi påbörjade kvällens mat. Annars har vi haft en lugn och mysig fredagskväll. Precis vad jag behövde!

I morgon är det tävling som gäller. Dags att ladda upp. Vi hörs i morgon bitti! Godnatt 💙

Likes

Comments

Allmänt, Vardag, Zilverster, Uteritter

Nu är jag och Zille precis hemkomna från dagens ridtur. Jag har släppt ut honom i hagen igen och ska alldeles strax sätta igång att mocka och packa utrustning inför i morgon. Då är det tävling i Tollstad som gäller. Vi kommer starta 100cm & 110cm. Taggade!

Dagens ridpass kändes riktigt bra så nu är vi redo inför morgondagen. Red endast i skritt och trav. Mycket jogg och det ledde till en väldigt avslappnad, fin häst. Nöjd!

Likes

Comments

Allmänt, Vardag

Äntligen fredag och snart går vi på helg! Blev inte mycket sömn i natt, så jag är ganska trött. Men tanken på att det är fredag piggar upp något enormt!

Idag är det jobb 8-13. Sedan handla lite till kvällens fredagsmys, fixa stallet, jogga Zille och putsa upp utrustningen inför i morgon. Då ska vi nämligen till Tollstad för att tävla!

Är ni också glada över att det är fredag?✨

Foto: Pinterest

Likes

Comments

Allmänt, Vardag, Quotes

Klockan närmar sig 23.30 och mitt alarm ringer vid 05.35 i morgon. Kommer vara kämpigt, tur att det är fredag i morgon i varje fall!

Efter att jag hade ridit Zille idag så bjöd Dennis med mig på hockey lite spontant. Jag har aldrig sett hockey IRL någon gång, så det var kul! HV71 förlorade dock stort, men en rolig upplevelse ändå förstås.

Eftersom hockeyn var slut efter 21 i Jönköping blev det väldigt sent i säng. Vi var tvungna att åka förbi mamma och pappa för att hämta min bil också. När vi sedan var på väg hem i två bilar fick vi tvärnita för säkert 10 vildsvin. Läskigt!

Känns som att jag bara babblar på nu, dags att sova 💜

Snart fredag... foto: Pinterest

Likes

Comments

Allmänt, Vardag, Audi, Bilar

-5 grader och frost ute. Bilarna var isiga, tur vi satte dit motorvärmarna igår.

Jag är i varje fall framme på jobbet nu, men vill kika in här lite snabbt innan jag börjar jobba vid 8. När jag slutar vid 13 åker jag till mormor. Jag och mamma ska dit på en kopp kaffe. Trevligt!

Senare idag ska Zille ridas ut. Det blir lydnad som gäller! Sedan är det allt det vanliga. Mocka, sopa och fixa vatten/foder. Sedan åker jag hemåt. Väl hemma ska jag skicka några mail och städa i ordning.

Nu måste jag jobba! Hörs sen❄️

Likes

Comments

Allmänt, Vardag, Ätbart

Vilken lillördag det blev! Bra jobbdag fram till 13, sedan till Willys för att handla, åkte till päronen, red Zille och fixade i stallet. Sedan blev det kaffe ihop med mamma och pappa innan jag åkte hemåt.

Väl hemma påbörjade jag kvällens lasagne och fixade lite här hemma. När Dennis åkte iväg för att tanka min bil passade jag på att baka lite chokladbollar. Sedan åt vi lasagne framför Bonde Söker Fru och chokladbollar framför Det Stora Hoppet. En bättre lillördag helt enkelt!

För övrigt så är det MINUSGRADER ute. Nu börjar kylan komma ❄️

Likes

Comments

Allmänt, Vardag, Zilverster, Uteritter

Idag var det en spänd och tittig Zille som jag satte mig upp på. Så kan det bli efter två lugnare dagar. Under vår uteritt var allt läskigt, men han lyckades ändå hålla ett bra fokus på mig. Sedan var det dock ett nytt staket till en kohage och det var riktigt läskigt. Han ville verkligen inte gå förbi. Nästan skrattretande när en häst på 170 är rädd för ett litet staket. Men jaja, förbi kom vi och sedan var det en väldigt läskig tunna som blev vår nästa utmaning. Sträckorna emellan detta var han dock väldigt fin. Härligt att vara ute i höstsolen 🦄

Likes

Comments

Allmänt, Vardag, Melvin

Dagen mitt i jobbveckan. Betydligt piggare idag än vad jag var igår. Så det var skönt! Gjorde en kopp kaffe, släppte ut Melvin i trädgården och pussade hejdå till Dennis. Nu ska jag ut till kaninerna innan jag styr bilen till mamma och pappa för att släppa ut hästarna.

Idag är det jobb från 8-13 och sedan ska jag handla innan jag åker hemåt igen. Stallet ska fixas och Zille ska ridas ut i skogen. 3 dagars ridning nu inför lördagens tävling. Känns bra!

Eftersom det är lillördag idag så blir det att laga mat och mysa framför Bonde Söker Fru i kväll. Det är lasagne som står på menyn, mums ✨

En bild från igår på en nybadad Melvin, så söt!

Likes

Comments