Header
View tracker

Allmänt

Äntligen landat i sängen. Filmen började inte förrän 21.45 i Jönköping. Vi åkte inte därifrån förrän midnatt. Nu är man därför riktigt trött. Ska bli riktigt skönt att sova!

Vi kollade på filmen Office Christmas Party, en riktigt bra film! Det var absolut värt att åka dit. Verkligen en film jag tycker att man ska se!

Nu ska vi sova. I morgon är det hoppträning så det gäller att ladda om batterierna. GODNATT ❤️

Här är trailern till filmen:

Sedan lite snacks förstås! Älskar Ben & Jerry 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Blev en spontan tripp till Jönköping med mamma, pappa och Dennis. Nu ska vi se på bio. Det allra roligaste var när vi skulle köpa snacks. Dennis tappade ut 2 popcorn, haha jag dör 😂 Min bara min ❤️

Likes

Comments

View tracker

Allmänt, Uteritter, Zilverster

Idag var Zille fin, men också riktigt pigg! Lite av torsdagens dressyrträning satt kvar så han gick fint i form emellanåt. Lite svårt att fokusera dock, han ville helst bara galoppera. Men han fick galoppera en gång och resten av passet fokuserade vi på en lösgjord jogg. Tycker det gick bra!

Nu får vi hoppas att han sköter sig i morgon och kanske inte är SÅ pigg 😉

Likes

Comments

Allmänt, Chappe, Melvin

Godmorgon!

Lördag idag och jag har en helt ledig och oplanerad lördag. Väldigt skönt tycker jag! Ställde inget alarm idag så vi vaknade strax innan 9. Tog ett tag att väcka Dennis men efter det åt vi lite frukost.

Efter det här inlägget ska jag byta om till ridkläder. Tanken är att Zille ska ridas och Nalle ska promeneras. Efter det tänkte vi åka hem till huset och slänga lite grejer. Sopptippen stänger vid 13 så vi motionerar nog bara hästarna nu och sedan fixar vi klart i stallet senare i kväll.

Vi sover nämligen hos mig i kväll då det är hoppträning i morgon förmiddag. Blir härligt!

Lite mys så här på morgonen, mina fina 💓

Likes

Comments

Allmänt, Elin

Blev en trevlig kväll med vänner och god mat. Dock har jag varit sjukt trött sedan jag kom hem från skolan. Lyckades hålla mig vaken hela kvällen och nu ska det bli riktigt skönt att få krypa ned i sängen bredvid Dennis. 💓

Tänkte att vi hörs mer i morgon. GODNATT ❤️

3 random bilder jag tog innan de kom hit 😉

Likes

Comments

Allmänt, Zilverster, Dressyr

Lite funderingar + film från gårdagens dressyrträning.

Jag och Zille har ingen ambitionsnivå i dressyren, men vi tränar just nu på grundridningen. Alltså den form han måste gå i för att bygga de rätta musklerna och det som kommer hjälpa oss något enormt i hoppningen. Innan vi började filma så lyckades han "kasta av mig", hehe. Han hoppade som en rodeohäst och sådana hopp har han aldrig gjort med mig tidigare. Det ledde till att jag blev hängandes i sadeln ett bra tag och inte kunde ta mig upp igen. Så jag fick hoppa av, för att sedan hoppa upp igen. En busig Zille minsann!

Min stora brist inom dressyren är mina händer. Ofta är det en sida som jobbar på bra men sedan rider jag inte lika bra på andra sidan. Det gör det svårt att få honom ärligt inom ramen för alla skänklar. Men med hjälp av Anna Karin gick det faktiskt riktigt bra i slutet. Sedan har jag ett problem till och det är att jag ofta lägger ned vänster hand i stället för att hålla den i rätt position. Träna, träna och träna! Traven är den gångart vi har enklast för. I höger varv fick vi till riktigt bra skänkelvikningar och öppnor. Det är jag nöjd över!

Är nöjd över Zille med. Lite ringrostiga var vi som sagt. Minns inte ens när vi tränade dressyr sist???

På söndag är det hoppträning igen, Wiho!

Vrid gärna upp kvalitén!

Likes

Comments

Allmänt, Zilverster, Nalle

Hej på er!

På mycket bättre humör än igår och mycket mer avslappnad! Provet jag stressade så mycket till igår fick jag C på, så jag är väldigt nöjd.

Fredag idag och jag fick sovmorgon till 10.20 idag. Men klockan ringde vid 7. Fixade stallet innan skolan så det är klart för att bara ta in hästarna i kväll. Skönt att slippa göra det en fredag efter skolan. Sedan tog jag en dusch och åkte till skolan. Gillar att börja lite senare, då hinner man med så mycket.

Idag slutar jag 15.20 och då tar jag äntligen helg. Båda hästarna ska promeneras innan jag börjar redigera en vlogg. Efter det blir det att byta om, för i kväll får vi gäster! Ska bli trevligt 😊

Har ni några fredagsplaner? Berätta gärna!

Lite mys i hagen innan skolan, bytte täcke till ett tunnare.

Likes

Comments

Allmänt, Zilverster, Dressyr, Träning

Idag kan vi snacka om pigg häst. I början var han inte riktigt framme för skänkeln när vi skrittade fram i paddocken. När vi sedan kom in i ridhuset blev det helt plötsligt en annan häst... SÅ mycket energi. Han har vilat 2 dagar i rad innan denna träningen. Lite överskottsenergi hade jag alltså räknat med. Men kanske inte skyhöga bocksprång och tjut när det var dressyr. Är mer van att han blir sådan när det är hinder framme.

Idag var det riktigt nära att jag åkte av. Riktigt höga bocksprång i rad vilket jag inte alls var beredd på. Innan har han gjort små oskyldiga språng, men nu tog han verkligen i. Så jag hängde på sidan men kom inte upp igen. Så det enda alternativet var att hoppa av och sedan sitta upp igen, hehe. Det är SÅ mycket glädje i den här hästen och jag tycker att han är så himla rolig. Han livar upp precis ALLT. Idag gjorde han att vi fick lite action i dressyren. Utöver alla bocksprång så lyckades han även skrämma slag på de andra hästarna 2-3 gånger. Haha!

Men efter hans bus så blev han riktigt fin. Bra mellan hjälperna och fin form. Är hur nöjd som helst över honom! Det där buset tycker jag är kul. Det är hans personlighet och jag totalt älskar den 💓

Nu ska jag redigera filmen från träningen och sedan sova. GODNATT!

Visst är han fin i sina guldskydd? De är från Hööks!

Likes

Comments

Allmänt, Elin

Jag kan: Tycker jag kan rida rätt så bra och hantera knepiga djur. Laga mat och baka också 😉

Jag vill: Starta ett eget företag och vara min egna chef.

Jag borde: Just nu när jag skriver detta borde jag plugga på filosofi i stället för att göra det här...

Jag skulle: Vilja jobba i stället för att gå i skolan.

Jag gillar: ER, tack för att ni läser!

Jag älskar: Min familj och min fästman ❤

Jag måste: Plugga och göra klart alla de inlämningar som är innan jullovet.

Jag behöver: Varva ned och ta det lugnt. Är i en period där det är väldigt många krav från skolan. När jullovet kommer ska jag ta det lugnt och återhämta mig,

Jag får: Väldigt ofta huvudvärk och ont i magen.

Jag undrar: Hur mitt liv kommer se ut nästa år när jag har tagit studenten. Känns riktigt spännande!

Jag längtar till: Det finns oerhört många saker som jag ser fram emot i livet. Bland annat att köpa hus, gifta sig, skaffa barn. Men det som ligger allra närmast är just STUDENTEN. Det längtar jag till SÅ mycket!

Finns det något som ni längtar till lite extra mycket?

Likes

Comments