Header

Allmänt, Drickbart, Aktier

Wiho! Idag skaffade jag mig ett ISK på Avanza. Har länge velat börja med aktier så jag har under några månader läst på, lyssnat på poddar osv. Idag tog jag första steget! Detta är alltså på Avanza jag kommer att köpa mina aktier. Så kul! Till en början vill jag sätta in en liten summa som jag kan lära mig med. Men har kollat in några intressanta aktier redan. Spännande att följa!

Är det någon av er som är intresserade av aktier och sparanden? Tycker det är riktigt roligt!

Likes

Comments

Allmänt, Vardag, Ätbart

Efter en dag på jobbet mellan 6.30 till 12.30 (som för övrigt gick hur snabbt som helst) så åkte jag raka vägen hem. Väl hemma duschade jag lite snabbt, fönade håret och åkte sedan till Tranås. Skulle vara hos frisören vid 14.30 och parkerade utanför vid 14.29, tajming! Allt det slitna är nu borta och det känns verkligen fräscht. Klippte av en bra bit!

Sedan fikade jag hos mormor och morfar innan jag åkte hem till mamma och pappa. Där hämtade jag Melvin och sedan vidare hemåt. Jag och Dennis tog kvällsmat på Anebygrillen och nu myser vi framför Gladiatorerna. Bättre fredag!

Min middag i kväll.

Likes

Comments

Allmänt, Vardag, Ätbart

Torsdag idag och jag jobbar mina vanliga tider, det vill säga 6.30 - 15.30. Efter jobbet åker jag till Aneby för att hämta ut ett paket, sedan vidare till mamma och pappa. Zille ska ridas ut i skogen och sedan ska jag hem till mig i kväll.

Det var ganska motigt att gå upp i morse, men tanken på att det är fredag i morgon gör att man jobbar på lite lättare. Det blir en kort arbetsdag i morgon och sedan ska jag till frisören för att klippa mig. Det var riktigt länge sedan som jag klippte mig och det är riktigt slitet nu. Ska be henne klippa av allt det slitna, vi får se hur mycket vi behöver ta!

Middagen vi åt igår kväll, dagens matlåda!

Likes

Comments

Allmänt, Vardag, Audi, Bilar

I skrivandets stund är det lunchrast så jag passar på att kika in här. Idag är det onsdag och jag jobbar som vanligt mellan 6.30 - 15.30. När jag slutar åker jag till mataffären för att handla och sedan raka vägen hemåt. Mamma och pappa tar hand om hästarna idag. Snällt!

Så jag ska väl fixa lite hemma, laga mat och ha mys med Dennis framför Bonde Söker Fru. En bra lillördag med andra ord!

Pärlan ❄️

Likes

Comments

Allmänt, Vardag, Ätbart, Drickbart

Alltså min klocka ringde vid 4.55 i morse och det kändes som världens undergång att behöva lämna min varma säng och Dennis. Men när jag väl kom upp har det rullat på ganska bra.

Åkte tidigare i morse på grund av dagens snökaos. Väldigt mycket snö och halt. Tack gode Gud för fyrhjulsdrift! Så glad att jag köpte en Quattro 😄

Idag är det jobb mellan 6.30 - 15.30. Det är en tisdag men det har gått ganska bra ändå hittills. När jag slutar åker jag hem till mamma och pappa. Rida Zille och fixa stallet innan jag åker hemåt. I kväll vill jag dricka glögg framför en filt. MYS!

Vad gör ni idag?

Likes

Comments

Allmänt, Vardag, Zilverster, Uteritter

Som ni säkert märker av så går mina dagar i rasande fart. Därför hinner jag inte alltid kika in här så ofta som jag vill. Bara så ni vet!

Idag är det måndag och tillbaka till vardagen igen. Klockan ringde vid 5 och vid 6.30 var det dags att stämpla in på jobbet. Slutade vid 15.30 och då åkte jag hem till mamma och pappa. Det har snöat rejält idag så det tog sin lilla tid att köra. Väl där åt jag lite pannkakor innan det var dags att bege sig ut med Zille i snön. Han har broddar och snösulor så idag var det bra grepp. Kunde rida ett riktigt bra pass, jag är nöjd!

Vid 19.30 kom jag hem, åt risgrynsgröt framför Temptation Island och sedan blev det en hel del städ innan vi lade oss i sängen. Nu är det dock hög tid att släcka ner mobilen och sova. Hoppas att ni alla har haft en bra dag! ❤️

Likes

Comments

Allmänt, Vardag, Zilverster, Veckoscheman

Måndag: Jobb 6.30 - 15.30. Zille ska ridas ut i snön och stallsysslorna ska göras innan jag åker hemåt.

Tisdag: Jobb 6.30 - 15.30. Zille ska ridas ut och stallsysslorna ska göras.

Onsdag: Jobb 6.30 - 15.30. Hästarna vilar så efter jobbet ska jag handla lite innan jag åker raka vägen hem. Då blir det lillördag och mys!

Torsdag: Jobb 6.30 - 15.30. Zille ska ridas ut.

Fredag: Jobb 6.30 - 15.30. Hästarna vilar då jag ska till frisören vid 14.30. När jag ändå är i Tranås kanske jag passar på att ta en fika hos mormor och morfar. På kvällen blir det ev. middag och lite så hos mamma och pappa!

Lördag: Då ska Zille ridas och Nalle promeneras. Jag och Dennis tänkte även fixa en julgran då. Mysigt!

Söndag: 3e advent och då blir det julmarknad i Askeryd. Efteråt kommer Dennis släkt hem till oss för att fira hans födelsedag. Mycket trevligt! Får se lite vad hästarna ska göra.

Likes

Comments

Allmänt, Zilverster

Söndag idag och även andra advent. Tänk att idag är det exakt 2 veckor kvar tills vi öppnar paket och äter julmat. Åh, så himla mysigt! Älskar verkligen julen och allt där till.

Jag tog en sovmorgon till 9 ungefär medan Dennis gick upp vid 8. Vid 8.30 åkte han iväg till sina föräldrar och jag har i stället haft en lugn morgon här hemma. Tvätten är igång, katterna är ute i snön, kaffet har jag druckit upp och frukosten har jag ätit upp. Nu fixar jag lite på datorn innan jag ska städa i ordning här hemma.

När tvätten är klar ska den hängas upp och då ska jag starta upp min bil. Ska först in till Aneby för att hämta ut 2 paket och även handla lite innan jag åker hem till mamma och pappa. Zille ska ridas ut och stallsysslorna ska göras. Sedan ska jag och Dennis äta middag hos dem, MYSIGT! Efter det åker troligtvis jag och mamma in till Tranås en sväng. Tranås Ridklubb har juljippo och jag ska dit för att prova en jacka. Har även sålt lite grejer som ska lämnas!

Så min söndag består av ganska mycket grejer, men allt är bara roligt. Sista dagen av vecka 49 och den ska vi göra så bra som möjligt!

Likes

Comments