Header

Tänkte göra ett inlägg som handlar om saker jag samlar på.

Roliga "Carpe diem" serier som jag klipper ut från tidningen. Har samlat på dem i minst 2 år och för någon vecka sedan läste jag igenom alla serier, vilket innebar en massa skratt.

Fina påsar/ papperspåsar från olika klädbutiker. Varje gång jag köper något så sparar jag på påsarna, om de är fina nog. För tillfället har jag så många att jag inte får plats med fler .

Sista saken jag samlar på är inte direkt någon sak. Jag samlar på filmer, jag skriver upp alla jag sett i ett dokument på datorn och skriver om de är topnotch eller kass. Jag tycker detta är ett bra sätt att både minnas vilka filmer/ serier man sett och också om de var värda att se eller inte.

Här är två exempel på carpe diem serier (hittade på nätet)

Likes

Comments

Äntligen är höstlovet här! För veckan som kommer har jag inte så mycket inplanerat, tänker ta dagarna lite som de kommer. Men jag ska i alla fall ta en tur till Göteborg, träna och även gå på fotbollsmatch. Sedan har jag också en inlämning som jag måste göra klart, men den vill jag helst inte tänka på... hehe. Eftersom att jag nu har lov kommer uppdateringen på bloggen bli bättre. Ska ni läsare göra någonting speciellt på lovet? 😊.

Likes

Comments

Sitter nupit bussen med klassen på väg till Stockholm! Ska bli så kul 😄

Likes

Comments

För någon vecka sedan gjorde jag en ljuslykta av en cola-burk. Jag gjorde samma sak som med konserv ljuslyktan, som ni finner HÄR. Använd en syl och tryck ner den utmed texten. Måste bara säga att det var svårt att få hålen perfekta, vissa blev alldeles för stora (som ni kanske ser). Men ta det försiktigs så ska det nog gå bra :)  

Likes

Comments

​Hittade precis detta klippet och de sjunger så fint, speciellt tillsammans!! Så jag var tvungen att dela med mig av detta, värt att titta på :) 

Likes

Comments

Hejsan! Är inne i en sådan period där jag har så mycket att göra i skolväg. Har 5 inlämningar son ska bli färdiga inom de närmsta 2 veckorna + läxor, glosor osv. Jag har inte gjort annat än att plugg dagarna i enda. Därför har jag inte hunnit blogga. Men nu sitter jag på bussen hem och hade lite tid över till att blogga.

Om exakt en vecka åker jag till Stockholm med klassen!! Ser mycket fram emot det. Vi ska gå på studiebesök och teater, besöka byggnader som vi också ska redovisa om (mindre kul). Ska vara där från onsdag till fredag. Skönt att komma ifrån skolmiljön för ett tag.

Sedan finns det planer för lite annat... skriver mer om det längre fram 🙈

Ni får ha det bra så hörs vi snart igen!

Likes

Comments