Header

Inlägget innehåller en adlink

Nu på eftermiddagen åkte jag med min pappa och lillebror för att kolla lite i affärer. Jag var inte ute efter något speciellt direkt men det är ju alltid kul att shoppa! :) Fick med mig en sport-bh från Nike (denna), men annars köpte jag inget. Var dock såå nära på att köpa en kamera, men insåg att den var billigare på ett annat ställe så ska köpa den imorgon istället. Har ju en systemkamera, men vill ha en lite mindre som är smidigare att ha med överallt, så det är det jag ska införskaffa. Exakt vilken det är får ni se så fort jag köpt den!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här är några av de låtarna som spelas mest i mina hörlurar just nu! Såå glad över att både Martin Garrix och Kygo släppt nytt då de är två av mina absoluta favoriter. <3

Likes

Comments

...till Gran Canaria! Min mormor var så himla gullig och bjöd med mig och mina syskon på en resa på höstlovet. Sen ska även min farmor med, så det blir supermysigt! Ska bli så himla skönt att komma iväg till ett varmare ställe och framförallt se solen!! Märker verkligen att jag mår så mycket bättre av det.

Vi åker den 28e oktober, längtar såå mycket verkligen!!

Likes

Comments

Igår hade jag en rätt jobbig skoldag med bl.a. matteprov. Vet inte riktigt hur det gick, trodde jag hade koll men när jag fick provet kom det mest om sånt jag inte pluggat på... Ovanligt. :)

Fick träna av mig lite ilska efter skolan i form av vattenlöpning. Kanske inte den allra roligaste grejen men vi var ett gäng som körde och då blir allt roligare!

Min kväll bestod av träningsplanering för resten av året (hur sjukt låter inte det?) och sen kom My och Emil på ett oväntat (men kul) besök!

​Idag gick jag upp mycket tidigare än vad jag egentligen hade behövt för att hinna vara med på ettornas träning innan jag började. De körde träning med TRX-band vilket jag tycker är en av de roligaste styrketräningsformerna, så varför inte haka på det när man kan? 

Efter träningen var det skola, som ändå gick rätt snabbt, och efter det har jag bara varit hemma. Är supertrött så jag orkade verkligen inte hitta på något efter skolan. Har bara vilat och kolla på det nya avsnittet av Riverdale (<3), inte helt fel det heller!

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks!

Kappa - Mango // Stickad tröja - Liknande HÄR // Byxor - HÄR // Skor - Liknande HÄR // Väska - Zara

Likes

Comments

Nya inlägg

SÖNDAGSSHOPPING & NY KAMERA?

" Inlägget innehåller en adlink Nu på eftermiddagen åkte jag med min pappa och lillebror för att kolla lite i affärer. Jag var inte ute efte…"

6 MUSIKFAVORITER

" Här är några av de låtarna som spelas mest i mina hörlurar just nu! Såå glad över att både Martin Garrix och Kygo släppt nytt då de är två…"

OM 1 VECKA ÅKER JAG

" ...till Gran Canaria! Min mormor var så himla gullig och bjöd med mig och mina syskon på en resa på höstlovet. Sen ska även min farmor med…"