Header

Idag hittade vi ett mysigt cafe här i Byron, där fanns allt från bowls, smoothies och kakor. Ville seriöst ha allt på menyn. Ett stort tips om man letar efter ställen att äta på här!

Likes

Comments

Känns så sjukt att imorgon är det malvas sista dag tillsammans med oss. Dessa månaderna tillsammans har bara flugit förbi och är helt otroligt vad mycket kul vi har upplevt tillsammans! Jag och Kajsa lär nog stanna här i Byron Bay ett tag och vi trivs så himla bra i denna staden. Är live musik i varje hörn i denna staden och är så mycket glädje här!

Likes

Comments

Här är bilderna på utsikten i från fyren vi var på! På vägen upp dit mötte vi på en del stränder. Byron har ganska många stränder som är fina, även om vi oftast hänger på main beach. Stranden på översta bilden är känd för sin surfing här och om jag inte minns fel ska det vara en stor surf festival här om några veckor.

Likes

Comments

Hej ifrån mig!! I eftermiddags gick jag och malva bort till Australiens östligaste punkt. Att gå dit tog oss ca en timme och vi var lagom döda när vi kom bort dit, det är nämligen i princip bara uppförsbacke bort dit. Borta vid denna punkt finns en stor fyr som är känd här i Byron (bilder på det kommer!). Byrons solnedgång var magiskt fin och är glad att vi gick hit även om det nog är sista gången jag går hit hehe.. Iallafall så är jag på jakt efter jobb här i Byron! Så det är anledningen till att jag inte har uppdaterat lika mycket som innan här på bloggen. Byron ska vara ganska svårt att få jobb i så får se hur det går! Jag har iallafall fått " jobb för boende" som betyder att jag jobbar 20 timmar i veckan på ett hostel sen får jag boende och mat på kvällen för det, vilket är skönt så jag spara lite utgifter medan jag letar efter andra jobb här!

Likes

Comments

Igår eftermiddag anlände vi till Byron Bay! Det första vi gjorde var att hämta varsin pizza, för att sedan möta upp David och Lisa som låg och stekte på gräset.

Likes

Comments

I morse anlände vi i Coolangatta. Vi stannar här i några dagar eftersom att Byron Bay de kommande dagarna var i princip slutsålt. Staden är ganska liten men är ändå ganska mycket affärer och restauranger här. Idag har vi mestadels gått runt och kollat, och även badat såklart! Man kan nästan säga att bada är våran hobby här nere.

Likes

Comments

Efter att ha levt i veckor med min miniväska som ingick i min stora backpackväska var det dags att inskaffa en ny! Blev denna fina ifrån topshop som nu mera är med mig överallt.

Likes

Comments

En lagom flottig bild på mig och malva från igår. Min nyårsafton var helt perfekt. Vi var på strandfest och på en del klubbar. När vi var på stranden spelades hög musik bland tusentals människor. Där var det dans och gött häng! Så när klockan slog tolv sköts fyrverkerierna från stranden och vi var så glada vi befann oss i Australien på nyår!

Likes

Comments

Gott nytt år från Australien!! Vi började våran morgon med att åka upp i Australiens högsta byggnad vid namn Q1. Där åt vi deras omtalade frukostbuffé. Det var så himla gott!!! De hade allt från olika frukter, bröd och kakor. Lite allt möjligt helt enkelt! Vi åt där tills vi nästan rullade därifrån. Utsikten från detta ställe var helt magiskt! Surfers är så himla häftigt ställe!

Likes

Comments

Nu har vi anlänt i surfers paradise! Vi kom hit igår och våra 2 dagar här har vi spenderat på stranden. Runt om stranden är det mängder med höga skyskrapor, så är väldigt häftigt här!! Vågorna här är dock gigantiska, så är inte det lättaste att bada då det är så strömt också. Men trivs väldigt bra på denna stranden! Har saknat att bada i havet.

Likes

Comments