Header
View tracker

Häromdagen träffade vi ett par på stranden som vi nu har "flyttat" in hos, vi sover i deras van och de är så himla snälla. Vi har ätit grillat och åkt till olika stränder idag. Så himla mysigt!! Så intressant att se hur andra lever i sina hem här nere!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Några bilder från stranden häromdagen. Älskar detta strandlivet.

Likes

Comments

View tracker

Idag tog vi bussen till en marknad som låg lite utanför noosa. De hade allt möjligt där och falafeln vi åt där var den godaste någonsin!! När vi dog av värmeslag vid 11 tiden så drog vi bort till stranden och hängde där!

Likes

Comments

Idag så tog vi våran första surflektion här i noosa! Jag tyckte verkligen att det var SÅ roligt men det var fruktansvärt svårt också! Det svåraste var inte att stå på surfbräda utan att ta sig ut till vågorna, för när man paddlade ut så tog vågarna in en till land igen. Hur som helst var inte detta sista gången jag surfade! 

Likes

Comments

Idag vandrade vi till en strand vid namn dog beach, utan att egentligen tänka på namnet så gick vi dit, väl framme så var det massor med hundar på plats, men var en otroligt vacker strand! Klarblått vatten och massor små sanddyner ute i havet. Nu har vi kommit tillbaka till hostlet och ska snart vi fixa oss och sedan dra till ett ställe som ger ut gratis mat!

Likes

Comments

Efter en dag på stranden bestämde vi oss att äta ute med våra vänner från fraser. Våran kost här nere bestå mestadels av nudlar och havregryn så att äta en riktigt god måltid är så uppskattad av alla oss. Vi åt på bettys burger och hamburgarna var så goda! Tips tips!!

Likes

Comments

Idag var våran första dag i noosa! Vi har legat på deras gigantiska strand idag. Så skönt att äntligen kunna bada i havet då vi inte kunnat det på de andra ställerna pgn alla möjliga farliga djur i vattnet. Nu sitter vi och vänta på att få äta hamburgare!

Likes

Comments

Två gamla bilder från cairns

Idag är vi fast i rainbow beach, det har regnat hela dagen så vi har legat i hängmattorna på hostlet mesta dels. Är skönt med sådana dagar också då vi har gjort så himla mycket varje dag. Imorgon åker vi iallafall till noosa! Ska bli skönt och lämna rainbow beach då det inte finns någonting att göra här.

Likes

Comments

Ett av stoppen vi åkte till med våra jeepar var Eli Creek, det var en kanal som man gled igenom. Även om man inte åkte igenom så snabbt så var det väldigt vackert att glida där! Plus att vattnet var så himla rent!!

Likes

Comments

På fraser Island åkte vi till olika sjöar med våra jeepar, vädret var dock inte på vår sida men det stoppade inte oss inte från att bada. Här är några sjöar vi besökte, var en del höga vågar så var väldigt kul att bada i!

Likes

Comments