Header

Blev ju tyvärr inte vinst i går. Men än är det inte slut, blir så sjukt less på alla så kallade fans som redan gett upp hoppet. Det är aldrig slut för ens sista slutsignalen. Jag har även hittat mitt nya favorit stället. Kommer helt klart blir fler resor.

Nu är man 1 utan pengar och 2 väldigt sliten. Kom hem vid halv 4 i morse. Har legat i sägen hela dagen. Bara klivit upp för att hämta mat. Sen har jag inte rör mig knappt. Svarat på mail och redigerat video ovanför liggandes i sängen. Men skall inom en väldigt snar framtid kliva upp ur sängen och käka sen står träning på schemat i kväll.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Då det här kommer upp har jag precis landat på Brommaflygplats. Alltid lika blandade känslor över att vara tillbaka. Alltid så lugnt och fridfullt där uppe i Norrland. Men samtidigt väldigt skönt att komma tillbaka till vardagen och tillhörande rutiner.

Men i alla fall har jag lyckat få biljett till SM final 5 i Jönköping. Förhoppningsvis får man fira ett sm guld på plats. Kommer i alla fall bli grymt att äntligen få se laget i mitt hjärta på hemma is. Så sjukt glad att man lyckades knipa en biljett. Inte det lättaste då det var sjukt tryck på biljetterna. Men får se med alla detaljer, resa osv men ska i alla fall bli sjukt kul och är sjukt glad och taggad.

Som Stockholms-norrlänning med liten budget har det inte vart det lättaste att få till en resa tidigare. Speciellt inte då man själv haft matcher (innebandy) typ varje helg.

Sen måndagen efter det så blir det åter igen Småland men då blir det Växjö. Två saker jag ser sjukt mycket fram i mot. Kommer bli en del resande fram och tillbaka, kors och tvärs men så länge man har roligt är det igen fara.

Likes

Comments

Har haft en riktigt bra påsk måste jag säga. Började med några dagar hemma i Umeå innan jag och familjen åkte i väg till stugan i fjällen. Väl där blev det bara en dag ute innan jag blev sjuk. Lite tråkigt men inte så mycket att göra åt. Åkte sen hem till Umeå igen i söndags. Där jag fortfarande befinner mig. Det har varit mycket fokus på träning för min del. Vilket har varit väldigt skönt.

Sen så har SM-finalhockeyn börjat, mitt älskade hv71 mot Brynäs. Vinst i fight 1 av 7 i söndags. Väldigt skön start. Match två pågår för tillfället. Ser tyvärr inte lika bra ut i dag. Men en match ska spelas i 60min så allt kan hända.

I morgon kväll bär det av hem mot Stockholm och vardagen igen. Fast är bara hemma drygt 10 dagar innan jag drar i väg igen. Väldigt kul att ha saker planerade. Blir alltid roligare så.

Likes

Comments

Blev en rätt känslosam dag. Började med att städa och fixa med boendestödet. Sen så åkte jag till naprapaten och knäckte till ryggen.

Efter det valde jag att åka ner till city. Efter det som hände i fredags var det fortfarande en väldigt speciell stämning där. Så svårt att förklara. Men det var väldigt fint att fått sett det med egna ögon. Väldigt fint och se hur alla slutit upp och blivit som en stor enhet tillsammans. Vandrade hela Drottninggatan fram och tillbaka. Var sjukt mycket blommor och fina texter och massor av gosedjur och liknande, så det tog sin tid minst sagt. Tror jag var där i närmare två timmar. Kom hem med ca 150 bilder i kameran och otroligt mycket känslor i kroppen. Känslor av sorg, ilska men även tacksamhet och kärlerk. 

​Låt kärleken vinna.  

Likes

Comments

Nu har det hänt även i Sverige, på en plats nära. På en plats som jag och många andra i min närhet besöker regelbundet.

Samtidigt som det var mycket rädsla och frustration över det som hänt så fanns det också sjukt mycket kärlek ute på gatorna.

Jag tror och vill tro att kärleken kommer övervinna hatet och terrorn. Försöker förstå vad som driver folk till att begå sådana här handlingar men det går inte. Det går inte att förstå vad som driver folk till att ha ihjäl oskyldiga människor på ett sådant kallblodigt vis.

I går kom detta så fruktansvärt nära. och det är något jag aldrig upplevt tidigare. Den här typen av ondska har jag bara sett på avstånd. Skräcken innan man fått koll på vart nära och kära befinner sig. Den största skillnaden från när det hänt ute i Europa och det som hände i går.

Jag är otroligt glad och tacksam att jag och alla mina vänner och anhöriga klarade sig, samtidigt som det är familjer som aldrig får hem sina anhöriga och så klar går en tanke till dem.


Låt kärleken vinna.

Likes

Comments

I går så tog jag upp en grej som jag höll på med mycket förut. Jag tog nämligen upp och började med mina pärlor igen. detta gjorde jag väldigt väldigt mycket förut. Väldigt bra tidsfördriv måste jag säga. Så det höll jag på med i ett par timmar.

Likes

Comments

Det här är något av det jag hatar. Att inte ha något inplanerat. Det leder till en grym rastlöshet. Det leder till att jag just nu inte har några rutiner. Det i sin tur gör att jag mest ligger inne och tittar på film och inte gör någonting i princip. Jag måste ha saker att göra för att fungera som människa. Dessvärre så ser hela den här månaden ut så här nästan. Eller åker till fjällen en vecka i Påsk i alla fall. Sjukt skönt å få spendera lite tid med familjen innan det blir lite mer i kalendern.

Likes

Comments

Då var den här innebandysäsongen slut. Varit en säsong med mycket känslor för mig. Det har varit en blandning av frustration stundtals men också väldigt mycket glädje. Jag har helt klart lärt mig mycket om mig själv och mitt egna idrottande.

I början av säsongen blev jag så otroligt deppig då vi förlorade. Jag kunde verkligen inte ta att någon sa att jag gjort en bra match om vi ändå förlorade som lag. Jag och mitt självkritiska jag kunde inte se min egna insats i lagets. Ju längre säsongen gick så förändrades det.

Det har varit en otroligt givande säsong där jag har lärt mig så otroligt mycket om mig själv. Jag har lärt mig att ta både beröm och kritik på ett helt nytt sätt. Framför allt beröm har jag haft problem med att ta åt mig. Jag har nästan tyckt att det är jobbigt när jag får beröm.

Nu är det försäsong som gäller. En sommar på gymmet där jag ska bli starkare än jag är för tillfället. Där jag ska bygga en grund för att kunna ta nästa steg.

Vart och om det blir en till säsong på innebandyplan återstår att se. Men vill avsluta med och säga tack till alla mina lagkamrater som fått mig att växa både som spelare och människa.

Likes

Comments

Så här har jag spenderat min dag. I sängen med serier och hockeyn. Rätt skönt och göra ingenting.

Hockeyn slutade med en 5-2 seger efter en riktigt bra tredje period. Skön start på semifinal spelet.

Skall eventuellt åka i väg en sväng till gymmet på ett tag om jag orkar. Rätt slut i skallen. Annars blir det nog bara att försätta kolla serier.

Likes

Comments

Känsla då man egentligen bara vill dra i väg och svettas på gymmet. Man dricker sin PWO. Och sen hittar man inte gymkortet. Behöver jag säga hur irriterad jag var? inte nog med det låg jag så klart klarvaken av koffein kicken ett bra tag. Hela förmiddagen så har jag dragit runt och sökt det där jävla kortet. Hittade det just så nu kan jag dra iväg.

Förstår hur ilandsproblemsvarning det är på detta "problem" Men det är såna här saker som gör mig fuck shit tokig i bland. Men nu är det snart dags för ett riktigt bra pass.

Likes

Comments