Header

Så här kan det se ut en typisk träningsfri vardagskväll för mig. Dubbla matcher. Varför välja då man kan se båda liksom? Blir dock lite halv snurrigt med ljudet men det går.

  • 9 readers

Likes

Comments

När ens tvättmaskin går sönder och man inte kunnat tvätta på drygt tre veckor så ser lägenheten ut som kaos. Det ligger äckliga träningskläder lite överallt och luktar. Samt att man knappt har några kläder kvar att ha på sig. Men det är ju egentligen en strunt sak. 1. Jag har kläder, massor av dem. 2. Dem är vanligtvis rena och hela. Det finns så många ställen i världen där man varken har rena eller hela kläder. Många ställen där familjer och barn inte har någonstans att spendera natten.

Så jag är verkligen tacksam för min tvätthög, men nu får den snart se till att bli ren.

Likes

Comments

I dag har jag en dag som jag kallar för trött-dagen. Dem kommer lite nu och då och består mest utav att ligga i sängen och göra saker vid datorn. Riktigt noll energi och noll lust. Men vet ni? i bland så får det vara så. Det är mitt sätt att hitta energin igen. Ska käka lunch och försöka ta mig ut och hitta på något. Skall nog ta en promenad eller hitta på något annat. Behöver komma ut lite tror jag.

Likes

Comments

I kväll blir det hockey i Leksand. Första matchen jag ser live den här säsongen. Vart lite mycket med innebandyn så har inte hunnit se någon match än. Kom hit i går kväll och passar på att umgås med den kompis. Var även i väg och kollade matchvärmningen tidigare i dag.

Nu blir det några timmar chill/jobb vid datorn då han är i väg på sitt jobb. Sen blir det promenad till arenan.
Väldigt skönt å komma i väg hemifrån några dagar.

  • 39 readers

Likes

Comments

Hade en grym träning i går. När det är det går bra så är det så sjukt roligt. Är det man måste ta med sig dem gångerna det är mindre kul. För allt kan inte alltid vara super kul. Hoppas känslan är lika grym på matchen i morgon.

  • 47 readers

Likes

Comments

Det skulle vara intressant att veta exakt hur många timmar man spenderar per veckan i lokaltrafiken. Det är upp i mot 10-15 timmar. Galet vad tid. Just nu är jag på väg in till stan och fixa en sak. Sen är det dags för att åka hem käka mellis och sen träna.

  • 54 readers

Likes

Comments

Fick ett infall i går och gjorde något som jag inte gjort på många många år. Jag gick till biblioteket och lånade böcker. Kan inte minnas då jag gjorde det senast. Var kanske på gymnasiet om ens då. När jag var yngre så verkligen älskade jag böcker och att läsa. Vilket jag skulle vilja ta upp igen. Att gå där och kolla på böcker var verkligen rogivande. Nu är det bara att se till att tiden finns. Dock är det ju ganska bra då det är lätt å ta med en bok då man sitter på tåget i pendeltrafiken.


Likes

Comments

Precis kommit hem från gymmet. Finns nog inget bättre sätt att börja dagen på. Bara dra på sig lurarna sätta i gång favorit musiken och köra. Så sjukt värt det. Inte alltid det lättaste att ta sig ur sängen dock, men när det väl är gjort så är det värt det.

Vad dagen har att erbjuda mer får vi se. Vet inte riktigt vad jag ska göra förutom att jag har träning i kväll. Ska i alla fall ta en lång dusch snart och bara ladda för vad dagen har att erbjuda.

Likes

Comments

Dåtid

Det här är jag, mitt 3åriga jag. Liten och busig som få med glimten ögonen. Hoppas och tror att jag redan då var en glädjespridare med mycket hys och bus för mig. På den tiden var det man tänkte mest på vilka kompisar man skulle leka med på dagis kommande dag. Det fanns inget att egentligen vara orolig över. Det fanns ingen hets över hur man såg ut eller hur man presterade. Fokuset var mest på att fånga dagen och göra något riktigt roligt utav den.

Nutid

Idag ligger fokuset någon helt annanstans. Prestationer och utseendefixering är i dag en stor börda för mig och många andra och hur man än vrider och vänder på det så är det utsidan som ger insidan en chans. Och duger då inte utsidan så spelar det ingen roll hur förstklassig insidan är.  Jag kan i bland sakna dåtiden, då man kunde sitta i ett dike och leka fler timmar i rad utan att behöva bekymra sig över något alls.

Likes

Comments

Jag har fyra tatueringar än så länge, kommer säkerligen bli fler. Dem är gjorda December 2010, Maj 2012, September 2013 och Januari 2016.

Var och en av mina tatueringar betyder något eller påminner mig om saker. Nr 1 och NR 2 är citat som betyder mycket för mig. 1an är en påminnelse att man ska ta vara på varje dag som om det vore den sista och Nr 2 är dels ett citat som kommer från Hockeyn och dels så handlar det för mig om att man ska komma ihåg det som varit. Nr 3 symboliserar en hel massa kan man säga en rolig tid i livet, en stor idol,laget i mitt hjärta samt åren då dem blev Svenska mästare. NR 4 Kan man beskriva som att rosorna kan beskriva livet, både taggigt och vackert.


Mina föräldrar hade väl lite delade kommentarer kan man säga men samtidigt tyckte inte så mycket alls då jag var myndig då jag gjorde min första.

Min inspiration har kommit från att jag alltid tyckt det varit sjukt snyggt med tatueringar och att man kan få med sig något resten av livet är för mig rätt häftigt.

Min nästa tatuering blir att fortsätta på armen då jag har lite planer på hur den ska se ut. Det är bara det ekonomiska jag måste få till, får helt enkelt vänta ett tag och spara.

mig går det inte riktig att säga vilken jag är mest nöjd med då jag gillar alla på sina egna vis. Alla finns ju där av en anledning men nr 3 är jag väl lite extra stolt över då jag själv ritat den och det finns så mycket minnen i den.

Ingen av mina tatueringar har la direkt gjort ont men nr 4 kändes lite då den går ner i närheten av armhålan där man har tunn hud. Nr 3 var också en speciell känsla då det var min första med skuggning och inte bara linjer.

Likes

Comments