Header
View tracker

Jag tänker försöka förklara hur en del av mitt liv kan se ut. (Kan ha skrivit om det här förut)

Tänker börja med å länka till ett inlägg hos en annan bloggare, ett inlägg som jag tycker förklarar mycket bra hur jag måste tänka varje dag.

http://blogg.aspiration.nu/vardagen-har-en-enormt-hog-prislapp/

Att varje dag måste tänka på hur det jag tar mig för påverkar min morgondag. Just nu är jag inne i en period då jag inte har någon energi alls nästan. Sådana små saker som att titta på film kan stundtals bli jobbigt. Men det är inte svart hela tiden ska tilläggas. Det finns stunder där energin kommer tillbaka om så bara för några timmar. Det finns även saker och personer som ger mer energi än andra. Samt att det tvärtom finns saker och personer son även snor den energin man har.

Det dåliga samvetet över att orken inte räcker till. Det dåliga samvetet då man i sista sekund måste ställa in och göra om.

Till slut vet jag inte ens själv vart jag ska lägga min energi.

Att vilja så mycket att det gör ont i hela kroppen för att det känns som man aldrig lyckas, att allting bara blir halvt som halvt.

Jag älskar att göra mycket och ha många bollar i luften. Därför är det här sjukt frustrerande. En frustration jag i bland har svårt och veta vad jag ska göra av, och det i sin tur sluter den onda cirkeln då det om något tar fruktansvärt mycket energi.

Så läs gärna länken. Men ska också påpeka att personen som skrivit inlägget som jag länkat till har en energiskala som är högre än den jag normalt har. Alltså att det olika sakerna i det hon beskriver kostar mer än det i normalfall gör för mig. Då jag har ganska hög funktion i mina diagnoser så kostar mina saker i normalfall mindre än det som beskrivs i länken. 

Frågor och funderingar svarar jag gärna på då jag tror att detta kan ha blivit ett lite krångligt inlägg när det kommer till att förstå. Så bara höra av er på sociala medier eller på mail så ska jag försöka förklara lite bättre.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Varför drar man runt på en massa prylar fram och tillbaka över halva stan ett x-antal kvällar i veckan? Varför drar man på sig grejerna och tar ut sig tills man knappt orkar stå på fötterna längre?


Enkelt svar. Man gör det för att man älskar det. Man gör det för att man mår bra av det. Att vara en del i ett lag är så sjukt speciellt. Allt du gör på plan vid träning och match spelar roll, inte bara för dig själv utan även för andra. Skulle aldrig kunna se mig som individuell idrottare. För mig är känslan att dela vinster med andra något speciellt. Man vinner och förlorar tillsammans.

Det träning och idrott ger mig går inte att beskriva med ord. Bästa medicinen då man är trött och seg. Finns ingen bättre känsla i mina ögon som när man tagit ut sig till 210% och kroppen är så där galet men skönt trött. Då man bara känner en hel massa positiv energi i hela kroppen.

Likes

Comments

Så här laddar jag inför helgen. Är hemma i mitt andra hem kan man säga. Då det är dags för jobb i Luleå i helgen passade jag på att ta en sväng hem till mitt andra hem Umeå. Känns skönt att få äta mammas mat och bara ta det lugnt. Men i morgon bitti åker jag vidare. Då är det slut med chillandet och dags för att göra nå nytta.

I dag blir det inte så mycket annat än att ta det lugnt, ska tvätta lite och så att det är klart. Kanske skulle i väg på IKEA med mamma och pappa bara. Tåget går 07.08 i morgon så det är bara att göra klart allt innan man går i säng i kväll.


Likes

Comments

Den här lille vännen sitter så fint på mitt skrivbord och vaktar min Nocco.

I dag är det dags för efterlängtad tränings comeback igen. Har varit sjuk/hängig i typ 3 veckors tid så har typ inte tränas alls fram tills i går. Drog i väg på gymmet och körde en timme vilket kändes helt okej måste jag säga. Det var riktigt skönt å ta ut sig lite igen. Även fast man tappat en hel del styrkemässigt. Men i såna här lägen är jag glad att jag låg i och körde så hårt med försäsongsträningen.

Ja men vad händer mer i dag då? inte alls så mycket ett möte och sen ska jag till stan och kolla på skor och lämna igen en sak jag köpte i går. Sen ska jag förbi ica kvantum en sväng, roligare än så blir det inte just nu. Eller jo ska boka flyg så nästa vecka blir det Norrland, först Umeå och hälsa på familjen sen även en sväng till Luleå med Tubecongänget. Kommer bli så sjukt grymt då jag verkligen längtar efter Norrland och speciellt familjen nu. Inte varit i Umeå sen i somras och inte träffat familjen sen vi var i Barcelona.

Likes

Comments

Detta har varit kvällens pyssel. Fått upp en ny header här på bloggen. Resultatet kan ni se ovanför. Blev i alla fall nöjd. Annars händer det inte så mycket. Ser dem två senaste avsnitten på Sofias änglar. Riktigt lugnt kan man säga. Men just nu behövs det helt enkelt. Sakta men säkert lär jag mig att lyssna på min kropp. Den är otroligt sliten för tillfället så nu gör jag ingenting nästan. Mest bara chillar hemma.

Likes

Comments

Närdu gör ditt bästa, men du inte lyckas När du får vad du vill, men inte vad dubehöver.

När du känner dig så trött, men du kan intesova.

Fasti det förflutna,

Tårarrinner ner för ditt ansikte.

Närdu förlorar något som inte kan ersättas.

Närdu älskar någon, Som du inte kan få, Kan det bli värre?

Ljusetleder dig hem Och jag kommer försöka hjälpa dig.

När duär för kär för att låta det vara. Men om du aldrig försöker får du aldrig veta vaddu är värd.

Likes

Comments

I mitten på september var jag och min familj i Barcelona för att fira min mamma som fyllde 50år. Jag har inte redigerat bilderna jag fotade under den resan förens nu. Tänkte dela upp bilderna i några inlägg och här kommer inlägg nr 1.

Likes

Comments