Header

från och med idag och fyra dagar framåt så kommer jag att befinna mig i en stad som kommer att bjuda på många trevliga stunder och minnen för livet. Jag har väntat i flera månader på den här resan och nu är det äntligen dags! resan som kommer både vara ett bra tillfälle för att knyta ett starkare band med mina redan bra vänner och även en mäktig upplevelse då vi ska få åka till ett ställe där några utav människohistoriens brutalaste historier utspelar sig, Nämligen Auschwitz. Känslorna inför resan är blandade då det kommer vara så många olika intryck på en så pass kort tid. det enda jag vet helt säkert är att detta är en resa som jag sent kommer att glömma.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Jeans- Rut&Circle 399kr

Tröja- Bikbok 99kr

Skor- Footlocker 799kr

Klocka- Ur&Pen 150kr (priserbjudande. Originalpris 349kr)

Armband- Gina Tricot 15kr (rea)

Likes

Comments

År 2013-2014 mådde jag sjukt dåligt över min kropp, jag trodde att det inte fanns en skans att jag någonsin skulle kunna gå ner så pass mycket som jag har gjort under det senaste året, rent av omöjligt faktiskt. Jag har alltid känt mig knubbigare än de andra tjejerna jag har känt och det gjorde mig väldigt osäker, speciellt när man fick höra ord som "flodhästen" och "fetto".

Sommaren 2013 var första gången som jag kände att jag verkligen ville göra någonting åt min vikt men jag visste inte hur jag skulle bära mig åt då den enda sporten jag praktiserade var fotboll där jag stod i mål. Jag slutade kort där efter på fotbollen då jag kände mig utanför och hade helt enkelt inte kvar spelar glädjen jag hade när jag först började. Samma höst började jag i 7:an i en helt ny klass. Under första halvåret gick jag upp en del då jag på fritiden för det mesta ägnade mig åt att äta snacks och kolla på Netflix, vid det här laget hade jag accepterat att jag aldrig skulle bli den slanka ideal tjejen och att jag förmodligen skulle få leva mina framtida 10 år ensamma då jag helt enkelt kände mig alldeles för ful för att någonsin kunna bli älskad.

Under sportlovet 2014 hade Friskis och Svettis Gävle gratis träning så jag, min syster och min systers kompis gick dit för att testa på. Jag hade äntligen hittat en träningsform som passade mig, redan veckan där efter köpte jag kort på Friskis men det var inte förens sommaren 2014 som träningen började på allvar.

Jag insåg inte att jag hade tappat mycket vikt förens efter sommarlovet när jag började i 8:an och skolsyster hade en rutinkoll på vikt och längd. Jag kommer ihåg att jag hoppades att jag hade tappat 6 kilo för att de var det som behövdes för att mitt BMI skulle ligga på gränsen till normalt. Fast jag hade gått ner hela 17 kilo och jag var inte längre överviktig. För första gången på 6 år var jag inte överviktig.

Nu är 2015 här och jag har aldrig mått så bra över min kropp, för första gången någonsin kan jag ta ett foto på mig själv utan att vilja gråta, eller vara på stranden i enbart bikini utan att skämmas. Detta år har jag gått från 78 kilo till 54 kilo och det känns obeskrivligt bra att kunna tänka tanken att jag gjorde det.

Likes

Comments