Postad i: Naglar

Nu är det dags för årets bästa tid, jukl och nyår. Inspirationen och kreativiteten bara kliar i fingrarna. Därför tog jag tag i att måla för första gången på mig själv, vilket blev en snögubbe, nöjd för att vara första gången men åh så roligt det var att måla! Ska skaffa in lite fler färger sen ska jag börja på alla kunder också!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Naglar, Fransar

Hej på er!
Åh va länge sedan det var jag bloggade, nästan glömt bort hur man gör haha. Men allt som är nytt sen senast då, tagit studenten, öppnat eget företag, utbildat mig till nagelterapeut och är under utbildning till fransstylist. Detta är även vad min vardag består av, samt tid med familj och vänner. Jag har bestämt mig för att jag vill dela med av vad som händer i min vardag, samtidigt som det kommer inlägg om naglar, fransar och skönhet.

Känner ni att ni skulle vilja följa mig på instagram också så heter jag @wildsparklebeauty där, länk finns även i menyn. Vi hörs lite senare! Xoxo

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Hej på er! Förlåt för att jag varit frånvarande nu ett längre tag men det har varit fullt upp dom senaste veckorna, jag har varit i Göteborg med Sarah och Filip, jobbat osv.. Nu sitter jag och äter lunch, men kunde inte hitta på något bättre än yoghurt och müsli.. Men nu planerar jag att vara tillbaka iallafall! :)

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Mode

Nu är det en sådan stund igen då tankarna snurrar runt i huvudet, men hur man ska formulera sig är en annan sak. Men mina tankar handlar iallafall om klädstilar, och varför de flesta nischar sig jämtemot EN klädstil. Varför behöver man ha en klädstil?

Här om dagen var jag och tittade på vårjackor tillsammans med en bra vän, och jag har väldigt länge velat ha en kappa, men det har aldrig känts rätt, jag? i en kappa? Och när jag väl står där så frågar jag henne: Är det här min stil?.. I samma veva som jag frågade henne blev jag arg på mig själv, vadå MIN STIL? Vad är ens min stil? Och till svars fick jag: Men du gör ju den till din stil! JA TACK för att du sa det, för det är sant. Det finns ingen lag som säger att du inte kan ha klackar till en oversize tröja, det finns ingen lag som säger att du inte kan ha kavaj till sneakers. You feel me? Det är så sant, kan inte alla börja tänka så? släppa loss lite, ha KUL när ni klär er. Det ska va roligt, unikt. Du är du och kommer alltid vara du. Låt ingen annan bestämma hur du ska se ut! PEACE.

Likes

Comments

Postad i: Mode

Här är en sneak peak på dagens outfit. Inviger en av mina nya kappor idag 🌟

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Godmorgon på er! Jag vaknade redan kl 9 men valde att starta dagen med ett avsnitt One Tree Hill och en god frukost. Men nu är det dags att jobba lite, så himla skönt med min business, jobba var man vill och när man vill! Jag tycker att alla ska kämpa för att komma dit dom vill i livet, oavsett om det är ett 9-17 jobb eller fria arbetstider, varje dag är en dag närmare erat mål! Nu ska jag iallafall fortsätta jobba, detta är mitt kontor denna morgon!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Hej! Jag är ledsen över min frånvaro med det har varit mycket i mitt huvud, mycket med min nya business osv, men nu känner jag att jag verkligen måste ta tag i detta! Till min business så har jag tagit hem en massa underbara produkter som jag ska visa upp, jag lovar er att dom är grymma! Men först: tvätta mina sminkborstar haha!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt

Hej!
Är på jobbet just nu och jobbar för fullt, men ville bara kika in och säga till er att alltid tro på er själva! Allting går om man bara vill 🌟

Likes

Comments

Hej!
Gud vad jag har varit upptagen de senaste dagarna, men det är härligt och veta att min business går framåt! Men därav har bloggandet fått lida lite.. I helgen jobbar jag på mitt andra jobb, men jag ska göra i ordning lite inlägg så att det kommer upp lite! Just nu sitter jag på gymmet och jobbar, åkte hit och vänta på att L ska gymma klart så tänkte vara lite effektiv! Men vi hörs lite senare! XOXO

Likes

Comments