Header

Detta känns så ovant, aja men har funderat ett tag nu och saknar bloggandet lite men är inte säker på att de kommer hålla i längden men kan ju alltid ge det ett försök.

Jag bloggade på denna bloggen en liten bit av ettan så ska försöka komma tillbaka till att ha det som en "daglig rutin" men som sagt vi får se hur länge det håller. Funderade på ifall jag skulle gröna någon presentation haha men om ni vill läsa något om min så kan ni läsa presentationen till vänster ;) Dessutom lär det bara vara mina närmsta vänner som kommer läsa och följa me jag hoppas såklart på att det är några eller många andra som också vill läsa om min suuuuper intressanta vardag (skämt å sido) men men vi får se hur många som är intresserade.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ni hörde bloggen är över

  • 608 Readers

Likes

Comments

Hejej uppdateringen har varit kass, ber om ursäkt för de men nu är ja strax tillbaka på banan ;)
Sitter just nu på bussen påväg till skolan å de ska faktiskt bli skönt, inte alla läxor och sånt utan bara att få träffa alla kompisar å komma tillbaka till rutinerna!
Mitt lov har vart jätte roligt å sånt även om ja inte gjort så särskilt mycket!
Hur har ditt lov vart ?
Aja hörs senare
- puss


Likes

Comments

Dagarna bara flyger förbi och ja börjar skolan redan på onsdag :/ saknar klassen osv men inte allt plugg!
Iaf min dag igår va super mysig, hopptränade först vid 10 å så kom Birgitta å kollade sen åkte vi hem till henne lagade lunch å chilla!
Sen så åkte vi ner till hennes stall där hon först red sin häst ( ja red den också, så stor) sen åkte vi hem! Att åka till kvantum va GiVet å vi köpte väldigt mkt godis sen så kolla vi på film å dega resten av kvällen. Vid 20:30 åkte ja hem å sen så snackade Jag med lite roliga människor på kvällen innan ja somna ;)
Idag har ja iaf vart hos optikern sen stallet å nu sitter ja på bussen mot saknade Ebba. De ska bli så kul att få träffa henne igen ( Valborg va senaste gången ) så ja antar att vi bara myser osv i kväll
Hörs senare
-kyssar

Likes

Comments

Beskriv året med tre ord.

Underbart, mycket förändring och roligt


Vilka sånger kommer påminna dig om 2014?

waves, the man, younger kygo remix, cut your teeth kygo, classic, wicked wonderland, latch, surfboard, se på mig nu, trumpets, rather be, Wasted
Vart reste du under 2014?.

Irland, Spanien och Berlin

Vad har du blivit bättre på?

jag har utvecklat min ridning, vara mer öppen för förslag och förändringar

Vad var extra bra?

Sommaren, Gymnasiet, Hästen och alla underbara nya vänner

Bästa valet du gjorde?

Bytte umgänge och är nu med mer glada och positiva människor

Vad var din största framgång under 2014?

samma här, skolan, Hästen och alla vänner

Vem saknade du?

Saknar min gamla klass 9B, saknar såklart alla som tragiskt har lämnat denna jord men också Irland-tjejerna

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?

Tänker leva mer och tänka mindre på de möjliga konsekvenserna. 2015 ska vara mitt år.

Tror du 2015 kommer bli lika bra?

Jag tror att 2015 kan bli ännu bättre!

Vad kommer du sakna från 2014?

hmm kommer faktiskt sakna allt, irland, Spanien, berlin alla upplevelser. men minnena finns kvar så men hela året faktiskt.

Vad önskar du att du gjort mer?

"levt mer"

Vad spenderade du mest pengar på?!

Tragiskt nog mat å fika

Och så slutligen; dina planer inför 2015?

Har inte så mycket planer men de kommer bla kanske ska resa, middagar, oförglömlig sommar osv

Vad vill du säga till dig själv inför 2015?

Kör på, du kommer inte ångra nått.

2k15 BRING IT ON

Likes

Comments

2015, shit det är helt sjukt !?! har ägnat detta förmiddag åt att tänka på alla minnen och underbara saker ja upplevt 2014.

Min nyårsafton va tråkig, men ja är nöjd ändå vaknade runt 12 idag och har sedan dess bara legat i min säng och softat nu ska ja strax klä på mig och åk till stallet, Kort å tråkig bloggning men de kommer ett inlägg om 2014 kl 18:10 så kika in då igen.

Imorgon ska jag vid 10 hoppträna så jag ska försöka få någon att filma .

-kyssar!!


Likes

Comments

Hejhej,
Ja vet att uppdateringen har vart kass de senaste dagarna å har egentligen ingen förklaring till de. Inte orkat mest!
Men nu är de självaste nyårsafton och de ska vi fira med våra kompisar (Eklunds och någon annan familj) så vi har vart där nu i ca 4.5h och de e inte så jötte kul men va ska man förvänta sig när man spenderar nyår med sin familj ?
Inget annat speciellt har hänt dessa dagar utan att världens bästa storebror har fyllt 18, så grattis till honom 💞
Aja nu slutar inlägget här men slänger upp några bilder från de senaste dagarna
-kyssar

Älskar mitt hår på den senaste bilden :'))

Likes

Comments

Snön slutar inte falla, marken e vit och de börjar bygga på sig. Jag e så glad snön är de viktigaste med vintern och nu är den äntligen här!
Vankade runt 11 imorse och då gick ja direkt ut med smilla ( en hund vi passar ) så ja gick i kanske 20 minuter med henne ❄️ sen kom ja hem och lagade frukost och nu är ja snart påväg till stallet. Bästa pappa lovade att köra mig ner idag.
Aja hörs senare
- kyssar
Likes

Comments

Nu har jag precis kommit hem, gårdagen spenderades med Alma och Vilma å vi gick först i stan på mellandags rean sedan så åkte vi hem till dem å käkade middag sen tog vi en mysig promenad till Ica dör vi köpte massa gott :')
Efter e kollade vi på film å tog de lugnt mest, dock så runt kl 03:30 började vi köra charader så de va ganska najjs! Dock somnade ja inte förrän vid 04:40 och vakande vid 09. Se segaste va att Alma och Vilma inte vaknade förrän 13:40 så ja låg vaken läge å bara chilla.
Det hände en grej ja inte tänkte ta upp här så ja va tvungen att åka hem sen åkte vi till stallet och tog hand om hästen och nu är ja hemma!
Idag har de snöat mycket å de har inte slutat ön ❄️
Resterande del av dagen ska ja nog bara städa och sedan mysa!
Hörs senare
-kyssar
Likes

Comments

Just nu sitter ja på bussen påväg in till stan där ja ska träffa Vilma å vi ska kolla på rean och luncha sen så åker vi nog hem till någon utav oss.
Jag är jätte glad så de har snöat inatt? Inte mycket med lite iaf dock så är se svin halt på vägarna, hahaha ja va nära på att trilla 10ggr.
Men vi hörs senare
-kyssar


Likes

Comments