Det är söndag, egentligen måndag eftersom att klockan är över 24. Jag har bara legat i badet hela kvällen och är mer ett russin än en människa. Vilket kan vara tröstande för det sista jag vill är att behöva gå upp i morgon och börja en ny vecka. Kan vi inte stanna kvar i helgen ett litet tag till ändå? Sena nätter åkandes i Stockholm, vin, en bra serie och bra sällskap har gjort min helg komplett. Med fjärilar i magen, ett leende på läpparna och ett djupt andetag så lägger jag mig nu för att börja en ny vecka. Godnatt.

Puss.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Klockan är 23.06 och jag ligger i sängen och tittar på "Så Mycket Bättre" med en smoothie gjort på hallon och yoghurt. Denna dag har bara sprängt hela min hjärna, tankar från höger och vänster som spökar. MEN, med en harmonisk badbomb känner jag mig på fötter igen. I morgon är det fredag och jag ska träna ett långt och svettigt pass innan jag dyker ner i sängen för en 12 timmars nap 🙏🏼 Ska bli bra på att blogga nu, Elin 2.0? 2.56? Anyways im back.

Puss!!

  • 10 Readers

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

  • 86 Readers

Likes

Comments

  • 160 Readers

Likes

Comments

En av mina absoluta favorit sushi-restauranger ligger i MoS, äter där varje gång vi åker dit och storshoppar 😍 Favoriten är såklart salmon-rolls!!

  • Mat
  • 179 Readers

Likes

Comments

Likes

Comments