View tracker

Godmorgon! Äter för tillfället lite sen frukost för att ta mig till gymmet! Planen är att köra cardio och lite rygg, men min rygg strular lite med mig för tillfället så tror det blir lite armar ist..

Isak i USA och jag fortfrande ensam, nu börjar det bli lite tråkigt..

Efter träningen så har jag faktiskt en tenta! Håller tummar och tår att den går bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej hallå!! Idag så vaknade jag upp med tjejerna i lägenheten ( Amanda Nasrin ), upp och iväg till skolan för att tentaplugga. Funken ska tentas av på söndag, klarar jag denna tenta så är Gud vid min sida, motivation för plugg denna vecka har varit helt bortblåst.. Tyvärr!
Efter lite plugg drog jag mig hemåt, och Åkte till gymmet. Har satt som mål att försöka springa 1 mil i veckan fram till jul! Har 7km avklarat nu och planen är att beta av de 3 sista imorgon! Sen har jag även min underbara lördags yoga inbokad, älskar!!

Likes

Comments

View tracker

Men hallå eller vad tiden går fort, 3:e November redan! Plugget rullar på framåt, eftersom vi har så fruktansvärt mycket så går tempot fort fram. 2 tentor avklarade och har en 3:e på söndag! Stolt och glad att jag klarade första mattetentan. Kunde ej föreställa mig hur svår matte på universitetet verkligen kunde vara. Haha

Denna vecka är jag faktiskt ensam i lägenheten. Isak är i USA, faktiskt skönt att vara själv fast jag saknar honom pyttelite!

Nasrin och Amanda har sovit hos mig inatt, lite sällskap var faktiskt skönt. Har pluggat matte, ätit och hängt på Ikea.

Studentlivet är ej som förväntat, men jag gillar det faktiskt. Får jag in lite mer fest och mer träning så är jag nöjd, men dygnet har ju tyvärr endast 24 timmar...

Likes

Comments

Men hej hallå, bloggen har verkligen blivit utebliven dessa senaste månaderna? Varken tid eller lust har funnits. Egentligen finns den väl inte riktigt nu heller, men försöker med något litet inlägg endå!


Mycket har verkligen hänt på dessa månader, jag har flyttat hemifrån, flyttat från Motala ( finally), och blivit sambo! Äntligen efter mycket letande fick vi oss våran lägenhet, en stor fin 3:a som vi fixat ihop och grejat i. Så nu är den precis så som vi vill ha den. Supermysig verkligen! Vardagen består för tillfället av endast matteplugg och typ laga matlådor. Inget utav det är speciellt skoj ska ni veta men vad gör man icke! Har avklarat 2 veckors inspark på skolan, och har nu även varit sjuk i 2 veckor.. Så träningen har inte alls blivit av faktiskt. Ska på måndag ( om jag är frisk vill säga ) faktiskt fixa ett gymkort på gymmet.Är så taggad på ett nytt och fräscht gym. Verkligen ny träningsmotivation, taggad!Likes

Comments

Imorse vakna jag upp brevid Isak, supertrött när larmet ringde.. Så jag låg kvar och Isak gick upp för att fixa sig till jobbet. Denna vecka jobbar vi verkligen varom varandra.. Jag tog mig upp och kasta i mig lite frukost, sen ut på löparrunda med Ellen! Vi sprang allt mellan 7-8km.. Våran gp:s ville inte samarbeta, men 45 minuters löpning var ett bra träningspass för dagen!!

Nu ska jag fixa mig snabbt för att sedan åka och jobba, stängning ikväll!

  • 25 readers

Likes

Comments

Hej hallå! Har verkligen haft en toppenvecka, lite mer träning kunde absolut kommit in men , jag gnäller inte! Lyckades springa ett 8km löptur, spelat 2 dagar tennis.. Och såklart, kört alla hugo pass!

Jag och Isak har haft lite " 1 års firande", kan inte förstå att det gått ett helt år sen vi träffade varandra. Jag är verkligen så lycklig och detta året har varit helt fantastiskt, trotts att vi varit ifrån varandra så länge! Detta året, kommer bli dubbelt så bra! Om vi bara hittar en jäkla lägenhet tillsammans snart..!😫

Skulle överraska Isak och köpa med blommor, ville ligga lite på plus.. Så tar han fram ännu finare blommor och ett superfint skrivet kort.. Jag får lägga in en högre växel..😉


  • 27 readers

Likes

Comments

Hej hallå, det har varit lite dött här under midsommar.. Anledningen till det är mest för det inte funnits alls mycket att skriva om! Jag och Isak började midsommar med ett gympass, vi körde var för sig och jag körde rumpa och mage som är liten favorit för tillfället.. Ingen motivation alls att köra ett rygg/axel/arm pass.. Efter det var det middag hemma hos mamma och pappa, familjen samlad och vi hade det Supermysigt. Vi fixade även ihop en tårta som smakade supergott.. På kvällen firade jag och Isak med hans kompisar hemma hos Ida. Jag höll mig till nyktert och körde hem runt halv 10 pga jobb dagen efter.. Vi hade det i vilket fall så mysigt och trevligt. Tjejerna hade verkligen fixat ihop ett bra gäng och bra aktiviteter!!

Efter midsommar har jag jobbat fullt, hela dagar.. Så träningen blivit helt utebliven tills idag då jag fixade både pass 3 från Hugos förraveckan, och pass 1 denna vecka..

Ikväll väntas skaldjursbuffe och vin.. Välbehövligt en ledig dag som denna !

Likes

Comments

Hej!

Jag är verkligen inte känd för att vara en morgonmänniska, men jag brukar alltid försöka komma upp runt 8-9.. Idag kom jag upp efter 11.. Larmet ringde kl 8 då Isak hade tvättstuga.. Men han stängde av larmet och lät mig sova vidare.. Sov så skönt och tror nog kroppen på ett vis behövde det.. Nu väntar det jobb, 16-22.. Tror det är smått kaos nu inför midsommar, men det får tiden att gå iallafall..

  • 51 readers

Likes

Comments

Halllihallå, Said and done om gårdagens pass. Tog mig ut på morgonpromenaden.. Försökte sträcka ut kroppen så mycket ja kunde men den skrek i princip nej.. Såå ont!
Tog mig till slut mot gymmet endå, körde pass 1 av hugo rosas.. 21 boxjumps, armhävningar med släpp och sen situps, sen 15 av varje, sen 9,5,3 osv.. Sen en litet magpass också..

Imorse tvingade Ellen upp mig för att köra backintervaller( hugo pass 2 ), spurt upp i backe och sen 5 burpees längst ner i backen.. Trötta från fålehagen cykla vi hemåt för frukost och sedan fix i Ellens lägenhet! Kulkul

Eftermiddagen bestod av kvalitetstid med Isak. Det va otroligt behövligt då de senaste dagarna bara varit stressande och konstiga. Vi lunchade och käka sen glass vid vattnet.. Sen hem och myste till ett avsnitt OITNB, älskar! 😍

Likes

Comments

Första tanken imorse va : hur känns kroppen? Så reser mig halvt upp i sängen och de gjorde nog tusan ont överallt.. Tyvärr slarvade vi båda otroligt med stretching igår efter passet.. Så funderar på ett promenad nu innan frukost och sedan stretcha ut ordentligt innan det blir frukost och pass 1 vecka 3 med hugo rosas.
Mm vi får se hur de blir!

Likes

Comments