Hej!

Enda sedan jag började jobba igen förra året efter att ha varit hemma nästa fyra år med tjejerna har jag känt mig otroligt stressad.
Jag är en person med som gärna vill ha det städat omkring mig, ordning och reda.
Men jag känner att jag tappat allt.
Att få ihop vardagen med jobb, förskola, träning, städ, tvätt och roliga aktiviteter tar verkligen på krafterna och i somras kände jag att jag snuddade den berömda väggen.
Kroppen orkade inte, jag orkade inte. Jag har blivit alltmer snurrig och virrig. Jag glömmer bort och blandar ihop saker.

Yttre faktorer har blivit mer och mer påverkat utav detta och jag kommer from nu lägga som mest kraft på min familj och min vardag.
Jag kommer självklart finnas kvar här och skriva och uppdatera er men på de dagar jag orkar. Bilder kommer att komma upp i flödet på instagram men inte alls på samma nivå som innan. Vissa dagar mer och vissa dagar mindre.

Jag behöver en lite paus.

Puss och kram!

Follow me on: Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer


Godkväll!

Phu, vilken vecka det varit. Fullt upp!
Jag har jobbat näst intill varje dag. I tisdags slutade jag klockan 16 och åkte sen iväg och fotade ett par vänner då det var så härligt väder och underbart ljus.
I onsdags var jag ledig så jag och tjejerna åkte till bowlinghallen. Tjejerna gjorde bowlingpremiär och de tyckte det var riktigt roligt!Idag startade vi dagen med slajm. Tjejerna fick hem lite nyheter ifrån Mollitoys igår och de älskar det verkligen så självklart var det de första de ville göra idag. Rosa slajm med små unicorn att leka med.Sen tog vi bilen ner till stan och lunchade tillsammans med Peter.
Den lilla kiosken nere på torget säljer just nu ut sina glassar för 10 kronor styck så det fick bli efterrätt för oss.
Perfekt att sitta nere vid ån och njuta utan en glass innan regnet och stormen drog in.

Vi svängde förbi blomsterhandeln påvägen hem och köpte med en fredagsbukett.
Tjejerna hittade pyttesmå söta kaktusar. De valde ut varsin och när vi kom hem placerades dessa i ”kaninhuset”. Deras Maileghus som jag gjort iordning utav ett Ivarskåp från Ikea.

Vi fortsatte pyssla lite hos kaninerna. Blev en till vimpel och några ”tavlor” kom upp.
Nu väntar vi in att tjejerna ska somna, sen väntas det räkor för mig och Peter. Idol kan man ju inte missa heller ;)

I morgon har tjejerna önskat badhuset. Men vi får se vad som händer. De har ett litet barnlopp här i närheten där vi bor som Noelle ville springa.

Puss och kram!

Follow me on: Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer

Hej finisar!

Im back, again ;)

Igår hade vi kräftskiva här på gården. Det har blivit en tradition att vi grannar samlas i kvarterslokalen och har kräftskiva och det är verkligen såå kul!
Vi har några fantastiska grannar som tyvärr flyttat under året men självklart får de vara med ändå :)
Mamma och Leif var här och hade hand om tjejerna igår kväll så de hjälpte även till i morse så vi slapp hoppa upp så fort tjejerna slog upp sina blå.
Jag fick sovmorgon till strax före åtta iallafall, så välbehövligt!Dagen idag har varit ganska seg pga gårdagen, självförvållat ;)
Peter och Noelle åkte ut och fiskade en sväng med vänner medan jag och Lovelia umgicks med moster.

När sen Peter och Noelle kom hem så tog jag åkte tjejerna, min syster och jag ner till stan och besökte våra katter som tyvärr fick flytta för nått år sedan då Noelle visade tydligt på allergi. Men det är tur att de finns så nära att vi har möjlighet att hälsa på dom.

Lexus har dock varit sjuk en längre tid och har problem med sina lungor men ska i veckan få en speciell andningsmask för att underlätta.
När vi skulle åka därifrån blev Noelle sådär hjärtskärande ledsen och ville inte lämna honom. Hon kramade honom hårt och tårarna sprutade.
Moster lovade att åka tillbaka dit i morgon tillsammans med henne.Annars har jag spenderat större dagen med att diska.
Diska, jag ni läste rätt.
Inte nog med att våran dammsugare helt la av för nån vecka sen så valde vår diskmaskin att börja läcka vatten och bara stå och pipa igår medan vi var på kräftskivan. Så vi fick lov att dra ur den och nu får vi hela enkelt handdiska innan de har kommit och kollat på den. Lite riskabelt att köra den ifall den läcker vatten så vi ska åka på en vattenskada också.
Nu fattas det väl bara att tvättmaskinen går sönder också.Hoppas ni haft en mysig dag!

I morgon väntar jobb igen och jag känner mig inte speciellt pepp på det, hade gärna varit ledig några dagar till.

Puss och kram!

Follow me on: Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer