HEJ FINA! I Fredags fick jag höstlov och det var en helt vanlig dag förutom att man fick klä ut sig om man ville,jag gjorde inte det och på slutet att av dagen så hade vi ett litet disco i våran idrottssal. På kvällen hade min klass också ett disco i våran idrottssal. Alla pengarna vi fick in går till våran klassresa,vi hade en liten kiosk som vi sålde godis,chips och dricka i. Jag och några till var DJ:s fast vi gjorde inte så mycket förutom att byta låtar. Under höstlovet vet jag inte riktigt vad jag ska göra förutom att jag,mamma,pappa och min syster ska till Stockholm på Torsdag.


Puss ock kram<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

HEJ FINA! I dag så var jag ute och tränade med min bror,vi gick 2 km till en slalom backe som vi gick och sprang uppför,jag sprang och gick upp lite uppför hela backen och sen så gick vi ner för slalom backen och sen så gick vi hem igen. Nästa gång så ska jag försöka att springa uppför lite mer för backen.
Puss och kram<3

Likes

Comments

HEJ FINA! I fredags hade jag bästa kvällen med mina vänner. Först så gick jag hem efter skolan och bara tog det lugnt och sen senare åkte jag till en kompis hos henne lockade jag hennes hår och sen så gick vi och kollade på hockey match. Det kom rätt så många av mina vänner ner dit och vi blev ett rätt så stort gäng. Efter hockey matchen så sov jag över med en av mina favoriter.

Idag har jag bara haft en chill dag och myst med familjen.​

Jag tog också lite fina höst bilder på min syster och testade göra en crown braid för första gången.​

Sen när jag såg hur snyggt hennes instagram flöde blev så ville självklart jag också ha lite bilder så då gick vi ut och tog några bilder på mig.

Puss och kram<3

Likes

Comments

​HEJ FINA!Idag hade vi fysiskt orienterings prov i skolan och det gick bra för mig jag är iallafall nöjd. Efter skolan gick jag hem och bara tog det lugnt och sen så hade jag handbolls träning. Det var en riktigt bra träning idag och vi testade ett nytt försvar. Det fick bli ett sånt här kort inlägg idag för jag vet inte vad jag ska skriva om men imorgon ska jag kolla på hockey match med några kompisar och sen ska jag sova över med en kompis så jag tror inte det kommer något inlägg imorgon men hoppas ni haft en bra dag.

Kram<3

Likes

Comments

HEJ FINA!Nu var det ett tag sen men jag har glömt bort att uppdatera och så har jag inte haft så jätte mycket tid men nu ska jag banne mig börja uppdatera oftare för det är så roligt. I fredags så tänkte jag skriva ett blogginlägg men jag hann aldrig. Men i Fredags så sprang jag 4km med skolan.

Jag kom på en delad första plats av tjejerna med min kompis.

I lördags så hade vi premiär matchen för denna säsong och vi spelade den i Edsbyn så vi fick åka buss i två och en halv timme. Tyvärr så förlorade vi matchen men vi gjorde en jätte bra match och var jätte duktiga fast vi förlorade.

Idag så var jag med två av min favorit tjejer. Vi fikade och sen så var vi hemma hos henne lite också.

Puss och kram<3

Likes

Comments

HEJ FINA! Idag så gick jag först i skolan och i skolan så hade vi skriftligt prov i orientering och jag tror det gick rätt så bra för mig. Efter skolan så hade jag danslektion och handbollsträning. Det har blivit så himla kul på dansen nu och vi har börjat att träna lite på våran koreografi som vi ska upp visa med i April och idag så testade en till av mina närmsta vänner och hon tyckte det var kul så nu så är rätt så många av mina vänner med och dansar vilket som är jätte kul. På handbollen börjar vi träna hårdare och hårdare men det är kul för jag gillar hård träning. Det är inte säkert att det kommer att komma ett blogginlägg varje dag när jag går i skolan för vissa kvällar måste jag göra läxa men jag ska försöka att skriva ett varje kväll för jag tycker det börjar bli roligare och roligare att skriva blogg inlägg. Hoppas eran dag också har varit bra så syns vi kanske imorgon,kram<3


Likes

Comments

Mobbning är väldigt sort på internet jag tror det är för att det är mycket enklare att skriva något dumt än att säga det face to face till en människa. Jag har aldrig blivit mobbad och jag känner ingen som blivit mobbad men jag vet en som blivit väldigt kränkt på gränsen till mobbning men ca 60 000 barn och unga drabbas för mobbning i Sverige varje år,så hemskt. Det finns fysisk,psykisk och verbal mobbning,verbal mobbning är vanligast som kan handla om t.ex taskiga kommentarer. Omkring 45 barn tar sitt liv på grund av mobbning per år, så fruktansvärt hemskt så att jag bara vill spy. Var tredje ung mellan 10 och 16 år blir utsatt för kränkningar på nätet eller via mobilen. Att bli kränkt en gång kallas inte mobbning men det är ändå jätte hemskt att bli kränkt men om samma person utsätts för kränkningar flera gånger om och om igen så kallas det mobbning. Du är aldrig helt anonym på nätet även om man har ett konto som värkar vara helt anonymt det är kanske inte så lätt att kolla upp vem det är men det går att kolla upp. Tänk att ett endaste litet dumt ord kan ta en människas liv så tänk innan du säger/skriver något till någon hur du skulle bli om du fick höra/läsa det.

Vi måste stå upp för de tysta och tänk att ett hej,ett "vad fin du är idag" eller ett öra som kan kan lyssna på vad någon vill säga kan göra skillnad eller till och med rädda någons liv! Säg hej till någon som ser ensam ut i skolkorridoren eller på rasten,fråga nån som ser ensam ut på rasten om den vill va med dig. Tänk om mobbning skulle kunna få ett stopp någon gång det skulle ju varit drömmen men tyvärr så kommer nog mobbning aldrig att få ett stopp.

Sprid kärlek och tillsammans så kämpar vi emot mobbningen!

Likes

Comments

GLAD LÖRDAG PÅ ER! Igår så var jag i skolan och vi var på en teater,teatern hette "typ tjej,typ kille,typ" den var jätte bra och den handlade om att det inte spelar någon roll om man är tjej eller kille och att man får vara kär i vem man vill,tjejer får vara kära i tjejer och killar får vara kära i killar. Den handlade också om att man ska vara sig själv och att det är coolt att vara sig själv,att tjejer inte behöver ha stor röv,stora bröst,pinn smal, vara sexig osv och att killar inte behöver vara starka,sportiga,tuffa, ha magrutor osv.

Idag har jag spenderat min dag med min brorsdotter vi har myst,tagit några fina höst bilder (de ovan) och ätit godis det viktigaste enligt hon på lördagar.....

Puss och kram<3

Likes

Comments

Mys❤

HEJ IGEN!Idag har det varit en sån där seg söndag då jag inte haft någonting speciellt att göra och bara tagit dagen som den kommer,jag brukar annars stressa rätt så mycket så sådana dagar älskar jag.

Jag följde med mina föräldrar ut med båten sista gången för i år då sommaren är slut nu men det var jätte mysigt och fint ute på sjön tyvärr så tog jag inga bilder

Nu-läxa och sen så ska jag gå och lägga mig då jag ska till skolan imorgon.

Kram<3

Likes

Comments

Mys❤

(Bilder ifrån Fredags kväll och Lördags kväll)HEJ ALLA FINA! Min helg har varit jätte bra. I fredags så hade jag myskväll med en av mina favoriter och sov över hos henne. Vi åt hamburgare,sminkade oss och myste på balkongen en sån där riktig myskväll!

Lördagen var inte lika rolig då jag hjälpte min bror att flytta hela dagen,men på kvällen så hade jag världens mys pys med min familj. Vi åt räkor,jordgubbar med nutella,chips,godis och tittade på tv och bara myste!

Syns senare kram<3

Likes

Comments