HEJ FINA! Idag så gick jag först i skolan och i skolan så hade vi skriftligt prov i orientering och jag tror det gick rätt så bra för mig. Efter skolan så hade jag danslektion och handbollsträning. Det har blivit så himla kul på dansen nu och vi har börjat att träna lite på våran koreografi som vi ska upp visa med i April och idag så testade en till av mina närmsta vänner och hon tyckte det var kul så nu så är rätt så många av mina vänner med och dansar vilket som är jätte kul. På handbollen börjar vi träna hårdare och hårdare men det är kul för jag gillar hård träning. Det är inte säkert att det kommer att komma ett blogginlägg varje dag när jag går i skolan för vissa kvällar måste jag göra läxa men jag ska försöka att skriva ett varje kväll för jag tycker det börjar bli roligare och roligare att skriva blogg inlägg. Hoppas eran dag också har varit bra så syns vi kanske imorgon,kram<3


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mobbning är väldigt sort på internet jag tror det är för att det är mycket enklare att skriva något dumt än att säga det face to face till en människa. Jag har aldrig blivit mobbad och jag känner ingen som blivit mobbad men jag vet en som blivit väldigt kränkt på gränsen till mobbning men ca 60 000 barn och unga drabbas för mobbning i Sverige varje år,så hemskt. Det finns fysisk,psykisk och verbal mobbning,verbal mobbning är vanligast som kan handla om t.ex taskiga kommentarer. Omkring 45 barn tar sitt liv på grund av mobbning per år, så fruktansvärt hemskt så att jag bara vill spy. Var tredje ung mellan 10 och 16 år blir utsatt för kränkningar på nätet eller via mobilen. Att bli kränkt en gång kallas inte mobbning men det är ändå jätte hemskt att bli kränkt men om samma person utsätts för kränkningar flera gånger om och om igen så kallas det mobbning. Du är aldrig helt anonym på nätet även om man har ett konto som värkar vara helt anonymt det är kanske inte så lätt att kolla upp vem det är men det går att kolla upp. Tänk att ett endaste litet dumt ord kan ta en människas liv så tänk innan du säger/skriver något till någon hur du skulle bli om du fick höra/läsa det.

Vi måste stå upp för de tysta och tänk att ett hej,ett "vad fin du är idag" eller ett öra som kan kan lyssna på vad någon vill säga kan göra skillnad eller till och med rädda någons liv! Säg hej till någon som ser ensam ut i skolkorridoren eller på rasten,fråga nån som ser ensam ut på rasten om den vill va med dig. Tänk om mobbning skulle kunna få ett stopp någon gång det skulle ju varit drömmen men tyvärr så kommer nog mobbning aldrig att få ett stopp.

Sprid kärlek och tillsammans så kämpar vi emot mobbningen!

Likes

Comments

GLAD LÖRDAG PÅ ER! Igår så var jag i skolan och vi var på en teater,teatern hette "typ tjej,typ kille,typ" den var jätte bra och den handlade om att det inte spelar någon roll om man är tjej eller kille och att man får vara kär i vem man vill,tjejer får vara kära i tjejer och killar får vara kära i killar. Den handlade också om att man ska vara sig själv och att det är coolt att vara sig själv,att tjejer inte behöver ha stor röv,stora bröst,pinn smal, vara sexig osv och att killar inte behöver vara starka,sportiga,tuffa, ha magrutor osv.

Idag har jag spenderat min dag med min brorsdotter vi har myst,tagit några fina höst bilder (de ovan) och ätit godis det viktigaste enligt hon på lördagar.....

Puss och kram<3

Likes

Comments

Mys❤

HEJ IGEN!Idag har det varit en sån där seg söndag då jag inte haft någonting speciellt att göra och bara tagit dagen som den kommer,jag brukar annars stressa rätt så mycket så sådana dagar älskar jag.

Jag följde med mina föräldrar ut med båten sista gången för i år då sommaren är slut nu men det var jätte mysigt och fint ute på sjön tyvärr så tog jag inga bilder

Nu-läxa och sen så ska jag gå och lägga mig då jag ska till skolan imorgon.

Kram<3

Likes

Comments

Mys❤

(Bilder ifrån Fredags kväll och Lördags kväll)HEJ ALLA FINA! Min helg har varit jätte bra. I fredags så hade jag myskväll med en av mina favoriter och sov över hos henne. Vi åt hamburgare,sminkade oss och myste på balkongen en sån där riktig myskväll!

Lördagen var inte lika rolig då jag hjälpte min bror att flytta hela dagen,men på kvällen så hade jag världens mys pys med min familj. Vi åt räkor,jordgubbar med nutella,chips,godis och tittade på tv och bara myste!

Syns senare kram<3

Likes

Comments

Hej finaste,idag så var jag med min bästa kompis efter skolan,hon är bland den närmsta vännen jag har,vi träffades när vi var ca 2 år alltså sen 10 år sedan och sen dess så har vi hållit ihop hon har alltid funnits där för mig och stöttat mig i alla lägen som jag alltid har funnits där för hon och stöttat hon. Hon är nog den jag har mest roliga minnen tillsammans med vi har alltid haft så roligt när varit med varandra. Vi gjorde direkt inget speciellt idag,vi pratade skrattade och ja. Sen så hade vi handbollsträning och vi tränade ifrån 18.00 till 19.30. Handboll är den bästa sporten jag vet och jag älskar den! Jag brukar spela linje för det är min favorit position,när det blir mitt lags boll och jag ska fort upp på linjen och när jag springer på linjen och letar luckor så jag kan få en pass och hoppa in och skjuta i mål. Jag har spelat handboll sen jag tror jag var ca 8 år och sen dess har handboll alltid varit min favorit sport,nu låter det som att jag spelat handboll jätte länge fast jag bara spelat det i ca 4 år.

Har nån av er spelat handboll nån gång eller spelar handboll? Skriv jätte gärna i kommentarerna.

Hoppas ni haft en grymt bra dag iag och imorgon så är det fredag!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag så har jag stått på loppis med min klass. Vi sålde saker som vi hade bakat och vi sålde slut på allt. Jag och min syster hade med oss kokos flan och massariner som våran mamma hade bakat. Vi kom till loppisen 08:00 på morgonen och va där till 15:00 och vi sålde slut på allt. Eftersom vi är så många i våran klass och nästan alla va där så gick vi runt på loppisen och sålde lite saker också haha,men vi fick faktiskt väldigt mycket sålt när vi gick runt förutom att viss personer kanske blev lite irriterade på oss för att vi gick runt och frågade så mycket haha. I slutet så var nästan allt slut sålt förutom några fryspåsar som vi också sålde så då sprang vi runt och frågade om det var någon som ville köpa och tillslut så fick vi de också slut sålda. Pengarna som fick kommer att gå till våran klass resa. Efter loppisen så åkte vi hem och sen har jag bara chillat.

Hoppas att ni haft en bra dag!<3

Likes

Comments

Hej på er!<3

På fredagen så överraskade jag och min syster några kompisar med att åka till ett badhus och bada eftersom de hade fyllt år så ville vi göra något för de. Efter skolan på fredagen så följde de med oss hem de visste inte då att vi skulle åka och bada så efter en stund när vi varit hemma så sa jag till de att vi skulle gå ut och när vi kom ut så satt min mamma och pappa redo i en varsin bil att köra oss till badhuset vi sa ingenting vart vi skulle till våra kompisar utan bara att vi skulle åka någon stans de tyckte det var jätte konstigt. Några av våra kompisars föräldrar hade varit förbi med badkläder en kväll innan hem till oss och några andras föräldrar hade packat ner badkläder i deras skolväskor. Vi hade det iallafall jätte roligt på badhuset! Efter vi badat så stannade vi bara till på max och åt och sen så somnade vi i bilen hem.

I lördags så så hade jag bara en mys dag,jag myste med min brors dotter och min familj och var på loppis.

Idag så har jag också bara haft en mys dag men i eftermiddags så var jag med min mamma och syster ut och plockade svamp.

Tycker ni om att plocka svamp? Jag tycker det är jätte mysigt och härligt att få komma ut i skogen.


Likes

Comments

Hej på er.❤️
Idag efter skolan så var det första danslektion så efter skolan så gick jag och mina andra kompisar som också skulle gå på dansen hem till mig först och bytte om och sen så gick vi dit vi skulle dansa.
Det var jag,min syster och fyra kompisar.
Det var självklart fler som var med och dansade men det var de som följde med mig hem och bytte om.
Jag gick på dans förut men slutade för att det blev inge roligt när min första danslärare slutade och vi fick andra danslärare. Men nu så skulle min danslärare som jag hade först starta en dans grupp igen och när jag såg det så blev jag jätte glad! Det var jätte roligt att några av mina vänner också ville börja! Jag tyckte det var jätte roligt första lektionen och kände verkligen att jag hade saknat att dansa!

Hoppas att ni också haft en bra Tisdag!❤️

Likes

Comments

Jag heter Elin och är 12år och min familj består av min mamma,min pappa,mina två bröder och min syster.
På fritiden gillar jag att spela handboll och va med mina vänner.
"Som en vanlig tjej i min ålder" nej inte som en vanlig tjej i min ålder för vad är ens en vanlig tjej i min ålder? Jag har det jätte bra om jag jämför med vissa andra som inte ens har mat på bordet,bra föräldrar m.m och sen så är det bara jag,just jag som är som mig,tänker som mig,ser ut som,jag är inte perfekt som alla andra inte heller är,det finns ingen som är perfekt och det är det som gör oss unika,att vi alla är olika!
Jag kan inte rå för att jag har finnar,att jag har stora lår,att jag har stor röv o.s.v,precis som du inte kan rå för att du ser ut som du!
Jag är stolt över att jag ser ut så här för att det bara är jag som ser ut så här!
Jag vet att det kanske inte hjälper dig att jag säger att du är fin precis som du är när du själv inte är nöjd över hur du ser ut men du måste verkligen tro på mig att just du ser ut som du och att du inte ser ut som alla andra är det som gör dig unik!
Ni vet inte hur många (inte jag heller) som inte är nöjda med deras utseende och som får höra varje dag folk som klagar på deras utseende.
Snälla sprid kärlek istället för att klaga på någons utseende eller att klaga på nån över huvud taget!
Att va sig själv trots vad andra tycker är styrka!Jag tycker att ämnena so och engelska i skolan är jätte tråkiga och jag tycker att jag är dålig på de men ämnena idrott och matte tycker jag är jätte roligt och tycker att jag är bra de,men alla är dåliga på nått och bra på nått annat,man kan inte va bra på allt men man kan alltid göra sitt bästa.❤️


Sprid kärlek❤️

Likes

Comments