Search
Header

Denna helgen började bra i går (Fredags) så passade jag på att färga mitt hår till blont igen med hjälp av min pojkvän vilket blev bättre än sist! då jag gick ifrån vara mörkhårig till blond, vilket mitt hår blev slitet av. Men denna gången blev det bättre som tur var! I dag så fick vi lägga i en till förpackning med hårfärg och det blev bättre men har fortfarande några toner av orange/gul men om jag använder silverschampo och silverbalsam till mitt hår blir det nog förhoppningsvis bra och får ut lite av orange/gula färgen, om en vecka eller två blir det nog att jag ska färga igen men just nu får jag låta håret vila lite.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Under 5 veckor från v. 40 till v.45 har jag haft praktik/APL på en servicebostad, där jag trivdes jätte bra! och jag höll även mina aktiviteter vilket var uppgifter jag hade i skolan vilket blev jätte bra. Men idag var min sista dag på praktiken/APL vilket jag fick en överraskning ett jätte fint doftljus och ett tackkort ifrån personalen på servicebostaden. Men förhoppningsvis till våren och har jag praktik/APL där igen!

Likes

Comments

Idag är det Alla Helgona eller som en del säger alla själars dag är en högtid på året som dem flesta går till deras nära och kära som har gått bort och tänder ljus vid deras gravar på kyrkogården. Men framför allt är denna högtiden till för att minnas dem som har gått bort. 

Så idag har jag, min pojkvän och min familj min mamma, hennes sambo, och min lillasyster varit vid s:t sigfrids kyrkogård i Borås var lite svårt att hitta parkering då det var mycket folk idag, men vi hittade som tur var. Vi började med att fixa iordning dem gravarna som behövdes, och även satte blommor och tände ljus vid min morfars grav och gammelmormor grav vi gick också till minneslunden och satte ett ljus där med och till sist satte min pojkvän ett ljus vid hans pappas grav med vilket blev jättefint. 

Efter att vi var vid s:t sigfrids kyrkogård så åkte vi till Ica maxi och passade på att köpa lite till lördags mys då vi köpte godis, till dem som äter det och även dipp till mina morotsstavar.

Här kommer några bilder på hur det blev! ❤

Likes

Comments

Hej, det här är mitt första inlägg så jag hade tänkt att presentera mig och berätta lite om vem jag är för er läsare på min blogg så ni även får en insikt till vem jag är. Jag heter Elin Bjurling och bor i Borås, jag är 18år och pluggar på almåsgymnasiet mitt sista år på barn & fritids programmet! Lite intressen som jag gör på min fritid då jag gymmar, är med vänner och familj och pojkvän. Så det jag hade tänkt börja blogga om är lite blandat, som mina intressen, vad jag gör på en vardag, hur det går i skolan, matlagning/bakning, skönhet och mode, personliga saker som mina åsikter, min träning och hur det går för mig och min vikt minskning men också övriga saker som kan vara bra att ta upp på bloggen. Så det var lite om mig och vad som kommer upp på min blogg!


Likes

Comments