Båda bilderna är från igår när det var fint väder och när vi spelade badminton från morgonen, det var skoj!


Idag har vi haft en chill skoldag. Vi började 11:35 och slutar halv 4. Efter det får vi äntligen sportlov!


Likes

Comments

Idag fyller min underbara vän 18 år. Hon som har funnits för mig i ur och skur och som känner mig bättre än vad jag själv gör ibland. Hon som jag alltid kan prata ut med och som jag litar på till 110%. Idag är det hennes dag, hundra grattiskramar till dig idag, jag gillar dig så mycket❤️❤️

Likes

Comments

Nu var även denna vecka förbi och jag har haft fullt upp hela veckan känns det som!

Jag har varit i skolan från måndag till torsdag för vi hade en extra dag fast vi egentligen har ledigt på torsdagar, jobbat, tränat, övat på teori, haft engelskaprov, varit barnvakt, övningskört och hängt med kompisar. På fredagen var jag och skrev teoriprovet till körkortet och jag fick godkänt. Trodde verkligen inte att jag skulle klara det på första försöket och känslan efter var obeskrivlig!
Nu hoppas jag att resten går bra och att jag hittar en bil tills jag fyller 18.

Helgen har varit superbra.
På fredagskvällen var jag med kompisar.

På lördagen jobbade jag först och lite senare på kvällen firade vi Emilia lite i förväg. Vi övernattade vid en lägenhet och det var så mysigt.

Idag har jag varit till bön, käkat friends och ikväll har vi haft det roligt i snön i några timmar.


Likes

Comments

Skolan-jobbet-plugga till engelska provet

Så har min tisdag sett ut i stora drag, har ju förstås firat vändagen lite och varit lite extra tacksam för min familj och mina vänner.
❤️

Likes

Comments

Och så var det måndag, igen!
Skoldagen gick i ett sus och nästan direkt efter skolan for vi ut på isen i det underbara vädret. Lite krångel blev det och jag hann inte vara där så länge för bodyburn började halv sex. När jag kom hem har jag läst ut boken som skulle vara färdigt läst tills imorgon!

Borde också läsa på engelskaprov för jag jobbar imorgon men nu är klockan så mycket så sängen lockar mera!

Likes

Comments

I fredags var jag barnvakt åt Minelle från morgonen, sedan på kvällen hade jag körlektion och resten av fredagskvällen/natten spenderade jag med mina kompisar.
På lördag jobbade jag från 12-18 och resten av kvällen kollade jag film och åt gott.

Idag har jag jobbat från 7-13:30, njutit av den goda söndagsmaten och hängt med kompisar. Nu ska jag läsa lite och sedan börja sova, hoppas ni har haft en fin helg!

Dom första 5 bilderna var från i torsdags när vi var på ut på isen, kallt men vackert!

Likes

Comments

Idag har vi ledigt som vi alltid har på torsdagar om man har färdigt sin LiA. Jag har inte heller någon körlektion som jag oftast har på torsdagar.
Så idag har jag sovit lite längre än vanligt, övat teori till bilskolan, och nu läser jag en bok som ska vara läst till nästa vecka.

Har haft så sjuk rygg så att jag nästan inte slipper upp ur sängen heller, efter att vi hade cirkelträning på gymnastiken. Det suger verkligen!
Hoppas att den blir bra så småningom så att jag slipper och träna igen. Inte för att jag har haft så mycket motivation de senaste dagarna men det brukar ändra så fort jag kommer igång!

Likes

Comments

Ikväll var jag och syster på bio. Vi kollade La La Land och vi blev väldigt besvikna. Filmen var långtråkig och den slutade dåligt, den föll oss inte i smaken direkt!
Dock var skådespelarna bra, gillar Ryan Gosling och Emma Stone i andra filmer iallafall!

Nu ska jag börja sova, vi ska på "studiebesök" redan från morgonen, godnatt!


Likes

Comments

Idag är det måndag och vi har en ledig dag för att vi var i skolan på lördag. Så idag ska jag bara ta det lugnt och öva på teori till bilskolan. Ikväll ska jag på körlektion och något annat har jag inte planerat!


Och tillsist en massa bilder från senaste som inte alls hänger ihop med texten:

Likes

Comments