Idag har jag sovit länge, för att vi var ute ganska sent igår. Först på kvällen var jag till Emilias och träffade flickorna, vi bakade och hade det mysit. Sedan for jag hem ett varv och vidare för att vara med kompisarna.
Ikväll ska vi till Emilias igen på pizzakväll!
Ha det bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej, minns inte riktigt vad jag har gjort sen sist jag bloggade för alla bilder från de senaste dagarna har försvunnit men kan berätta det jag minns. På fredagen så städade jag huset, tränade, var till friends med mamma och handlade. På kvällen var vi vid Josuas.
På lördag var jag bara hemma till kvällen tror jag, på kvällen for jag med kompisarna till kokkola för att bowla och käka.

Igår sov jag länge på morgonen och sedan sov jag även några timmar på dagen före Elin kom hit. På kvällen var vi bara ut med våra vänner, en kul kväll och en bra helg!

Likes

Comments

Igår efter att Wenla hade farit hem tränade jag och sov i några timmar, resten av kvällen var jag med kompisarna. Idag kom Minelle hit tidigt och vi var på morgonpromenad. Dagens planer är att städa rummet och träna om det lustar!

Fint norrsken var det igår, men jag lyckas aldrig få det på bild!

Likes

Comments

Idag har jag varit med Elin hela dagen och sedan mot kvällen for vi till simhallen med Wenla. Nu har Wenla och jag haft kvällsmys och vi ska börja sova strax!

Likes

Comments

Dagarna ser ganska lika ut när jag är ledig från skolan. Om jag inte jobbar så kollar jag serie, umgås med Elin eller syskonbarnen, tränar eller tar det lugnt.

Idag har jag varit till tandläkaren och fixat en tand som ilade. Efter det var jag till systers en stund.

Likes

Comments

Efter jobbet på lördag var jag på föreläsning till cronhjelmskolan, resten av kvällen var vi ut och köra.
Igår åt jag god mat, var till bön och resten av kvällen var jag med kompisarna.

Likes

Comments

Likes

Comments

Från igår//frukost med Elin//lunch vid friends//på cykeltur i Solf

Likes

Comments

Här kommer mååånga bilder från när vi var och fotade:

Likes

Comments