Vilken dag det har varit idag!
Inatt blev det en kort natt när Elin&Pamela sov här och skoldagen var jobbig. Vi hade tråkiga timmar och så fick vi även ut fysik proven som vi skrev igår. Jag fick ju godkänt iallafall men var verkligen inte nöjd med resultatet!

När jag kom hem tog jag det lugnt och läste lite på det finska ordförhöret vi har imorgon. Klockan 19 var det dags för bodyattack, var så otaggad men det var ju lika roligt som alltid! Man blir så glad av bodyattack och känslan efter är obeskrivlig.

Så jag hade en dålig start på dagen men den slutade på bästa sätt!

Imorgon får jag sova längre än vanligt, har bara 3 lektioner i skolan, sedan det blir det bilskola och efter det har vi fest från jobbet, kul!

Likes

Comments

Igår var jag vid fridas hela kvällen med mina tjejer.
Idag har jag varit hela dagen vid Vasa. Vi har kollat på innebandy och varit på jakt efter träningskläder. Hittade nog några saker som jag behövde!
Vi kom hem typ vid 21 ikväll och nu borde jag kolla igenom vad vi har till provet imorgon, glömde nämligen att läsa igår. Är inte så taggad för nästa vecka för jag har så mycket planerat, så gissar att jag kommer stressa mig igenom dagarna. Godnatt på er!

Likes

Comments

Igår sov jag länge och jobbade från 16-21:45. Sedan fick jag äntligen träffa Rosalie som är här nu. Har inte sett henne sedan i somras så ni kan ju tänka er hur glad jag var att se henne!❤️
Min helg blev genast mycket bättre!


Idag har jag varit på bodypump release med mamma och syster, har också städat rummet och nu tänkte jag hoppa i duschen. Efter det ska jag öva på fysikprovet och öva på teori till körkortet. Ikväll vet jag inte vad jag hittar på ennu.

Ha en fin helg!

Likes

Comments

Idag har jag haft en ledig dag, och en bra sådan!
Morgonen började med att jag for till stan för att yrkesprovet skulle bedömas. Lämnade i stan med syster och syskonbarnen och var där i någon timme.
När jag kom hem sov jag, var på ett pass till studio z med mamma, övade på teori till bilskolan och nu kollar jag senaste avsnittet av shooter.


Imorgon börjar jag först klockan 4 på kvällen, sköönt!

Likes

Comments

Har varit i skolan, varit på teorilektioner till bilskolan, övat teori till körkortet ganska mycket, varit förkyld, hängt med kompisar, varit på kalas, ätit skräpmat alldeles för ofta, tagit ålderspasset, tränat, spelat spel och till det roligaste. Vi har bokat resa till Rhodos!
Så i maj sticker familjen dit och Elin kommer även med, kul att ha något att se fram emot. Men först ska jag satsa på att klara körkortet!

Det är vad som har hänt sedan sist i stora drag!
Bloggen glöms undan ganska lätt och jag prioriterar inte den i första hand, har mycket annat som måste göras. Hoppas ni mår bra!

Likes

Comments

Igårkväll var jag med Emilia, vi spelade och pratade i någon timme. Hon är bra hon!

Sedan for vi ut med de andra. Idag har jag jobbat från halv åtta till halv två. Efter det har jag bara ätit och sovit. Imorgon har jag också open så lär inte vara uppe så länge, fast det säger jag alltid och är ändå uppe allt för länge!

Nu ska jag och K till systers en stund.

Likes

Comments

Veckan har börjat ganska bra faktiskt. Har kommit igång med träningen igen efter jul och det känns superbra. Igår var jag på bodyburn, har aldrig varit på det förut men det var riktigt kul!

Idag hade vi lång dag, det har blivit korta nätter efter jullovet så jag är trött mest hela tiden, men kommer väl in i rutinerna snart hoppas jag.
Efter skolan åt jag middag och sov en liten stund. Sedan for jag på bodyattack med syster. Nu har jag varit i bastu, ätit kvällsmål och tittat serie en stund.
Ska krypa under täcket snart, imorgon har vi också lång dag. Godnatt!

Likes

Comments

Imorgon börjar skolan igen och det känns inte alls bra, det blir så mycket med skolan, jobbet och bilskolan nu framöver men nog ska det gå bra!

Har iallafall haft ett skönt jullov som jag har spenderat mest med familjen och kompisarna, precis som det ska vara!

Så sjukt att vi är inne på 2017 redan, 2016 gick alldeles för snabbt enligt mig. Men ett bra år har det varit med mycket glädje men också mycket ilska och sorg i vissa perioder. Fast det jämnar ut sig i slutändan och jag har så mycket att vara tacksam över! 

Så gott nytt år på er, hoppas ni mår bra!

Här är bilder från senaste veckan:

Jag har spenderat tid med syskonbarnen en hel del

Har byggt pussel som vi alltid gör efter julen

Varit på julrea till kokkola

Varit med kompisarna nästan varje kväll, gillar mina kompisar så mycket!

Jag har ätit god mat och druckit många glas juice från den nya juicemakern som vi fick till jul

Fick också hem min Daniel Wellington klocka, har länge tänkt beställa en!

På nyår åt vi mat här först sen spenderade vi nyårsnatten vid grannens med kompisarna. Ett varv till kokkola var vi, åt massa gott och gosade med deras hundvalpar såklart.

Likes

Comments

ÖNSKAR ER EN GOD JUL OCH MINNS ATT TA HAND OM VARANDRA

Likes

Comments

Har fått en dålig start på veckan, humöret har inte varit på topp och typ allt har gått emot mig. Men får hoppas att det vänder, får ju trots allt jullov imorgon!
Hoppas ni får ett skönt jullov, om ni är lediga!

Likes

Comments