Som många vet så mår jag inte så bra. Jag får ångest för väldigt mycket i min vardag. Jag och min bästa vän snackade om de och vi diskuterade fram och tillbaka. Tillslut sa han en mening som fick mig att vända på skiten.

"Jag fattar inte varför dem med ångest och panikattacker inte söker hjälp hos en psykolog så dem kan få hjälp och slippa må dåligt hela tiden?"

Den meningen fick mig att tänka till. Den meningen fick mig att skicka ett meddelande till vårdcentralen och beställa en tid hos en psykolog.

Dagen efter får jag ett meddelande att jag är välkommen till en psykolog kl halv 4.

Aså chocken slog mig hur snabba dem va. Hur snabbt jag fick en tid.

De jag skrev i mitt meddelande va ``Att jag är trött på livet och behöver lite uppmuntran, får panikattacker i butiker osv´´

I alla fall så kommer jag dit, jag och psykologen pratar om allt mellan himmel och jord. Hon summerar att jag har ångest och att ångesten beror på att jag har varit med om en ENORM UTFRYSNING av före detta vänner. Samtalet va så underbart. Man kunde öppna sin själ och någon förstod exakt vad jag menade. Svar ja jag grät sönder för man går in på så djupa samtal.

Jag berättad vad som hänt i mitt liv och vad för händelser som jag tagit riktigt illa upp. När t.ex man har planerat något med en kompis och sen åker man dit och människan är inte där..... för hen fick för sig att hitta på ngt annat och inte meddelat mig...så man åker snällt hem igen och sätter på en film i sin ensamhet.

Många av mina före detta vänner har också dissat mig på grund av att jag valde fel gymnasium. jag valde en friskola, en liten skola med inriktning Snickare. OCH FY FAN FÖR ER som sa att man inte blir ngt av de. OCH FY FAN FÖR ER SOM DÖMMER FOLK FÖR ATT MAN VILL HA KUL UNDER SIN GYMNASIETID, JAG HADE KANSKE 3 PROV UNDER HELA GYMNASIETIDEN. MEDANS NI SATT OCH PLUGGADE SÖNDER I 3 ÅR. ÄT MITT BAJS!

Alla dessa händelser har gjort att jag har undvikit att gå ut och träffa människor. Undvikit att socialisera mig med folk.... Enligt min psykolog har detta lett till att jag inte vet hur man ska bete sig socialt, hur man skaffa nya vänner t.ex.

Jag har en vän som frågar hur jag mår. En vän som står upp för den jag är. Men endå är jag ständigt rädd när jag är med han eller utan han. De jag är rädd för är att han en vacker dag ska dissa mig som alla andra har gjort en gång. Jag försöker ständigt bevisa att jag är en bra vän. Jag hjälper till och städa, jag hjälper till att laga mat, jag hjälper han med träning och hälsa, jag hjälper han med allt och gör allt han ber om. För att jag ständigt vill bevisa att jag är en bra vän. Jag är rädd att han inte skulle vilja umgås med mig om jag sa nej till att hjälpa han att vika tvätt t.ex.

Detta betyder att jag 24/7 går runt och oroar mig om att han har ngn annan som skulle kunna ersätta mig. Att de finns ngt som skulle kunna göra allt lite bättre och att hen fick min plats ist. Detta är inte alls bra för psyket och det är ngt jag måste träna bort. Det är inte bra att ständigt undra va han håller på med, vem han umgås med osv. För han måste få ha ett privat liv. Men jag hoppas att han bara förstår att jag är rädd att bli lämnad ensam ( på vänskap inte mer )

Så nu håller jag tummarna för att min psykolog kan hjälpa mig innan något händer! För som ni kanske fattar så har jag fått självmords tankar.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Låt bilderna prata !!!!!

OBS! ingen jävla kung på att ta bilder.....

Men aså hur fina är dem inte!

detta va dock för mer än en månad sedan ........


Likes

Comments

Såhär sår det i min kalender.....

Skola

Fixa lakan

Jobba ikapp dag

100 kr till Jessica ( paitnball )

Jobba Rudenstams

Aså nu under studentveckorna inser jag hur bra det är med en kalender. pengar ska hit och pengar ska dit. Uppgifter ska hit och uppgifter ska dit. Man ska ha betygs-samtal hit och betygs-samtal dit aja ni fattar. Att kunna skriva alla saker man ska göra denna veckan och sedan bara checka av sak efter sak är en underbar känsla. Men att veta att man inte missar ngt är ju också en skön känsla. Eller att göra alla saker som står i kalendern och veta att nu har man 7 h att göra vad man vill innan man ska sova.

SÅ HIMMLA SKÖNT ÄLSKAR DE!

Likes

Comments

12 dagar kvar av livet som slappis. Under alla år i skolan har man drömt om att bli stor och få komma ut och börja jobba. Men ju närmare studenten vi kommer så blir jag bara mer och mer otaggad. Efter studenten kommer man jobba varje dag 7-4 utan några studiedagar och utan några lov. Det enda du kommer ha är en och annan röd dag och semester. Jäkla bajs va otaggad jag är.... men aja vad ska man göra. Kan ju inte va ung livet ut.

Dagen som sagt är ju Söndag. Vakna upp med en vanlig dos av söndags ångest runt 11. Går upp sätter mig ner och skriver 2 blogginlägg som ska upp snart. Ligger ju lite efter om man säger så......

Får sedan ett meddelande från en tjej som går i min klass. Denna tjej bestämmer mycket om hur de ska se ut kring studenten. Dvs hon ser till att vi betalar in pengar till henne så hon kan fixa flak osv. Då hon har delat ut uppgifter till alla vad man ska hjälpa till med. Typ som att skaffa ett flak eller skaffa ljud eller fixa med champagnefrukosten. Jag tog mig uppgiften att skaffa lakan och se till så dem blir målade. Så häromdagen va jag och köpte 5 st lakan som va drygt 2m x 2,30m tror jag ( dubbelsäng ). SÅ skickade bild på kvittot direkt. Nu fick jag svar från henne

`` Är du helt jävla pantad ? haru köpt lakan för 500 spänn, du får la för fan tänka lite eller är du helt bakom flötet???´´

Jahopp ska jag ta det som ett tack Elin för att du hjälper till!! svarade henne

``Aså om ni vill ha enkell lakan så kan jag fixa det´´

Då ringer denna brud en annan tjej i min klass som ringer mig och skriker på mig för ingenting... eller aså hon skrek på mig för att jag köpt fel lakan hahahah lol bruden som håller i det vågar alltså inte ringa direkt till mig och gnälla . Jävla loser säger jag bara. Skriver då tillbaka

hej du dampa lagom! och ta skiten direkt med mig ist för att ringa massa annat folk! OCH BTW SÅ ÄR JAG HELT JÄVLA PANTAD OCH EXTREMT KORKAD!!!!!!

fick svar tillbaka

okey då vet jag

Va har hon för problem. Om hon känner sig så stressad inför studenten så kan hon la be om hjälp ist för att dampa på dem som hjälper till utan att gnälla och klaga som många i min klass har gjort....

Senare uner kvällen får jag ett till medelande där en annan klasskamrat som undrar om jag köpt lakan för 500 kr

svarar då att aa det gjorde jag men jag har bytt dem nu. Jag köpte fel eftersom ingen har sagt va dem vill ha för storlek osv. Så jag tog det som stod på googel.

Fick tillbaka då att `` hahaha lol att hon som håller i de damade så jävla mycket över att vi köpte stora lakan hahahah´´

Lagom kul dag liksom fortsätter med att jag våldgästade en kompis resten av kvällen! Säger bara de, Fan att jag inte är ett år äldre så man kunde ta studenten med roligt folk ist.


Likes

Comments

13 dagar kvar och lördag

Jobbade mellan 7-3 i stallet. Gick skit bra, gick ganska fort överlag så mkt vila och raster. Kan bero på att både jag och den andra tjejen jobbade på och inte massa strul.....

Åkte sedan direkt till Ikea för att köpa lakan. Fick ju som sagt ett meddelande av bitchen att införskaffa lakan.

Så åkte till Ikea köpte dubbel lakan då jag inte viste vilken storlek jag skulle ha. Tänkte hellre stort än litet. + att jag googlade vad andra skolor tagit. Skickade kvittot direkt och fick svar nästa dag....

Gjorde inte mer denna dag än att äta och funderade på livet igen..

Likes

Comments

14 dagar kvar av skoltiden! folk hypar sönder och festar och hypar och festar och hypar lite till.

Alla skolor verkar ha as kul nu och festar hit och festar dit. Men våran skola har startat ett 7:e världskrig...

De gnälls om att folk inte swichar hit och swichar dit...

De skriker (de som håller i det ) på folk att dem ska lyda som 3åringar och göra allt de säger.....

De som styr och ställer vill att vi ska fixa sådana feta fester osv som andra skolor gör... men dem är inte 25 elever totalt utan dem är kanske runt 100 ist.....

Dem dampar då på oss och vi får massa skit och de gör oss vansinniga... Så nu har jag börjat ryta tillbaka för dem ska fan inte få sabba min student för att dem är så fruktansvärt korkade..

FUCK DEM JAG FIXAR MIN FETA STUDENTVECKA SJÄLV!!!!!!

Likes

Comments

Gäsp 07:00-16:00 praktik

Så tråkigt att gå upp så himla tidigt. Kan man inte få börja vid 12 och sluta vid 3. Men ändå känna gott med pengar?

- Svar nej! om du inte är så känd så du bara kan leva Life och ändå känna massa pengar.

Men så känd är ju jag.....

De som va så sjukt kul denna underbara dag va att jag kutade upp en ananas. Boom där tjänade jag 7000 kr på att skära upp en ananas *NOT.


Likes

Comments

Hur kul är det att vakna upp med täppt näsa och ont i halsen sådär 10 dagar till balen.

I alla fall så va det kom kapp dag i skolan idag så gjorde klart 2 religions uppgifter och planera den kommande veckan...

en uppgift kvar och de är i svenska men de pallade jag inte idag så ät bajs.

Tror det är min kodex eller va man nu ska säga `` Ät bajs ´´

Dagens bild är från när jag va utomlands för ett halvår sedan! saknar verkligen att va brun och lång naglar.

Likes

Comments

Vilken underbar dag nanana nanan na na.......

skola ( check ) de enda jag gjorde va att titta på hästar som va till salu....

förutom att jag gjorde en uppgift sen sa min hjärna hejdå god natt typ.

När jag sedan kom hem ringde jag min ena chef för att kolla vart min lön va.... då den inte kommit. Men när man söker ngn och det är om ngt viktigt då så får man inte tag i folket...... så inget svar.

Sedan såg jag en annons på nätet om ett jobb man kunde jobba hemifrån. Så jag ringde om det, men det visade sig bara va ett jobb där man skulle ut och sälja kosttillskott......inte direkt de jag ville.

Sen va min dag slut för jag pallade inte göra ngt mer....

Bjuder på en TB bild när man va på testvecka i Eksjö och skulle posa lite snyggt......

Likes

Comments

Måndag 29 maj

Skola. Denna vecka handlar mycket om att bli klar med alla uppgifter i skolan. Så gjorde ett prov i natur. Nu har jag bara ett prov kvar där sen är den kursen klar. Dvs om läraren kommer ihåg att jag ska göra det, kommer ju inte direkt inte påminna han om det. Yolo jag har redan fått ett betyg liksom.

Gjorde även klart en uppgift i Religon så nu har jag inget kvar där, eller det beror på om jag ska rätta ngt på den uppgiften jag skickade in. Men så skönt att jag börjar bli klar med saker och ting.

Dagen fortsatte med att jag slutade vid 3. Tog bussen hem och tittade på film/Youtube. Om jag vet att jag behöver städa mitt rum som jag vet att jag behöver just nu.... Så kan man söka på städ/cleaning videos. Och så sätter man sig och tittar i kanske en h. Sen har man blivit så sjukt inspererad att börja städa sitt rum men de är ju inte lika kul som på Youtube inser man sen.... städar i alla fall i typ 2 h. Sorterar vad som ska tvättas och vad som ska in i garderoben igen.

Runt 12 får jag för mig att jag är fet osv. Ångesten kom och hälsade på mitt när jag höll på att städa. Så drog på mig träningskläder och gick ut oh gick, och jag gick och gick och gick och gick. Kom hem as sent vid 1 kanske men skönt va det.

Sen sov man som en gud!

Likes

Comments