Hur gammal är du? 19 snart 20

När vaknade du idag? Vet inte

Vad åt du till frukost? Småätit hela dagen

Nämn fyra saker man kanske inte vet om just dig:

Jag är sportintresserad.

Jag är en bra skribent.

Jag slutade äta kött(ja det inkluderar fisk&fågel) när jag var 11 år, jag äter fortfarande inte kött.

Jag har blivit hånad för min personlighet nästan hela mitt liv. Därför byter jag umgänge väldigt ofta.


Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över? jag älskar min näsa och mina ögon e fina.

Jag gillar väl mina fötter minst då dom är korta och breda vilket ofta blir ett problem när man ska köpa skor. Men jag tycker dom är söta och skiter i om andra tycker dom ser ut som ankfötter för jag är glad över att jag har fötter :)

Vad har du gjort idag? kollat på tv-serier, småätit och surfat. Typ.

Vilken film såg du senast? måste varit Daddy's home i helgen när jag var på bio. Jag kollar mest på serier annars.

Är du besatt av någonting? svårt att säga på rak arm, men jag är väl TYP besatt av att se till att räkningar betalas i tid(har haft tidigare erfarenheter av avstängt abonnemang pga missat räkningar och missförstånd som lett till inkasso. Har alltid lyckats ta mig ur det men det har verkligen blivit en läxa att hålla koll på grejerna.), är noga med att alltid betala Så fort jag får dom.

Beskriv en perfekt dag: en dag med bara goda nyheter och restaurangbesök, någon givande aktivitet, sen ett skönt träningspass och sen åka iväg på en sol eller storstadsresa kanske.

Beskriv platsen du befinner dig på just nu: Min lägenhet. I min soffa

Vad lyssnar du på just nu?

Blivit apkass på att lyssna på musik senaste... Men lyssnar ju mest på hip hop&rnb när jag väl lyssnar.

Hur går du helst klädd? All black everything. Kanske något plagg i midnattsblått. Gärna en svart kappa eller en lite annorlunda jacka.

Skor varierar beroende på outfit... boots/sneakers/heels

Är du morgon eller kvällsmänniska? kvällsmänniska. Borde definitivt bli egenföretagare så jag slipper 9-5. Har sååå svårt att komma upp på morgonen. Det är 9 av 10 ggr omöjligt att väcka mig innan kl 12 på dagen.

Vilket är ditt bästa ämne i skolan? samhällskunskap eller ensemble.

Vad köpte du senast? En usb-kabel..

Vad har du i dina fickor? har inga fickor på mig atm

Vilka är din favoritaffär? Varierar beroende på hur mkt cash jag har men Zara, HM, design only, nilson shoes, stadium typ

Online: asos, zalando, tradera

Vilka smeknamn har du haft? Ölen, Ölin, Skalken, Skalkyao, skalkster, skalkish, Skalk, Ella, Froggie, Frog head, Foffo


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Roligt och samtidigt läskigt att se att det är folk som läser bloggen.

Jag slängde in två bilder på min&min sambos lägenhet. För vi har ju nyligen kommit lite i ordning. Fått ny färg på väggarna, lite nya inredningsprylar. Ja ni vet!?

Jag tycker om inredning faktiskt, för det är ett väldigt roligt sätt att uttrycka sig på.

Förut har jag inte alls varit så bra på detta men jag tror att när man är mer klar i sig själv, har lyckan att ha ett eget boende och SJÄLVKLART har kapital till det(det går ju såklart att inreda billigt om man vill&har fantasin) för stunden, så tror jag att det blir enklare att uttrycka sig själv på detta sätt. För av egen erfarenhet nu så har det inte varit särskilt billigt detta, även om jag tycker att vi varit sparsamma och hittat billiga lösningar, så kostade det ju en del. Haha usch.

Men jag tycker att vi fått det fint hemma nu. Jag trivs bättre nu när jag får bestämma hur det ska se ut, istället för så som de såg ut när vi flyttade in och väggarna var i nån hemsk grön/mörkgrå/blå färg då jag inte kunde inreda överhuvudtaget för jag fick ingen inspiration, alls.

Nu är väggarna vita och jag beställde en tavla, köpte lite nya grejer så som soffkuddar, en vas, adväntsljusstake osv. Haha, det är trevligt liksom.

Ni kanske ser att vi inte har det särskilt "julpyntat" men jag tycker verkligen det är jättemysigt att komma hem till någon som gått all in för julpynt.. MEN(alltid dessa "men") jag personligen, hemma hos mig(oss nu då) gillar mer att ha några detaljer av jul som man sen inte behöver ha bråttom med att plocka bort efter jul, eller alls för den delen.

Detta blev ett lite knasigt inlägg, kanske ytligt för vissa, men jag tycker mer att det handlar om en konstart och ett sätt att uttrycka sig på. Alla är olika, alla inreder olika. Vissa hakar på trender som är för stunden och vissa kör sitt eget. Precis som med en klädstil och sätt att vara på.

Det som också känns som en prestige är ju att jag gjort alltid nästan själv. Jag har målat väggarna, bestämt mest hur det ska se ut osv. Med min sambos samtycke såklart, men ja. Det känns sjukt bra när saker faller på plats efter mycket slit. Kul!

Puss&Kram

Likes

Comments

Hej alla tomtenissar(eh va?)!!

Just nu sitter jag hemma, kom precis hem för jag har varit på stan med Lina. Jag letar efter ett par ankelboots. Men jag tror att jag hittat dom perfekta. Faktiskt från Ecco. Jag gillar att dom har fotriktiga skor(oftast? Tror jag? Jag har ett par vinterkängor därifrån sedan tidigare och dem har verkligen hållit måttet. Men det finns väl säkert folk som inte tycket om dom.). Jag vet att dom brukar ju ha ganska speciella utseenden på sina skor med, men dessa boots var verkligen snygga. Och sköna för mina fossingar. Så det blir nog dom.

Jag kom och tänka på en grej förresten. Det här med att köpa julklappar. Det är ju sämst för det är kapitalistiskt osv men jag kommer ju, som de flesta, att köpa julklappar i år med. Jag är dock inte den som har 10 stycken att köpa till och köper 3 saker till varje person. Jag tror att jag har 6 stycken att köpa till varav 2-4 av dom är julklappar jag gått ihop med någon och köpt. Ich jag köpet alltid en sak till varje person. Det räcker liksom.

- Märker ni hur jag försöker ursäkta mig här eller är det bara jag?

Hur som helst.. Jag har alltid så svårt att komma på bra grejer till folk. Jag vill ju hitta något personligt att ge bort. För det brukar folk bli gladast över att få och det är också roligast att ge. Men hur hittar man tid till att komma på personliga saker? I vilka tankebanor ska en tänka?

Ska jag tänka: "Något som får personen att skratta"? Och hur ska jag ens komma på något som får personen att skratta i så fall?

Eller ska jag tänka: "Något som får personen att känna sig upprymd"? Och hur gör man det.

Nu tänker ni säkert "vadå känner hon inte personerna tillräckligt väl?". Jo, jag gör ju det. För de är min familj jag snackar om. Men jag har så jäkla svårt att komma på sånt här. Därför brukar jag aldrig köpa något personligt utan jag sista minuten-köper något så får det bli som det blir. ELLER så låter jag den jag gått ihop med på presenten att tänka ut något.

Jag är ju hopplös.

Skiter i det här snart. Skiter i julafton.

Ser ni!? Jag behöver ju hjälp... HELP ME!!!

Puss&Kram

Likes

Comments

HEJ! IGEN!

Jag har suttit och tänkt lite... Skrev på twitter tidigare att jag nog skulle behöva ett halvt kilo kokain för att vakna på morgonen. Jag är liksom i någon dvala när jag är "nyvaken". Det kommer några gånger i månaden då jag faktiskt bara är trött på morgonen, som en vanlig person. Men annars är jag verkligen helt borta.

Någon som har samma problem som mig? Och som har något tips(förutom 1/2 kg kokain, vilket e för dyrt&ohälsosamt för min del) för hur man snabbt kan vakna ur sitt komatillstånd på morgonen?

Puss&Kram


Ps. Slängde med lite gamla egobilder från i höstas. Ds

Likes

Comments

Bild 1 - linsgryta, Bild 2 - jag äter nacho-chips, Bild 3 - en nougattårta&en passionsfrukt&citron cheesecake, Bild 4 - bananpannkakor med frysta bär till, Bild 5 - något vegoprotein med sallad och såser och en öl, Bild 6 - två baugetter med grönsaks och vegost-fyllning.

(Allt på bilderna är 100% veganskt och tillagat av mig.


Hej!

Jag tänkte bara nämna att en av mina stora passioner i livet är matlagning&bakning. Det har blivit många olika rätter och roliga recept! Men det blir alltid gott? Jag skulle vilja skryta och säga att jag är väldigt bra på att laga mat.

Och matlagning & bakning kommer jag väl förmodligen att skriva om i framtiden då det ändå är en stor del utav mig. Kanske hittar något superbra recept som jag vill dela med mig utav.

Så håll lite utkik!

Puss&Kram

Likes

Comments

​Hej! Detta känns typ skitnervöst. Dels för att jag inte bloggat på flera år nu faktiskt, och ärligt får typ prestationsångest om nu någon skulle få för sig att läsa den, vilket också gör mig pissnervös. 

Sen är jag ju nervös över hur mycket jag kommer att lämna ut mig själv i bloggen. 

Jag är ju en väldigt impulsiv person så det kan nog hända att det kan bli väldigt intimt ibland. Men sånt gillar vi, väl..


Nu blev det en skitkonstig inledning. Jag hade tänkt presentera mig som Ave Maria typ. 

Jag pluggar just nu på Kvinnofolkhögskolan. Första terminen(som snart e över, thank god). Och jag bor tillsammans med min pojkvän i en mysig 1:a här i Göteborg. 

Jag jobbar ibland som kontrollant på ett reklamföretag.


Vet inte alls vad jag ska skriva mer? 

Puss&Kram

Likes

Comments