Åh hej på er!

Jätte längesen men inte så konstigt eftersom jag inte bloggar längre :/ Ville bara kika in en snabbis! Är lite taggad på att blogga men har samtidigt inte orken för det tyvärr.. Va händer i mitt liv nu? Jo jag pluggar lite ämnen på komvux, hoppar in extra på twilfit och dagis. Samt tränar mina gymnaster! Till våren har jag sökt skolor så är rätt spänd på detta!! Känns så sjukt konstigt att inte riktigt ha en plan för kommande månader, men men det rullar på ändå.

Ha en fin höst!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er fina!!
Riktigt längesen jag kikade in på bloggen. Såg att jag haft några få besökare, kul. Hoppas verkligen ni mår bra! Det gör jag :-)) Nu har ju nästan alla börjat skolan igen, inte jag.(eller pluggar på komvux) Men annars arbetslös haha. Livet leker!

Puss mina fina

Likes

Comments

Hej på er!
Kände för att slänga in ett inlägg haha. I helgen tävlade min gymnaster och ja det slutade med en bronsmedalj i fristående. Riktigt riktigt kul! Som vi har kämpat med friståendet och nu ett litet kvitto på att det gett något!

Likes

Comments

Som rubriken lyder har jag tyvärr tappat väldigt mycket blogglust. Har varken inspo eller tid då skolan och gympan tar mycket tid! Känner mig stressad över allt som ska göras :( Inte kul alls.. Önskar jag vore mer motiverad och taggad på att skriva för blogga är så kul!! Men nu kommer de bli lite färre inlägg. Ni kan gärna önska inlägg <3

Likes

Comments

Usch, idag vaknade jag upp med värsta illamåendet! Att resa sig från sängen och känna "nu spyr jag" är inte kul. Hoppade första lektionen och sov ut istället vilket hjälpte. Sedan blev det en väldigt basic outfit, svarta uppvikta byxor med vit skjorta. Efter skolan hade jag natur omprov samt utvecklingssamtal med gymnasterna. Så har precis kommit hem dödstrött! Imorgon väntas svenska NP kl 8:30, Wihoo!

Puss!

Likes

Comments

Hej,

Hoppas ni mår bra! Det gör inte riktigt jag iaf. Är lite små stressad över skolan, även vad jag ska göra i höst, har inget jobb och är bara allmänt irriterad på alla. Skulle helst av allt vilja dra iväg några dagar från Stockholm och alla människor. Det är mycket som händer just nu och börjar bli trött på saker och ting. Vissa saker är helt enkelt inte acceptabla! Så därför tänker jag inte blogga mer idag. Hoppas på nya friska tag imorgon när en ny vecka väntar men vi får se. Hör förhoppningsvis av mig imorgon om inte så vet ni varför.

Puss <3

Likes

Comments

Instagram@elinbergstroom