Uppdate från mitt liv

Blandade bilder från senaste månaden

Sorri

Massa grammatik

Snart flyttar jag(igen..)!!

5år av saknad

Lördag 28e okt

Stress..

Lazy daaaay

Favorit vinterskor

Godmorgon

Plugg plugg

Hemma i Stockholm

Ledig dag

Dålig på att uppdatera

Haha hej på er!

Nu var det sååå längesen. Det har verkligen kommit massa annat emellan tyvärr... Förra veckan hade jag svenska tenta. Mycket grammatik :( Så den veckan gick åt till att plugga plugga plugga. Jag har en bra feeling men vi får väl se. Såklart blev det tentafest efter (de enda vi gör här i Uppsala 🙄) Men det var en rolig kväll!

Nu har min VFU börjat, alltså praktik. Första veckan är snart avklarad och är så trött. Gått och lagt mig vid 21 varje dag. Inte likt mig men välbehövligt. Imorgon slutar jag 12 och sedan bär det hem till Stockholm. Det behövs verkligen❤️

Juste, flyttade i lördags! Har lite större och mer som ”mitt eget” nu. Känns as bra! Mindre bra med dubbla hyror..

Nu kommer bilder från senaste tiden & lägenheten:

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu var det många dagar av tystnad. Bloggen har glömts av hehe. Är mitt inne i tentaplugg därav tystnaden.

Igår var jag ute på halloween grej på klubben. Super rolig kväll! Var en vit ängel och matchade med min kompis som var svart ängel.

Nu ska jag ta det lugnt!

Likes

Comments

Godkväll,

Sitter just nu och tragglar grammatik. Sånt man behöver kunna när man pluggar till lärare😉 Men alltså det är så sjukt mycket!! Annars har jag hunnit med att träna & vara i skolan idag.

Nu: PLUGG!

Likes

Comments

Jag saknar dig farmor! Livet är inte rättvist men jag vet att du har det bra där uppe bland stjärnorna❤️⭐️

Likes

Comments

Hej på er!

Lördag idag och det är redan slutet på oktober😮 Imorse skrev jag omtenta som jag hoppas gick bra! Kändes bättre än förra gången, det är positivt. Drog sedan och träna på gymmet. Det behövdes verkligen! Skönt att få träna igenom hela kroppen och samtidigt lägga allt annat åt sidan.

Har även hunnit med att träffa Miriam! Vi gick i samma gymnasieklass så det var kul att ses efter typ 2 mån. Vi båda flyttade nu till hösten. Resten av kvällen blir det bara att ta det lugnt. Försöka plugga lite också..

Likes

Comments

Usch, känner mig lite stressad faktiskt. Har omtenta på lördag som jag såklart vill klara. Samtidigt har vi grammatik på svenskan vilket är SÅÅÅ svårt. Får panik på alla dessa begrepp.. Har lovat mig själv att ta tag i svenska plugget på lör. Den tentan är om 2v och även en såkallad spärrtenta!

Nu ska jag sova, fredag imorgon!

Likes

Comments

Halloj,

Idag är en riktigt lazy day! Igår vart det utgång som var svinkul! Alltid lika kul när man möter människor som går i ens klass & som man inte visste existera haha. Det är dessutom värsta regnvädret här. Inte alls kul när jag skulle gå och handla tidigare idag.. Så det har blivit en pluggdag. Omtenta på lördag, Wiho!

Nu ska jag tända lite ljus och pausa i pluggandet❤️

(Bilderna är från i helgen)

Likes

Comments

Contains affiliate links

Snart är det faktiskt vinter & kallt ute! Mina favorit vinterskor (om det inte är slask..) är UGGS! Egentligen inte alls bra om man har problem med fötter och benhinnor då sulan är extremt mjuk.. Men jag älskar skorna! Min första(de svarta) köpte jag i USA för 2 år sen, tryckte även en stjärna på sidan som nöts bort med åren haha. De blåa köpte jag på rea förra året. Sjukt mysigt, passar dock inte om det är slask ☹️ Får ta och köpa ett bar grövre också!

Likes

Comments

Instagram@elinbergstroom