Nu är jag tillbaka igen och jag hoppas att jag förblir kvar ett tag. Men nu kör vi några snabba frågor.

Har du några syskon?

Ja, jag har faktiskt 2 syskon. En storebror som är 17 år och en lillebror som är 9 år.


När fyller du år?

Jag fyller den 9:onde februari.


Har du någon pojkvän?

Nej, just nu har jag ingen pojkvän. Jag har faktiskt inget behov av att ha en kille just nu.


Vad heter du på snapchat?

Jag har inte öppen snapchat men man kan kolla mina stories. Jag heter elin_bergstrom.


Vad heter du på instagram?

Jag heter elin.bergtrom02.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det har inte kommit så många inlägg nu på senaste och det beror på att jag har tappat motivationen helt. I början gick det bra för min blogg och jag hade runt 10 läsare på varje inlägg. Nu på senaste tid har jag bara tappat läsare och på mitt senaste inlägg har jag inte en ända läsare. Jag har funderat på vad jag ska göra med min blogg, eftersom det är ju inte så roligt och lägga ner tid på sakerna man gör utan att någon ser det. Jag ska fortsätta ett tag till och verkligen försöka få folk att kolla på mina inlägg. Men om det inte kommer några läsare så kommer jag helt enkelt sluta med bloggen.

Likes

Comments

Hej på er!

Jag vill bara börja med att säga att jag är sjukt ledsen för att jag inte har uppdaterat nu dom senaste veckorna. Jag har varit väldigt sjuk och har helt enkelt inte orkat blogga. Jag ska försöka skärpa mig nu, eftersom jag verkligen vill börja blogga på allvar. Just nu kanske jag inte har bilder av bästa kvalité, eller t.ex. så är jag ju inte så van med att skriva, jag vet inte vad jag ska skriva om, jag vet inte hur mycket ni orkar läsa. Ni får gärna ge förslag.

Nu kommer vi till lite andra saker, som var det som gjorde att jag blev sjuk, och det är snö. Som ni alla säkert har sett så har det kommit snö. Det hann ju knappt bli höst innan detta snökaoset kom, fast som tur är gillar jag inte höst. Visst kan det vara mysigt med höst men det är bättre utan tycker jag, men vi alla har ju olika åsikter. Men däremot älskar jag vintern, det är så mysigt och julen kommer och jag fyller faktiskt även år på vintern. Jag fyller år den 9:onde Februari, men det jag längtar mest till är ju julen. Runt jul hade jag tänkt göra ett inlägg om vad jag fått, om ni skulle vilja se det.

Ni får gärna gilla, kommentera något roligt eller sprida bloggen så skulle jag bli jätte glad, så hörs vi snart! Bye Bye👋

Likes

Comments

Jag kan ju inte direkt påstå att jag har mängder med smink, med det är inte allt smink jag har men på bilden. Jag hade tänkt berätta vad jag använder för produkter till skolan, det kanske är kul att veta hur jag sminkar mig. Vi sätter la igång.

Som bas använder jag först foundation, där efter tar jag concealer. Efter det ska jag sätta det och då använder jag puder och tar lite extra där jag har lagt concealer. Efter det går jag över till contour, det vet jag inte vad jag kan säga så mycket om. Men efter det kommer ögonbrynen, det är det bästa på hela sminkningen enligt mig. Först på ögonbrynen har jag en liten ögonbryns penna som jag målar runt om och fyller i lite i kanten. För att hårstråna ska ligga på sin plats använder jag ett brow gel, som jag bara drar på lite. Sist men inte minst kommer vi till ögonen, efter om jag har så stora ögon vill jag förminska dom med lite eyeliner, så det lägger jag bara en liten rad på fransraden, utan vinge alltså bara en linje på fransraden. Det sista jag gör på sminkningen är att ta mascara, först böjer jag ögonfransarna och sen lägger jag på ett tunt lager mascara för att fransarna inte ska klumpa ihop sig. 

Så, det var min lilla vardags sminkning. Ni får ha det så bra så hörs vi, bye bye 👋

Likes

Comments

Jag tänkte att eftersom jag är väldigt ny på bloggandet känner ni mig nog inte. Därför tänkte jag berätta 5 fakta om mig själv.

1. Jag är väldigt kort, jag är ca 164 cm. Men även om jag är kort gillar jag det, det är ganska skönt ändå.

2. Jag spelar fotboll och jag kör även cross. Jag gillar att göra båda riktigt mycket och det är så skönt, för att det är ända gångarna jag inte tänker på massa dåliga saker.

3. Jag har extremt dåligt självförtroende. Jag går och grubblar över saker som varför är jag så dålig på allt, eller typ ingen gillar mig varför skulle dom, eller typ jag förtjänar inte detta. Det gör verkligen hela mitt liv så mycket jobbigare. Ni får gärna skicka meddelande på hur man kan få bättre självförtroende.

4. Jag är väldigt intresserad av musik, jag spelade fiol i 7 år när jag var mindre. Jag kan även spela piano och gitarr. Genom musiken kan jag uttrycka mina känslor och då mår jag bättre.

5. Jag är väldigt bra på spel som kanske inte tjejer "brukar" spela. T.ex. cs.

Så det var allt för denna gången, vi hörs igen på torsdag. Bye👋

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har inte tid att lägga upp ett blogginlägg varje dag, så jag har bestämt mig att lägga ut ett inlägg varje tisdag, torsdag och lördag. Men det är klart att jag inte kommer hålla exakt dom dagarna, såklart kommer jag även lägga ut om det är något speciellt som händer. Men det kan även hända att jag missar en dag eller att jag har förhinder så att jag inte kan blogga.

Jag är ju ny på detta med bloggande så om det är några om vill får ni gärna skriva förslag på saker jag kan förbättra, t.ex. vad jag ska skriva om, eller om jag ska skriva mycket eller lite på varje inlägg så jag vet lite hur jag kan förbättra saker.

Ni får ha det så bra så hörs vi imorgon hejdå! 👋

Likes

Comments

En söndag som denna, sjuk och inget att göra. Det har varit en jätte tråkig dag det enda jag gjort är att jag har kollat film och försökt kurera mig. Jag hittade även ett gammalt fotoalbum med massa gamla bilder. Det fick bli min underhållning nu när jag är sjuk. Jag vet att det kanske inte är så jättekul att läsa om, men jag har inte direkt något roligt att skriva om när jag är sjuk för jag gör inte något roligt. Jag får se om jag går till skolan imorgon, då kanske det blir något roligare att läsa om. Men i nuläget så har jag tyvärr inget roligare att skriva om.

Juste jag kan ha med några bilder från albumet nedan om ni skulle va intresserade av att kolla.

Jag har en till grej jag vill säga också, jag vill tacka alla som läser och gillar mina inlägg. Jag trodde inte jag skulle få några läsare i början, men så fick jag det. Jag blev jätte glad, ni får gärna tipsa om min blogg. Jag lovar att den kommer bli roligare när jag blir frisk. Ni kan även ta och följa så ni inte missar när jag lägger upp något nytt så skulle jag bli jätte glad.

Men ni får ha det så bra så hörs vi troligtvis imorgon, bye bye👋

Likes

Comments

En sjukt långtråkig dag det har varit idag. Jag vaknade upp med förkylning, hals ont och feber. Inte nog med det är det ju inte det finaste vädret heller, det regnar och är kallt. Nu märks det att det är höst, alla löv på backen, det regnar och alla förkylningar kommer. En dag som denna går ju inte att hitta på så jätte mycket, så idag har jag bara kollat på youtube på bland annat @linnahlborg. Det går ju att kolla om på videorna om och om igen.

Nu väntar maten, idag blir det tacos.

Jag har en sak som jag vill fråga er om också. Tycker ni det är bäst med bilderna över texten eller under?Jaja, jag får la säga hejdå för idag så hörs vi igen imon 👋

Likes

Comments

Äntligen fredag igen, varit en tuff vecka i  skolan med många prov. Efter en dag full av träning, belönar jag mig nu men lite chips. Hoppas alla har haft en bra fredag, så hörs vi troligtvis imon👋😊

Likes

Comments